Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Σούπερ πάμε όλες.... Τα Χριστούγεννα θα είμαστε θεές!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, με τη μελέτη όλα τέλεια. Πέρασε και από το ΔΣ και θα δημοσιευτεί οσονούπω. Έγινε μεγάλη συζήτηση γενικά για το τμήμα μας στο ΔΣ. Είναι όλοι υπερευχαριστημένοι και ειδικά ο προηγούμενος διευθυντής του τμήματος που πήρε το λόγο στο ΔΣ και μας εξύμνησε.

Η αλήθεια είναι, ότι με το προηγούμενο οργανόγραμμα έχαναν πολύ χρόνο, γιατί αντί να δουλεύουν παρέα και ταυτόχρονα οι ομάδες ξεκινούσε η μελέτη από μια ομάδα, μετά πήγαινε στην άλλη, μετά στην άλλη, κοκ, με αποτέλεσμα να βγάζουν περίπου 1 - 2 μελέτες το μήνα. Εμείς τώρα έχουμε ορίσει ομάδες, υπεύθυνους ανά ομάδα (ανάλογα πάντα το θέμα ο υπεύθυνος) και φτιάχνουμε μια ας πούμε ομάδα ευθύνης, η οποία συντονίζει την όλη δουλειά κι έτσι τελειώνουμε πολύ νωρίτερα γιατί δουλεύουμε παράλληλα και μαζί. Έτσι δε χρειάζονται ούτε πολλές διορθώσεις/ προσαρμογές, κλπ. στο τέλος, ούτε να περιμένουν οι μεν να τελειώσουν οι δε και μετά να τρέχουν να προλάβουν ημερομηνίες...

Και το βασικότερο: δεν καθόμαστε υπερωρίες. Μέχτι τις 4 έχει φύγει κι ο τελευταίος (εγώ πάλι πρώτη έρχομαι, πρώτη φεύγω :D)....

μπράβο mkcm μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ετσι ετσι μη τους καλομαθαινεις !!! :wink:

εμεις απο δω τα νεα , ετσι κ ετσι! καταρχην με πηρε ο περσινος κ με ρωτησε αν αποφασισαμε τελικα, του λεω μαλλον οχι. και ειπε ενα γεια μεσα απο τα δοντια του, πιο πολυ μουρμουρητο ακουστηκε, δηλ μου φανηκε οτι ειπε γεια. δεν προλαβα να πω τιποτα, και μου το εκλεισε στα μουτρα. τελος παντων τι να πεις!!! ηρθε η αλλη κοπελα εχθες βραδυ, εκανε και με τους δυο. ο μικρος την θελει , του αρεσε , ο μεγαλος δεν την θελει με τιποτα. θελει τον περσινο ! του λεω ξεχνα τον αυτον. θα ρθει παλι την δευτερα να ξανακανει ενα μαθημα ακομα. απλα μετα αν οντως δε τη θελει πως θα της πω οχι μετα. πω πω τα ντρεπομαι αυτα !! το βραδυ μου θυμισε ο μεγαλος οτι μας ειχε συστησει μια φιλη του , ο μουσικος μας . της εστειλα μηνυμα εχθες να την ρωτησω αν κανει μαθηματα, και μου ειπε ναι . αυτη η κοπελα ειναι ινδη , αν θυμαμαι καλα, ξερει πανω απο 10 γλωσσες . τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο δεν ξερω. θα την παρω σημερα να δω τι παιζει και με αυτη. και βλεπουμε!

αα επισης η χθεσινη κυρια, μπηκε σπιτι μιλησαμε , και μου ηρθε μια μυρωδια αλκοολ . μπυρα ηταν κρασι ηταν ουισκι δεν καταλαβα, αλλα κατι μου μυρισε... πω πω βρε κοριτσια πολυ ιδιοτροπη εχω γινει ????

1. Τον περσινό ξέχνα τον!!! Είχε που είχε τη φωλιά του λερωμένη, σου έχει και τέτοια συμπεριφορά... Το πιο σωστό θα ήταν να σου πει την πρώτη φορά: "Εγώ είμαι διαθέσιμος, όποτε το αποφασίσετε πάρτε με τηλέφωνο, απλά αν θέλετε συγκεκριμένες ώρες να μου το πείτε λίγο πιο έγκαιρα, ώστε να μην τις κλείσω" και τέλος. Ούτε να ξαναπαίρνει και να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ούτε να στο κλείνει στα μούτρα. Απαράδεκτος.

2. Ούτε την κοπέλα από την Ινδία θα επέλεγα, εκτός κι αν έχει τελειώσει παιδαγωγικό στην Ελλάδα. Επειδή κι εγώ μεγαλωμένη στο εξωτερικό είμαι, δε θα μπορούσα να κάνω μάθημα ελληνικών σε παιδάκια κι ας την ξέρω τη γλώσσα φαρσί κι ας έχω δεύτερο πτυχίο ΑΕΙ στη γερμανική φιλολογία. Να συνεχίσετε με την κοπελίτσα, αν θεωρείς ότι κάνει καλή δουλειά και θα τη συνηθίσει κι ο μεγάλος...

3. Αν σου μύρισε αλκοόλ η γαλλικού.... Άστα και βράστα, βρες άλλη!!!!! Χθες!!!!!!!!

ωχ? αλκοόλ? αχ τι να πεις...

όσο για τον μεγάλο μπορεί να παίζει ότι κατάλαβε το εξής: ωχ με τούτη θα κάνουμε μάθημα, είναι αυστηρή, θα διαβάζουμε πολύ και τέτοια δηλαδή, που αυτό είναι το ζητούμενο.

θα φανεί.

με την άλλη την Ινδή, θα κάνετε αγγλικά?

όσο για την διατροφή σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Δεν μου λες κυρία μου: Ένα ποδηλατάκι που έχεις, τι το έκανες?

Kαλημέρα κόρες!!!!!!! (δεν είπα καλημέρα)

ολα τα θυμασαι πια και συ !!! καθεται μπροστα στη τραπεζαρια , δεν με ενοχλει δεν το ενοχλω:tongue::tongue:

μου ανεβασαν τα παιδια πριν λιγες μερες και το αλλο οργανο που κανεις ποδια και κοιλιακους . αυτο το εχω μπροστα στο παρκο. κι αυτο επισης με κοιταει και το κοιταω . καμια φορα τσουλαμε και κανενα αυτοκινητακι επανω !

ολα τα θυμασαι πια και συ !!! καθεται μπροστα στη τραπεζαρια , δεν με ενοχλει δεν το ενοχλω:tongue::tongue:

μου ανεβασαν τα παιδια πριν λιγες μερες και το αλλο οργανο που κανεις ποδια και κοιλιακους . αυτο το εχω μπροστα στο παρκο. κι αυτο επισης με κοιταει και το κοιταω . καμια φορα τσουλαμε και κανενα αυτοκινητακι επανω !

Σε βλέπω να ερωτεύεσαι τα όργανα γυμναστικής από το πολύ κοίταγμα και να αφήνεις τον άντρα σου.... :tongue:

Διαφημίσεις

Παιδιά, χθες μου είπε κάτι ο άντρας μου που με ανέβασε τρομερά....

Δίπλωνα τα ρούχα της μικρής και με κοιτούσε. "Τι κοιτάς, βρε;" τον ρωτάω. "Να, σε λίγο καιρό σε βλέπω να φοράτε τα ίδια ρούχα με τη μικρή"..... :lol:

1. Τον περσινό ξέχνα τον!!! Είχε που είχε τη φωλιά του λερωμένη, σου έχει και τέτοια συμπεριφορά... Το πιο σωστό θα ήταν να σου πει την πρώτη φορά: "Εγώ είμαι διαθέσιμος, όποτε το αποφασίσετε πάρτε με τηλέφωνο, απλά αν θέλετε συγκεκριμένες ώρες να μου το πείτε λίγο πιο έγκαιρα, ώστε να μην τις κλείσω" και τέλος. Ούτε να ξαναπαίρνει και να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ούτε να στο κλείνει στα μούτρα. Απαράδεκτος.

2. Ούτε την κοπέλα από την Ινδία θα επέλεγα, εκτός κι αν έχει τελειώσει παιδαγωγικό στην Ελλάδα. Επειδή κι εγώ μεγαλωμένη στο εξωτερικό είμαι, δε θα μπορούσα να κάνω μάθημα ελληνικών σε παιδάκια κι ας την ξέρω τη γλώσσα φαρσί κι ας έχω δεύτερο πτυχίο ΑΕΙ στη γερμανική φιλολογία. Να συνεχίσετε με την κοπελίτσα, αν θεωρείς ότι κάνει καλή δουλειά και θα τη συνηθίσει κι ο μεγάλος...

3. Αν σου μύρισε αλκοόλ η γαλλικού.... Άστα και βράστα, βρες άλλη!!!!! Χθες!!!!!!!!

αυτο με εκνευρισε και εμενα , και λεω στη τελικη πως κλεινεις πορτες, μπορει σε μια βδομαδα να τον επαιρνα να του ελεγα.. ελα. στο κατω κατω συμβολαιο κανεις . δηλ και εμενα που μια χρονια φευγει ενας πελατης και ερχεται την επομενη, τι πρεπει να κανω να τον βρισω? κακοχαρακτηρες θα ελεγα.

με την αλλη τι να πω τυχαιο?μπορει να ηπιε καμια μπυριτσα με το φαγητο:wink:, θα την παρω τωρα να μου πει πως τα ειδε. εχθες αυτη τον εξετασε να δει τι ξερει. και του φανηκε καπως του δικου μου ειχε συνηθισει με τον αλλον , που τον καλοπιανε, και σου λεει εδω θα γινεται μαθημα,ακριβως οπως τα λες κατερινα , τον επιασες με την μια τον δικο μου:wink::wink: !και μενα μου φαινεται αυστηρη, εχθες με το καλημερα στο τηλ μου ειπε, κοιτα απο τον μικρο ετσι οπως μιλησε προχθες που ηρθα , θα εχω απαιτησεις να το ξερεις, με τον μεγαλο θα τα παμε πιο ομαλα,αλλα να δω ομως πως θα τα παει.

για την ινδη δε ξερω τιποτα, ουτε για σπουδες ουτε ποσα χρονια ειναι εδω. μονο ο μουσικος που μας την ειχε συστησει ειχε πει οτι ειναι καλη. ειναι φιλη του και την ξερει αρκετα χρονια.

πρεπει να πετυχω σχεση ποιοτητας -τιμης ... αλλα χλωμο το βλεπω. εχθες μου ειπαν για αλλη μια κοπελα που ειναι πολυ ευχαριστημενοι οι γονεις, αλλα παιρνει 15 ευρω την ωρα, αν δεν ειχα αλλα μαθηματα , θα την παιρναμε αλλα ειναι πολλα τα εξοδα, και για δυο παιδια κιολας.

Παιδιά, χθες μου είπε κάτι ο άντρας μου που με ανέβασε τρομερά....

Δίπλωνα τα ρούχα της μικρής και με κοιτούσε. "Τι κοιτάς, βρε;" τον ρωτάω. "Να, σε λίγο καιρό σε βλέπω να φοράτε τα ίδια ρούχα με τη μικρή"..... :lol:

:P:p οοοο κομπλιμανννν!!!!!!!!!!! εγω νομιζω οτι με το υψος που εχεις εισαι ηδη αδυνατη. απλα απ οτι καταλαβαινω σου αρεσει το πολυ αδυνατο ? εε?

εμενα του δικου μου του αρεσουν οι πολυ αδυνατες, μη τυχον και επαιρνα καωα κιλο, αμεσως το καταλαβαινε . και φυσικα μου το ελεγε !! φαντασου τωρα πως θα του φαινομαι :tongue:

αυτο με εκνευρισε και εμενα , και λεω στη τελικη πως κλεινεις πορτες, μπορει σε μια βδομαδα να τον επαιρνα να του ελεγα.. ελα. στο κατω κατω συμβολαιο κανεις . δηλ και εμενα που μια χρονια φευγει ενας πελατης και ερχεται την επομενη, τι πρεπει να κανω να τον βρισω? κακοχαρακτηρες θα ελεγα.

με την αλλη τι να πω τυχαιο?μπορει να ηπιε καμια μπυριτσα με το φαγητο:wink:, θα την παρω τωρα να μου πει πως τα ειδε. εχθες αυτη τον εξετασε να δει τι ξερει. και του φανηκε καπως του δικου μου ειχε συνηθισει με τον αλλον , που τον καλοπιανε, και σου λεει εδω θα γινεται μαθημα,ακριβως οπως τα λες κατερινα , τον επιασες με την μια τον δικο μου:wink::wink: !και μενα μου φαινεται αυστηρη, εχθες με το καλημερα στο τηλ μου ειπε, κοιτα απο τον μικρο ετσι οπως μιλησε προχθες που ηρθα , θα εχω απαιτησεις να το ξερεις, με τον μεγαλο θα τα παμε πιο ομαλα,αλλα να δω ομως πως θα τα παει.

για την ινδη δε ξερω τιποτα, ουτε για σπουδες ουτε ποσα χρονια ειναι εδω. μονο ο μουσικος που μας την ειχε συστησει ειχε πει οτι ειναι καλη. ειναι φιλη του και την ξερει αρκετα χρονια.

πρεπει να πετυχω σχεση ποιοτητας -τιμης ... αλλα χλωμο το βλεπω. εχθες μου ειπαν για αλλη μια κοπελα που ειναι πολυ ευχαριστημενοι οι γονεις, αλλα παιρνει 15 ευρω την ωρα, αν δεν ειχα αλλα μαθηματα , θα την παιρναμε αλλα ειναι πολλα τα εξοδα, και για δυο παιδια κιολας.

Κατά τη γνώμη μου μην πολυψάχνεις, γιατί θα μπερδευτείς στο τέλος. Δεν εννοώ να πάρεις την πρώτη τυχούσα, αλλά και να μην ανοίξεις 150.000 παράθυρα...

Αν η κοπέλα που είχε έρθει εσένα σου δίνει την εντύπωση πως θα δουλέψει με τα παιδιά κράτα την. Για την Ινδή σου είπα την ένστασή μου... Δε χάνεις βέβαια να κάνεις και μια συνέντευξη μαζί της.

Ο δάσκαλος ο περσινός μάλλον λόγω συμπεριφοράς ξέμεινε από παιδιά, τι να πω.... Απαράδεκτος ο τρόπος του.

Για τη γαλλικού. Εμένα πάντως δε θα μου άρεσε να έπινε μπύρα με το μεσημεριανό εφόσον μετά θα ερχόταν για μάθημα. Δεν ήταν κάτι απρόοπτο που λες, συμβαίνει... Εγώ αν έχω μια υποχρέωση το απόγευμα, έστω και απλή επίσκεψη αλκοόλ δεν πίνω το μεσημέρι (που γενικά δεν πίνω με το φαγητό μου αλκοόλ, αλλά λέμε τώρα).

:P:p οοοο κομπλιμανννν!!!!!!!!!!! εγω νομιζω οτι με το υψος που εχεις εισαι ηδη αδυνατη. απλα απ οτι καταλαβαινω σου αρεσει το πολυ αδυνατο ? εε?

εμενα του δικου μου του αρεσουν οι πολυ αδυνατες, μη τυχον και επαιρνα καωα κιλο, αμεσως το καταλαβαινε . και φυσικα μου το ελεγε !! φαντασου τωρα πως θα του φαινομαι :tongue:

Εμένα ναι, μου αρέσει το skinny, γιατί μια ζωή έτσι ήμουν... Του άντρα μου του αρέσει μεν το αδύνατο, αλλά στο πιο ζουμερό του. Δηλαδή ιδανικά να έμενα όπως είμαι άντε με 2-3 κιλά λιγότερα. Δυστυχώς όμως, έχοντας προσδιορίσει τις προτεραιότητές μου, έχω καταλήξει ότι για να αρέσω στους άλλους πρέπει πρώτα να αρέσω σε μένα... Κι εμένα μου αρέσω skinny....:tongue:

Διαφημίσεις

βρε σεις, έχω μπερδευτεί,

άλλη είναι η γαλλικού, άλλη η πενηντάρα?

ποιά μύριζε αλκοολ?

πάντως είμαι υπέρ της αυστηρής

μαρή mkcm 2-3 να χάσεις ακόμη όχι παραπάνω, είσαι 1.68 τώρα και 58 κιλά, άντε 55 θα είσαι σούπερ, και θα κάνεις απλά συντήρηση. αφού έτσι αρέσεις και στον άντρα σου.

μαρή gmnth03, άρχισε λίγο με τα όργανα. πσιτεύω ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Γιατί για σκέψου γενάρη 2016 γέννησες, 9 μήνες το 2015 ήσουν έγκυος, όλο το 2016 ως τώρα σχεδόν, μωρομάνα και άλλα δύο μεγάλα παιδάκια. Δηλαδή το σώμα σου για 2 χρόνια πέρασε πολλά, δώστου λίγη ώθωση, μισή ωρίτσα την μέρα

έστω για δοκιμή να δούμε πως θα ανταποκριθεί.

1527894gvxcsdbcpz.gif

βρε σεις, έχω μπερδευτεί,

άλλη είναι η γαλλικού, άλλη η πενηντάρα?

ποιά μύριζε αλκοολ?

πάντως είμαι υπέρ της αυστηρής

μαρή mkcm 2-3 να χάσεις ακόμη όχι παραπάνω, είσαι 1.68 τώρα και 58 κιλά, άντε 55 θα είσαι σούπερ, και θα κάνεις απλά συντήρηση. αφού έτσι αρέσεις και στον άντρα σου.

μαρή gmnth03, άρχισε λίγο με τα όργανα. πσιτεύω ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Γιατί για σκέψου γενάρη 2016 γέννησες, 9 μήνες το 2015 ήσουν έγκυος, όλο το 2016 ως τώρα σχεδόν, μωρομάνα και άλλα δύο μεγάλα παιδάκια. Δηλαδή το σώμα σου για 2 χρόνια πέρασε πολλά, δώστου λίγη ώθωση, μισή ωρίτσα την μέρα

έστω για δοκιμή να δούμε πως θα ανταποκριθεί.

H 50άρα αλκοόλα είναι η γαλλικού.

Η αυστηρή είναι αυτή που πήγε στη θέση του ανάγωγου δάσκαλου, για την οποιά θέση κονταροχτυπιούνται και η Ινδή και η άλλη που ζητάει 15 ευρώ την ώρα.

Καλά τα λέω;

Είπαμε, χάνω κιλά, αλλά βάζω στόχο τα diesel σε όποια κιλά κι αν φτάσω, βάζοντας ταβάνι τα 50.

Κι εγώ gmnth θα σου έλεγα να κάνεις γυμναστική εφόσον έχεις τα όργανα. Αν και η δική μου προτροπή είναι μάλλον τύπου δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.... Καθότι mkcm - γυμναστική σημειώσατε 2. :tongue:

H 50άρα αλκοόλα είναι η γαλλικού.

Η αυστηρή είναι αυτή που πήγε στη θέση του ανάγωγου δάσκαλου, για την οποιά θέση κονταροχτυπιούνται και η Ινδή και η άλλη που ζητάει 15 ευρώ την ώρα.

Καλά τα λέω;

Είπαμε, χάνω κιλά, αλλά βάζω στόχο τα diesel σε όποια κιλά κι αν φτάσω, βάζοντας ταβάνι τα 50.

Κι εγώ gmnth θα σου έλεγα να κάνεις γυμναστική εφόσον έχεις τα όργανα. Αν και η δική μου προτροπή είναι μάλλον τύπου δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.... Καθότι mkcm - γυμναστική σημειώσατε 2. :tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...