Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εγω εγω κατερινακι !!!!!!!! και εχθες αυτο που ειπες το ενιωσα εκπληκτικα !!!! ηθελα πραγματικα να κατεβασω το ψυγειο, αλλα ηταν κριση της μιας ωρας περιπου !! σκεφτομουν τη ζυγαρια το πρωι. παντως δεν ξερω αν εσεις ζυγιζεστε μονο τεταρτη , αλλα εμενα δε με βοηθαει αυτο. ανεβαινω καθε μερα, ας λενε οτι δεν πρεπει και οτι ισως δε βοηθαει ψυχολογικα. σε μενα με βοηθαει περισσοτερο αυτο.

Ανεβαίνω στη ζυγαριά πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ.... Πάντα και με τα πολλά και με τα λίγα κιλά. Είναι ο ψυχαναγκασμός μου!!!!!!!!!!! Μπορεί να ξεμείνουμε στο σπίτι από γκαζάκι, από μπαταρία ζυγαριάς όμως ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εχω αποριες, οταν ετοιμαστει η σαλτσα , ζεστη η σαλτσα, ζεστα και τα βαζακια? σωστα? επισης απο πανω δεν χρειαζεται να βαλω λαδι πριν κλεισω τα καπακια?

παλια εφτιαχνα και μαρμελαδα,.τωρα βαζω τη μαμα και μου τη φτιαχνει :tongue:

Ναι, η σάλτσα ζεστή και τα βαζάκια θα τα γεμίζεις ακριβώς μόλις βγουν από το καυτό νερό. Όχι. Λαδάκι δε βάζεις από πάνω. Λαδάκι θα βάλεις αν τυχόν και ανοίξεις βαζάκι και το βάλεις για 2 - 3 μέρες στο ψυγείο. Με τον τρόπο που σου λέω κλείνουν τα βαζάκια αεροστεγώς και διατηρείται η σάλτσα.

Ανεβαίνω στη ζυγαριά πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ.... Πάντα και με τα πολλά και με τα λίγα κιλά. Είναι ο ψυχαναγκασμός μου!!!!!!!!!!! Μπορεί να ξεμείνουμε στο σπίτι από γκαζάκι, από μπαταρία ζυγαριάς όμως ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

ααα ωραια δεν ειμαι η μονη ¨τρελη¨ δηλαδη !!!:tongue::tongue:

( οταν ημουν αδυνατη , εβγαζα και τα εσωρ το πρωι ) ελεγα και αν με δειξει με το βρακι λιγο παραπανω?!!! τωρα που ειναι πολλα τα κιλα δεν με νοιαζει, αλλα τουλαχιστον αν φοραω ρουχα βγαζω μονο τα ρουχα :tongue:

Ναι, η σάλτσα ζεστή και τα βαζάκια θα τα γεμίζεις ακριβώς μόλις βγουν από το καυτό νερό. Όχι. Λαδάκι δε βάζεις από πάνω. Λαδάκι θα βάλεις αν τυχόν και ανοίξεις βαζάκι και το βάλεις για 2 - 3 μέρες στο ψυγείο. Με τον τρόπο που σου λέω κλείνουν τα βαζάκια αεροστεγώς και διατηρείται η σάλτσα.

οταν ανοιξω το βαζο για μαγειρεμα , μετα ποσες μερες μενει στο ψυγειο ? μονο 2-3? για να ξερω αν θα γεμισω μεγαλα βαζα ή μικρα.

ζαχαρη τωρα να βαλω λιγη? ή μονο αλατι.?

βραζει τωρα εριξα λιγο λαδι λιγο αλατι, και το χαμηλωσα λιγο.

οταν ανοιξω το βαζο για μαγειρεμα , μετα ποσες μερες μενει στο ψυγειο ? μονο 2-3? για να ξερω αν θα γεμισω μεγαλα βαζα ή μικρα.

ζαχαρη τωρα να βαλω λιγη? ή μονο αλατι.?

βραζει τωρα εριξα λιγο λαδι λιγο αλατι, και το χαμηλωσα λιγο.

Κοίτα, εγώ καμιά βδομάδα το αφήνω, αλλά άπαξ και το ανοίξω δοκιμάζω πριν το βάλω στο φαγητό μην έχει χαλάσει (δε χαλάει όμως).

Ζάχαρη εγώ δε βάζω ποτέ στην ντομάτα. Όταν μαγειρεύω κοκκινιστό για να φύγει η οξύτητα βάζω λίγη κανέλλα, οπότε μόνο αλάτι.

Διαφημίσεις

ααα ωραια δεν ειμαι η μονη ¨τρελη¨ δηλαδη !!!:tongue::tongue:

( οταν ημουν αδυνατη , εβγαζα και τα εσωρ το πρωι ) ελεγα και αν με δειξει με το βρακι λιγο παραπανω?!!! τωρα που ειναι πολλα τα κιλα δεν με νοιαζει, αλλα τουλαχιστον αν φοραω ρουχα βγαζω μονο τα ρουχα :tongue:

Εντάξει, ποτέ δεν έβγαζα τα εσώρουχα, αλλά τα ρούχα οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!! Η ζυγαριά μου δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την κρεβατοκάμαρα, για τον άντρα μου το συζητάω.......

Εντάξει, ποτέ δεν έβγαζα τα εσώρουχα, αλλά τα ρούχα οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!! Η ζυγαριά μου δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την κρεβατοκάμαρα, για τον άντρα μου το συζητάω.......

χαχαχ καλο !!!!!!!:D:D:D:D

εγω την εχω στο μπανιο , καθε πρωι μετα την ουρηση :tongue::tongue::tongue: και τις υπολοιπες ωρες ομοιως !!

Κοίτα, εγώ καμιά βδομάδα το αφήνω, αλλά άπαξ και το ανοίξω δοκιμάζω πριν το βάλω στο φαγητό μην έχει χαλάσει (δε χαλάει όμως).

Ζάχαρη εγώ δε βάζω ποτέ στην ντομάτα. Όταν μαγειρεύω κοκκινιστό για να φύγει η οξύτητα βάζω λίγη κανέλλα, οπότε μόνο αλάτι.

δεν το ηξερα οτι με την κανελλα φευγει η οξυτητα. κανελλα εβαζα λιγη στο φαγητο, αλλα σταματησα γιατι ειχα παρατηρησει οτι με πειραζε στο στομαχι, και εβαζε κ λιγη. οταν την βαζω ομως πανω στο μηλο δεν με πειραζει.εγω βαζω μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη ή λιγη κετσαπ.

4 κιλα πηρα δοκιμαστικα , αν βγει καλη θα παω να παρω κι αλλες !!;)

δεν το ηξερα οτι με την κανελλα φευγει η οξυτητα. κανελλα εβαζα λιγη στο φαγητο, αλλα σταματησα γιατι ειχα παρατηρησει οτι με πειραζε στο στομαχι, και εβαζε κ λιγη. οταν την βαζω ομως πανω στο μηλο δεν με πειραζει.εγω βαζω μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη ή λιγη κετσαπ.

4 κιλα πηρα δοκιμαστικα , αν βγει καλη θα παω να παρω κι αλλες !!;)

Εγώ δεν τη θέλω καθόλου τη ζάχαρη στο φαγητό. Μπορεί να μην "ακούγεται" τόσο λίγη που μπαίνει (π.χ. τρώω τα κοκκινιστά που έχουν ζάχαρη), αλλά εμένα δε μου πάει το χέρι....

Διαφημίσεις

και γενικα δε τρως ζαχαρη ?? ή μονο στο φαγητο δε θελεις να βαζεις ? καλα και εγω δεν βαζω παντα , καμια φορα αν το θυμηθω παιρνω και πελτε και βαζω λιγη στο κουταλ του γλυκου αν θελω να κοκκινησει λιγο το φαι.

και γενικα δε τρως ζαχαρη ?? ή μονο στο φαγητο δε θελεις να βαζεις ? καλα και εγω δεν βαζω παντα , καμια φορα αν το θυμηθω παιρνω και πελτε και βαζω λιγη στο κουταλ του γλυκου αν θελω να κοκκινησει λιγο το φαι.

Κοίτα γενικά όχι δεν τρώω. Καφές σκέτος, κλπ. Πριν τις εγκυμοσύνης δεν έτρωγα και γλυκά (μετά το παράχ@σα). Και τώρα που μπήκα σε μια ρότα είμαι κοντά στις 15 μέρες sugar free!!!!!

θα βαλουμε τικερακι ποσες μερες χωρις γλυκο :D:D

φανταζομαι οτι δε σε πειραζει ο καφες , θα τον εχεις συνηθισει. εγω δεν μπορω με τιποτα. καλα καφε ποτε δε πινω. αλλα ζαχαρη σε τσαι εβαζα. κανα δυο χρονια πριν που ηθελα παλι να χασω 2-3 κιλα , επινα λουιζα, και κατι αλλα βοτανα, οπως τσουκνιδα πρασινο τσαι κτλ. σταματησα να βαζω και το συνηθισα απο τοτε . ετσι τωρα οποτε φτιαχνω τσαι , το πινω σκετο. οταν επινα γαλα, εβαζα στη μυτη στο κουτ του γλυκ λιγοοο καφε, και μια κουταλιτσα στεβια ή τελος παντων υποκατ ζαχαρης . τωρα με το θηλασμο ουτε αυτο. η τελευταια φορα που εφαγα μια κουταλιτσα γλυκο ηταν τη δευτερα. αλλα ξεγελιεμαι λιγο με τις μπαρες δημητριακων.

θα βαλουμε τικερακι ποσες μερες χωρις γλυκο :D:D

φανταζομαι οτι δε σε πειραζει ο καφες , θα τον εχεις συνηθισει. εγω δεν μπορω με τιποτα. καλα καφε ποτε δε πινω. αλλα ζαχαρη σε τσαι εβαζα. κανα δυο χρονια πριν που ηθελα παλι να χασω 2-3 κιλα , επινα λουιζα, και κατι αλλα βοτανα, οπως τσουκνιδα πρασινο τσαι κτλ. σταματησα να βαζω και το συνηθισα απο τοτε . ετσι τωρα οποτε φτιαχνω τσαι , το πινω σκετο. οταν επινα γαλα, εβαζα στη μυτη στο κουτ του γλυκ λιγοοο καφε, και μια κουταλιτσα στεβια ή τελος παντων υποκατ ζαχαρης . τωρα με το θηλασμο ουτε αυτο. η τελευταια φορα που εφαγα μια κουταλιτσα γλυκο ηταν τη δευτερα. αλλα ξεγελιεμαι λιγο με τις μπαρες δημητριακων.

Δε μου αρέσουν καθόλου οι μπάρες δημητριακών. Κι επίσης σύμφωνα με την ενδοκρινολόγο που με παρακολουθούσε είναι τίγκα στη ζάχαρη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...