Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τα βαζεις ολα, και δεν ξερεις τι πινεις !! νομιζω οτι υπερισχυει το αγγουρι.

κακαο εσυ ολη μερα τι θα τρως , δεν μας εγραψες !!

σημερα εχω σουπα απο χθες, αλλα θα βρασω λιγα ακομα για να φτασει και για τη μικρη. και εγω ετσι νομιζω, οτι για να χασεις τοσα πολλα κιλα, πρεπει να παιρνεις 7000 θερμιδες την ημερα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Ρε παιδιά, πώς την παλεύετε μ' αυτές τις δίαιτες; Όχι από άποψη πείνας τόσο, όσο από άποψη απόλαυσης, ποικιλίας γεύσεων, τέτοια πράγματα. Εμένα, ρε κορίτσια, οι δίαιτες αυτές, μου μοιάζουν σαν καταναγκαστικό έργο :roll:.

gmnth3, ο λόγος που χάνεις τόσο με αυτή τη δίαιτα είναι γιατί κατά την γνώμη μου, έχει ελάχιστες θερμίδες. Αρχηγέ, μπορείς να μας κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό, εσύ που το 'χεις;

Έπειτα, βασικά έχει 3 γεύματα. Απλά, βρε παιδί μου, αν το 'χεις αποφασίσει να ρίξεις θερμίδες πρέπει να το κάνεις με αγγουρο-ανανόζουμο :lol:;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εγώ επειδή δεν έχω οργανωθεί και πολύ δεν θα φάω μπελαλίδικα πράγματα. Για ευκολία χθες που πήγα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειάζομαι πήρα και ένα κοτόπουλο σούβλας. Χθες έφαγα το μισό χωρίς πετσες εννοειται και χωρίς τις φτερούγες.Οποτε σήμερα θα φάω το άλλο μισό. Προς το παρών έφαγα αυγό βραστό για πρωί.Τωρα τρώω κάτι μαρεγκες που έφτιαξα χθες το βραδυ (με στεβια).Μετά το μενού θα έχει ζελέ και γάλα με το πίτουρο που είναι υποχρεωτικό. .. Μπορεί κανένα τσάι και μάλλον για βράδυ πάλι κοτοπουλο.Αν έχω καμία αναλαμπη μπορεί να φτιάξω και τίποτα άλλο για τσιμπολογημα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

τα βαζεις ολα, και δεν ξερεις τι πινεις !! νομιζω οτι υπερισχυει το αγγουρι.

κακαο εσυ ολη μερα τι θα τρως , δεν μας εγραψες !!

σημερα εχω σουπα απο χθες, αλλα θα βρασω λιγα ακομα για να φτασει και για τη μικρη. και εγω ετσι νομιζω, οτι για να χασεις τοσα πολλα κιλα, πρεπει να παιρνεις 7000 θερμιδες την ημερα .

Παίρνε εσύ 7000 θερμίδες τη μέρα και μετά γκρίνιζε που αντί να χάνεις παίρνεις!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Ρε παιδιά, πώς την παλεύετε μ' αυτές τις δίαιτες; Όχι από άποψη πείνας τόσο, όσο από άποψη απόλαυσης, ποικιλίας γεύσεων, τέτοια πράγματα. Εμένα, ρε κορίτσια, οι δίαιτες αυτές, μου μοιάζουν σαν καταναγκαστικό έργο :roll:.

gmnth3, ο λόγος που χάνεις τόσο με αυτή τη δίαιτα είναι γιατί κατά την γνώμη μου, έχει ελάχιστες θερμίδες. Αρχηγέ, μπορείς να μας κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό, εσύ που το 'χεις;

Έπειτα, βασικά έχει 3 γεύματα. Απλά, βρε παιδί μου, αν το 'χεις αποφασίσει να ρίξεις θερμίδες πρέπει να το κάνεις με αγγουρο-ανανόζουμο :lol:;

Κάτω από 1000 σίγουρα!!!!!!!!! Μεταξύ 800 - 900 φαντάζομαι....

Διαφημίσεις

Παίρνε εσύ 7000 θερμίδες τη μέρα και μετά γκρίνιζε που αντί να χάνεις παίρνεις!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ασε τη ξέρω αυτή τη δίαιτα αλλά δε μπορώ να τη κάνω. Δε χωράει το στομάχι μου 10 οικογενειακά παγωτά 20 σακουλάκια πατατάκια και 10 βάζα νουτελα.Ασε που είναι και ασύμφορη :lol::lol::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

:lol::lol::lol:

Ασε τη ξέρω αυτή τη δίαιτα αλλά δε μπορώ να τη κάνω. Δε χωράει το στομάχι μου 10 οικογενειακά παγωτά 20 σακουλάκια πατατάκια και 10 βάζα νουτελα.Ασε που είναι και ασύμφορη :lol::lol::tongue::tongue:

Εμένα που χωράνε έχω πρόβλημα;

Ρε συ mkcm γιατί δεν κάνεις αυτή που κάνω κι εγώ να τη κάνουμε παρεα;Να ανταλλάζουμε συνταγές χαχαχα χωρίς πολλά μαγειρεμένα λαχανικά ομως:tongue: αφού κι αυτή που έβαλες παρόμοια ειναι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρε συ mkcm γιατί δεν κάνεις αυτή που κάνω κι εγώ να τη κάνουμε παρεα;Να ανταλλάζουμε συνταγές χαχαχα χωρίς πολλά μαγειρεμένα λαχανικά ομως:tongue: αφού κι αυτή που έβαλες παρόμοια ειναι.

Άμα έχει πολλά μαγειρέματα δεν προλαβαίνω ρε συ. Ένα φαγητό φτιάχνω κι αυτό με το ζόρι... Απλά θα προσπαθώ να μαγειρεύω κρέας ή ψάρι και να το συνοδεύω με σαλάτα. Τις δε μέρες που θα φτιάχνω όσπρια ή λαδερά θα περιορίζομαι σε σαλάτα με τόνο ή αβγό.

Εγώ έκανα το εξής πλάνο για την εβδομάδα:

Τρίτη: κοτόπουλο με σαλάτα

Τετάρτη: σαλάτα με αβγό

Πέμπτη: χοιρινό με σαλάτα

Παρασκευή: χοιρινό με σαλάτα

Σάββατο: ψάρια με σαλάτα

Κυριακή: μοσχάρι με σαλάτα

Δευτέρα: μουμουμουμουμουμου (από τις πολλές σαλάτες :confused: )

Άμα έχει πολλά μαγειρέματα δεν προλαβαίνω ρε συ. Ένα φαγητό φτιάχνω κι αυτό με το ζόρι... Απλά θα προσπαθώ να μαγειρεύω κρέας ή ψάρι και να το συνοδεύω με σαλάτα. Τις δε μέρες που θα φτιάχνω όσπρια ή λαδερά θα περιορίζομαι σε σαλάτα με τόνο ή αβγό.

Καλα αν δεν θες δεν έχει πολλά μαγειρεματα.Δλδ αν δεν σε νοιάζει να έχεις ποικιλία σε γεύσεις κλπ φτιάχνεις και τα κλασικά ψητά κλπ.Αυτη που κάνω εγώ δεν έχει κάθε μέρα λαχανικά αλλά μέρα παρά μέρα ή κάθε 2 μερες για 2 μερες ή κάθε 3 μέρες.Εναλλαξ δλδ μόνο πρωτεΐνη και πρωτεΐνη με λαχανικά.

3231580x15ta1yz3w.gif

ενταξει εβαλα λαθος χρονο,επρεπε να παιρνεις , ή επαιρνες , ή ειχες παρει !!!:tongue::tongue: ο πελατης με αποσυντονισε τι να κανω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...