Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοίτα μην το φας!!!!!!!!!!

λιγοοοοοοοο στο μπωλακι , αυτο που περισσευει , αφου το εχεις ριξει στη φορμα , και προσπαθεις να με το κουταλι να βγαλεις τιποτα απο το μπωλ :P το κανει ο μεγαλος και ποτε δε μου αφηνει εμενα !! τωρα θα φωναζει, γιατι εκανες κεικ χωρις εμενα !! :tongue:

σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι ( για το σχολιο του συζυγου) μια κουβεντα μας λενε και ειδες πως μας φτιαχνουν!!! εμενα δυσκολα να πει κουβεντα, πρεπει να δει διαφορα,! κ αυτο το κολλημα με τις αδυνατες φοβερο, του λεω οι ανορεξικες σ αρεσουν !!! αν δουμε καμια μωρομανα αδυνατη, και του λεω πω πω ποτε προλαβε και αδυνατισε , η απαντηση του ειναι , εσυ να τα βλεπεις !!! προχθες μου ειπε οτι με ειδε οτι εχω χασει, το μετανιωσα που δεν ειχα μετρηθει, αλλα τωρα που το σκεφτομαι οταν ειχα παει στη διαιτολογο , με ειχε μετρησει, λες να τα εχει σημειωσει πανω στη λιπομετρηση??

ειναι μεχρι να το παρω αποφαση να ανεβω !!! 100 κοιλιακους τη μερα , και δεκα λεπτα ποδηλατο, ( αποκλειεται να αντεξω παραπανω )

Εμένα, που τα σχόλια του για τις παχουλές είναι σούπερ προσβλητικά και του τη λέω διαρκώς γι' αυτό, είναι απαράδετος (τουλάχιστον δεν τα λέει μπροστά στα παιδιά), όσο ήμουν παχουλή μετά τις γέννες ποτέ δε σχολίασε αρνητικά και πάντα όταν παραπονιόμουν μου υπενθύμιζε, ότι γέννησα δύο παιδιά. Δεν μπορώ να πω, είναι πάντα πολύ υποστηρικτικός απέναντι μου.

βρε σεις, έχω μπερδευτεί,

άλλη είναι η γαλλικού, άλλη η πενηντάρα?

ποιά μύριζε αλκοολ?

πάντως είμαι υπέρ της αυστηρής

1. γαλλικου πενηνταρα ( χτυπαμε και καμια μπυριτσα , στο τσακιρ κεφι)

2. γαλλικου ινδη ( δεν ξερουμε τι ζηταει)

3. γαλλικου συστημενη 15 την ωρα

mkcm καλα τα καταλαβες !

την πηρα και μιλησαμε. πρωτη φορα που ημουν ειλικρινης . δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕΕΕΕΕ!! ( στους δασκαλους εννοω) της ειπα οτι μου ειπε το παιδι, οτι δε σε θελει με τιποτα , θελει τον προηγουμενο, οτι εισαι αποτομη , και οτι τα λες γρηγορα κτλ και ο μικρος σε βρηκε μια χαρα και του αρεσες . ενιωσα πολυ ωραια που δεν το πηγα στριβειν ... θα ξαναρθει τη δευτερα και βλεπουμε. εκει μειναμε. επισης πριν της πω για το παιδι , μου ειπε οτι ο προηγουμενος απο αυτα που ειδε στο τετραδιο και οπως τον ειδε και εκεινη εχθες , ηταν πολυ καλος. ισως γι αυτο και το παιδι τον ηθελε.

βρε σεις, έχω μπερδευτεί,

άλλη είναι η γαλλικού, άλλη η πενηντάρα?

ποιά μύριζε αλκοολ?

πάντως είμαι υπέρ της αυστηρής

1. γαλλικου πενηνταρα ( χτυπαμε και καμια μπυριτσα , στο τσακιρ κεφι)

2. γαλλικου ινδη ( δεν ξερουμε τι ζηταει)

3. γαλλικου συστημενη 15 την ωρα

mkcm καλα τα καταλαβες !

την πηρα και μιλησαμε. πρωτη φορα που ημουν ειλικρινης . δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕΕΕΕΕ!! ( στους δασκαλους εννοω) της ειπα οτι μου ειπε το παιδι, οτι δε σε θελει με τιποτα , θελει τον προηγουμενο, οτι εισαι αποτομη , και οτι τα λες γρηγορα κτλ και ο μικρος σε βρηκε μια χαρα και του αρεσες . ενιωσα πολυ ωραια που δεν το πηγα στριβειν ... θα ξαναρθει τη δευτερα και βλεπουμε. εκει μειναμε. επισης πριν της πω για το παιδι , μου ειπε οτι ο προηγουμενος απο αυτα που ειδε στο τετραδιο και οπως τον ειδε και εκεινη εχθες , ηταν πολυ καλος. ισως γι αυτο και το παιδι τον ηθελε.

Δεν το κατάλαβα καλά, βρε. Εγώ νόμιζα ότι την ινδή και την 15 ευρώ την ώρα την ήθελες να τα διαβάζει στα ελληνικά και ότι και ο περσινός ελληνικά τα διάβαζε..... Οπότε η γνώμη μου για την ιδνή αναθεωρείται!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα, που τα σχόλια του για τις παχουλές είναι σούπερ προσβλητικά και του τη λέω διαρκώς γι' αυτό, είναι απαράδετος (τουλάχιστον δεν τα λέει μπροστά στα παιδιά), όσο ήμουν παχουλή μετά τις γέννες ποτέ δε σχολίασε αρνητικά και πάντα όταν παραπονιόμουν μου υπενθύμιζε, ότι γέννησα δύο παιδιά. Δεν μπορώ να πω, είναι πάντα πολύ υποστηρικτικός απέναντι μου.

ναι ρε συ το ξερω ακριβως τα ιδια !!! μα τα ιδια !!! τωρα δεν μου εχει πει τιποτα για κιλα, μου λεει αστο αφου θηλαζεις ξεκινας μετα . αλλα αν με δει ομως να φαω κατι απαγορευτικο , μου ριχνει και καμια ματια !!:tongue: αυτο για το προσβλητικο, πανε σε μια πελατισσα, μου ειχε πει ο δικος μου οτι ειναι παρααα πολυ παχια . και ηταν ο πεθερος μαζι, και λεει ο πεθερος για να δουμε η χοντρη εχασε κανα κιλο. και εκεινη την ωρα ανοιγει η γυναικα τη θυρωτηλεοραση και το ακουσε . αστα ντραπηκε ο δικος μου οσο δε φανταζεστε. ειναι ο πεθερος μεγαλος και εχει ψιλο χασει και το μυαλο του πλεον και πεταει κατι περιεργα ωρες ωρες.

οι ξενοι μου το λενε σα δικαιολογια εε εχεις κανει και δυο παιδια δεν μπορει να εισαι οπως ησουν. ο δικος μου δε το δεχεται με τιποτα . θεωρει οτι σε ενα χρονο πρεπει να εχεις αδυνατισει , και βαζει δευτερο αν θηλαζεις . ειναι αμειλικτος!! κανετε παιδια και γινεστε διακοσια κιλα . του λεω εσεις γινεστε διακοσια που δε γεννατε !!! τα λες γιατι εισαι αδυνατος και πειθαρχεις τον εαυτο σου . δεν ειναι ολος κοσμος σαν εσενα, τι να κανουμε μεσα στα παθη μας ειναι και η βουλιμια.

Δεν το κατάλαβα καλά, βρε. Εγώ νόμιζα ότι την ινδή και την 15 ευρώ την ώρα την ήθελες να τα διαβάζει στα ελληνικά και ότι και ο περσινός ελληνικά τα διάβαζε..... Οπότε η γνώμη μου για την ιδνή αναθεωρείται!!!!!!!!!!

ουτε και εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες , τι καταλαβες .:tongue:

παιρνω πισω οτι το καταλαβες τοτε... τρεις καθηγητριες ειναι λοιπον !!και οι τρεις για γαλλικα.

στα ελληνικα τον μικρο τον διαβαζω εγω, στον μεγαλο εχω ενα παιδι μια ωρα που του κανει γλωσσα αρχαια, αλλα διαβαζουμε τα υπολοιπα, βιολογια ιστορια ,θρησκευτικα,γεωγραφια φυσικη , καλλιτεχνικα( το φορτε μου!) και οτι αλλο βγει .

μαθηματικα του κανει μια αλλη κοπελα και μου ειπε οτι θα αναλαβει στην ωρα αυτη να του δειχνει φυσικη και χημεια.

γι αυτο κοιταω να βρω καποια πιο οικονομικη απο τα 15 ευρω , γιατι ειναι πολλα τα μαθηματα.

ουτε και εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες , τι καταλαβες .:tongue:

παιρνω πισω οτι το καταλαβες τοτε... τρεις καθηγητριες ειναι λοιπον !!και οι τρεις για γαλλικα.

στα ελληνικα τον μικρο τον διαβαζω εγω, στον μεγαλο εχω ενα παιδι μια ωρα που του κανει γλωσσα αρχαια, αλλα διαβαζουμε τα υπολοιπα, βιολογια ιστορια ,θρησκευτικα,γεωγραφια φυσικη , καλλιτεχνικα( το φορτε μου!) και οτι αλλο βγει .

μαθηματικα του κανει μια αλλη κοπελα και μου ειπε οτι θα αναλαβει στην ωρα αυτη να του δειχνει φυσικη και χημεια.

γι αυτο κοιταω να βρω καποια πιο οικονομικη απο τα 15 ευρω , γιατι ειναι πολλα τα μαθηματα.

είχα καταλάβει ότι δεν είχε καταλάβει η mkcm, αλλά ταυτόχρονα δεν είχα καταλάβει για να της δώσω να καταλάβει.

δηλαδή, άλλα είχα καταλάβει εγώ, άλλα είχε καταλάβει η mkcm!!!

αλλά τώρα που μας το εξήγησες, καταλάβαμε!!!!!!!!!!!

εννοείται την πιο οικονομική για γαλλικά. Αγγλικά τι κάνετε? πάνε φροντιστήριο?

1527894gvxcsdbcpz.gif

.........

ειναι μεχρι να το παρω αποφαση να ανεβω !!! 100 κοιλιακους τη μερα , και δεκα λεπτα ποδηλατο, ( αποκλειεται να αντεξω παραπανω )

μια χαρά θα είναι, ίσως λίγο παραπάνω ποδήλατο πχ 20 λεπτά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

είχα καταλάβει ότι δεν είχε καταλάβει η mkcm, αλλά ταυτόχρονα δεν είχα καταλάβει για να της δώσω να καταλάβει.

Με λίγα λόγια.... ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μια χαρά θα είναι, ίσως λίγο παραπάνω ποδήλατο πχ 20 λεπτά.

κουραστηκα και μονο που μου το ειπες !!!! το βαριεμαι το ποδηλατο, και το μετανιωσα που το πηρα , επρεπε να παρω το αλλο που ειναι για τους γοφους, ελλειπτικο νομιζω λεγεται. τελος παντων για αρχη 10 , και αν τα καταφερω παμε για περισσοτερο. το αλλο που κανει ποδια και κοιλιακους ειναι to easy shaper.απο την telemarketing. παρα πολυ καλο, μ αυτο και με διαιτα ειχα χασει τα κιλα στο δευτερο παιδι, αλλα εκανα πολυ και συνεχεια! νιατα τοτε !!!!

οχι ολα στο σπιτι τα κανουν , ξεκινησαμε φροντιστηριο δυο χρονια, αλλα δεν μπορουσε ο μεγαλος με τιποτα, να πιασει το ρυθμο του φροντισ. και ετσι αναγκαστικα και αυτα σπιτι, και μαζι με το μεγαλο κανει κ ο μικρος, γι αυτο μαζευονται πολλα .

ξερεις τι ελεγα σε μια φιλη, αν δεν εχεις παιδια που δεν εχουν δυσκολιες στα διαβασματα , δεν μεγαλωνεις παιδι,δεν ξερεις πως ειναι να μεγαλωνεις παιδια. παιδι καταλαβαινεις οτι μεγαλωνεις, οτι εχει δυσκολιες !!

κουραστηκα και μονο που μου το ειπες !!!! το βαριεμαι το ποδηλατο, και το μετανιωσα που το πηρα , επρεπε να παρω το αλλο που ειναι για τους γοφους, ελλειπτικο νομιζω λεγεται. τελος παντων για αρχη 10 , και αν τα καταφερω παμε για περισσοτερο. το αλλο που κανει ποδια και κοιλιακους ειναι to easy shaper.απο την telemarketing. παρα πολυ καλο, μ αυτο και με διαιτα ειχα χασει τα κιλα στο δευτερο παιδι, αλλα εκανα πολυ και συνεχεια! νιατα τοτε !!!!

βρε συ αυτό είναι τέλειο!!!!

άντε ξεκίνα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

.....

ξερεις τι ελεγα σε μια φιλη, αν δεν εχεις παιδια που δεν εχουν δυσκολιες στα διαβασματα , δεν μεγαλωνεις παιδι,δεν ξερεις πως ειναι να μεγαλωνεις παιδια. παιδι καταλαβαινεις οτι μεγαλωνεις, οτι εχει δυσκολιες !!

δεν έχεις άδικο............

1527894gvxcsdbcpz.gif

βρε συ αυτό είναι τέλειο!!!!

άντε ξεκίνα!!!!!

ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!!! παω να διαβασω λιγα αρχαιουλια , και λιγα μαθηματικουλια και λιγα αγγλικουλια και μετα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...