Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια , καλη σχολικη χρονια !! με πολυ υπομονη φυσικα !!! σα χθες μου φαινεται , οτι τελειωσαν τα σχολεια !

οσες εχετε παιδια που πανε σχολειο , πηγαν ολα οκ? γιατι ο μικρος που παει δημοτικο δηλαδη , δεν πηρε βιβλια, σε αιθουσα δε μπηκε, δασκαλο δεν εχουν αποφασισει ποιον θα εχουν . τσακωνονται οι δασκαλοι μεταξυ τους και δεν μπορουν να τα βρουν για το ποια ταξη θα παρει ποιος, και ουτε διευθυντη εχουμε . κατα τ αλλα μια χαρα !!! υποψιαζομαι οτι θα εχει αυτον που ειχε ο μεγαλος, τεταρτη- πεμπτη , για να δουμε !!! ο μεγαλος πηγε και αφησε τη τσαντα στη γειτονισσα και εφυγε με το γιο της για βολτα . απο οτι μου ειπε πηραν βιβλια. αλλα απο καθηγητες δεν ξερω τι θα παρει φετος.

μεχρι και εχθες το απογευμα πηγε περιφημα η διαιτα , το βραδυ ομως πηγα σε μια εκθεση αγιογραφιας στον αγ.δημητριο και μετα λενε οι δικοι μου παμε να τσιμπησουμε κατι και τους λεω θα ρθω για παρεα αλλα δεν θα φαω. και ξερετε τις μαμαδες πως κανουν!!δεν πηρα μεριδα , εφαγα εναμιση μανιταρι γεμιστο, και ενα μικρο τριγωνακι ομελετα, που ειχε και γυρο χοιρινο. χωρις ψωμι και πιτες, μπορει να ακουγονται λιγα, οταν γυρισα σπιτι νομιζα οτι ειχα φαει αρνι. αα και ηπια και μια λεμοναδα. αντε θα προσεξω σημερα και αυριο, μηπως φυγει και εμενα το μισοκιλο!!

εχω φιλους του μικρου σημερα, και θα τους κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες, το δικο μου το μπουτακι θα το φαω βραστο με λιγο πουρε .

τον εφτιαξα εγω τον πουρε, με πατατα παρμεζανα και μελιτζανα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και καλή δύναμη στις μαμάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα κόρες και καλή σχολική χρονιά σε όσες έχουν παιδάκια στο σχολείο!!!

αχ άλλη μια χρονιά αρχίζει....

το ΣΚ μασαμπούκιασα μπόλικα, πρόσεχα λίγο αλλά δίαιτα δεν ήταν.

Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί η Τετάρτη είναι κοντά!!!

ευχαριστουμε και για τις δικες σας ευχες !!!

εχουν οντως ζαχαρη, τωρα οπως ειπε και ιοιο δεν εχω δει ποσο, θα το κοιταξω ομως. αλλα θελω κατι να τσιμπαω , να μου περναει η κριση . ισως να το αφηνω για εκτακτες περιπτωσεις !!

Καλημερούδια γοργονίτσες μου!!!!!!!

Τι κάνετε; Πως είστε; Πως πήγε η μέρα σας;

Εγώ μετά από ένα σχετικά χαλαρό ΣΚ επανήλθα δριμύτερη. Απ' ότι βλέπω η ζυγαριά θα μου την κάνει τη χάρη να πέσει άλλο ένα μισόκιλο την Τετάρτη. Κρατιέμαι, βάβαια, με νύχια και με δόντια!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσείς κόρες πως τα πάτε;

καλημέρα καλημέρα

θα προσπαθήσω κι εγώ για μετρήσεις mkcm μου, έχω καιρό να μετρηθώ.

μετά το έξαλλο ΣΚ επέστρεψα στην δίαιτα του γιατρού,

αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να περιοριστεί η όρεξη

αυτό φοβήθηκα δηλαδή με το ξεσάλωμα του ΣΚ,

θα δείξει αύριο.

Mkcm πας πολύ καλά, πολύ σταθερά!!!!

Κάνεις μέρα κλεψίματος?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , δεν το πιστευω την ιδια σκεψη καναμε ,προχθες ειχε παρει ο μεγαλος μεζουρα και μου μετρουσε τη κοιλια :tongue:

αα mkcm για να το λες θα εχει ηδη κατεβει !!!:P

κατερινα με το σχολειο η μικρη πως τα πηγε, δασκαλο ή δασκαλα? εμαθες νεα? εμεις εχουμε δασκαλο, τον ξερω και μας ξερει απο την καλη και απο την αναποδη, τον ειχε ο μεγαλος δυο χρονιες τεταρτη -πεμπτη. ο μεγαλος στο γυμνασιο να δουμε ποιους θα εχει φετος, μου ειπαν μαλλον τους ιδιους γιατι οταν τους ξεκινησουν απο τη πρωτη τους παιρνουν και τα τρια χρονια συνηθως.

ειχα εντονη διαφωνια με τον συζυγο, τι γλωσσα να κανει ο μικρος , γαλλικα ή γερμανικα, εσεις στο σχολειο κανετε δευτερη γλωσσα? διαλεξα γαλλικα, ο μικρος δεν ηξερε να μου πει τι θελει, λεει οτι ναναι. και ο μπαμπας ελεγε γερμανικα. του λεω δεν θα καθεσαι εσυ να τον διαβαζεις ομως!! απο περυσι τον μαιο διαφωνουμε σ αυτο το θεμα. ουφφφ ! τελικα πηγα το πρωι και δηλωσα τα γαλλικα.

Εννοείται!!!!!!! Έχω ορίσει μέρα κλεψίματος την Παρασκευή.

Αυτή την Παρασκευή έφαγα το βράδυ σουβλάκια και το Σάββατο έφαγα λίγο παγωτό και λίγα πατατάκια (τα του Σαββάτου όμως δεν τα υπολογίζω, γιατί ήμουν τελείως νηστική όλη μέρα, οπότε είχα μπόλικες θερμίδες να αναπληρώσω - που ακόμα και με τα λίγα πατατάκια και το λίγο παγωτό δεν τις αναπλήρωσα).

καλημερα κοριτσια , δεν το πιστευω την ιδια σκεψη καναμε ,προχθες ειχε παρει ο μεγαλος μεζουρα και μου μετρουσε τη κοιλια :tongue:

Άντε να δούμε και τι λέει η μεζούρα. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει προηγούμενες μετρήσεις :(. ΜΠορεί όμως να θυμάται η Κατερίνα το τσακάλι.

Δεν έχει κατέβει ακόμα, αλλά επανήλθα στο 58,5 (θυμάστε που είχα κάνει κατακράτηση από τις χαζομαρούλες που έφαγα Π - Σ), οπότε με προσοχή σήμερα και χωρίς βραδυνό (θα φάω κάτι νωρίς το απόγευμα) πιστεύω πως θα το ρίξω το άτιμο....

κατερινα με το σχολειο η μικρη πως τα πηγε, δασκαλο ή δασκαλα? εμαθες νεα? εμεις εχουμε δασκαλο, τον ξερω και μας ξερει απο την καλη και απο την αναποδη, τον ειχε ο μεγαλος δυο χρονιες τεταρτη -πεμπτη. ο μεγαλος στο γυμνασιο να δουμε ποιους θα εχει φετος, μου ειπαν μαλλον τους ιδιους γιατι οταν τους ξεκινησουν απο τη πρωτη τους παιρνουν και τα τρια χρονια συνηθως.

ειχα εντονη διαφωνια με τον συζυγο, τι γλωσσα να κανει ο μικρος , γαλλικα ή γερμανικα, εσεις στο σχολειο κανετε δευτερη γλωσσα? διαλεξα γαλλικα, ο μικρος δεν ηξερε να μου πει τι θελει, λεει οτι ναναι. και ο μπαμπας ελεγε γερμανικα. του λεω δεν θα καθεσαι εσυ να τον διαβαζεις ομως!! απο περυσι τον μαιο διαφωνουμε σ αυτο το θεμα. ουφφφ ! τελικα πηγα το πρωι και δηλωσα τα γαλλικα.

σήμερα θα μάθουμε!!! δεν είπαν για καμμία τάξη. το μόνο που είπε η διευθύντρια είναι ότι ένας δάσκαλος έσπασε το πόδι του και θα λείπει για ένα μήνα, οπότε θα έχουμε ανακατατάξεις.

γερμανικά δηλώσαμε εμείς, μου φαίνεται πιο χρήσιμο θα της είναι. Θα κάνετε φροντιστήριο έξω και τα γαλλικά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εννοείται!!!!!!! Έχω ορίσει μέρα κλεψίματος την Παρασκευή.

Αυτή την Παρασκευή έφαγα το βράδυ σουβλάκια και το Σάββατο έφαγα λίγο παγωτό και λίγα πατατάκια (τα του Σαββάτου όμως δεν τα υπολογίζω, γιατί ήμουν τελείως νηστική όλη μέρα, οπότε είχα μπόλικες θερμίδες να αναπληρώσω - που ακόμα και με τα λίγα πατατάκια και το λίγο παγωτό δεν τις αναπλήρωσα).

όλη μέρα το Σάββατο ήσουν νηστική? το μεσημέρι δεν έφαγες?

είναι καλό κόλπο αυτό μου φαίνεται...για να σαβουριάζουμε και λιγάκι, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

όλη μέρα το Σάββατο ήσουν νηστική? το μεσημέρι δεν έφαγες?

είναι καλό κόλπο αυτό μου φαίνεται...για να σαβουριάζουμε και λιγάκι, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει

Ναι, αλλά χαζομάρα. Γιατί την κατακράτηση από τις αηδίες δεν τη γλίτωσα ;). Βέβαια, ήταν καλύτερα από το να είχα κάνει και κανονικά γεύματα, γιατί θα είχα τσιμπήσει στάνταρ κιλάκι (άλλο μία ελεύθερη μέρα και άλλο δύο συνεχόμενες) αλλά απ' όπου και να το πιάσουμε τίποτα καλύτερο από τη σαλατούλα, το ψητούλι και τα φρουτάκια!!!!!!!!!!!!

σήμερα θα μάθουμε!!! δεν είπαν για καμμία τάξη. το μόνο που είπε η διευθύντρια είναι ότι ένας δάσκαλος έσπασε το πόδι του και θα λείπει για ένα μήνα, οπότε θα έχουμε ανακατατάξεις.

γερμανικά δηλώσαμε εμείς, μου φαίνεται πιο χρήσιμο θα της είναι. Θα κάνετε φροντιστήριο έξω και τα γαλλικά?

ναι μωρε και αντρας μου τα ιδια λεει, αλλα ειναι πολυ δυσκολα νομιζω, δεν εχω κανει ποτε, απο αυτα που ακουω , απο ανθρωπους που εχουν κανει. και τα δικα μου δεν ειναι του διαβασματος , βαριουνται πολυ ! και αγγλικα και γαλλικα στο σπιτι τους κανω, γιατι με τη δουλεια πρωι απογευμα,και το μωρο τωρα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι . αυριο θα μου ερθει μια καινουργια κοπελα για τα γαλλικα. να την γνωρισουμε και βλεπουμε . εσυ φροντιστηριο θα της κανεις ή μονο οτι κανει στο σχολειο?

Μαρή Κατερίνα, μήπως θυμάσαι πάνω - κάτω πότε σου είχα δώσει τελευταία φορά μετρήσεις για να τις βρω και να κάνω σύγκριση με τις αυριανές, οεο;

δεν θυμάμαι mkcm μου, ούτε τις έχω γράψει....πρέπει να ψάξουμε στα πίσω

1527894gvxcsdbcpz.gif

ναι μωρε και αντρας μου τα ιδια λεει, αλλα ειναι πολυ δυσκολα νομιζω, δεν εχω κανει ποτε, απο αυτα που ακουω , απο ανθρωπους που εχουν κανει. και τα δικα μου δεν ειναι του διαβασματος , βαριουνται πολυ ! και αγγλικα και γαλλικα στο σπιτι τους κανω, γιατι με τη δουλεια πρωι απογευμα,και το μωρο τωρα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι . αυριο θα μου ερθει μια καινουργια κοπελα για τα γαλλικα. να την γνωρισουμε και βλεπουμε . εσυ φροντιστηριο θα της κανεις ή μονο οτι κανει στο σχολειο?

Να παρεμβω στο θεμα της γλωσσας;στο γυμνασιο εκανα γερμανικα.οχι επιπεδο αλλα μουφανηκαν πολυ πιο ευκολα απο τα γαλλικα που καναμε μεχρι να ρθει η καθηγητρια γερμανικων.ακουγονται δυσκολα αλλα διαβαζεις οτι βλεπεις κ εχουν απληγραμματικη

Τα γαλλικα ειναι σχτικα νεκρη γλωσσα.πλεον με την τεχνολογια κ τις κατασκευες νομιζω ειναι πιο χρησιμα τα γερμανικα.εκτος αν θελει το παιδι να ασχοληθει με κουζινα η μοδα

Γενικα παντως οσα θα μαθει στο σχολειο δ αρκουν ουτε για να συνεννοηθει στα τυπικα.αν δ εχει πολλες υποχρεωσεις μια δευτερη γλωσσα ειναι καλο προσον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...