Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ πάλι μετά το βουλιμικό επεισόδιό μου χθες μόνο που σκέφτομαι φαγητό αναγουλιάζω......:(

μπορει να σου επεσε και βαρυ , γιατι οταν εισαι σε προγραμμα, το στομαχι εχει ξεμαθει. το ιδιο με επιασε και εμενα εχθες , το βραδυ ημουν χαλια !! και ξερεις τα εξω φαγητα ειναι και με παλιολαδια !!! αστα να πανε, αλλα σημερα σηκωθηκα καλα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μπορει να σου επεσε και βαρυ , γιατι οταν εισαι σε προγραμμα, το στομαχι εχει ξεμαθει. το ιδιο με επιασε και εμενα εχθες , το βραδυ ημουν χαλια !! και ξερεις τα εξω φαγητα ειναι και με παλιολαδια !!! αστα να πανε, αλλα σημερα σηκωθηκα καλα !

Το βράδυ ήμουν μια χαρά. Το πρωί ξύπνησα χάλια.... Για τα παλιόλαδα μην το συζητάς καθόλου.....

αααα !!!! οι παρενεργειες δηλαδη ξεκινησαν μετα !!ειμαι περιεργη να μου πεις τι εφαγες !!! και γλυκα και αλμυρα φανταζομαι!

Θα προσπαθήσω να θυμηθώ:

ψωμί με μέλι, ψωμί με τυρί, λουκουμάδες με μέλη, μήλο, ρύζι με κρέας, σαλάτα, λαδοβούτι, πατατάκια, κρουασάν, παγωτό, τόστ, μπανάνα, σουβλάκια, παγωγό, πατατάκια.

Αυτά θυμάμαι αμυδρά, σίγουρα θα έχω φάει κι άλλα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ..

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω να θυμηθώ:

ψωμί με μέλι, ψωμί με τυρί, λουκουμάδες με μέλη, μήλο, ρύζι με κρέας, σαλάτα, λαδοβούτι, πατατάκια, κρουασάν, παγωτό, τόστ, μπανάνα, σουβλάκια, παγωγό, πατατάκια.

ααα κανονικη βουλιμια !! πω πω μου ανοιξες την ορεξη !!! και μονο 1.5 κιλο συν? εγω θα ειχα περασει τα 3 :tongue: οχι τιποτα αλλο αλλα μολις εφαγα τη σουπα, και ειμαι σαν να μην εφαγα τιποτα !!!

ααα κανονικη βουλιμια !! πω πω μου ανοιξες την ορεξη !!! και μονο 1.5 κιλο συν? εγω θα ειχα περασει τα 3 :tongue: οχι τιποτα αλλο αλλα μολις εφαγα τη σουπα, και ειμαι σαν να μην εφαγα τιποτα !!!

βάστα gmnth03, θα αποζημιωθείς!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Θα προσπαθήσω να θυμηθώ:

χυλοπίτες κοκκινιστές, μπισκότα....

που τα έφαγες όλα αυτά καλέ? στην πεθερά σίγουρα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα ζυγιστηκαααα.59 και 600 ή 900 :shock::shock::shock:δεν το συγκράτησα ακριβως.

Τόσα ξεκινάω σήμερα τη ντουκαν και βλέπουμε. Προφανώς είχα ξεφουσκώσει με τις διαιτες το καλοκαίρι. Πρέπει να είχε φύγει και η κατακράτηση γτ είχε μαζέψει κάπως και η κοιλιά.

Βρε κορίτσια σήμερα που πρέπει να τρώω δεν έχω όρεξη. Έλεος δλδ.Αν τρως πολύ λίγο ξέρω ότι χάνεις και λιγότερο σ αυτη τη δίαιτα. Ότι να ναι....Πάω για τουλάχιστον 8 κιλά. Αντε να δουμε...Ψιλοσπάστηκα λίγο με μια που μιλούσαμε για τη δίαιτα με επρηξε να τρώω μαγειρευτα λαχανικά που δεν μου αρέσουν.Δε θέλω κοπέλα μου να τα φάω ελεος δλδ.Αμα είναι να τρώω πράγματα που δεν θέλω θα σταματήσω στις 10 μέρες. Δεν έχει νόημα :roll:

Εσείς πως ειστε;Δεν πολύ μπήκα είχα τρεξίματα και μελετούσα και συνταγες για τη δίαιτα. Φανταστείτε σήμερα πήγα και ψώνισα τελευταία στιγμή. Δεν είχα προλάβει σκ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

κουραστηκα και μονο που μου το ειπες !!!! το βαριεμαι το ποδηλατο, και το μετανιωσα που το πηρα , επρεπε να παρω το αλλο που ειναι για τους γοφους, ελλειπτικο νομιζω λεγεται. τελος παντων για αρχη 10 , και αν τα καταφερω παμε για περισσοτερο. το αλλο που κανει ποδια και κοιλιακους ειναι to easy shaper.απο την telemarketing. παρα πολυ καλο, μ αυτο και με διαιτα ειχα χασει τα κιλα στο δευτερο παιδι, αλλα εκανα πολυ και συνεχεια! νιατα τοτε !!!!

Πουλάς το ποδηλατο;;;Θέλω! !!

3231580x15ta1yz3w.gif

τωρα που το θελεις θα με πιασει η προκοπη και θα κανω :tongue::tongue:

Χαχαχαχα ε καλά άμα το ξαναβρεθεί πες μου.Εκος κι αν αρχίσω γυμναστήριο τελικα:tongue:

Έλεγα πρώτα να χάσω λοιπόν τα κιλά που θέλω και μετά στη συντήρηση να ξεκινούσα γυμναστήριο.Ετσι θα βοηθούσε και να μην τα ξαναπάρω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα, κορίτσια!

Κακάο, καλώς ήρθες και πάλι! Καλή αρχή στην προσπάθειά σου!

Gmnth03, καλή δύναμη και σε σένα! Έχεις δει διαφορά στο θηλασμό με τη δίαιτα.

Mkcm, τα επεισόδια υπερφαγείας είναι σύμπτωμα πίεσης και άγχους. Προσπάθησε να το δουλέψεις, γιατί οδηγούν σε διατροφική διαταραχή. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...