Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ έκανα το εξής πλάνο για την εβδομάδα:

Τρίτη: κοτόπουλο με σαλάτα

Τετάρτη: σαλάτα με αβγό

Πέμπτη: χοιρινό με σαλάτα

Παρασκευή: χοιρινό με σαλάτα

Σάββατο: ψάρια με σαλάτα

Κυριακή: μοσχάρι με σαλάτα

Δευτέρα: μουμουμουμουμουμου (από τις πολλές σαλάτες :confused: )

Μελέτησε την

http://dukansgirls.com/diaita-dukan/

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Ρε παιδιά, πώς την παλεύετε μ' αυτές τις δίαιτες; Όχι από άποψη πείνας τόσο, όσο από άποψη απόλαυσης, ποικιλίας γεύσεων, τέτοια πράγματα. Εμένα, ρε κορίτσια, οι δίαιτες αυτές, μου μοιάζουν σαν καταναγκαστικό έργο :roll:.

gmnth3, ο λόγος που χάνεις τόσο με αυτή τη δίαιτα είναι γιατί κατά την γνώμη μου, έχει ελάχιστες θερμίδες. Αρχηγέ, μπορείς να μας κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό, εσύ που το 'χεις;

Έπειτα, βασικά έχει 3 γεύματα. Απλά, βρε παιδί μου, αν το 'χεις αποφασίσει να ρίξεις θερμίδες πρέπει να το κάνεις με αγγουρο-ανανόζουμο :lol:;

αν η κορη μου κικη ηταν 5 μηνων και ημουν 53 κιλα, δεν θα εφτανα στο σημειο να πιω αγγουροζουμο . βεβαια 7 κιλακια μας χωριζουν , τι ειναι 7 κιλακια !! και πανω απ ολα σκεφτομαι το μωρο, ολα γι αυτο τα κανω βρε, γιατι νομιζεις οτι τρωω σουπες , βλεπεις θυσιες που κανει η μανα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μόνο πρωτείνη όλη μέρα? χωρίς σαλάτα?

Χωρίς....Γι αυτό την άρχισα τώρα και όχι τον αύγουστο δεν θα τη πάλευα.Αλλα στη τρίτη φάση τρως και φρούτα κλπ δεν τη θυμάμαι ακριβώς γτ ακόμα είμαι στη α φαση.Στη τρίτη φάση μπαίνεις όταν έχεις φτάσει στο επιθυμητό βάρος. Εντάξει εγώ δεν έχω να χάσω τόσα πολλά οπότε δεν θα μου λείψουν και τρελά τα φρούτα. 2 μήνες λογικά αντε 3 το πολύ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα αν δεν θες δεν έχει πολλά μαγειρεματα.Δλδ αν δεν σε νοιάζει να έχεις ποικιλία σε γεύσεις κλπ φτιάχνεις και τα κλασικά ψητά κλπ.Αυτη που κάνω εγώ δεν έχει κάθε μέρα λαχανικά αλλά μέρα παρά μέρα ή κάθε 2 μερες για 2 μερες ή κάθε 3 μέρες.Εναλλαξ δλδ μόνο πρωτεΐνη και πρωτεΐνη με λαχανικά.

Να τρώω δηλαδή μια μέρα ΜΟΝΟ κρέατα και τέτοια; Μπα, δε θα τα καταφέρω με τίποτα!!!!!!!!!!!

Πες ότι με τα φρούτα τώρα που δρόσισε την παλεύω να απέχει για λίγο, αλλά και χωρίς σαλάτες.... Δε θα την παλέψω για κανένα λόγο, όμως!!!!!!!!

κακαο βιταμινες θα παρεις εσυ?

Ναι και μάλλον θα πάρω και σίδηρο.Εχω κόψει το αλατι μην μου πέσει και αιματοκριτης κάηκα μετά. Το λέω γτ μπορει να έχω και χαμηλή πίεση δεν έχω ξανακοψει τελείως το αλατι για μεγάλο διαστημα.Σημερα θα τις ξεκινήσω γτ χθες με τα τρεξίματα το ξέχασα.Εχω στο σπίτι κάτι αναβραζουσες χμμμ νομίζω της lanes.

3231580x15ta1yz3w.gif

Να τρώω δηλαδή μια μέρα ΜΟΝΟ κρέατα και τέτοια; Μπα, δε θα τα καταφέρω με τίποτα!!!!!!!!!!!

Πες ότι με τα φρούτα τώρα που δρόσισε την παλεύω να απέχει για λίγο, αλλά και χωρίς σαλάτες.... Δε θα την παλέψω για κανένα λόγο, όμως!!!!!!!!

Ναι ε;;Καλά διάβασε την δε χάνεις και τπτ.Μπορει να σε ενδιαφέρει τελικά. Βασικά γι αυτό στεγνωνεις κιολας στη φάση που χάνεις τα κιλα γιατί δεν τρως και τίποτα που να προκαλεί κατακράτηση.Εσυ ξέρω σ αρέσει το στέγνωμα :tongue: γι αυτό στο πρότεινα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι και μάλλον θα πάρω και σίδηρο.Εχω κόψει το αλατι μην μου πέσει και αιματοκριτης κάηκα μετά. Το λέω γτ μπορει να έχω και χαμηλή πίεση δεν έχω ξανακοψει τελείως το αλατι για μεγάλο διαστημα.Σημερα θα τις ξεκινήσω γτ χθες με τα τρεξίματα το ξέχασα.Εχω στο σπίτι κάτι αναβραζουσες χμμμ νομίζω της lanes.

και εμενα η δικη μου διαιτα δεν εχει αλατι. σιδηρο βασικα δεν μπορω να παρω . θα ξεκινησω το felicin ομως, και θα παω να ρωτησω και ποια βιταμινη επιτρεπεται να παρω . και εγω απο αναιμια ειμαι αστα να πανε . κανονικα επρεπε να παω για μια γενικη αιμ. να δω που βρισκομαι. μετα την μεταγγιση ημουν στο 30 , το μαιο ηταν 35 . πιστευω να εχει ανεβει κι αλλο.

αυτες τις μερες εχω πολλους πονοκεφαλους ,που και που καποιες σουβλιες στη κοιλια. λετε να ετοιμαζεται η περιοδος ?!

Πολύ μ' αρέσει, αλλά δεν μπορώ θέλω να έχω και τη σαλατούλα να γλιστράει, αλλιώς εγώ μπορεί να μείνω και νηστική.

εεεμμ φτιαξε τη σουπα , που γλιστραει θες δε θες !!!:tongue::tongue::tongue:

εεεμμ φτιαξε τη σουπα , που γλιστραει θες δε θες !!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε χρόνο δεν έχω να φτιάχνω 2 φαγητά. Όσο ετοίμαζα του μωρού, ξέρεις πόσες μέρες δεν είχαμε οι μεγάλοι φαγητό;;; Ουουουουουουουου. Γι' αυτό πήγαινε το ντελίβερι σύννεφο και τα κιλά στο θεό.

και εμενα η δικη μου διαιτα δεν εχει αλατι. σιδηρο βασικα δεν μπορω να παρω . θα ξεκινησω το felicin ομως, και θα παω να ρωτησω και ποια βιταμινη επιτρεπεται να παρω . και εγω απο αναιμια ειμαι αστα να πανε . κανονικα επρεπε να παω για μια γενικη αιμ. να δω που βρισκομαι. μετα την μεταγγιση ημουν στο 30 , το μαιο ηταν 35 . πιστευω να εχει ανεβει κι αλλο.

αυτες τις μερες εχω πολλους πονοκεφαλους ,που και που καποιες σουβλιες στη κοιλια. λετε να ετοιμαζεται η περιοδος ?!

Σίδηρο γτ δεν μπορείς να παρεις;:confused:

Felicin εγώ υποτίθεται εφ όρου ζωής αλλά το έχω παρατήσει κάπως μετά τη γέννα. Βαρέθηκα το πολύ χάπι από τότε. Παίρνω που παίρνω τα δικά μου μόνιμα:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...