Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ναι μωρε και αντρας μου τα ιδια λεει, αλλα ειναι πολυ δυσκολα νομιζω, δεν εχω κανει ποτε, απο αυτα που ακουω , απο ανθρωπους που εχουν κανει. και τα δικα μου δεν ειναι του διαβασματος , βαριουνται πολυ ! και αγγλικα και γαλλικα στο σπιτι τους κανω, γιατι με τη δουλεια πρωι απογευμα,και το μωρο τωρα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι . αυριο θα μου ερθει μια καινουργια κοπελα για τα γαλλικα. να την γνωρισουμε και βλεπουμε . εσυ φροντιστηριο θα της κανεις ή μονο οτι κανει στο σχολειο?

καλό με τα ιδιαίτερα που τους κάνεις, αλλιώς έχει τρέξιμο όντως,

μόνο αγγλικά προς το παρόν έξω, αν δω ότι ζορίζει το πράμα, ίσως την αρχίσω, του χρόνου όμως, όχι φέτος με τίποτα.

και η δικιά μου βαριέται, πρέπει να είμαι από πάνω της και οι ώρες είναι μετρημένες, άστα να πάνε.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Να παρεμβω στο θεμα της γλωσσας;στο γυμνασιο εκανα γερμανικα.οχι επιπεδο αλλα μουφανηκαν πολυ πιο ευκολα απο τα γαλλικα που καναμε μεχρι να ρθει η καθηγητρια γερμανικων.ακουγονται δυσκολα αλλα διαβαζεις οτι βλεπεις κ εχουν απληγραμματικη

Τα γαλλικα ειναι σχτικα νεκρη γλωσσα.πλεον με την τεχνολογια κ τις κατασκευες νομιζω ειναι πιο χρησιμα τα γερμανικα.εκτος αν θελει το παιδι να ασχοληθει με κουζινα η μοδα

Γενικα παντως οσα θα μαθει στο σχολειο δ αρκουν ουτε για να συνεννοηθει στα τυπικα.αν δ εχει πολλες υποχρεωσεις μια δευτερη γλωσσα ειναι καλο προσον

συμφωνώ σε όλα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ω, ρε κορίτσια... Ήδη αγχώνομαι για τις τόσες υποχρεώσεις (τρέξιμο και οικονομικές όταν μεγαλώσουν.... Πφ,πφ,πφ). Πολύ ζόρη το πράγμα πάντως, απ' όλες τις πλευρές!!!!!!!!!!!!!!!!

Ω, ρε κορίτσια... Ήδη αγχώνομαι για τις τόσες υποχρεώσεις (τρέξιμο και οικονομικές όταν μεγαλώσουν.... Πφ,πφ,πφ). Πολύ ζόρη το πράγμα πάντως, απ' όλες τις πλευρές!!!!!!!!!!!!!!!!

αστα να πάνε, κι αν δεν έχεις βοήθεια.....

αλλά οι μανούλες δεν μασάνε!!!!τα καταφέρνουμε όλα!!! ίσως κάποιες φορές λυγίζουμε, παρατάμε τον εαυτό μας, δύουμε...

αλλά για λίγο μόνο!!!!!!!!

μετά, ανατέλλουμε με δύναμη και αισιοδοξία και καμαρώνουμε τα λουλουδάκια μας!!!!

με μία ζεστή ζεστή αγκαλίτσα τους το βράδι, με τα πυτζαμάκια τους και την υπέροχη μυρωδιά τους, με ένα ξεκαρδιστικό γέλιο τους....

όλα φαίνονται τέλεια και οι δυσκολίες ασήμαντες και μηδαμινές!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

αστα να πάνε, κι αν δεν έχεις βοήθεια.....

αλλά οι μανούλες δεν μασάνε!!!!τα καταφέρνουμε όλα!!! ίσως κάποιες φορές λυγίζουμε, παρατάμε τον εαυτό μας, δύουμε...

αλλά για λίγο μόνο!!!!!!!!

μετά, ανατέλλουμε με δύναμη και αισιοδοξία και καμαρώνουμε τα λουλουδάκια μας!!!!

με μία ζεστή ζεστή αγκαλίτσα τους το βράδι, με τα πυτζαμάκια τους και την υπέροχη μυρωδιά τους, με ένα ξεκαρδιστικό γέλιο τους....

όλα φαίνονται τέλεια και οι δυσκολίες ασήμαντες και μηδαμινές!!!!!!!!

Ομοιοπαθούσα ως προς το καμία βοήθεια.... Αλλά όλα τα άλλο τόσο σωστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι να κανεις παρεμβαση εννοειται γι αυτο και το αναφερω!!!! γιατι ειμαι πολυ προβληματισμενη.εμενα κανει γερμανικα ο ξαδελφος τους , ειναι τριτη λυκειου φετος, δυσκολευτηκε παρα πολυ!!!που ειναι αρκετα καλος μαθητης αλλα ειναι και προσωπικη βεβαια αποψη . σε αλλους φαινονται δυσκολα σε αλλους ευκολα. ουφφ και τωρα που εγραφα με πηρε ο περσινος δασκαλος , να με ρωτησει αν θα κανουμε και φετος . και τι του λενε τωρα?!!! ειπα οτι θα τον παρω εγω, οταν θα αποφασισουμε . μου αρχισε το ψηστηρι με τη τιμη. μου ειπε 11.50 για το ενα παιδι και 10 για το αλλο. και μετα μου λεει 170 για τα δυο παιδια το μηνα, ομως πηγα να του πω οτι δεν πληρωνεται με τον μηνα , με την ωρα πληρωνεται . τελος παντων μου τα ειπε πολυ μπερδεμενα. μειναμε οτι θα με ξαναπαρει . αυριο θα ερθει και η καινουργια να δει τα παιδια και μετα θα το συζητησουμε με τον συζυγο , ( τι συζητηση δηλ που οταν του λεω τετοια θεματα με δασκαλους μου λεει κανε οτι νομιζεις :? )

να συνεχισω με τον πονο μου , σας κουραζω με συγχωρειτε αλλα να τα πω και καπου. να σας πω τωρα που κολλαω μ αυτον , περυσι ειχαμε συμφωνησει 11 ευρω , την ωρα , και εβγαιναν 22 ευρω την βδομαδα . μετα τα χριστουγεννα ερχεται και μας λεει, συμφωνησαμε με το γιο σας να κανουμε ενα τεταρτο παραπανω για να το προχωρησω λιγο μπλα μπλα. δεν λεμε τιποτα. εγω νομιζα ετσι οπως το ειπε οτι ειχε διαθεση να καθεται λιγο παραπανω, ερχεται η μερα να τον πληρωσουμε και μου λεει ειναι 3 ευρω παραπανω για το τεταρτο που καθομαι . του τα δινουμε τι να κανουμε , και δεν ειπαμε τιποτα. δηλαδη τα συμφωνησε με το παιδι , λες και το παιδι πληρωνει και το παιδι δουλευει. και εκνευριστηκα με αυτο . απο που κι ως που να το συζητησει πρωτα με το παιδι. δεν ξερω δεν μου αρεσε. δεν τον εκοψα βεβαια γιατι ηταν ηδη στα μεσα της χρονιας . αλλα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του . δεν ειναι το θεμα τα τρια ευρω την εβδομαδα, αλλα ο τροπος που το εκανε . και τωρα μου λεει αν ειναι παραπανω απο αυτα που εχετε συμφωνησει , να τα διαθεσετε γιατι οτι κανουμε το κανουμε για τα παιδια μας και αρχισε το πρηξιμο. νομιζετε οτι κακως θυμωσα περυσι? βεβαια ποτε δεν ειπα τιποτα. δεν το εθιξα καν, ουτε τωρα που μιλησαμε. απλα μου κοτσαρε παλι το τεταρτο, και του ειπα χωρις τεταρτο , μονο διωρο.

αστα μη τα διαβαζεις απο τωρα αυτα που γραφουμε !!! εσυ θα εισαι τυχερη θα εχεις διαβαστερα παιδια και δε θα σε χρειαζονται στο διαβασμα!!!!:P

Διαφημίσεις

Εσύ πως πας Κατερινιώ, προσαρμόστηκες μετά το ΣΚ; Πεινάς ή έχεις συνηθίσει πάλι με τη διατροφή;

εεε ψιλοπεινάω, αλλά κρατιέμαι!!!!!!!πίνω μπόλικο νερό με φακελάκια πράσινο τσάι και λουίζα μέσα να ξεγελαστώ.

με τετοια νουμερα που να μετρηθω !!!! αμμμ δε !!!!!!

αχααχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

......................νομιζετε οτι κακως θυμωσα περυσι? βεβαια ποτε δεν ειπα τιποτα. δεν το εθιξα καν, ουτε τωρα που μιλησαμε. απλα μου κοτσαρε παλι το τεταρτο, και του ειπα χωρις τεταρτο , μονο διωρο.

θα έλεγα να ρωτήσεις το παιδί, δηλαδή θέλει να αλλάξει δάσκαλο ή όχι? ή δεν τον νοιάζει?

1527894gvxcsdbcpz.gif

εεε ψιλοπεινάω, αλλά κρατιέμαι!!!!!!!πίνω μπόλικο νερό με φακελάκια πράσινο τσάι και λουίζα μέσα να ξεγελαστώ.

αχααχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!

μη γελας καθολου !!!! μας τα βαλε και φατσα φορα !!!!!

και εγω μια απο τα ιδια, νερο και τσαι !!να σου γραψω αλλο ενα αδυνατιστικο τσαι?

σημερα εφαγα και γιαουρτι χωρις λακτοζη, να δουμε αν θα εχει παρενεργειες η μικρη. αλλα με μια φορα δε νομιζω !!!

θα έλεγα να ρωτήσεις το παιδί, δηλαδή θέλει να αλλάξει δάσκαλο ή όχι? ή δεν τον νοιάζει?

τον ηθελε δεν ειχε προβλημα , απο δουλεια δεν ξερω τι κανει γιατι με τη μικρη δεν μπορεσα να ασχοληθω καθολου μαζι του. ο γιος μου τον συμπαθει.

ναι να κανεις παρεμβαση εννοειται γι αυτο και το αναφερω!!!! γιατι ειμαι πολυ προβληματισμενη.εμενα κανει γερμανικα ο ξαδελφος τους , ειναι τριτη λυκειου φετος, δυσκολευτηκε παρα πολυ!!!που ειναι αρκετα καλος μαθητης αλλα ειναι και προσωπικη βεβαια αποψη . σε αλλους φαινονται δυσκολα σε αλλους ευκολα. ουφφ και τωρα που εγραφα με πηρε ο περσινος δασκαλος , να με ρωτησει αν θα κανουμε και φετος . και τι του λενε τωρα?!!! ειπα οτι θα τον παρω εγω, οταν θα αποφασισουμε . μου αρχισε το ψηστηρι με τη τιμη. μου ειπε 11.50 για το ενα παιδι και 10 για το αλλο. και μετα μου λεει 170 για τα δυο παιδια το μηνα, ομως πηγα να του πω οτι δεν πληρωνεται με τον μηνα , με την ωρα πληρωνεται . τελος παντων μου τα ειπε πολυ μπερδεμενα. μειναμε οτι θα με ξαναπαρει . αυριο θα ερθει και η καινουργια να δει τα παιδια και μετα θα το συζητησουμε με τον συζυγο , ( τι συζητηση δηλ που οταν του λεω τετοια θεματα με δασκαλους μου λεει κανε οτι νομιζεις :? )

να συνεχισω με τον πονο μου , σας κουραζω με συγχωρειτε αλλα να τα πω και καπου. να σας πω τωρα που κολλαω μ αυτον , περυσι ειχαμε συμφωνησει 11 ευρω , την ωρα , και εβγαιναν 22 ευρω την βδομαδα . μετα τα χριστουγεννα ερχεται και μας λεει, συμφωνησαμε με το γιο σας να κανουμε ενα τεταρτο παραπανω για να το προχωρησω λιγο μπλα μπλα. δεν λεμε τιποτα. εγω νομιζα ετσι οπως το ειπε οτι ειχε διαθεση να καθεται λιγο παραπανω, ερχεται η μερα να τον πληρωσουμε και μου λεει ειναι 3 ευρω παραπανω για το τεταρτο που καθομαι . του τα δινουμε τι να κανουμε , και δεν ειπαμε τιποτα. δηλαδη τα συμφωνησε με το παιδι , λες και το παιδι πληρωνει και το παιδι δουλευει. και εκνευριστηκα με αυτο . απο που κι ως που να το συζητησει πρωτα με το παιδι. δεν ξερω δεν μου αρεσε. δεν τον εκοψα βεβαια γιατι ηταν ηδη στα μεσα της χρονιας . αλλα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του . δεν ειναι το θεμα τα τρια ευρω την εβδομαδα, αλλα ο τροπος που το εκανε . και τωρα μου λεει αν ειναι παραπανω απο αυτα που εχετε συμφωνησει , να τα διαθεσετε γιατι οτι κανουμε το κανουμε για τα παιδια μας και αρχισε το πρηξιμο. νομιζετε οτι κακως θυμωσα περυσι? βεβαια ποτε δεν ειπα τιποτα. δεν το εθιξα καν, ουτε τωρα που μιλησαμε. απλα μου κοτσαρε παλι το τεταρτο, και του ειπα χωρις τεταρτο , μονο διωρο.

Σε ό,τι αφορά τη γλώσσα κι εγώ προς τα Γερμανικά κλείνω. Νεκρή γλώσσα η γαλλική απ' όλες τις απόψεις...

Σε ό,τι αφορά το δάσκαλο, έχεις δίκιο που θύμωσες μαζί του. Και το σκεπτικό σου είναι επίσης σωστό. Αν ήθελε να κάθεται ένα τέταρτο παραπάνω έπρεπε ή να το συζητήσει μαζί σας ή να το κάνει δωρεάν, δεν είχε καμία δουλειά να ανακατέψει το παιδί.

Σε πρώτη ανάγνωση ίσως τον αλλαζα κι εγώ. Σε δεύτερη, αν ήμουν πολύ ευχαριστημένη μαζί του και γενικά είχε καλή χημεία με τα παιδιά, θα συζητούσα μαζί του το ατυχές συμβάν και θα τον παρακαλούσα για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά του και θα επηρεάζουν σε επίπεδο οικονομικό να συζητά μαζί μου και όχι με το παιδί.

Α, επίσης δε μου άρεσε καθόλου το δια τηλεφώνου ψηστήρι.... και γενικά συχαίνομαι το ψηστήρι. Ίσως κι αυτό να με απωθούσε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...