Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εεε ψιλοπεινάω, αλλά κρατιέμαι!!!!!!!πίνω μπόλικο νερό με φακελάκια πράσινο τσάι και λουίζα μέσα να ξεγελαστώ.

αχααχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!

Τι με κοροϊδεύεται ρε σούργελα...; Θα τους χάσω τους πόντους, θα δείτε εσείς.... :twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Η γιαγιά μου όταν ήθελε να αδυνατίσει έπινε τσουκνίδα. Και είχε τρομερά αποτελέσματα. Προσωπικά δε θα το κάνω (που να βρω άλλωστε τσουκνίδες, εκείνη τους μάζευε από τον κήπο της), αλλά το αναφέρω...

Διαφημίσεις

μεντα , λουιζα , τσουκνιδα , σημυδα και πρασινο τσαι . ιση ποσοτητα το καθενα, περιπου ενα λιτρο την ημερα , εγω επινα 500 μλ. βοηθαει παρα πολυ . τα βρηκα ολα στο μαναβικο μου ,1.50 ευρω το καθε σακουλακι. τα εχω ακομα, αλλα τωρα με το θηλασμο φοβαμαι να πιω. μηπως μου κανει κακο στο γαλα. γιατι εμαθα οτι κοβει το γαλα το φασκομηλο, αν και καποιο απο αυτα τα βοτανα κανει το ιδιο.? και λεω ασε καλυτερα, πινω μονο λουιζα και μαραθο, που αυξανουν την ποσοτητα.

ναι να κανεις παρεμβαση εννοειται γι αυτο και το αναφερω!!!! γιατι ειμαι πολυ προβληματισμενη.εμενα κανει γερμανικα ο ξαδελφος τους , ειναι τριτη λυκειου φετος, δυσκολευτηκε παρα πολυ!!!που ειναι αρκετα καλος μαθητης αλλα ειναι και προσωπικη βεβαια αποψη . σε αλλους φαινονται δυσκολα σε αλλους ευκολα. ουφφ και τωρα που εγραφα με πηρε ο περσινος δασκαλος , να με ρωτησει αν θα κανουμε και φετος . και τι του λενε τωρα?!!! ειπα οτι θα τον παρω εγω, οταν θα αποφασισουμε . μου αρχισε το ψηστηρι με τη τιμη. μου ειπε 11.50 για το ενα παιδι και 10 για το αλλο. και μετα μου λεει 170 για τα δυο παιδια το μηνα, ομως πηγα να του πω οτι δεν πληρωνεται με τον μηνα , με την ωρα πληρωνεται . τελος παντων μου τα ειπε πολυ μπερδεμενα. μειναμε οτι θα με ξαναπαρει . αυριο θα ερθει και η καινουργια να δει τα παιδια και μετα θα το συζητησουμε με τον συζυγο , ( τι συζητηση δηλ που οταν του λεω τετοια θεματα με δασκαλους μου λεει κανε οτι νομιζεις :? )

να συνεχισω με τον πονο μου , σας κουραζω με συγχωρειτε αλλα να τα πω και καπου. να σας πω τωρα που κολλαω μ αυτον , περυσι ειχαμε συμφωνησει 11 ευρω , την ωρα , και εβγαιναν 22 ευρω την βδομαδα . μετα τα χριστουγεννα ερχεται και μας λεει, συμφωνησαμε με το γιο σας να κανουμε ενα τεταρτο παραπανω για να το προχωρησω λιγο μπλα μπλα. δεν λεμε τιποτα. εγω νομιζα ετσι οπως το ειπε οτι ειχε διαθεση να καθεται λιγο παραπανω, ερχεται η μερα να τον πληρωσουμε και μου λεει ειναι 3 ευρω παραπανω για το τεταρτο που καθομαι . του τα δινουμε τι να κανουμε , και δεν ειπαμε τιποτα. δηλαδη τα συμφωνησε με το παιδι , λες και το παιδι πληρωνει και το παιδι δουλευει. και εκνευριστηκα με αυτο . απο που κι ως που να το συζητησει πρωτα με το παιδι. δεν ξερω δεν μου αρεσε. δεν τον εκοψα βεβαια γιατι ηταν ηδη στα μεσα της χρονιας . αλλα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του . δεν ειναι το θεμα τα τρια ευρω την εβδομαδα, αλλα ο τροπος που το εκανε . και τωρα μου λεει αν ειναι παραπανω απο αυτα που εχετε συμφωνησει , να τα διαθεσετε γιατι οτι κανουμε το κανουμε για τα παιδια μας και αρχισε το πρηξιμο. νομιζετε οτι κακως θυμωσα περυσι? βεβαια ποτε δεν ειπα τιποτα. δεν το εθιξα καν, ουτε τωρα που μιλησαμε. απλα μου κοτσαρε παλι το τεταρτο, και του ειπα χωρις τεταρτο , μονο διωρο.

Εμένα μου φάνηκε η συμπεριφορά του άκρως αντιεπαγγελματική και αντιπαιδαγωγική. Το παιδί σε αυτήν την ηλικία δύσκολα θα πει όχι στο δάσκαλο. Άσε που προσπάθησε να σας φορτώσει τύψεις, αν αρνηθείς δεν κοιτάς το καλό του παιδιού. Προσωπικά θα τον άλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσο για αφεψήματα μου αρέσουν το χειμώνα. Πάντως και το φασκόμηλο για να μειώσει την παραγωγή πρέπει να πίνεις κάθε μέρα και αν θυμάμαι καλά η Πατσούρου λέει 8 ποτήρια, αντί για νερό. Η Πατσούρου επίσγς προτείνει εναλλαγές στα αφεψήματα, όχι κάθε μέρα το ίδιο. Δεν θυμάμαι γιατί.

Κ γω θα τον αλλαζα..(ειναι τοσο απαραιτητη η βοηθεια στα διαβασματα απο τοσο μικρα;η λογω εργασιας;)

Η μεντα,ο δυοσμος κ η ριγανη δ βοηθανε στην παραγωγη.αλλα οχι πχ οσο βαλεις στο φαι η ενα φλυτζανι

Κ γω θα τον αλλαζα..(ειναι τοσο απαραιτητη η βοηθεια στα διαβασματα απο τοσο μικρα;η λογω εργασιας;)

Η μεντα,ο δυοσμος κ η ριγανη δ βοηθανε στην παραγωγη.αλλα οχι πχ οσο βαλεις στο φαι η ενα φλυτζανι

οπως το παρει κανεις, στα δικα μου παιδια μιας και σας ειπα το προβλημα μου, ο μεγαλος εχει δυσλεξια , δεν μπορω να τον βοηθησω εγω . οσο και να προσπαθησα στο παρελθον μου ειναι αρκετα δυσκολο . τη ξενη γλωσσα τη μαθαινει λογω σχολειου οχι για να παρει πτυχιο. για να μπορει λιγο να ¨στεκεται " μεσα στη ταξη. να μην ειναι εντελως στο κοσμο του. εγω ξερω γαλλικα, τουλαχιστον στο επιπεδο που κανουν που ειναι αρχη. αλλα μαζι μου δε καθονται .μολις σηκωθω φευγουν και αυτα . και μετα αντε παλι να φωναζω και να λεω τα ιδια και τα ιδια.

οπως το παρει κανεις, στα δικα μου παιδια μιας και σας ειπα το προβλημα μου, ο μεγαλος εχει δυσλεξια , δεν μπορω να τον βοηθησω εγω . οσο και να προσπαθησα στο παρελθον μου ειναι αρκετα δυσκολο . τη ξενη γλωσσα τη μαθαινει λογω σχολειου οχι για να παρει πτυχιο. για να μπορει λιγο να ¨στεκεται " μεσα στη ταξη. να μην ειναι εντελως στο κοσμο του. εγω ξερω γαλλικα, τουλαχιστον στο επιπεδο που κανουν που ειναι αρχη. αλλα μαζι μου δε καθονται .μολις σηκωθω φευγουν και αυτα . και μετα αντε παλι να φωναζω και να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Καταλαβαινω.εχει ο αδερφος μου κ πραγματικαηταν πολυ δυσκολο να τον διαβασεις.

Απλα επεμενε στα αγγλικα.ειναι πολυσημαντικο στο μελλον να ξερει.

Εφοσον δ διαβαζουν μαζι σου το ιδιο ειναι ξερεις η οχι

Διαφημίσεις

Καταλαβαινω.εχει ο αδερφος μου κ πραγματικαηταν πολυ δυσκολο να τον διαβασεις.

Απλα επεμενε στα αγγλικα.ειναι πολυσημαντικο στο μελλον να ξερει.

Εφοσον δ διαβαζουν μαζι σου το ιδιο ειναι ξερεις η οχι

επειδη δυσκολευεται ειναι τελειως αδιαφορος με τα μαθηματα , το μισει το σχολειο. και στα αγγλικα μια απο τα ιδια . και το βλεπω οτι νιωθει ασχημα. πηγαμε στο τζαμπο με ενα φιλο εχθες να ψωνισουμε, βλεπει ενα τετραδιο εξωφυλλο που ελεγε , who s the boss, i am the boss. ο φιλος γελουσε , και ο δικος μου προσπαθουσε να καταλαβει τι λεει. και τον ειδα οτι αισθανθηκε ασχημα . απο την μια ντρεπεται που δεν μπορει και απο την αλλη δεν κανει λιγη προσπαθεια παραπανω , τα παραταει!

ιοιο η πατσουρου μηπως το λεει , για να μη συνηθιζεται απο τον οργανισμο.

ετσι λενε για τα χαπια μαγια μπυρας. δεν πρεπει να τα παιρνεις συνεχεια, γιατι μετα ειναι σαν να μη τα παιρνεις καθολου. η οδηγια απο οτι μου ειχαν πει ειναι, δυο βδομαδες τα παιρνεις και μια οχι.

και εγω αυτα σκεφτηκα , γιατι ηθελα να βρω καποιον αλλον . απλα με κρατησε γιατι υποτιθεται οτι ξερει απο παιδια με δυσκολιες .

οσο γι αυτο που με ρωτησες viki , δουλευω απο το σπιτι , αλλα η δουλεια ειναι ολη μερα, δεν λειπω μεν, αλλα δεν παυει να μου τρωει ωρες . που σημαινει οταν παμε να διαβασουμε , και χρειαστει να λειψω για λιγη ωρα, αυτα το σκανε σα τα ποντικια. αν το παιδι σου δε στρωνεται ειναι δραμα η κατασταση αστα να πανε !!! και φυσικα πολυ μεγαλο ρολο εχει και το σχολειο, ο μικρος πρωτη δευτερα ηταν αριστος, τριτη τεταρτη που ειχε αλλη δασκαλα εκανε κοιλια

επειδη δυσκολευεται ειναι τελειως αδιαφορος με τα μαθηματα , το μισει το σχολειο. και στα αγγλικα μια απο τα ιδια . και το βλεπω οτι νιωθει ασχημα. πηγαμε στο τζαμπο με ενα φιλο εχθες να ψωνισουμε, βλεπει ενα τετραδιο εξωφυλλο που ελεγε , who s the boss, i am the boss. ο φιλος γελουσε , και ο δικος μου προσπαθουσε να καταλαβει τι λεει. και τον ειδα οτι αισθανθηκε ασχημα . απο την μια ντρεπεται που δεν μπορει και απο την αλλη δεν κανει λιγη προσπαθεια παραπανω , τα παραταει!

Μου φαινεται πολυ νωρις για βοηθεια στα μαθηματα.οχι για σας με τη δυσλεξια.ακομη κ ο αδερφος μου που ειχε θεμα φροντιστηριο εκανε μονο στο λυκειο.σε αυτα που εδινε.τελειωσε επαγγελματικο κ μαλιστα με αρκετα καλο βαθμο

Πλεον ολα τα παιδια κανουν ιδιαιτερα απο το δημοτικο!οκ,αν οι γονεις δουλευουν ως τις 7κατανοητο.

Εμενα μου ειπε η μαμα μου οτι δ ηθελα τα αγγλικα.εκλαιγα.δ το θυμαμαι.απλα καταλαβα ποσο απαραιτητα ειναι.πχ στους υπολογιστες

Καλησπέρα!!!!Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα από τα νέα σας.

Καλό χειμώνα κατ αρχήν!!!

Εμείς έχουμε μαζευτεί καιρό από διακοπές αλλά δεν έχω μαζέψει το μυαλό μου για να μπω εδώ ακομα :tongue:

Πάω να ρίξω μια ματιά πάρα πίσω κι επανέρχομαι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...