Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δε μου αρέσουν καθόλου οι μπάρες δημητριακών. Κι επίσης σύμφωνα με την ενδοκρινολόγο που με παρακολουθούσε είναι τίγκα στη ζάχαρη....

αμαν πια:mad: τιποτα δε θα μ αφησεις να τρωω μ εσενα που εμπλεξα !!!!!!!:twisted: αα γι αυτο μου περναει η λιγουρα :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγώ; Η επιστήμη επεφάνθη.... :tongue:

κατσε βρε κοπελια να το διαπραγματευτουμε λιγο !! εχω ενα κουτι ακομα ,ποσα εχει μεσα τωρα δεν θυμαμαι , 4-5 ισως , να τα φαω αυτα και μετα να μη ξαναπαρω? δε τα τρωει και κανεις αλλος , μια μπουκιτσα ειναι... τι ψυχη εχουν!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια χαχαχα.τον χειμωνα θα φορεσω κατι φορεματακια που εχω χροοονια να τα φορεσω πολυ χαιρομαι...Κατερινα ερχεται το 7 κ θα εχεις αλλον αερα μετα..

Διαφημίσεις

κατσε βρε κοπελια να το διαπραγματευτουμε λιγο !! εχω ενα κουτι ακομα ,ποσα εχει μεσα τωρα δεν θυμαμαι , 4-5 ισως , να τα φαω αυτα και μετα να μη ξαναπαρω? δε τα τρωει και κανεις αλλος , μια μπουκιτσα ειναι... τι ψυχη εχουν!!!!!

Χαχαχα κριμα μωρε να πανε χαμενες...εμενα το απογευμα τωρα μου εβαλε φρουτο η ζελε η γιαουρτι με μελι η ξυροι καρποι μου χει κ μπαρα αλλα οχι καθε μερα

Χαχαχα κριμα μωρε να πανε χαμενες...εμενα το απογευμα τωρα μου εβαλε φρουτο η ζελε η γιαουρτι με μελι η ξυροι καρποι μου χει κ μπαρα αλλα οχι καθε μερα

κουκλιτσα θα εισαι λιανα μου !!! ωχ τωρα καταλαβαινω και τη κουμπαρουλα μου οταν εκανε διαιτα ( ακομα κανει δηλαδη, αλλα εχει χασει καπου40κιλα μπορει και παραπανω δε θυμαμαι) βρε λιανα πολυ υπομονη και επιμονη και πειθαρχια και απ ολα χρειαζεται και παλι μπραβο!!!!!

πες τα λιανα γιατι η φιλεναδα σας νηστικη θελει να με αφησει:mad:!!!! μονο 84 θερμιδουλες εχει η μια!! πηγα και ειδα το κουτι 5 εχει μεσα δεν το εχω ανοιξει ακομα, δεν εχω δει και ποτε ληγουν:roll:

κουκλιτσα θα εισαι λιανα μου !!! ωχ τωρα καταλαβαινω και τη κουμπαρουλα μου οταν εκανε διαιτα ( ακομα κανει δηλαδη, αλλα εχει χασει καπου40κιλα μπορει και παραπανω δε θυμαμαι) βρε λιανα πολυ υπομονη και επιμονη και πειθαρχια και απ ολα χρειαζεται και παλι μπραβο!!!!!

πες τα λιανα γιατι η φιλεναδα σας νηστικη θελει να με αφησει:mad:!!!! μονο 84 θερμιδουλες εχει η μια!! πηγα και ειδα το κουτι 5 εχει μεσα δεν το εχω ανοιξει ακομα, δεν εχω δει και ποτε ληγουν:roll:

Χαχαχαχ επιτρεπεται οχι καθε μερα φαε κατι αλλο κρακερ κριτσινια ζελε αποξηραμενα φρουτα ξηροι καρποι

γεια σας κι απο εμενα σας διαβαζω στα γρηγορα. πανικος στη δουλεια. Σε φαση σσυντονισμου αποσυντονισμου. Αδιαθετησα χτες Ουφ απο σημερα το εχω. Φιλακια

Σου χω στειλει πμ την διατροφη κοπελα μου που μου ζητησες

Διαφημίσεις

Σημαντικό είναι να βλέπεις και πόσο τις εκατό είναι τα σάκχαρα. Έχω παρατηρήσει πολλές διαφορές από μπάρα σε μπάρα. Βέβαια με τόσες λίγες θερμίδες θα είναι από αυτές που δεν έχουν πολλά.

Μην γίνουμε υπερβολικές, γιατί μετά θα το χάσουμε. Σήμερα την έκανα την ατασθαλία μου κι έφαγα μία κρέπα αλμυρή, ήπια και την μπύρα χωρίς αλκοόλ. Και χθες προέκυψε έξοδος έφαγα μόνο λίγο κοτόπουλο και λίγες τηγανιτές πατάτες, αλλά στο γλυκό δεν αντιστάθηκα και έφαγα λίγο. Το ΣΚ θα προσπαθήσω λίγο παραπάνω, για να έχω αποτέλεσμα την Τετάρτη.

Bonjour κορίτσια!!!!!!!!!

Πως είστε; Εγώ καλά. Το Σ/Κ πήγε σχετικά καλά, έκανα βέβαια και τις ατασταλίτσες μου, τίποτα το σοβαρό, μια κατακρατησούλα ωστόσο επέφεραν. Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι την Τετάρτη θα χάσω και το επόμενο μισοκιλο!!!!!!!!!!!!

Είμαι στιγνή κι αμείλικτη :evil:.....

Χωρίς πλάκα τώρα, επειδή δυσκολεύεσαι στην απώλεια (όχι τίποτε άλλο) θα σου έλεγα είτε να τις δώσεις στα παιδιά, είτε να περιοριστείς σε 1 την εβδομάδα (λογάριασέ τες ως γλυκό). Μπορεί να φαίνονται υγιεινές και αγνές, κλπ., αλλά είναι τρομερά ύπουλες.

Ούσα έγκυος τρυπιόμουν και μετρούσα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μου. 2 από τις λίγες φορές που είχαν εκτιναχθεί ήταν: 1) με δημητριακά και γάλα (τα δημητριακά ολικής παρακαλώ, χωρίς σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα κλπ. μέσα) και 2) με μπάρα δημητριακών...

Just saying....;)

καλημέρα κόρες και καλή σχολική χρονιά σε όσες έχουν παιδάκια στο σχολείο!!!

αχ άλλη μια χρονιά αρχίζει....

το ΣΚ μασαμπούκιασα μπόλικα, πρόσεχα λίγο αλλά δίαιτα δεν ήταν.

Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί η Τετάρτη είναι κοντά!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες και καλή σχολική χρονιά σε όσες έχουν παιδάκια στο σχολείο!!!

αχ άλλη μια χρονιά αρχίζει....

το ΣΚ μασαμπούκιασα μπόλικα, πρόσεχα λίγο αλλά δίαιτα δεν ήταν.

Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί η Τετάρτη είναι κοντά!!!

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και καλή δύναμη στις μαμάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...