Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ρε χρόνο δεν έχω να φτιάχνω 2 φαγητά. Όσο ετοίμαζα του μωρού, ξέρεις πόσες μέρες δεν είχαμε οι μεγάλοι φαγητό;;; Ουουουουουουουου. Γι' αυτό πήγαινε το ντελίβερι σύννεφο και τα κιλά στο θεό.

Αντί να τη βγάζεις με σαλατουλες ε;;;:lol:

Εμένα με έχει σώσει ο παιδικος και πλέον μπορώ να κάνω διαιτα και να φτιάχνω ότι θέλω μόνο για μενα.Αλλος δεν υπάρχει στο σπίτι οπότε χαλαρα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σίδηρο γτ δεν μπορείς να παρεις;:confused:

Felicin εγώ υποτίθεται εφ όρου ζωής αλλά το έχω παρατήσει κάπως μετά τη γέννα. Βαρέθηκα το πολύ χάπι από τότε. Παίρνω που παίρνω τα δικά μου μόνιμα:roll:

εχω οισοφαγιτιδα γαστριντιδα ελκωδη κολιτιδα , και με πειραζει παρα πολυ !!ουτε στη εγκυμοσυνη επαιρνα σε κανενα παιδι. φελισιν το ιδιο μου ειπανε και εμενα οτι πρεπει να το παιρνω, αλλα στα χαπια δεν ειμαι τυπικη καθολου , ουτε ασβεστιο παιρνω .

Αντί να τη βγάζεις με σαλατουλες ε;;;:lol:

Εμένα με έχει σώσει ο παιδικος και πλέον μπορώ να κάνω διαιτα και να φτιάχνω ότι θέλω μόνο για μενα.Αλλος δεν υπάρχει στο σπίτι οπότε χαλαρα

Κι εμένα ο παιδικός με τα παιδιά με έσωσε. Εσένα το δικό τον ταΐζει το καράβι, το δικό τον μεγάλο πρέπει να τον ταΐζω εγώ....:mad:

εχω οισοφαγιτιδα γαστριντιδα ελκωδη κολιτιδα , και με πειραζει παρα πολυ !!ουτε στη εγκυμοσυνη επαιρνα σε κανενα παιδι. φελισιν το ιδιο μου ειπανε και εμενα οτι πρεπει να το παιρνω, αλλα στα χαπια δεν ειμαι τυπικη καθολου , ουτε ασβεστιο παιρνω .

Εγώ felicin ο αιματολογικες μου είπε να παίρνω γιατί είμαι ετεροζυγη σε 2 μεταλλάξεις για θρομβοφιλια.Ομως Εντάξει δεν είναι και εντελώς απαραίτητο. Πρέπει να το ξαναενταξω απλά βαρέθηκα με το χαπομανι στην εγκυμοσυνη.Δε μπορείς να φανταστείς τι έπαιρνα.Και γενικά είχα χαπάκωμα και 4 ωρες ακόμα και το βράδυ. Εεε βαρέθηκα μετά. Ήδη παίρνω τα στάνταρ μου εννοειται

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχαχα

Εγω παιδια σούπα δε μπορώ. Προτιμω να στουμπωσω με το κοτοπουλο:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: ααα εγω το εχω δυο σε ενα , και σουπα και κοτοπουλο :tongue:

το θεμα μου ειναι ποσο θα αντεξω !! το οριο μου να το τηρησω ειναι 5 μερες !!αν δω τη ζυγαρια να κατεβαινει κατι μπορει να γινει. σημερα το πρωι παντως ζυγιστηκα , 60.8 . δεν ξερω ποσο ημουν χθες , μετα το γευμα της κυριακης, θα δειξει απο δω και περα πως θα παω .

Διαφημίσεις

Κι εμένα ο παιδικός με τα παιδιά με έσωσε. Εσένα το δικό τον ταΐζει το καράβι, το δικό τον μεγάλο πρέπει να τον ταΐζω εγώ....:mad:

Ναι και όταν θα γυρίσει σπίτι και θα περιμένει να φαει σπιτικό φαγητό θα τον στελνω στη μάνα μου μάλλον χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ felicin ο αιματολογικες μου είπε να παίρνω γιατί είμαι ετεροζυγη σε 2 μεταλλάξεις για θρομβοφιλια.Ομως Εντάξει δεν είναι και εντελώς απαραίτητο. Πρέπει να το ξαναενταξω απλά βαρέθηκα με το χαπομανι στην εγκυμοσυνη.Δε μπορείς να φανταστείς τι έπαιρνα.Και γενικά είχα χαπάκωμα και 4 ωρες ακόμα και το βράδυ. Εεε βαρέθηκα μετά. Ήδη παίρνω τα στάνταρ μου εννοειται

τα στανταρ σου ποια ειναι? γιατι εγω τα παρατησα ολαα!!! βεβαια οταν με πιανει κ@λοσφιχτουρα τα ξαναπαιρνω, μεχρι να γινω καλα , και μετα τα ξανα αφηνω!!:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: ααα εγω το εχω δυο σε ενα , και σουπα και κοτοπουλο :tongue:

το θεμα μου ειναι ποσο θα αντεξω !! το οριο μου να το τηρησω ειναι 5 μερες !!αν δω τη ζυγαρια να κατεβαινει κατι μπορει να γινει. σημερα το πρωι παντως ζυγιστηκα , 60.8 . δεν ξερω ποσο ημουν χθες , μετα το γευμα της κυριακης, θα δειξει απο δω και περα πως θα παω .

Καλα εγώ θα στουμπωνομαι για μήνες ασε:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

τα στανταρ σου ποια ειναι? γιατι εγω τα παρατησα ολαα!!! βεβαια οταν με πιανει κ@λοσφιχτουρα τα ξαναπαιρνω, μεχρι να γινω καλα , και μετα τα ξανα αφηνω!!:rolleyes:

Τα στάνταρ μου είναι αυτά που παίρνω για ότι στραβό έχω χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι και όταν θα γυρίσει σπίτι και θα περιμένει να φαει σπιτικό φαγητό θα τον στελνω στη μάνα μου μάλλον χαχαχα

Θα το ευχαριστηθεί η πεθερά..... Θα έχει θέμα για συζήτηση με φίλες, συγγενείς και λοιπούς που δε θα έπρεπε να τους νοιάζει τι κάνετε ή τι δεν κάνετε....

Πότε με το καλό τον περιμένεις;

Διαφημίσεις

Καλα εγώ θα στουμπωνομαι για μήνες ασε:roll::roll:

ααα οκ καταλαβα !!!! :P με συγχωρεις για την αδιακρισια μου:wink:

το εχεις παρει αποφαση δηλαδη !!!! εγω ετσι λεω παντα, αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου !!!!

Θα το ευχαριστηθεί η πεθερά..... Θα έχει θέμα για συζήτηση με φίλες, συγγενείς και λοιπούς που δε θα έπρεπε να τους νοιάζει τι κάνετε ή τι δεν κάνετε....

αυτη ακριβως τη συζητηση την ειχα εχθες με τον αντρα μου, παντρευονται οι αντρες καιμετα πανε και τρωνε στη μαμα τους !!!!

αυτη ακριβως τη συζητηση την ειχα εχθες με τον αντρα μου, παντρευονται οι αντρες καιμετα πανε και τρωνε στη μαμα τους !!!!

Εγώ αυτό το έκοψα από νωρίς. Όταν μείναμε μαζί την πρώτη εβδομάδα μετά τη δουλειά πήγαινε στο σπίτι της μάνας του (!!!!!!!). Την επόμενη εβδομάδα του είπα: Αν το μεσημέρι ξαναπάς στη μάνα σου μην κάνεις τον κόπο να ξανάρθεις, μείνε εκεί μια και καλή.

Ασε και με έχει πρήξει η μάνα μου να μη κάνω τη διατροφή αυτή. Όχι ότι την έχει μελετήσει ή καταλάβει αλλά επειδή της έχω πει ότι την κάνουν βασικά άτομα που θέλουν να χάσουν πολύ βάρος. Δλδ αν τη πάρω τώρα τηλ και της πω ότι βαρέθηκα και τη σταματάω θα μου πει "ναι μωρέ βλακειες είναι αυτές οι διαιτες καλυτερα" :lol:

Βεβαια μετα απο λίγες μέρες θα μου πει πρέπει να χάσεις και το χει ρίξει στο φαι και τις βλακειες:roll:

Ερχεται σε 10 μέρες!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Όχι δε κατάλαβες στη μάνα μου είπα όχι στη δική του :lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...