Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα !!!! πως πηγε το σκ σας?

εμεις ειχαμε ενα παρτυ το σαββατο το απογευμα. το μεσημερι εφαγα κοτοπουλο με μπροκολο , και το βραδυ ενα κομματι πιτσα. θα ετρωγα και δευτερο για να ειμαι ειλικρινης, αλλα μεχρι να θηλασω τη μικρη, τα ειχα σακατεψει :tongue: ! εχθες πηγαμε στη μονη σαγματα , και το μεσημερι καμενα βουρλα, εφαγα ενα κομματι μουσακα , και μια φλογερα, μαλλον 3/4 , γιατι εδωσα και στον αντρα μου ενα κομματι, βεβαια μικρη μεριδα ηταν μη φανταστειτε, και δεν ηταν ωραιος . ειχε μονο μελιτζανα , λιγο κιμα και μπεσαμελ. στην επιστροφη κατσαμε πολιτεια για ενα καφε, και πηρα ενα μιλκσεικ. η αληθεια ειναι οτι μου επεσε λιγο βαρυ . και μια μπουκια κλαμπ σαντουιτσ .

ειπα να το ριξω λιγο εξω , μιας και σημερα θα ξεκινησω μια καινουργια διαιτα που μου εδωσε μια φιλη το σαββατο. δεν εχει γαλακτοκομικα . βασικα ουτε λαδι εχει την πρωτη βδομαδα, αλλα εγω θα βαζω μια κουταλιτσα ωμο.

σημερα δε ζυγιστηκα το πρωι, λεω αστο απο αυριο , γιατι αν ανεβαινα θα εβριζα το μουσακα:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!

Το Σ/Κ ήταν περίεργο. Παρασκευή και Σάββατο τα πήγα τέλεια. Χθες, όμως, από το πρωί με έπιασε μια φοβερή βουλιμική κρίση. Πεινούσα συνέχεια!!!!!! Κρατήθηκα τις πρώτες ώρες και μετά είπε άντε στο καλό. Μια μέρα είναι αυτή θα φάω.... και κορίτσια μου έφαγα και τα πόδια μου. Μιλάμε για πάρα πολύ μασαμπούκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8000 θερμίδες και βάλε ένα πράγμα!!!!!!!! :D

Δεν το μετανιώνω όμως, το είχα ανάγκη. Το είχα πολύ ανάγκη!!!!!!!!!!!!! :-DΟ απολογισμός είναι να με δείξει η ζυγαριά 1,5 κιλό παραπάνω σήμερα!!!!!! Κατακράτηση, δεν αγχώνομαι. Απλά ελπίζω να παραμείνω την εβδομάδα αυτή στα ίδια!!!!!!!!!!!:roll:

ααααα τουλαχιστον εσυ τολμησες και ανεβηκες !!!!!!:tongue:

μηπως επρεπε να ζυγιστω και εγω?? εχθες παντως το πρωι ημουν 60.8 σιγουρα τα περασα τα 61 . αλλα λεω αστο μωρε δεν βαριεσαι , και αυριο μερα ειναι !!

μκσμ η διαιτα εχει σουπες , θυμασαι που μου ειχες πει μια μερα για τις σουπες ?!! το πρωτο σταδιο ειναι 5 μερες , δηλ 5 μερες τρως καθε μερα τα ιδια.

ααααα τουλαχιστον εσυ τολμησες και ανεβηκες !!!!!!:tongue:

μηπως επρεπε να ζυγιστω και εγω?? εχθες παντως το πρωι ημουν 60.8 σιγουρα τα περασα τα 61 . αλλα λεω αστο μωρε δεν βαριεσαι , και αυριο μερα ειναι !!

μκσμ η διαιτα εχει σουπες , θυμασαι που μου ειχες πει μια μερα για τις σουπες ?!! το πρωτο σταδιο ειναι 5 μερες , δηλ 5 μερες τρως καθε μερα τα ιδια.

Για πες.... μπορεί και να την κάνω... Τι απώλεια υπόσχεται;

Για πες.... μπορεί και να την κάνω... Τι απώλεια υπόσχεται;

εξαρταται απο τον οργανισμο οπως ολες οι διαιτες, και ποσες θερμιδες εχεις συνηθισει να τρως, η αδελφη της κουμπαρας, μου τη εδωσε,ειχα να την δω απο τον ιουλιο. και την ειδα το σαββατο το πρωι και εμεινα . της λεω πως αδυνατισες ετσι !!!!! και μου ειπε τι εκανε. την κανει και η αδελφη της. η αδελφη εχασε δυο κιλα σε πεντε μερες ή μια βδομαδα δε θυμαμαι τι μου ειπε. και εκεινη 10 κιλα σε ενα μηνα. αλλα τα πρωτα 5.5 εφυγαν την πρωτη βδομαδα. επειδη την ξερω ετρωγε πολυ !!! και γλυκα και πιτες κ.α. αλλα το πηρε αποφαση και προσεχει πολυ.

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες, καλή μας εβδομάδα

gmnth03 καλά έκανες και δεν ανέβηκες

θέλω να μου πεις για την μονη σαγματα (που είναι και πόση ώρα κάνεις να πας, αν είναι ωραία)

mkcm το χρειαζόσουν μάλλον, με πιάνει και μένα το μετανιώνω μετά, αλλά όμως παίρνω απίστευτη δύναμη για επαναξεκίνημα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

για 5 μερες

πρωινο : δυο ποτηρια χλιαρο προς ζεστο νερο( μετα απο μιση ωρα τρωμε )

+ ασπραδια αυγου βραστα + γαλοπουλα βραστη

δεκατιανο: πρασινο τσαι (οχι του εμποριου )

μεσημεριανο: σουπα κοτοπουλο με πρασο μπροκολο σελινο κολοκυθακι λιγο καροτο ντοματα , χωρις λαδι

απογευματινο: αγγουρι ανανας ( στο μπλεντερ) και προσθετεις νερο ή ανθρακουχο νερο, και γκρειπ φρουτ ή λεμονι.

βραδινο : σουπα απο το μεσημερι

επομενες 5 μερες

πρωινο : δυο ποτηρια χλιαρο προς ζεστο νερο( μετα απο μιση ωρα τρωμε )

+ ασπραδια αυγου βραστα + γαλοπουλα βραστη

δεκατιανο: πρασινο τσαι (οχι του εμποριου )

μεσημεριανο:ψαρι βραστο( βακαλαο ή γλωσσα) με ελαιολαδι, ριγανη, λεμονι, πιπερι, συν κολοκυθακι βραστο ή αγγουρι τριμμενο στο χοντρο τριφτη

απογευματινο:ζελε γιωτης light συν αναψυκτικο: βραζεις νερο με φλουδες μηλου , φασκομηλο και βασιλικο,κανελλα . το σουρωνεις,και πινεις 1-2 ποτηρια

βραδινο : ψαρι απο το μεσημεριανο συν ροφημα λουιζας

οταν τελειωσεις το δευτερο πενθημερο , επιστρεφεις στο πρωτο . μολις τελειωσεις το πρωτο παμε στο τριτο πενθημερο .

παλι πρωινο το ιδιο

δεκατιανο : αναψυκτικο αδυνατισματ. στον αποχυμωτη βαζετε 3 φυλλα λαχανο και γεμιζετε με τον χυμο που θα παρετε τα 2/3 ενος ποτηριου. προσθετεις χυμο γκρειπ φρουτ και πορτοκαλι . ( μπλιαχ δεν νομιζω να το κανω)

μεσημεριανο: μπιφτεκι κοτοπουλο ή γαλοπουλα ( κιμας, μαιντανος ,κοκκινη πιπερια , καροτο, κολοκυθακι, ντοματα ολα τριμμενα)

απογευματινο : αναψυκτικο αδυνατισματος

βραδινο το ιδιο με το μεσημερι συν γιαουρτι με ανηθο μαιντανο ( γιαουρτι κατσικισιο ή αιγοπροβειο) συν φορημα λουιζας .

μολις τελειωσει και αυτο το πενθημερο, επιστρεφεις παλι στο πρωτο.

μεχρι εκει ξερω αρα ειναι 25 μερες .

καλημέρα κόρες, καλή μας εβδομάδα

gmnth03 καλά έκανες και δεν ανέβηκες

θέλω να μου πεις για την μονη σαγματα (που είναι και πόση ώρα κάνεις να πας, αν είναι ωραία)

mkcm το χρειαζόσουν μάλλον, με πιάνει και μένα το μετανιώνω μετά, αλλά όμως παίρνω απίστευτη δύναμη για επαναξεκίνημα.

μια ωρα απο αθηνα ,ειναι στη θηβα κοντα. εχει εξοδο που λεει προς μονη σαγματα. ειναι ο αγιος λουκας ο ιατρος. περνας μεσα απο το χωριο ύπατο. μια ωρα λοιπον , και κανα 15λ χωματοδρομος . ειναι πολυ ομορφα ! εχει καταπληκτικη θεα λες κ εισαι σε αεροπλανο . φυλασσουν την καρδουλα του αγιου και αλλα λειψανα, εχουν και καποια χειρουργικα του εργαλεια .

η μονη ειναι στα 747 υψ.

Διαφημίσεις

οι αλλαγες που θα κανω εγω ειναι , την πρωτη βδομαδα θα βαλω λιγο ωμό λαδι. την δευτερη θα φαω μια φορα συκωτι γαλακτος ( γιατι εχω αναιμια)

την τριτη δεν φτιαχνω το λαχανοζουμο , αν εχω χασει τιποτα θα δω τι θα κανω μεχρι τοτε.

η σουπα μια χαρα μου καθεται γιατι φτιαχνω ουτως ή αλλως για την μπεμπα. :tongue:

Τις άλλες φορές που το έκανα συνέχεια μετάνιωνα... Τώρα όμως που το κάνω σπάνια δε με πειράζει καθόλου... Αν δεν το έκανα οι πιθανότητα θα ήταν να ξεφύγω μετά περισσότερες των μία ημερών.....

Σήμερα, αν αντέξω, μπορεί και να κάνω καμία liquid diet..... Δε θα πιεστώ όμως για κανέναν λόγο, αν δεν αντέξω.... θα φάω... ΆΛλωστε για μεσημέρι σήμερα σκοπό έχω να φάω αβγά με σαλάτα.

Αχ, να την ήξερα όταν ακόμη έκανα εγώ το φαγητό του μικρού. Τώρα τρώει στο βρεφικό και δεν έχω καθόλου χρόνο για έξτρα μαγειρέματα, γαμώτο μου....

να σου πω την αληθεια, γι αυτο μου εκατσε και εμενα καλα τωρα. συν οτι δεν εχει γαλακτοκομικα, οι αλλες διαιτες ειχαν ολο γιαουρτι. ας το δοκιμασω και βλεπουμε . θα σας πω εντυπωσεις σε πεντε μερες. το πρωι εφαγα, δυο αυγα βραστα ( το ενα ασπραδι και το αλλο ολοκληρο) και δυο φετες γαλοπουλα βραστη. τσαι δεν προλαβα να πιω . θα το πιω τωρα . δεν πεινασα καθολου, ουτε με επιασε κριση για τσιμπολογημα , και εχω πιει κ ενα λιτρο νερο μεχρι στιγμης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...