Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσια, σήμερα δε θα προλάβω πολλά πολλά, γιατί έχω να παραδώσω και να παρουσιάσω μελέτη μέχρι τις 12!!!!!! (Η 5η αυτό το μήνα, με στόχο 3!!!!!! :D). Θα σας πω γι' αυτά αύριο, όπως και το πινακάκι θα φτιάξω αύριο, γιατί πνίγομαιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσεις έκανα:

Στήθος: 87

Μέση: 68

Περιφέρεια: 92

Γλουτοί: 100

Φιλάκια πολλά πολλά και ΜΠΡΑΒΟ για τις απώλειες!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια μου, εφυγε η κοπελα πριν λιγο ! τα ειπαμε καμια ωριτσα, γνωριστηκαμε , μαλλον με βλεπω και εγω να διαβαζω να τα ξαναθυμηθω στα γεραματα!! εχει δυο παιδια , ο γιος ειναι στο πολυτεχνειο και η κορη στη νοσηλευτικη. εχει κανει πολλα χρονια σε σχολεια , κ δημοσια κ ιδιωτικα . ειναι 50 χρ. Δυο ωρες τη βδομαδα μου ειπε για τον καθενα. οταν κανουν κανα δυο μαθηματα θα μου πει και πως τους βλεπει. και αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να παμε για πτυχιο( καλα αυτο το λεω εγω :) )

τα μικρα τωρα θα παω να τα ρωτησω να μου πουνε πως τους φανηκε!!!

σημερα απο φαγητο :ενα φρεσκο χυμο ( περισσεμα απο τα φρουτα της μικρης) ηταν ομως 350 μλ ! και ενα μικρο πιατο μακαρονακια , ααα και δυο μπισκοτακια digestive. τωρα θα φαω λιγα σταφυλια ,αγχωθηκα λιγο σημερα δεν ξερω δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα , θα μου περασει δεν ειναι τιποτα . μαλλον μου επεσε και μενα βαρυ λιγο το σχολειο. και αυτη η επιλογη και οι συναντησεις με τους δασκαλους δεν τις μπορω καθολου!!!

και φυσικα ξεκινησε και η ΕΠΙΧΕΡΗΣΗ ΝΤΥΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ !! Τελειωμο δεν εχουν τα ατιμα , παλι φωστηρες θα γινουμε!!

κουράγιο!!! αυτό με το ντύσιμο πια!!!!! κι εμένα μου πέφτει βαρύ το άνοιγμα των σχολείων κι έχω και μία, (αλλά λείπει ο άντρας μου).

καλή ακούγεται η δασκάλα, με πείρα. Είναι αδιόριστη ακόμη 50 χρονών?

Η διατροφή σου υποθερμιδική, σούπερ!!! απλά θα σου πρότεινα να βάζεις και πρωτείνη π.χ. αυγό, γιαούρτι, φέτες γαλοπούλα, αμύγδαλα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, σήμερα δε θα προλάβω πολλά πολλά, γιατί έχω να παραδώσω και να παρουσιάσω μελέτη μέχρι τις 12!!!!!! (Η 5η αυτό το μήνα, με στόχο 3!!!!!! :D). Θα σας πω γι' αυτά αύριο, όπως και το πινακάκι θα φτιάξω αύριο, γιατί πνίγομαιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσεις έκανα:

Στήθος: 87

Μέση: 68

Περιφέρεια: 92

Γλουτοί: 100

Φιλάκια πολλά πολλά και ΜΠΡΑΒΟ για τις απώλειες!!!!!!!!!!!!!!!

σούπερ οι μετρήσεις σου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

κουράγιο!!! αυτό με το ντύσιμο πια!!!!! κι εμένα μου πέφτει βαρύ το άνοιγμα των σχολείων κι έχω και μία, (αλλά λείπει ο άντρας μου).

Η διατροφή σου υποθερμιδική, σούπερ!!! απλά θα σου πρότεινα να βάζεις και πρωτείνη π.χ. αυγό, γιαούρτι, φέτες γαλοπούλα, αμύγδαλα.

θα σου γραψω σε λιγο !

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____07/09 ___15/09__απώλεια__στόχος

kiki v__________________________54,6______53,9______-0,7______51

gmnth_______74________________61,3______60,7______-0,6______50

matri__________________________68,4______69________-0,6______65 mkcm________68_______________58,5______58________-0,5______50

katerina71____92_______________82,9______82,4______-0,4______75

Ioio___________________________69,9______69,9_______0________60

Liana________90,1______________67________67________0________65

Και σε ανώτερα κορίτσια την επόμενη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

________αρχικό βάρος ___07/09 __15/09__απώλεια__στόχος

kiki v__________________________54,6______53,9______-0,7______51

gmnth_______74________________61,3______60,7______-0,6______50

matri__________________________68,4______69________-0,6______65 mkcm________68_______________58,5______58________-0,5______50

katerina71____92_______________82,9______82,4______-0,4______75

Ioio___________________________69,9______69,9_______0________60

Liana________90,1______________67________67________0________65

Και σε ανώτερα κορίτσια την επόμενη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς πρόλαβα τελικά.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια...τι κανετε;εγω ζυγιστηκα στα ιδια αλλα εφαγα παρα πολυ το σκ ειχαμε εναν γαμο μετα φιλοξενουσα μια φιλη του εδωσα κ καταλαβε αλλα τουλαχιστον δεν πηρα...μετρησεις θα κανω κ εγω θα σας τις στειλω αργοτερα

σου γραφω τη διαιτα

για πρωινο ενα φρουτο, και ενα αυγο με δυο φρυγανιες ή δυο φρυγανιες με βιταμ και μαρμελαδα, ή δυο κρακερ υψηλης πρωτεινης (που δεν τα βρηκα πουθενα ) με φυστικοβουτυρο

δεκατιανο ενα φρουτο

μεσημεριανο 60 γρ κρεας ή κοτοπ ή ψαρι, δυο φετες ψωμι ή μια πιτα ή μισο φλιτζ μακαρονια, ενα φλιτζανι σαλατα με μια κουταλια λαδι ,

δεκατιανο φρουτο

βραδυνο παλι οπως το μεσημερι

και πριν το υπνο αλλο ενα φρουτο

gmnth03 νομίζω αυτό πρέπει να ακολουθήσεις όσες πιο πολλές μέρες την εβδομάδα μπορείς.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σας κοριτσια...τι κανετε;εγω ζυγιστηκα στα ιδια αλλα εφαγα παρα πολυ το σκ ειχαμε εναν γαμο μετα φιλοξενουσα μια φιλη του εδωσα κ καταλαβε αλλα τουλαχιστον δεν πηρα...μετρησεις θα κανω κ εγω θα σας τις στειλω αργοτερα

αφού δεν πήρες, είσαι σούπερ!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

εχθες νηστευα , αλλα δεν τρωω τοσο λιγο τις αλλες μερες. απλα περισσοτερο μαλλον λογω αγχους δεν ειχα ορεξη. σημερα εφαγα το πρωι ενα γιαουρτι χωρις λακτοζη με ενα κουταλακι μελι. ενα ποτηρι χυμο φρεσκο . και μεσημεριανο μια κοτοσαλατα. ηταν αρκετη βεβαια , και ειχα μια πεινα, κατσαμε να φαμε αλλα τελικα κατεληξε στο στομαχι του μικρου. 5 πιρουνιες ζητημα αν προλαβα να φαω !

δεν ξερω γιατι ειναι αδιοριστη ή τι γινεται σ αυτα τα πραγματα. παντως ειναι ωρομισθια ή με το μηνα . και καθε χρονο και σε αλλο σχολειο. και για να συμπληρωνεις τις ωρες μπορει να ειναι και σε τρια σχολεια . και στο τελος οτι εβγαζε το εδινε στις βενζινες . δεν διοριζουν για να μην τους πληρωνουν ολο το χρονο.

την πηρα τηλεφωνο και της ειπα να ρθει σημερα να κανουμε λιγα μαθηματα να δουμε πως τα πανε και βλεπουμε.

gmnth03 νομίζω αυτό πρέπει να ακολουθήσεις όσες πιο πολλές μέρες την εβδομάδα μπορείς.

καλημερα γοργονιτσες !!! κατερινα αυτη εκανα και δεν εχανα γραμμαριο μη σου πω οτι πηρα λιγο κιολας. για τον δικο μου οργανισμο και που χανω πολυ δυσκολα, νομιζω ειναι πολλα, για να χασω πρεπει να το ραψω τελειως !!τωρα που μεγαλωσε το παιδι και θηλαζω 5 φορες τη μερα, δε βλεπω μειωση στο γαλα, ισα ισα που το πρωι ειμαι ετοιμη να σκασω , την ξυπναω για να την ταισω γιατι νομιζω οτι θα εκραγω. τωρα αυτα που τρωω βλεπω οτι τα παω καλυτερα , και δεν τρωω βραδυνο , μονο λιγο πεπονι ή κανα σταφυλι οτι φρουτο εχω . και το πρωι παλι φρουτοχυμο . με βοηθαει που τρωω μαγειρευτο φαγητο, αλλα μικρη ποσοτητα , νιωθω οτι δε στερουμαι και ετσι δεν με κουραζει ψυχολογικα.

mkcm πως πηγε εχθες η μελετη? ολα καλα? νομιζω πεταει η ομαδα !!!!:P

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Σούπερ πάμε όλες.... Τα Χριστούγεννα θα είμαστε θεές!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, με τη μελέτη όλα τέλεια. Πέρασε και από το ΔΣ και θα δημοσιευτεί οσονούπω. Έγινε μεγάλη συζήτηση γενικά για το τμήμα μας στο ΔΣ. Είναι όλοι υπερευχαριστημένοι και ειδικά ο προηγούμενος διευθυντής του τμήματος που πήρε το λόγο στο ΔΣ και μας εξύμνησε.

Η αλήθεια είναι, ότι με το προηγούμενο οργανόγραμμα έχαναν πολύ χρόνο, γιατί αντί να δουλεύουν παρέα και ταυτόχρονα οι ομάδες ξεκινούσε η μελέτη από μια ομάδα, μετά πήγαινε στην άλλη, μετά στην άλλη, κοκ, με αποτέλεσμα να βγάζουν περίπου 1 - 2 μελέτες το μήνα. Εμείς τώρα έχουμε ορίσει ομάδες, υπεύθυνους ανά ομάδα (ανάλογα πάντα το θέμα ο υπεύθυνος) και φτιάχνουμε μια ας πούμε ομάδα ευθύνης, η οποία συντονίζει την όλη δουλειά κι έτσι τελειώνουμε πολύ νωρίτερα γιατί δουλεύουμε παράλληλα και μαζί. Έτσι δε χρειάζονται ούτε πολλές διορθώσεις/ προσαρμογές, κλπ. στο τέλος, ούτε να περιμένουν οι μεν να τελειώσουν οι δε και μετά να τρέχουν να προλάβουν ημερομηνίες...

Και το βασικότερο: δεν καθόμαστε υπερωρίες. Μέχτι τις 4 έχει φύγει κι ο τελευταίος (εγώ πάλι πρώτη έρχομαι, πρώτη φεύγω :D)....

ετσι ετσι μη τους καλομαθαινεις !!! :wink:

εμεις απο δω τα νεα , ετσι κ ετσι! καταρχην με πηρε ο περσινος κ με ρωτησε αν αποφασισαμε τελικα, του λεω μαλλον οχι. και ειπε ενα γεια μεσα απο τα δοντια του, πιο πολυ μουρμουρητο ακουστηκε, δηλ μου φανηκε οτι ειπε γεια. δεν προλαβα να πω τιποτα, και μου το εκλεισε στα μουτρα. τελος παντων τι να πεις!!! ηρθε η αλλη κοπελα εχθες βραδυ, εκανε και με τους δυο. ο μικρος την θελει , του αρεσε , ο μεγαλος δεν την θελει με τιποτα. θελει τον περσινο ! του λεω ξεχνα τον αυτον. θα ρθει παλι την δευτερα να ξανακανει ενα μαθημα ακομα. απλα μετα αν οντως δε τη θελει πως θα της πω οχι μετα. πω πω τα ντρεπομαι αυτα !! το βραδυ μου θυμισε ο μεγαλος οτι μας ειχε συστησει μια φιλη του , ο μουσικος μας . της εστειλα μηνυμα εχθες να την ρωτησω αν κανει μαθηματα, και μου ειπε ναι . αυτη η κοπελα ειναι ινδη , αν θυμαμαι καλα, ξερει πανω απο 10 γλωσσες . τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο δεν ξερω. θα την παρω σημερα να δω τι παιζει και με αυτη. και βλεπουμε!

αα επισης η χθεσινη κυρια, μπηκε σπιτι μιλησαμε , και μου ηρθε μια μυρωδια αλκοολ . μπυρα ηταν κρασι ηταν ουισκι δεν καταλαβα, αλλα κατι μου μυρισε... πω πω βρε κοριτσια πολυ ιδιοτροπη εχω γινει ????

...........

αα επισης η χθεσινη κυρια, μπηκε σπιτι μιλησαμε , και μου ηρθε μια μυρωδια αλκοολ . μπυρα ηταν κρασι ηταν ουισκι δεν καταλαβα, αλλα κατι μου μυρισε... πω πω βρε κοριτσια πολυ ιδιοτροπη εχω γινει ????

ωχ? αλκοόλ? αχ τι να πεις...

όσο για τον μεγάλο μπορεί να παίζει ότι κατάλαβε το εξής: ωχ με τούτη θα κάνουμε μάθημα, είναι αυστηρή, θα διαβάζουμε πολύ και τέτοια δηλαδή, που αυτό είναι το ζητούμενο.

θα φανεί.

με την άλλη την Ινδή, θα κάνετε αγγλικά?

όσο για την διατροφή σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Δεν μου λες κυρία μου: Ένα ποδηλατάκι που έχεις, τι το έκανες?

Kαλημέρα κόρες!!!!!!! (δεν είπα καλημέρα)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...