Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια, ευχάριστα νέα βλέπω..!! :D

Έχω καιρό να μπω, γιατί έχω επανέλεθει πλέον στα φυσιολογικά μου κιλά, αν και ο σωματότυπός μου δε θυμίζει σε τίποτα τον προ εγκυμοσύνης...! :rolleyes:

Βγάλτε με από τη λίστα, αν και κάτι μου λέει πως σύντομα θα ξαναμπώ....!! :mrgreen:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σε ματιάσανεεεεεεεεεεε, σου ρθε ο ελεγκτής-!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χάντρα θαλασσιά από δω και πέρα!!!!:D

κουκλι μπορει να μην φοραω καντρα αλλα σημερα οντως ειμαι ντιμενει στα θαλασσια μηπως εχεις βαλει καμερες στο γραφειο μου χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

ΖΩΗ δε θέλω να σε στενοχωρήσω (και σιγά μη στενοχωρηθείς, μήπως εγώ φταίω; ) αλλά πήρα λεφτάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Βέβαια, δεν μας εξοφλήσανε ΚΑΝ τον Ιούνιο, μείνανε 2-3 κατοστάρικα. Αλλά, απ' τα ολότελα! 523651hrk7q2lyrl.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΖΩΗ δε θέλω να σε στενοχωρήσω (και σιγά μη στενοχωρηθείς, μήπως εγώ φταίω; ) αλλά πήρα λεφτάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Βέβαια, δεν μας εξοφλήσανε ΚΑΝ τον Ιούνιο, μείνανε 2-3 κατοστάρικα. Αλλά, απ' τα ολότελα! 523651hrk7q2lyrl.gif

ANTE ΒΡΕ να ζεσταθει και λιγο η στεπη σου καλε !!! να και ενα καλο ειδες !!!!!

Καλησπέρα, κορίτσια, ευχάριστα νέα βλέπω..!! :D

Έχω καιρό να μπω, γιατί έχω επανέλεθει πλέον στα φυσιολογικά μου κιλά, αν και ο σωματότυπός μου δε θυμίζει σε τίποτα τον προ εγκυμοσύνης...! :rolleyes:

Βγάλτε με από τη λίστα, αν και κάτι μου λέει πως σύντομα θα ξαναμπώ....!! :mrgreen:

εσυ θελεις ξυλιες αμα κανεις κατι τετοιο ελα μονο να μας λες οτι εισαι κορμαρα και οχι οτι πειρες και οτι θα ερθεις ξανα φτου κακα!! χαχαχαχαχα!! δεν σε θελουμε ξανα !!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, αν μας εξοφλούσαν κιόλας θα ήταν σούπερ!

Τώρα έχω λίγα λεφτά, θέλω να πάρω μαγιό, κλπ, και δεν έχω χρόνο!!!

Είναι κάθε απόγευμα ο χάζμπαντ στο νοσοκομείο με τον πατέρα του, εγώ σπίτι με το μωρό.

Θέλω να ζήσω λίγο καλοκαίρι καλέεεεεεεεεεεεεε! Έπηξα πια!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κουκλι μπορει να μην φοραω καντρα αλλα σημερα οντως ειμαι ντιμενει στα θαλασσια μηπως εχεις βαλει καμερες στο γραφειο μου χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

ο ελεγκτής είμαι!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ατιμήηηηη!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα................:D:D:D

Άντε και στα δικά μας οι ....απλήρωτες!!!!!!

Σαν να μου φαίνεται ότι θα ρθει και η σειρά μου.....Η θετική ενέργεια της γοργονοπαρέας παιδί μου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα στην παρεα. Τι κανουμε κοριτσια? Λεφτα διαβαζω, σκ διαβαζω, βαρεμαρες διαβαζω, αναδουλειες διαβαζω, νοσοκομεια και εγχειρησεις διαβαζω, Παραλιες και ποτα βλεπω Και δεν συμαζευεται.

Αφηστε ειμαι ένα βημα πριν το απολυτο λιωσιμο αλλα όχι από δουλεια από βαρεμαρα και υπνηλια. Θα λιωσω σαν αλοιφη πανω στο γραφειο. Ασε που πειναω αφανταστα.

Βασικα θελω να εξομολογηθω οτι απο τοτε που εφτασα στο στοχο (λιγο πριν το στοχο καλυτερα) εχω κανει παρασπονδιες πολλες. Δεν συμαζευομαι. Κακο αυτο....

Y9MXp3.png

Έλα, μη στενοχωριέσαι. Τέλη Ιουλίου πάλι δυο μισθούς θα μου χρωστάνε σχεδόν.

Το υπόλοιπο Ιουνίου, τον Ιούλιο ΚΑΙ το επίδομα άδειας!!!

Τσώπα, τσώπα, δεν θα σ' αφήσω μόνη σου, παραπονεμένη! 420296rdc1hmvhrv.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεα. Τι κανουμε κοριτσια? Λεφτα διαβαζω, σκ διαβαζω, βαρεμαρες διαβαζω, αναδουλειες διαβαζω, νοσοκομεια και εγχειρησεις διαβαζω, Παραλιες και ποτα βλεπω Και δεν συμαζευεται.

Αφηστε ειμαι ένα βημα πριν το απολυτο λιωσιμο αλλα όχι από δουλεια από βαρεμαρα και υπνηλια. Θα λιωσω σαν αλοιφη πανω στο γραφειο. Ασε που πειναω αφανταστα.

Βασικα θελω να εξομολογηθω οτι απο τοτε που εφτασα στο στοχο (λιγο πριν το στοχο καλυτερα) εχω κανει παρασπονδιες πολλες. Δεν συμαζευομαι. Κακο αυτο....

Ε, κουράστηκε βρε κορίτσι, λογικό είναι. Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου!

Θα ξαναστρώσεις! (λέμε τώρα :tongue:)

Εμένα δυστυχώς μ' αφορούν τα λεφτά (ή η έλλειψή τους), τα νοσοκομεία και οι εγχειρήσεις!

Ποτά και παραλίες δεν έχει ακόμα. Αλλά που θα πάει!!!!

Εσύ πας διακοπές;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, κουράστηκε βρε κορίτσι, λογικό είναι. Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου!

Θα ξαναστρώσεις! (λέμε τώρα :tongue:)

Εμένα δυστυχώς μ' αφορούν τα λεφτά (ή η έλλειψή τους), τα νοσοκομεία και οι εγχειρήσεις!

Ποτά και παραλίες δεν έχει ακόμα. Αλλά που θα πάει!!!!

Εσύ πας διακοπές;;

Περαστικα σας να ειναι ολα. Οσο για τα λεφτα αστα. Και μας που μπαινουν 2 μισθοι σπιτι τελος του μηνα τα βγαζουμε δυσκολα περα. Που πανε τα ατιμα??? Και να πεις οτι κανουμε κρεπαλες. Αστα. Ολο λογαριασμους, υποχρεωσεις, δοσεις και δεν συμαζευεται.

Διακοπες φευγουμε 10 Αυγουστου. Εχουμε ακομα μερες.

Y9MXp3.png

Έλα, μη στενοχωριέσαι. Τέλη Ιουλίου πάλι δυο μισθούς θα μου χρωστάνε σχεδόν.

Το υπόλοιπο Ιουνίου, τον Ιούλιο ΚΑΙ το επίδομα άδειας!!!

Τσώπα, τσώπα, δεν θα σ' αφήσω μόνη σου, παραπονεμένη! 420296rdc1hmvhrv.gif

000203F2.gif ....λες;;;;;;;;

00020461.gif .....είμαι η μόνη απλήρωτη γοργόναααααα!!!

000203E4.gif Τελη Ιουλίου θα τα πάρουμε όλα!!!!!

Υ.Σ .....καρπουζάκι τρώω, το παρατηρήσατε εεε;;;μέχρι και οι εικόνες μου διατροφικά σωστές είναι, άρχηγε.....βλέπεις εεεε;;

sig.asp?img=ad1

κατα αλλα σημερα το βραδυ φοβηθηκα λιγο με την μικρη μου χωρις λογο της ανοιξαν οι μυτες της αιμα και δεν ξερω τι να υποθεσω θα παρω την παιδιατρο τηλ και αμα ειναι θα την παω σε οροιλα για σιγουρια να μην της εχει κανει τιποτα στην μυτουλα της !! αχ!αχ!! βρε ξενια μου τι δυσκολο παιδι τοσο δραστηριο και ολο σε επικινδυνα σημια πας και κανεις τρελλες καλε το παιδι εμιασε στην μαμα του!!!

α!! μην ξεχασω και τον γιοκα μου που σημερα το πρωι δεν ηθελε να φυγω απο το σπιτι και να μου λεει μανουλα μην πας στην δουλεια φορα τις μπιζαμες σου σε παρακαλω !! τον γλυκα μου ηθελε να κατσουμε μαζι το μωρο μου ειναι πολυ εβεσθητος και μου εχει μια αδυναμια !!

γιωργια μου στο χωριο το διπλανο χτειπαγαν χθες οι καμπανες γιατι εχουν πολιουχο τον προφιτη Ηλια καλε !! χαχαχαχαχαχα!! εχω ενα δρομο μπροστα τον μου 5 κιλων εεεεεεεεεεεεε!! θελω λιγο χρονο ακομα !! και μην μου ξανα εξαφανιστεις ετσι με τρομαξες οτι κατι επαθες λεω και εγω που πηγε σημερα η γωγο !! παλι κανενα αγριογουρουνο κινηγαει !!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :tongue:

Μηπως ηταν πολλη ωρα στον ηλιο και ανοιξε η μυτουλα της? Λεω εγω τωρα. Ο δικος μου γιος το παθαινε συχνα γιατι εχει πηκτο αιμα και οταν ζοριστε ειτε απο ηλιο ειτε απο διαβασμα κλπ αννοιγει η μυτη του. Τωρα που ενηλικιωθηκε εγινε αιμοδοτης και ανακουφιστηκε.

Οσο για την χθεσινη μου εξαφανιση, ευθυνεται ο μπος. Ειναι μερες που υπαρχει ρεγουλα στη δουλεια.Αλλα ειναι και κατι αλλες που ειλικρινα δεν προλαβαινω ουτε WC. Ετσι ηταν και η χθεσινη. Και δεν μου φτανε αυτο, σχολασα αργα, περιμενα στην ερημια μιση ωρα το γιο μου να ερθει να με παρει γιατι βλεπετε μου εχει κατασχεσει το αυτοκινητο, πηγα σπιτι κομματια, δεν ειχα αντοχες να συμαζεψω τη κουζινα, σερφαρα για να χαλαρωσω και το πρωι που σηκωθηκα ειχα μια κουζινα χαλια και ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Ευτυχως ηρθε κατα τις 10 και μαγειρεψα.

Σορι που σε τρομαξα!!! Δεν το ηθελα, κυρια!!!!

Και μπραβο που μας μεταδιδεις το κεφι σου.

εχασα 1.200, παρακαλω να μου αφαιρεθει απο τα κιλα μου (επειδη εχω χασει πολλες σελιδες, η βικυ74 που ειναι?)

και τελος, μαλλον εχω θυροεθδη, τωρα τι ακριβως θα μαθω την πεμπτη απο την γιατρο.

καλημεραααααααα

Ο,τι και να ειναι περαστικα κουκλα μου.

Μπραβο για το -1,2. Η Βικυ κανει μπειμπι σιτινγκ σε εξοχικο!!!! Μηπως ζηλευτε? Εγω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Γεια σου συναδέλφισσα - συμπάσχουσα(στην απληρωσιά!!)

Κι εγω καλε απληρωτη ειμαι, μη με ξεχνατε.!!!!!!

Σε καλη μερια λενε στον τοπο μου. Αντε γυρισματα μας (που δεν το βλεπω δηλαδη για μενα):cry:

Ζωη, μπραβο κοπελα μου που ξεκινησες με το διαδρομο. Εχει πολλα θετικα η περιπτωση. Να προσεχεις!!!!!

Τσιπουρα, πηρα φορα να μειωσω τα κιλα σου και .... με εκοψες. Σε 1-2 βδομαδες ομως θα σε αλλαξω σιγουρα.

Υπολοιπες γοργονουλες, να μου ειστε πολυ πολυ καλα με UP διαθεση οπως η Jenia, με χρημα και ομορφες στιγμες στην καθημερινοτητα σας.

Φιλουτσια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...