Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ναι, έτσι βγαίνουν.

με άσκηση/περπάτημα κάνεις τίποτα?

πάντως τα πήγες τέλεια αυτή την εβδομάδα,

-1,1!!!!!!!!!!! μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!

Ευχαριστώ, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι. Πριν τις διακοπές ήμουν 69, υποθέτω ότι μέχρι εκεί θα φτάσω γρήγορα.

Περπατάω σχεδόν κάθε μέρα περίπου 2 ώρες (με το μωρό στο καρότσι). Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός για να το ξανακάνω. Γιατί δυο τρεις μέρες τώρα που δεν πήγα με τις βροχιές μου έλειψε. Εσύ, προλαβαίνεις να κάνεις κάτι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Liana, συγχαρητήρια και από εμένα!

Mkcm, κι εγώ τρώω από όλα προσπαθώ να περιορίσω την ποσότητα. Το πρωί θα πιω γάλα και ψωμί με μέλι ή δημητριακά ή τοστ. Το μεσημέρι φαγητό με σαλάτα, το απόγευμα ή γιαούρτι με φρούτα ή φρούτο ή θα πιω σοκολάτα, το βράδυ ανάλογα με τη διάθεση ή τοστ ή φρούτα ή λίγο φαγητό.

Liana, συγχαρητήρια και από εμένα!

Mkcm, κι εγώ τρώω από όλα προσπαθώ να περιορίσω την ποσότητα. Το πρωί θα πιω γάλα και ψωμί με μέλι ή δημητριακά ή τοστ. Το μεσημέρι φαγητό με σαλάτα, το απόγευμα ή γιαούρτι με φρούτα ή φρούτο ή θα πιω σοκολάτα, το βράδυ ανάλογα με τη διάθεση ή τοστ ή φρούτα ή λίγο φαγητό.

Μπορείς να αντικαταστήσεις τη σοκολάτα με κακάο. Πολύ πιο θρεπτικό και καθόλου παχυντικό!!!!! :wink:

Χθες η μέρα μου παιδιά πήγε πολύ καλά.

Το πρωί έφαγα το κλασικό μου τοστάκι, το φρούτο δεν πρόλαβα να το φάω για πνιγόμουν στη δουλειά (και στα ποσταρίσματα :twisted:), το μεσημέρι έφαγα κοτοπουλάκι με σαλάτα και φετούλα και το βράδυ μια χούφτα φυστίκια και λίγο σταφυλάκι.

Σήμερα αν δεν πεινάω πολύ το μεσημέρι θα φάω κανένα φρούτο για να παραγγείλουμε το βράδυ, αλλιώς θα φάω αρακά και το βράδυ nada.

καλημερα ! εχθες εφαγα μια ομελετα , μια μπανανα, μια μπαρα δημητριακων , 5 ψαροκροκετες με σαλατα ( στο φουρνο, οχι τηγανιτες) μια φετα καρπουζι , και δυο κριτσινια .

σημερα εχουμε σπανακορυζο απο τη τεταρτη, και περισσεψε κοφτο μακαρονακι απο χθες. αν δε φτασει για ολους ,θα κανω μια τονοσαλατα για μενα. αα θα βρασω και λιγο μπροκολο, το βαζω μαζι με το μαρουλι .πρωινο δεν εχω καταφερει να φαω ακομα.

ξερει μηπως να μου πει καμια πως φτιαχνουν σαλτσα ντοματας? βρηκα ντοματουλες πομοντορο. σε sites που μπηκα λενε βρασιμο 30 λεπτα και σε αλλα 3 ωρες .

:?:???:

Χαχαχα ανθρωπο...ετσι οπως τα λες...σ ευχαριστω πιστευα δεν θα τα καταφερω

τα κατάφερες όμως και μάλιστα πολύ καλά!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο (δεν θα σταματάω να σου λέω!!!)

γιατί το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο ήταν πολλά τα κιλά και το βουνό μπροστάτεράστιο Έβερεστ, δεν ήταν 8-10 λες εντάξει μωρέ, ήταν 20-25 κιλά!!!!! που εκεί οι στόχοι είναι σε 1 με 2 χρόνια οπότε φαντάζει απίθανο!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι. Πριν τις διακοπές ήμουν 69, υποθέτω ότι μέχρι εκεί θα φτάσω γρήγορα.

Περπατάω σχεδόν κάθε μέρα περίπου 2 ώρες (με το μωρό στο καρότσι). Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός για να το ξανακάνω. Γιατί δυο τρεις μέρες τώρα που δεν πήγα με τις βροχιές μου έλειψε. Εσύ, προλαβαίνεις να κάνεις κάτι;

μπράβοοοο!!!!! πολύ ώρα περπατάς!!!!!!

καλό που σου έλειψε το περπάτημα!!!!!

μπα ακόμη δεν προλαβαίνω, τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η μικρή Αγγλικά, τότε ίσως να αρχίσω, τώρα δεν έχω που να την αφήσω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπορείς να αντικαταστήσεις τη σοκολάτα με κακάο. Πολύ πιο θρεπτικό και καθόλου παχυντικό!!!!! :wink:

Χθες η μέρα μου παιδιά πήγε πολύ καλά.

Το πρωί έφαγα το κλασικό μου τοστάκι, το φρούτο δεν πρόλαβα να το φάω για πνιγόμουν στη δουλειά (και στα ποσταρίσματα :twisted:), το μεσημέρι έφαγα κοτοπουλάκι με σαλάτα και φετούλα και το βράδυ μια χούφτα φυστίκια και λίγο σταφυλάκι.

Σήμερα αν δεν πεινάω πολύ το μεσημέρι θα φάω κανένα φρούτο για να παραγγείλουμε το βράδυ, αλλιώς θα φάω αρακά και το βράδυ nada.

μια χαρά σε βρίσκω!!!

κι εγώ τήρησα ακριβώς την δίαιτα του γιατρού χθες

γάλα με δυο φρυγανιές

τοστ

γιαουρτι

λιγους γιγαντες, σαλατα και 2 φρυγανιες

φρουτο

γιαουρτι

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα ! εχθες εφαγα μια ομελετα , μια μπανανα, μια μπαρα δημητριακων , 5 ψαροκροκετες με σαλατα ( στο φουρνο, οχι τηγανιτες) μια φετα καρπουζι , και δυο κριτσινια .

σημερα εχουμε σπανακορυζο απο τη τεταρτη, και περισσεψε κοφτο μακαρονακι απο χθες. αν δε φτασει για ολους ,θα κανω μια τονοσαλατα για μενα. αα θα βρασω και λιγο μπροκολο, το βαζω μαζι με το μαρουλι .πρωινο δεν εχω καταφερει να φαω ακομα.

ξερει μηπως να μου πει καμια πως φτιαχνουν σαλτσα ντοματας? βρηκα ντοματουλες πομοντορο. σε sites που μπηκα λενε βρασιμο 30 λεπτα και σε αλλα 3 ωρες .

1. Πολύ καλή η διατροφή, όμως η ένστασή μου βρίσκεται στις ψαροκροκέτες. Δεν έχουν πολλές θερμίδες, αλλά όλα αυτά τα έτοιμα παναρισμένα έχουν πολύ λίπος.

2. Εγώ φτιάχνω μόνη μου ντομάτα εδώ και χρόνια. Λοιπόν, τις πλένεις και τις βάζεις στο μούλτι (είτε αποφλοιωμένες, είτε με τη φλούδα, εγώ την αφήνω τη φλούδα). Τα βάζεις στην κατσαρόλα με λίγο λαδάκι και λίγο αλατάκι και το αφήνεις να βράζει μέχρι να γίνει παχύρευστο, να φύγουν δηλαδή τα πολλά ζουμιά. Ζεσταίνει σε κατσαρόλα δίπλα νερό (να βράζει) και βουτάς μέσα τα βαζάκια με το καπάκι. Τα βγάζεις με μια τσιμπίδα και βάζεις μέσα τη σάλτσα, κουμπώνεις και το γυρίζεις ανάποδα (για να είναι αεροστεγές) μέχρι να κρυώσει.

μια χαρά σε βρίσκω!!!

κι εγώ τήρησα ακριβώς την δίαιτα του γιατρού χθες

γάλα με δυο φρυγανιές

τοστ

γιαουρτι

λιγους γιγαντες, σαλατα και 2 φρυγανιες

φρουτο

γιαουρτι

Εσένα σε βλέπω αυτή τη φορά τρελά αποφασισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δεις και το 7 μπροστά. Πες το ένστικτο, πες το όπως θες, νομίζω όμως ότι έχεις μπει στα γεμάτα μετά το διάλλειμα των διακοπών!!!!!!!!!!!

τα κατάφερες όμως και μάλιστα πολύ καλά!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο (δεν θα σταματάω να σου λέω!!!)

γιατί το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο ήταν πολλά τα κιλά και το βουνό μπροστάτεράστιο Έβερεστ, δεν ήταν 8-10 λες εντάξει μωρέ, ήταν 20-25 κιλά!!!!! που εκεί οι στόχοι είναι σε 1 με 2 χρόνια οπότε φαντάζει απίθανο!!!!

Ε, μα ναι. Είναι τρομερή η Liana. Έναν ολόκληρο άνθρωπο, ρε παιδιά. Έπεσε 3 δεκάδες από το 9 βλέπει το 6 μπροστά. Απίθανο!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εσένα σε βλέπω αυτή τη φορά τρελά αποφασισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δεις και το 7 μπροστά. Πες το ένστικτο, πες το όπως θες, νομίζω όμως ότι έχεις μπει στα γεμάτα μετά το διάλλειμα των διακοπών!!!!!!!!!!!

λες? αχχχχχχχχχχχ μακάρι, απίστευτο μου φαίνεται!!!!!

μου την έδωσε μια μέρα ----> έφαγα ελάχιστα εκείνη την ημέρα-----> έπεσε η ζυγαριά---->πήρα τα πάνω μου----->κρατήθηκα από την πείνα------> συνεχίζει και πέφτει η ζυγαριά----->κόπηκε η όρεξη---->ανεβαίνει η ψυχολογία---->ξαναπέφτει η ζυγαριά!!!!

τα γράφω μπας και βοηθηθεί καμμία κόρη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

1. Πολύ καλή η διατροφή, όμως η ένστασή μου βρίσκεται στις ψαροκροκέτες. Δεν έχουν πολλές θερμίδες, αλλά όλα αυτά τα έτοιμα παναρισμένα έχουν πολύ λίπος.

2. Εγώ φτιάχνω μόνη μου ντομάτα εδώ και χρόνια. Λοιπόν, τις πλένεις και τις βάζεις στο μούλτι (είτε αποφλοιωμένες, είτε με τη φλούδα, εγώ την αφήνω τη φλούδα). Τα βάζεις στην κατσαρόλα με λίγο λαδάκι και λίγο αλατάκι και το αφήνεις να βράζει μέχρι να γίνει παχύρευστο, να φύγουν δηλαδή τα πολλά ζουμιά. Ζεσταίνει σε κατσαρόλα δίπλα νερό (να βράζει) και βουτάς μέσα τα βαζάκια με το καπάκι. Τα βγάζεις με μια τσιμπίδα και βάζεις μέσα τη σάλτσα, κουμπώνεις και το γυρίζεις ανάποδα (για να είναι αεροστεγές) μέχρι να κρυώσει.[/quote

δεκτη η ενσταση σου !!! αλλα ηταν δικες μου οι ψαροκροκετες με φιλετο παγκασιους , ήταν το κατι γρηγορο που ηθελα να μαγειρεψω εχθες που δεν ηρθε η μαμα, ( το ψαρι ξεπαγωνει γρηγορα)απλα τις δικες μου δεν τις τηγανισα τις εβαλα στο φουρνο σα μπιφτεκακια . παιρνω και τις ετοιμες καμια φορα ,γιατι αρεσουν στα παιδια, και απο ψαρι δεν τρωνε τιποτα, εκτος παγκασιους ,γλωσσα, και βακαλαο. απο φρεσκο ψαρι δεν τα αγγιζουν, και ο μονος τροπος ειναι να τις κανω κροκετες . την προηγουμενη βδομαδα τους επεισα να φανε λιγο σολωμο . δοκιμασαν και οι δυο. σα τα μωρα το παμε δυο μπουκιτσες καθε φορα.

μου την έδωσε μια μέρα ----> έφαγα ελάχιστα εκείνη την ημέρα-----> έπεσε η ζυγαριά---->πήρα τα πάνω μου----->κρατήθηκα από την πείνα------> συνεχίζει και πέφτει η ζυγαριά----->κόπηκε η όρεξη---->ανεβαίνει η ψυχολογία---->ξαναπέφτει η ζυγαριά!!!!

εγω εγω κατερινακι !!!!!!!! και εχθες αυτο που ειπες το ενιωσα εκπληκτικα !!!! ηθελα πραγματικα να κατεβασω το ψυγειο, αλλα ηταν κριση της μιας ωρας περιπου !! σκεφτομουν τη ζυγαρια το πρωι. παντως δεν ξερω αν εσεις ζυγιζεστε μονο τεταρτη , αλλα εμενα δε με βοηθαει αυτο. ανεβαινω καθε μερα, ας λενε οτι δεν πρεπει και οτι ισως δε βοηθαει ψυχολογικα. σε μενα με βοηθαει περισσοτερο αυτο.

2. Εγώ φτιάχνω μόνη μου ντομάτα εδώ και χρόνια. Λοιπόν, τις πλένεις και τις βάζεις στο μούλτι (είτε αποφλοιωμένες, είτε με τη φλούδα, εγώ την αφήνω τη φλούδα). Τα βάζεις στην κατσαρόλα με λίγο λαδάκι και λίγο αλατάκι και το αφήνεις να βράζει μέχρι να γίνει παχύρευστο, να φύγουν δηλαδή τα πολλά ζουμιά. Ζεσταίνει σε κατσαρόλα δίπλα νερό (να βράζει) και βουτάς μέσα τα βαζάκια με το καπάκι. Τα βγάζεις με μια τσιμπίδα και βάζεις μέσα τη σάλτσα, κουμπώνεις και το γυρίζεις ανάποδα (για να είναι αεροστεγές) μέχρι να κρυώσει.

εχω αποριες, οταν ετοιμαστει η σαλτσα , ζεστη η σαλτσα, ζεστα και τα βαζακια? σωστα? επισης απο πανω δεν χρειαζεται να βαλω λαδι πριν κλεισω τα καπακια?

παλια εφτιαχνα και μαρμελαδα,.τωρα βαζω τη μαμα και μου τη φτιαχνει :tongue:

Είμαι σίγουρη για σένα... Και το η εξίσωση είναι σωστή όσο δεν πάει!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...