Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσιαααα ζυγιστηκαααα.59 και 600 ή 900 :shock::shock::shock:δεν το συγκράτησα ακριβως.

Τόσα ξεκινάω σήμερα τη ντουκαν και βλέπουμε. Προφανώς είχα ξεφουσκώσει με τις διαιτες το καλοκαίρι. Πρέπει να είχε φύγει και η κατακράτηση γτ είχε μαζέψει κάπως και η κοιλιά.

Βρε κορίτσια σήμερα που πρέπει να τρώω δεν έχω όρεξη. Έλεος δλδ.Αν τρως πολύ λίγο ξέρω ότι χάνεις και λιγότερο σ αυτη τη δίαιτα. Ότι να ναι....Πάω για τουλάχιστον 8 κιλά. Αντε να δουμε...Ψιλοσπάστηκα λίγο με μια που μιλούσαμε για τη δίαιτα με επρηξε να τρώω μαγειρευτα λαχανικά που δεν μου αρέσουν.Δε θέλω κοπέλα μου να τα φάω ελεος δλδ.Αμα είναι να τρώω πράγματα που δεν θέλω θα σταματήσω στις 10 μέρες. Δεν έχει νόημα :roll:

Εσείς πως ειστε;Δεν πολύ μπήκα είχα τρεξίματα και μελετούσα και συνταγες για τη δίαιτα. Φανταστείτε σήμερα πήγα και ψώνισα τελευταία στιγμή. Δεν είχα προλάβει σκ.

Cacao, Καλωσήρθες!!!!!!!!!!! Άντε με το καλό η διαιτούλα σου και καλωσόρισες στο πινακάκι μας!!!!!!!!!!!!!!

Άσε τον κόσμο να λέει ό,τι θέλει.......... Θα κάνεις δίαιτα που σε εκφράζει για να την κρατήσεις!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

που τα έφαγες όλα αυτά καλέ? στην πεθερά σίγουρα!!!!!

Είσαι εσύ μια σουπιά.........!!!!!!!!!!! :tongue:

ΣΠΙΤΙ μου τα έφαγα εννοείται!!!!!!!!! Τίποτα πιο νόστιμο από το φαγητό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα, κορίτσια!

Κακάο, καλώς ήρθες και πάλι! Καλή αρχή στην προσπάθειά σου!

Gmnth03, καλή δύναμη και σε σένα! Έχεις δει διαφορά στο θηλασμό με τη δίαιτα.

Mkcm, τα επεισόδια υπερφαγείας είναι σύμπτωμα πίεσης και άγχους. Προσπάθησε να το δουλέψεις, γιατί οδηγούν σε διατροφική διαταραχή. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

καλημερα ιοιο , καταρχην την συγκεκρινη εχθες ηταν η πρωτη μερα, σημερα ξυπνησα στις 6.30 και ημουν πολυ πρησμενη , και ξυπνησα το μωρο να το ταισω. μπορει να ετυχε , γιατι πολυ συχνα τωρα τελευταια μου συμβαινει αυτο. γενικα με τις διαιτες δεν εχω δει μειωση στο γαλα.

Καλησπέρα, κορίτσια!

Mkcm, τα επεισόδια υπερφαγείας είναι σύμπτωμα πίεσης και άγχους. Προσπάθησε να το δουλέψεις, γιατί οδηγούν σε διατροφική διαταραχή. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Καλέ, όχι. Μπουχτισμένη από τη δίαιτα ήμουν και είπα να του δώσω να καταλάβει να πάρω δύναμη για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

καλημερα ιοιο , καταρχην την συγκεκρινη εχθες ηταν η πρωτη μερα, σημερα ξυπνησα στις 6.30 και ημουν πολυ πρησμενη , και ξυπνησα το μωρο να το ταισω. μπορει να ετυχε , γιατι πολυ συχνα τωρα τελευταια μου συμβαινει αυτο. γενικα με τις διαιτες δεν εχω δει μειωση στο γαλα.

Καλά με τις σούπες δεν πρόκειται να μειωθεί το γάλα (μάλλον το αντίθετο) και γενικά δηλαδή μην το φοβάσαι. Εσένα πάντως έχει και λαχανικά και πρωτεΐνη και η μικρή κάνει και άλλα γεύματα, δεν είναι δηλαδή διατροφικά πρώτος ο θηλασμός.

Κάποια στιγμή είχα ρωτήσει την παιδίατρο για δίαιτα και θηλασμό και μου είχε πει ότι η όποια συνέπεια θα φανεί στη μαμά και όχι στο παιδί (έλλειψη σιδήρου, ασβεστίου, κλπ. αν δεν είναι ισορροπημένη). Ο οργανισμός είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να θρέφει το παιδί. Οι γυναίκες δηλαδή στην κατοχή ή σε χώρες υπανάπτυκτες πως θηλάζουν τα παιδιά τους (η παιδική θνησιμότητα έχει να κάνει με ασθένειες και πείνα μετά το θηλασμό, γιατί το ρώτησα!!! :tongue:).

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κοιτάξτε μια δίαιτα που βρήκα:

Με τήν δίαιτα αυτή δεν τρώμε φαγητά που περιέχουν υδατάνθρακες και βοηθάμε τον οργανισμό να καθαρίσει από περιττό λίπος.

Αποκλείουμε την είσοδο υδατανθράκων στόν οργανισμό μας και οι στρώσεις τού λίπους λιώνουν απο μόνες τους.

Στις 6 μέρες χάνουμε 6 κιλά και κάθε επόμενη από μισό κιλό.

Μέσα 1 μήνα χάνουμε 20 κιλά.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν κάποια μέρα φάμε λίγο ψωμί , οσο το μέγεθος ενός νυχιού η οτιδήποτε που περιέχει υδατάνθρακες , ο οργανισμός θα πάρει τους υδατάνθρακες και αυτόματα θα μπλοκάρει το σύστημα που λιώνει το λίπος.

Η δίαιτα ειναι χημική και η ουσία της ειναι να τρώμε πολύ κρέας και λαχανικά ,βρασμένα και σερβιρισμένα με αλάτι ,πιπέρι,σκόρδο,λάδι,και λεμόνι η ξύδι.

Η ποσότητα ειναι απεριόριστη.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:

Ολα τα είδη κρέατος:μοσχάρι,βοδινό,πουλερικά,αρνί,χοιρινό ,πάπια,χήνα,γαλοπούλα,συκωταριά, μαγειρεμένα με ολους τούς τρόπους ,αλλά οχι παναρισμένα.

Κρέατα καπνιστά και λουκάνικα,αλλα οχι τύπου Φραγκφούρτης.

Ολα τα ειδη ψαριών και του γλυκού νερού ,κονσέρβες ψαριών ,αλλά αυτές που ειναι σε νερό ή λάδι και όχι αυτές με λαχανικά.

Ολα τα λαχανικά:μπρόκολο,βλήτα,σπανάκι ,πράσο,λάχανο,μελιτζάνες,καρότο,σέλινο,

μαιντανό,ρόκα,λαχανάκια Βρυξελών,σπαράγγια,αγκινάρες, κουνουπίδι.

Ολες τις σαλάτες:μαρούλι,πιπεριές φρεσκες η ψητές,ντομάτα,αγκούρι,λαχανο και τουρσί, παντζάρι, κρεμίδι,σπανάκι, χόρτα.

Αυγά μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους.

Μπορούμε να πίνουμε:νερό,καφέ τσάι ολα χωρίς ζάχαρη,αλλά με ζαχαρίνη

Καθόλου αναψυκτικά και χυμούς ,παρά μόνο φρέσκο στημένο λεμόνι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ψωμί,πατάτες,αλέυρι,ρύζι,φακές,φασόλια,αρακάς,γαλέτα,φασολάκια,φυστίκια,φουντούκια,ξηροί καρποί,λουκάνικα Φραγκφούρτης,γάλα,γιαούρτι,κρέμα γάλακτος, τυροκομικά,γλυκά,σοκολάτα,παγωτό.

Κανένα είδος τυριού δεν επιτρέπεται όπως και κανένα φρούτο πλην του λεμονιού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Α:Ειναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παίρνουμε από την πρώτη μερα τής δίαιτας μια πολυβιταμίνη κάθε μέρα η τουλάχιστον μέρα παρα μέρα.

Β:Αυτή η δίαιτα μπορεί να κρατήσει οσες μέρες για να χάσουμε οσα κιλά θέλουμε ,αλλά δεν συνιστάται πέρα από 1,5 μήνα.,λόγω των πολλών περιορισμών της.

Γ:Όλα τα φαγητά που δεν αναφέρονται παραπάνω δεν επιτρέπεται να τα τρώμε.

Δ:Το μυστικό της χημικής αυτής διαιτας είναι οτι μπλοκάρει το σύστημα του οργανισμού και τα κιλά που χάνουμε δεν τα ξαναπαίρνουμε.

Ε:Δε χρειάζεται να αρνούμαστε προτάσεις για εξόδους με φαγητό.

Παραγγέλνουμε κρέας η ψάρι και ζητάμε απο τον σερβιτόρο να παραλείψει την γαρνιτούρα .

Συνοδεύουμε το φαγητό μας μόνο με σαλάτα.

Σας παραθέτω και το λινκ:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=8170.0

Είναι πάνω κάτω στη λογική της άτκινς. Θα κάνω μια προσπάθεια, βέβαια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Αλλά θα δείξει.

............. Ο οργανισμός είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να θρέφει το παιδί. Οι γυναίκες δηλαδή στην κατοχή ή σε χώρες υπανάπτυκτες πως θηλάζουν τα παιδιά τους (η παιδική θνησιμότητα έχει να κάνει με ασθένειες και πείνα μετά το θηλασμό, γιατί το ρώτησα!!! :tongue:).

συμφωνώ!!!!

καλημέρα κόρες!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

......... Προσπάθησε να το δουλέψεις, γιατί οδηγούν σε διατροφική διαταραχή. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

είχες βουλιμία και την νίκησες?!!!!!!!!!! μπράβο θηρίο!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Πως είσαι εσύ Κατερινιώ; Πως τα πας; Κρατάς καλά τη διαιτούλα;

με νύχια και με δόντια που λένε...το παλεύω...θα μπορούσα και καλύτερα... αλλά δεν βιάζομαι

εννοείται πως θα ήθελα γρήγορα και σύντομα να φύγουν τα παραπανίσια, αλλά ας είναι και αργά (αν και θέλει πολυυυυυυυυυ υπομονή και επιμονή και ώρες ώρες μου σπάνε τα νεύρα).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Cacao, Καλωσήρθες!!!!!!!!!!! Άντε με το καλό η διαιτούλα σου και καλωσόρισες στο πινακάκι μας!!!!!!!!!!!!!!

Άσε τον κόσμο να λέει ό,τι θέλει.......... Θα κάνεις δίαιτα που σε εκφράζει για να την κρατήσεις!!!!!!!!!!!

Εεε μααα!!Στο μεταξύ λέω τι να λέει τώρα μουσακάς ειδικά για τη συγκεκριμένη διατροφή; Εγω προτιμώ να μην το φάω καθόλου. Εντάξει το καταλαβαινω ότι αν κάποιος έχει να χάσει πολλά κιλά και κάνει 1-2 χρόνια τέτοια διατροφή δε μπορεί να τρώει μόνο ψητό και σαλατα πχ γιατί θα τα παρατήσει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια, κοιτάξτε μια δίαιτα που βρήκα:

Με τήν δίαιτα αυτή δεν τρώμε φαγητά που περιέχουν υδατάνθρακες και βοηθάμε τον οργανισμό να καθαρίσει από περιττό λίπος.

Αποκλείουμε την είσοδο υδατανθράκων στόν οργανισμό μας και οι στρώσεις τού λίπους λιώνουν απο μόνες τους.

Στις 6 μέρες χάνουμε 6 κιλά και κάθε επόμενη από μισό κιλό.

Μέσα 1 μήνα χάνουμε 20 κιλά.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν κάποια μέρα φάμε λίγο ψωμί , οσο το μέγεθος ενός νυχιού η οτιδήποτε που περιέχει υδατάνθρακες , ο οργανισμός θα πάρει τους υδατάνθρακες και αυτόματα θα μπλοκάρει το σύστημα που λιώνει το λίπος.

Η δίαιτα ειναι χημική και η ουσία της ειναι να τρώμε πολύ κρέας και λαχανικά ,βρασμένα και σερβιρισμένα με αλάτι ,πιπέρι,σκόρδο,λάδι,και λεμόνι η ξύδι.

Η ποσότητα ειναι απεριόριστη.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:

Ολα τα είδη κρέατος:μοσχάρι,βοδινό,πουλερικά,αρνί,χοιρινό ,πάπια,χήνα,γαλοπούλα,συκωταριά, μαγειρεμένα με ολους τούς τρόπους ,αλλά οχι παναρισμένα.

Κρέατα καπνιστά και λουκάνικα,αλλα οχι τύπου Φραγκφούρτης.

Ολα τα ειδη ψαριών και του γλυκού νερού ,κονσέρβες ψαριών ,αλλά αυτές που ειναι σε νερό ή λάδι και όχι αυτές με λαχανικά.

Ολα τα λαχανικά:μπρόκολο,βλήτα,σπανάκι ,πράσο,λάχανο,μελιτζάνες,καρότο,σέλινο,

μαιντανό,ρόκα,λαχανάκια Βρυξελών,σπαράγγια,αγκινάρες, κουνουπίδι.

Ολες τις σαλάτες:μαρούλι,πιπεριές φρεσκες η ψητές,ντομάτα,αγκούρι,λαχανο και τουρσί, παντζάρι, κρεμίδι,σπανάκι, χόρτα.

Αυγά μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους.

Μπορούμε να πίνουμε:νερό,καφέ τσάι ολα χωρίς ζάχαρη,αλλά με ζαχαρίνη

Καθόλου αναψυκτικά και χυμούς ,παρά μόνο φρέσκο στημένο λεμόνι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ψωμί,πατάτες,αλέυρι,ρύζι,φακές,φασόλια,αρακάς,γαλέτα,φασολάκια,φυστίκια,φουντούκια,ξηροί καρποί,λουκάνικα Φραγκφούρτης,γάλα,γιαούρτι,κρέμα γάλακτος, τυροκομικά,γλυκά,σοκολάτα,παγωτό.

Κανένα είδος τυριού δεν επιτρέπεται όπως και κανένα φρούτο πλην του λεμονιού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Α:Ειναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παίρνουμε από την πρώτη μερα τής δίαιτας μια πολυβιταμίνη κάθε μέρα η τουλάχιστον μέρα παρα μέρα.

Β:Αυτή η δίαιτα μπορεί να κρατήσει οσες μέρες για να χάσουμε οσα κιλά θέλουμε ,αλλά δεν συνιστάται πέρα από 1,5 μήνα.,λόγω των πολλών περιορισμών της.

Γ:Όλα τα φαγητά που δεν αναφέρονται παραπάνω δεν επιτρέπεται να τα τρώμε.

Δ:Το μυστικό της χημικής αυτής διαιτας είναι οτι μπλοκάρει το σύστημα του οργανισμού και τα κιλά που χάνουμε δεν τα ξαναπαίρνουμε.

Ε:Δε χρειάζεται να αρνούμαστε προτάσεις για εξόδους με φαγητό.

Παραγγέλνουμε κρέας η ψάρι και ζητάμε απο τον σερβιτόρο να παραλείψει την γαρνιτούρα .

Συνοδεύουμε το φαγητό μας μόνο με σαλάτα.

Σας παραθέτω και το λινκ:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=8170.0

Είναι πάνω κάτω στη λογική της άτκινς. Θα κάνω μια προσπάθεια, βέβαια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Αλλά θα δείξει.

20 κιλά σε ένα μήνα με τη καμία εκτός κι αν τη ξεκικησεις 170 κιλα

Ρε συ εγώ φοβάμαι το μετά γι αυτό τελικά ξεκίνησα τη ντουκαν.Θα έχω ένα διάστημα συντήρησης και πιστεύω θα βοηθήσει να μη ξαναπάρω ότι έχασα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μοιαζει με αυτη που ξεκινησα ! μ αυτη μ αρεσει που μου δινει συγκεκριμενα πραγματα να τρωω, αυτο το φατε οτι θελετε , δεν μου κανει. παντα ξεφευγω και τρωω οτι ναναι. να δουμε ποσο θα την κρατησω. 5 μερες καλα ειναι?:tongue::tongue::tongue: εχθες παντως δεν πεινασα, ουτε με επιασε λιγουρα. και αυτο το νεροζουμι με το αγγουρι και τον ανανα , μια χαρα πεινεται. λεω στον αντρα μου θελεις λιγο να δοκιμασεις, και μου λεει θελεις να ξερασω ??!!!:lol::lol:εγω το ηπια παντως. μετα σκεφτηκα να βαλω μια κουταλια γιαουρτι λιγο σκορδακι και θα βγει ωραιο τζατζικακι !!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον ολη μερα , εφαγα δυο αυγα ( το ενα και τον κροκο) 2 λιτρα νερο, 3 φετες γαλοπουλα βραστη. 100 γραμ κοτοπουλο βραστο στηθος, δυο πιατα σουπα , και το αγγουροανανοζουμο+μισο στημενο γκρειπ φρουτ. το τσαι ξεχασα τελικα να πιω !! λιγο το διαβασμα , οι δουλειες , το πηγαινελα , δεν πεινασα καθολου , σημερα ομως εχω μακαρονια με κιμα για τους αντρες , ελπιζω να μη με πιασει η λιγουρα !!!! αν με δειτε να παω να φαω , βαλτε φωνη !!!!!

20 κιλά σε ένα μήνα με τη καμία εκτός κι αν τη ξεκικησεις 170 κιλα

Ρε συ εγώ φοβάμαι το μετά γι αυτό τελικά ξεκίνησα τη ντουκαν.Θα έχω ένα διάστημα συντήρησης και πιστεύω θα βοηθήσει να μη ξαναπάρω ότι έχασα.

Κι εγώ 20 κιλά δύσκολο το βλέπω. Ένα πενάρι - εξάρι όμως πιστεύω ότι μπορεί να χαθεί. Σήμερα θα μπορέσω να την κάνω. Έχω για το μεσημέρι κοτόπουλο, θα φτιάξω και μπόλικη σαλάτα και θα φάω μεσημέρι - βράδυ.

μοιαζει με αυτη που ξεκινησα ! μ αυτη μ αρεσει που μου δινει συγκεκριμενα πραγματα να τρωω, αυτο το φατε οτι θελετε , δεν μου κανει. παντα ξεφευγω και τρωω οτι ναναι. να δουμε ποσο θα την κρατησω. 5 μερες καλα ειναι?:tongue::tongue::tongue: εχθες παντως δεν πεινασα, ουτε με επιασε λιγουρα. και αυτο το νεροζουμι με το αγγουρι και τον ανανα , μια χαρα πεινεται. λεω στον αντρα μου θελεις λιγο να δοκιμασεις, και μου λεει θελεις να ξερασω ??!!!:lol::lol:εγω το ηπια παντως. μετα σκεφτηκα να βαλω μια κουταλια γιαουρτι λιγο σκορδακι και θα βγει ωραιο τζατζικακι !!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον ολη μερα , εφαγα δυο αυγα ( το ενα και τον κροκο) 2 λιτρα νερο, 3 φετες γαλοπουλα βραστη. 100 γραμ κοτοπουλο βραστο στηθος, δυο πιατα σουπα , και το αγγουροανανοζουμο+μισο στημενο γκρειπ φρουτ. το τσαι ξεχασα τελικα να πιω !! λιγο το διαβασμα , οι δουλειες , το πηγαινελα , δεν πεινασα καθολου , σημερα ομως εχω μακαρονια με κιμα για τους αντρες , ελπιζω να μη με πιασει η λιγουρα !!!! αν με δειτε να παω να φαω , βαλτε φωνη !!!!!

Πάντως με το ....ζουμο κι εγώ μάλλον την ίδια αντίδραση με τον άντρα σου θα είχα. Οι σούπες οκ μου αρέσουν (βασικά το χειμώνα), αλλά όλα αυτά τα ροφήματα τύπου smoothie βάζω τα πάντα μέσα δε με τραβάνε καθόλου.... κι ας είναι νόστιμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...