Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ααα οκ καταλαβα !!!! :P με συγχωρεις για την αδιακρισια μου:wink:

το εχεις παρει αποφαση δηλαδη !!!! εγω ετσι λεω παντα, αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου !!!!

Καλα δε τρέχει και τίποτα σιγά την αδιακρισια.Μπορει απλά να νόμιζες ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που βλέπει χάπι μια φορά το μήνα κι αυτό επειδή μπορεί να έτυχε να έχει πονοκεφαλο :tongue: λογικο αφού είναι η πλειοψηφία νομίζω.

Αν έχεις χρονιες παθήσεις δε παίζει να τα ξεχάσεις τα χάπια γτ θα σου χτυπήσουν τη πορτα τα συμπτώματα. Αν δεν έχεις συμπτώματα τότε οκ παίζει αλλά και πάλι ίσως είναι χειρότερα γτ το βλέπεις μόνο με εξετάσεις με καθυστέρηση.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Όχι δε κατάλαβες στη μάνα μου είπα όχι στη δική του :lol::lol::lol:

ααα στη μκσμ το ελεγα , που ειπε για πεθερα, αλλα ειμαι και ξανθια και αργοστροφη , στη πεθερα του δηλαδη . και τωρα που το σκεφτομαι εχω να κανω ανταυγιες απο τον απριλιο. και ασε που βλεπω και κατι ασπρες τριχες να ξεπεταγονται.

Καλα δε τρέχει και τίποτα σιγά την αδιακρισια.Μπορει απλά να νόμιζες ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που βλέπει χάπι μια φορά το μήνα κι αυτό επειδή μπορεί να έτυχε να έχει πονοκεφαλο :tongue: λογικο αφού είναι η πλειοψηφία νομίζω.

Αν έχεις χρονιες παθήσεις δε παίζει να τα ξεχάσεις τα χάπια γτ θα σου χτυπήσουν τη πορτα τα συμπτώματα. Αν δεν έχεις συμπτώματα τότε οκ παίζει αλλά και πάλι ίσως είναι χειρότερα γτ το βλέπεις μόνο με εξετάσεις με καθυστέρηση.

εγω απο τα 15 μου εχω τα προβληματακια μου , αλλα ειμαι στην κατηγορια που περιμενω να μου χτυπησουν τη πορτα. βεβαια ειμαι και κωφη λιγο , επομενως αστα να πανε ( αυτο για το κωφη στην κυριολεξια ομως, οχι μεταφορικα !!)

ααα στη μκσμ το ελεγα , που ειπε για πεθερα, αλλα ειμαι και ξανθια και αργοστροφη , στη πεθερα του δηλαδη . και τωρα που το σκεφτομαι εχω να κανω ανταυγιες απο τον απριλιο. και ασε που βλεπω και κατι ασπρες τριχες να ξεπεταγονται.

Κι εγώ θέλω να βάψω το μαλλί.Εδω και μια βδομάδα τα βαφω:roll:Βεβαια εγώ και χωρίς βαφη ξανθιά είμαι:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

εγω απο τα 15 μου εχω τα προβληματακια μου , αλλα ειμαι στην κατηγορια που περιμενω να μου χτυπησουν τη πορτα. βεβαια ειμαι και κωφη λιγο , επομενως αστα να πανε ( αυτο για το κωφη στην κυριολεξια ομως, οχι μεταφορικα !!)
Εντάξει αργούν να σου χτυπήσουν τη πορτα εσένα μάλλον. Για παράθυρο σε κόβω προς το παρων:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό το έκοψα από νωρίς. Όταν μείναμε μαζί την πρώτη εβδομάδα μετά τη δουλειά πήγαινε στο σπίτι της μάνας του (!!!!!!!). Την επόμενη εβδομάδα του είπα: Αν το μεσημέρι ξαναπάς στη μάνα σου μην κάνεις τον κόπο να ξανάρθεις, μείνε εκεί μια και καλή.

εμμ ετσι πρεπει !!! το συζητησαμε εχθες, γιατι ειχαμε πιασει τη κουβεντα, για κατι χωρισματα κτλ, και το ειχαμε πιασει απο πολυ παλια, πριν γνωρισω τον αντρα μου , και μου ελεγε ιστοριες, και το ενα τους θεμα ηταν αυτο. οτι εφευγε ο συζυγος και γυριζε στις δωδεκα το βραδυ. και το μεσημερι πηγαινε στη μαμα για φαγητο.

Ασε και με έχει πρήξει η μάνα μου να μη κάνω τη διατροφή αυτή. Όχι ότι την έχει μελετήσει ή καταλάβει αλλά επειδή της έχω πει ότι την κάνουν βασικά άτομα που θέλουν να χάσουν πολύ βάρος. Δλδ αν τη πάρω τώρα τηλ και της πω ότι βαρέθηκα και τη σταματάω θα μου πει "ναι μωρέ βλακειες είναι αυτές οι διαιτες καλυτερα" :lol:

Βεβαια μετα απο λίγες μέρες θα μου πει πρέπει να χάσεις και το χει ρίξει στο φαι και τις βλακειες:roll:

Ερχεται σε 10 μέρες!!!!!!!

Οπότε έχεις και ένα επιπλέον κίνητρο να χάσεις λίγο.... Αν και με τόση τεστοστερόνη που θα έχει μαζέψει από το καράβι και 150 κιλά να είσαι θεά θα σε δει!!!!!!!!!!:wink:

Εντάξει αργούν να σου χτυπήσουν τη πορτα εσένα μάλλον. Για παράθυρο σε κόβω προς το παρων:tongue:

με στρες και με διατροφη !! οταν τρωω φαγητα εναντια . και φυσικα οι εγκυμοσυνες!! και τωρα στη φαση που ειμαι εχω θεματακια ,αλλα το παιζω αδιαφορη, και ξερεις ολα τα ριχνω στη περιοδο.

Οπότε έχεις και ένα επιπλέον κίνητρο να χάσεις λίγο.... Αν και με τόση τεστοστερόνη που θα έχει μαζέψει από το καράβι και 150 κιλά να είσαι θεά θα σε δει!!!!!!!!!!:wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχα ναι ας τολμήσει να μου πει τίποτα παχυνες κι ετσι:tongue: θα πέσει πίτουρο και για εκείνον για συμπαράσταση χαχαχαχα

Αν και δεν έχω παχύνει σταθερή είμαι βλέπω.Τωρα που ζυγιστηκα είδα κάποια φάση περισι ήμουν 57 και κάτι. Απλά δεν κατεβαίνω έχω κολλήσει. Δλδ τώρα το 55 κιλά που είδα το καλοκαίρι ήταν πλασματικό. Προφανώς υγρα (και κάνω τρελές κατακρατησεις) και κάνα - δύο κιλάκια το πολύ να είχα χάσει. Γι αυτό έλεγα ότι δεν μου φαίνομαι για 55 κιλά. Το καταλαβαίνω από τα ρούχα ότι δεν ήμουν τόσο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

με στρες και με διατροφη !! οταν τρωω φαγητα εναντια . και φυσικα οι εγκυμοσυνες!! και τωρα στη φαση που ειμαι εχω θεματακια ,αλλα το παιζω αδιαφορη, και ξερεις ολα τα ριχνω στη περιοδο.

Είσαι λάιτ περίπτωση γι αυτό.Εγω έχω νευρολογικο προβλημα.Αν σταματήσω τη θεραπεία πολύ απλά θα έχω πρόβλημα στη καθημερινή μου ζωή. Σπαστικό αλλά όλα συνήθεια είναι.Εχω πάρει και ένα τέλειο τσαντάκι gorjuss και στουμπωνω εκεί όλα τα χάπια. Εεε να τα παίρνω παντού με στυλ.Δεν είμαστε ότι κι οτι:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχαχα ναι ας τολμήσει να μου πει τίποτα παχυνες κι ετσι:tongue: θα πέσει πίτουρο και για εκείνον για συμπαράσταση χαχαχαχα

Αν και δεν έχω παχύνει σταθερή είμαι βλέπω.Τωρα που ζυγιστηκα είδα κάποια φάση περισι ήμουν 57 και κάτι. Απλά δεν κατεβαίνω έχω κολλήσει. Δλδ τώρα το 55 κιλά που είδα το καλοκαίρι ήταν πλασματικό. Προφανώς υγρα (και κάνω τρελές κατακρατησεις) και κάνα - δύο κιλάκια το πολύ να είχα χάσει. Γι αυτό έλεγα ότι δεν μου φαίνομαι για 55 κιλά. Το καταλαβαίνω από τα ρούχα ότι δεν ήμουν τόσο.

Ναι, αλλά δεν ήσουν και 65 που νόμιζες ή 105 όπως μας είχες παρουσιάσει ότι ήσουν......:confused:

Ναι, αλλά δεν ήσουν και 65 που νόμιζες ή 105 όπως μας είχες παρουσιάσει ότι ήσουν......:confused:

Όπως βλέπεις είμαι σχεδόν 60 και πρέπει να ήμουν λίγο πιο φουσκωμένη πρώτου ξεκινήσω διαιτες.Για το 65 πραγματικά το φοβόμουν Όμως υπολόγιζα 61 με 63 που σημαίνει ότι ξέρω τι παίζει με το σώμα μου κι έπεσα μέσα τελικά οριακά.

Δεν παρουσιαστηκα 105 βρε αλλά για μένα που ήμουν 47 το 60 κάτι μου μοιάζει πάρα πολύ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Σκέψου ότι 67-69 ήμουν πριν γεννησω σχεδον

Βρε, τα είχες βάψει μαύρα μιλάμε....Αφού έλεγες δε ζυγίζομαι, δεν κάνω, δε φτιάνω, δε ράνω... Κι εγώ μαρή 50 κιλά ήμουν και κοντά 60 είμαι και τώρα, πιο ψύχραιμη όμως είμαι κι ήμουν από σένα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...