Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μεντα , λουιζα , τσουκνιδα , σημυδα και πρασινο τσαι . ιση ποσοτητα το καθενα, περιπου ενα λιτρο την ημερα , εγω επινα 500 μλ. βοηθαει παρα πολυ . τα βρηκα ολα στο μαναβικο μου ,1.50 ευρω το καθε σακουλακι. τα εχω ακομα, αλλα τωρα με το θηλασμο φοβαμαι να πιω. μηπως μου κανει κακο στο γαλα. γιατι εμαθα οτι κοβει το γαλα το φασκομηλο, αν και καποιο απο αυτα τα βοτανα κανει το ιδιο.? και λεω ασε καλυτερα, πινω μονο λουιζα και μαραθο, που αυξανουν την ποσοτητα.

Τι κανεις gmnth;;;;Λοιπόν εγώ που ήθελα να κόψω το γάλα γτ είχα παρόλο που είχα πάρει χαπια:roll: Δεν μου είπαν για φασκόμηλο αλλά για δυόσμο. Ο δυόσμος 100% κόβει το γάλα οπότε απέφυγε το.Γτ δε ρωτάς μια μαία για το φασκομηλο;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ααα και για τις γλώσσες που λέτε όλες χρήσιμες είναι ομως τα Γερμανικά ζητούνται περισσότερο νομίζω.Εγω θα τα προτιμούσα.Στη τελική όλες οι γλώσσες έχουν τη δυσκολια τους.Αν το έχεις με τις γλώσσες όλες μπορείς να τις μάθεις άνετα. Αν όχι το ίδιο θέμα θα έχεις με όλες σχεδόν πιστεύω.Οτι αρέσει στα παιδιά καλύτερα θα έλεγα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εννοειται ότι συνεχίζω να τρώω σαν γουρουνα κι ας μην είμαι διακοπές πλέον. Θα ξεκινούσα αυτή τη βδομάδα δίαιτα αλλά πήγε πίσω γτ θα πάμε στη μαμά μου το σκ και θα πάμε σε πανηγύρι κι όλο και κάτι θα μασαμπουκωσω.Οποτε καλύτερα να πάει μια βδομάδα πίσω η δίαιτα για να μην κάνω πολλές παρασπονδίες με το καλημέρα σας.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια, πρώτα θα χαιρετήσω την Cacao, με αφήνετε, έτσι;

Cacao μου, τι κάνεις; Πως είσαι; Μας έλειψες!!!!!!! Καλωσήρθες ρε κορίτσι!!!!!!!!!

Τι γίνεται με το θέμα σου; Όλα καλά με το εξογκωματάκι!!!!!!!

ΓΙα τη μασαμπούκα μην αγχωνεσαι... θα επανέλθεις και με τι δική μας στήριξη εδώ!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!!!

Λοιπόν, κόρες, μεζούρα δεν έπαιξε χθες με τίποτα. Γύρισα το μεσημέρι για 1 ώρα σπίτι και μετά πήγα με τα παιδιά κούνιες, γυρίσαμε να τα πλύνω και να τα κοιμήσω και μετά έφυγα σούμπιτη να πάω σε μια υποχρέωση. Γύρισα σπίτι 11.30 το βράδυ.... Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ούτε μπάνιο δεν έκανα. Είχα σκοπό να κάνω το πρωί, αλλά ο μικρός έκανε νούμερα μέσα στη νύχτα, τον πήραμε κοντά μας και μετά ξαναξύπνησε χαράματα και έπρεπε να τον ηρεμήσω. Ε, δεν τόλμησα να σηκωθώ μη και ξεσηκωθεί κι αυτός... Ήθελα να μαζέψει λίγο τουλάχιστον ύπνο... Οπότε έπιασα μαλλιά κότσο και ήρθα στη δουλειά χωρίς μπάνιο :oops:.

Ζυγίστηκα όμως το πρωί και το έχασα και το επόμενο μισόκιλο... 58 γράφει σήμερα. Λέω αυτή την Παρασκευή και με δεδομένο ότι θα λείπει το βράδυ ο άντρας μου να μην κάνω παρασπονδία...

Μετρήσεις tomorrow.....

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Μπαίνω να δώσω νουμεράκι νωρίς νωρίς, γιατί πνίγομαι. Έχω χίλια πράγματα να κάνω κυριολεκτικά και δεν ξέρω από πού να το πιάσω :|.

Καλά τα μαντάτα και για μένα σήμερα: 53,9 και συνεχίζουμε :).

Cacao, δεσμεύσου (στον εαυτό σου) για μετά το σ/κ και μέχρι τότε απλά προσπάθησε να μην πέσεις με τα μούτρα ;).

Αρχηγέ, είμαι σίγουρη ότι και οι μετρήσεις αύριο θα δώσουν έξτρα ώθηση στην αποφασιστικότητά σου ;). Και τώρα που το σκέφτομαι, κι εγώ καλό θα ήταν να μετρηθώ. Μάλλον έτσι θα φανεί η διαφορά με και χωρίς γυμναστική, που σας έλεγα :rolleyes:.

Έφυγα. Πάω να ξυπνήσω, ταϊσω, ετοιμάσω μπέμπα, να βγούμε να ψωνίσουμε κάτι τελευταία υλικά για το σχολείο, να ολοκληρώσουμε δουλειές για τη βάφτιση και να γυρίσω, ταΐσω, μαγειρέψω, απλώσω κλπ. κλπ. Αααααα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλημέρα κόρες,

kiki καλή δύναμη κοπέλα μου, μπράβο για την απώλειά σου

cacao καλώς μας ξαναρθες, καλή επανεκκίνηση!!!

mkcm πάει και το άλλο μισόκιλο μπράβο κοπέλα μου,

κόρες -400 γρ. αυτή την εβδομάδα για μένα δηλ. 82.400. Ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά κάτι είναι κι αυτό, ας μην είμαι αχάριστη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες,

kiki καλή δύναμη κοπέλα μου, μπράβο για την απώλειά σου

cacao καλώς μας ξαναρθες, καλή επανεκκίνηση!!!

mkcm πάει και το άλλο μισόκιλο μπράβο κοπέλα μου,

κόρες -400 γρ. αυτή την εβδομάδα για μένα δηλ. 82.400. Ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά κάτι είναι κι αυτό, ας μην είμαι αχάριστη.

Μπράβο Κατερίνα!!!!!! Ξέρεις τι είναι 400γρ την εβδομάδα. 400*15βδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα = 6 κιλά, τουτέστιν 82,4 - 6= 76,4 (θα χάσεις και λίγο παραπάνω καμιά βδομάδα), το πιάνεις άνετα το 75άρι!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, σήμερα ήμουν 69,9 καμιά διαφορά.

Συγχαρητήρια σε όλες για την απώλεια.

Cacao, καλή αρχή από βδομάδα! Θα ζυγίζεσαι αυτη τη φορά;

ΔΕν πειράζει Ioio. Κράτα γερά. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο ο μεταβολισμός σου να προσαρμοστεί. Για πες τι τρως μέσα στη μέρα, μήπως βοηθήσουμε.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , μαλλον καλησπερα μεσημεριασε !! μπραβο για οσες εχασαν , και υπομονη για οσες ειναι στα ιδια!! μετα απο πολυ στερηση !! βασικα στερηση οχι απο την υγιεινη διατροφη αλλα απο τα τσιμπολογηματα θα ελεγα καλυτερα, ειδα σημερα το 60 , για την ακριβεια 60.7 . αν θυμαστε το ειχα ξαναδει μια μερα που ειχα γαστρεντεριτιδα τον ιουλιο νομιζω.

δεν μπορω να πω οτι πειναω , απλα ειναι αυτο που σου ερχεται να φας κατι γλυκο, και λες οχι θα κρατηθω , και μετα παλι τα ιδια. εχθες φαγανε σουβλακι οι αντρες, εγω ουτε πατατα !!

μετρηματα mkcm δεν προλαβα κανω, μονο γοφοι , ειμαι στους 100πον. νομιζω 83 μεση , αλλα δεν θυμαμαι και καλα, οταν βρω χρονο θα κατσω να τα γραψω . φιλακια σε ολες !!!

ΥΓ σημερα θα ερθει και η καινουργια γαλλικου θα σας γραψω εντυπωσεις !!

και χρονια πολλα αν εχετε κανεναν σταυρο η σταυρουλα !!!! εμας γιορταζει η ενορια μας σημερα !

Ααα και για τις γλώσσες που λέτε όλες χρήσιμες είναι ομως τα Γερμανικά ζητούνται περισσότερο νομίζω.Εγω θα τα προτιμούσα.Στη τελική όλες οι γλώσσες έχουν τη δυσκολια τους.Αν το έχεις με τις γλώσσες όλες μπορείς να τις μάθεις άνετα. Αν όχι το ίδιο θέμα θα έχεις με όλες σχεδόν πιστεύω.Οτι αρέσει στα παιδιά καλύτερα θα έλεγα.

γαλλικα διαλεξαμε ( διαλεξα δηλαδη, οπως καταλαβαινεται στην οικογενεια μας ειμαστε δημοκρατικοτατοι :D)

σοκολατιτσα μας γλυκια μας ελειψες !!καλο φθινοπωρο και καλη βρεφονηπιακη χρονια στη μικρουλα σου :P!!

καλημερα κοριτσια,

εγω σημερα 68.4. Αλλαξα ποστο στη δουλεια. Μια τρελλα, αλλα ξεχναω να φαω.

καλη δυναμη να συνεχιζουμε

μπραβο!!! καλο σου εκανε η αλλαγη !!! :P εε τι σου μεινανε 3 κιλακια , τον εφαγες τον γαιδαρο !!!!!

κοριτσια μου, εφυγε η κοπελα πριν λιγο ! τα ειπαμε καμια ωριτσα, γνωριστηκαμε , μαλλον με βλεπω και εγω να διαβαζω να τα ξαναθυμηθω στα γεραματα!! εχει δυο παιδια , ο γιος ειναι στο πολυτεχνειο και η κορη στη νοσηλευτικη. εχει κανει πολλα χρονια σε σχολεια , κ δημοσια κ ιδιωτικα . ειναι 50 χρ. Δυο ωρες τη βδομαδα μου ειπε για τον καθενα. οταν κανουν κανα δυο μαθηματα θα μου πει και πως τους βλεπει. και αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να παμε για πτυχιο( καλα αυτο το λεω εγω :) )

τα μικρα τωρα θα παω να τα ρωτησω να μου πουνε πως τους φανηκε!!!

σημερα απο φαγητο :ενα φρεσκο χυμο ( περισσεμα απο τα φρουτα της μικρης) ηταν ομως 350 μλ ! και ενα μικρο πιατο μακαρονακια , ααα και δυο μπισκοτακια digestive. τωρα θα φαω λιγα σταφυλια ,αγχωθηκα λιγο σημερα δεν ξερω δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα , θα μου περασει δεν ειναι τιποτα . μαλλον μου επεσε και μενα βαρυ λιγο το σχολειο. και αυτη η επιλογη και οι συναντησεις με τους δασκαλους δεν τις μπορω καθολου!!!

και φυσικα ξεκινησε και η ΕΠΙΧΕΡΗΣΗ ΝΤΥΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ !! Τελειωμο δεν εχουν τα ατιμα , παλι φωστηρες θα γινουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...