Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ..ΡΕ ΓΜΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 85

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

οτι εγινε...εγινε..............θα τα χασεις!!!!!!!!!!!;););)

ΞΕΚΙΝΑαααααααααααααααααααα διατροφη ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γειά σας κορίτσια

Πολύ καλό το θέμα που ανοίξατε. Εγώ όμως ακόμα δεν μπορώ να καταγραφώ γιατί είμαι εγκυούλα. Σίγουρα όμως μετά θα μείνουν κιλά οπόταν θα έρθω και εγώ στην παρεούλα σας.

Πάντως σας διαβάζω ;)

welcomeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D

με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου :D:D:D

με την γεωργια και την ελιζαα μεχρι τωρα εχω παθει πλακα....αλλιως τις φανταζομουν .......για να δω και τις υπολοιπες φατσουλες!!!

εγω τα εχω κανει να μην πω με το φεις αλλα αμα θελεται μπορω να στηλω φωτ σε προσωπικο μαιλ στηλτε μου πμ με τα μειλ σας αν θελεται και εφτασε η φωτ. φιλακια σε ολες σας

Hello!!!!!!!!!!!

Ακουσον ακουσον τι μου εκανε σημερα ο ΟΤΕ. Συντηρηση δικτυου. Με εβγαλαν OF απο τα ξημερωματα μεχρι πριν απο λιγο. Θα τους κανω παραπονα που μου στερησαν την γοργονοπαρεα και δεν πηρα το πρωι την αντιβιωση-συμμετοχη μου.:D:D

axileas[/b];402137]καλημερααααααααααα

καταρχην τι παιζει με facebook?πειτε μου κιεμενα

και το chat room τι ρολο βαραει ρε κοριτσια?κιεδω τι θα κανουμε?εεεεεεεεεεεεεεεεε?

Οταν βρουμε μια φεισ-μπουκ-ιτσα, μεσα απο τους φιλους μπορουμε να σιγα σιγα να εντοπισουμε και τις υπολοιπες. Οποτε δεν χρειαζεται να στειλουμε σε ολες ΠΜ με στοιχεια. Mpap, χιχιχιχιχιχι , ετσι σε εντοπισα.

JENIA[/b];402253]καλα αρχηγε εισαι πρωτυπο θα σου εκτωπωσω την φωτογραφια σου και θα την βαλω στο πορτοφολι μου για οταν θα παω να τρωω κανενα γλυκο να λεω βλεπεις εστι πρεπει να γινεις και να μου κωβεται η ωρεξη !!! χιχιχιχιχιχχι!!:tongue:

Στο ψηγειο καλη μου, οχι στο πορτοφολι......

Γειά σας κορίτσια

Πολύ καλό το θέμα που ανοίξατε. Εγώ όμως ακόμα δεν μπορώ να καταγραφώ γιατί είμαι εγκυούλα. Σίγουρα όμως μετά θα μείνουν κιλά οπόταν θα έρθω και εγώ στην παρεούλα σας.

Πάντως σας διαβάζω ;)

Οσες πιστες προσελθετε, χονδρουλες και αδυνατουλες για οποιοδηποτε λογο. Παρεουλα καλη να εχουμε, και οτι καλο ηθελε προκυψει. Να σου ζησει το ενα και με το καλο το δευτερο.

εγω τα εχω κανει να μην πω με το φεις αλλα αμα θελεται μπορω να στηλω φωτ σε προσωπικο μαιλ στηλτε μου πμ με τα μειλ σας αν θελεται και εφτασε η φωτ. φιλακια σε ολες σας

Ειναι ωραια να ανταμωνουμε και απο το FB. Κατι σαν το chat εδω.

:tongue: Καμια φορα μπαινετε στο chat, στο γενικο καφε. Να τα λεμε και λιγο Ζωντανα "τετ α τετ".

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Hello!!!!!!!!!!!

Ακουσον ακουσον τι μου εκανε σημερα ο ΟΤΕ. Συντηρηση δικτυου. Με εβγαλαν OF απο τα ξημερωματα μεχρι πριν απο λιγο. Θα τους κανω παραπονα που μου στερησαν την γοργονοπαρεα και δεν πηρα το πρωι την αντιβιωση-συμμετοχη μου.:D:D

Οταν βρουμε μια φεισ-μπουκ-ιτσα, μεσα απο τους φιλους μπορουμε να σιγα σιγα να εντοπισουμε και τις υπολοιπες. Οποτε δεν χρειαζεται να στειλουμε σε ολες ΠΜ με στοιχεια. Mpap, χιχιχιχιχιχι , ετσι σε εντοπισα.

οχι καλη μου στο ψυγιο και να την δει ο αντρας μου και να εχω θεματα μετα πας καλα !!!!!! σε παρακαλω :tongue::tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

ΕΧΩ στειλει στο φατσοβιβλιο μηνυματα στην βικυ και στην jenia (νομιζω!)

δεν πειρα κατι που ειναι :|:? . εμενα την φατσα μου δεν ξερω ποτε θα την δειτε μου την εχει σπασει το συστημα μου :evil:

α!και στη μπαπ εστειλα!το νου σας!

χελλοουυυυυυυυ αχιλεααααααα......εισαι η αλεξια????????????

οχι καλη μου στο ψυγιο και να την δει ο αντρας μου και να εχω θεματα μετα πας καλα !!!!!! σε παρακαλω :tongue::tongue: :tongue: :tongue:

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......σταματα λεμεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

δεν πειρα κατι που ειναι :|:? . εμενα την φατσα μου δεν ξερω ποτε θα την δειτε μου την εχει σπασει το συστημα μου :evil:

friend request εκανα σε μια κωνσταντινα που ειναι φιλη με την ελιζα. δεν εισαι εσυ???????????

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...