Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

και εγω αυτο σκεφτομουνα διαιτα μετα την περιοδο, αλλα αν κρατησω το θηλασμο 12 μηνες ή 14 , και ακομα δεν εχω αδιαθετησει? αντε να μαζευτω μετα ! να φανταστεις την προηγουμενη δευτερα ζυγιστηκα και ημουν 63.5 . το ραψα 3-4 μερες μεχρι που ζυγιστηκαμε παλι , ποτε ηταν τεταρτη πεμπτη δεν θυμαμαι, και με εδειξε 62. χθες 61.3 και σημερα 61.2 . βεβαια τοσους μηνες σ αυτα τα κιλα ειμαι ,ενα πανω ενα κατω. αλλα ειλικρινα δεν πιστευω οτι φταιει εξ ολοκληρου ο θηλασμος, αλλα οι ατασθαλιες που εκανα λογω καλοκαιριου. θα φανει τις επομενες βδομαδες!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

και εγω αυτο σκεφτομουνα διαιτα μετα την περιοδο, αλλα αν κρατησω το θηλασμο 12 μηνες ή 14 , και ακομα δεν εχω αδιαθετησει? αντε να μαζευτω μετα ! να φανταστεις την προηγουμενη δευτερα ζυγιστηκα και ημουν 63.5 . το ραψα 3-4 μερες μεχρι που ζυγιστηκαμε παλι , ποτε ηταν τεταρτη πεμπτη δεν θυμαμαι, και με εδειξε 62. χθες 61.3 και σημερα 61.2 . βεβαια τοσους μηνες σ αυτα τα κιλα ειμαι ,ενα πανω ενα κατω. αλλα ειλικρινα δεν πιστευω οτι φταιει εξ ολοκληρου ο θηλασμος, αλλα οι ατασθαλιες που εκανα λογω καλοκαιριου. θα φανει τις επομενες βδομαδες!!:rolleyes:

Κοίτα, εννοείται ότι φταίνει οι ατασταλίες. Όμως, το παιδάκι σου είναι ακόμα πολύ μωρό και θηλάζει αποκλειστικά και αυτό όσο να 'ναι είναι πιο δύσκολο. Εννοώ, ότι και η ψυχολογία σου δεν είναι αυτή που θα ήταν αν το μικράκι είχε ξεκινήσει τρέρεες και θήλαζες 3 - 4 φορές τη μέρα, ε, και ξεσπάς την κούραση, κλπ. στο φαγητό. Να σκεφτόμαστε και την ψυχολογία της θηλάζουσας μητέρας.

Εγώ ξεκίνησα δίαιτα εφόσον είχαν μπει γεύματα στερεών και είχαμε πλέον μόνο πρωί - απόγευμα - βράδυ και νύχτα (μην την ξεχνάμε :?) θηλασμούς. Καμία σχέση, θα το δεις και μόνη σου όταν έρθει εκείνη η ώρα!!!!!!

Κοίτα, εννοείται ότι φταίνει οι ατασταλίες. Όμως, το παιδάκι σου είναι ακόμα πολύ μωρό και θηλάζει αποκλειστικά και αυτό όσο να 'ναι είναι πιο δύσκολο. Εννοώ, ότι και η ψυχολογία σου δεν είναι αυτή που θα ήταν αν το μικράκι είχε ξεκινήσει τρέρεες και θήλαζες 3 - 4 φορές τη μέρα, ε, και ξεσπάς την κούραση, κλπ. στο φαγητό. Να σκεφτόμαστε και την ψυχολογία της θηλάζουσας μητέρας.

Εγώ ξεκίνησα δίαιτα εφόσον είχαν μπει γεύματα στερεών και είχαμε πλέον μόνο πρωί - απόγευμα - βράδυ και νύχτα (μην την ξεχνάμε :?) θηλασμούς. Καμία σχέση, θα το δεις και μόνη σου όταν έρθει εκείνη η ώρα!!!!!!

εχει ερθει η ωρα , τρωει φρουτα μεσημεριανο και κρεμα , και μεσα στη μερα εχουμε 5-6 θηλασμους. νυχτα απο δυομιση μηνων δεν ξυπναει ουτως η αλλως , ο τελευταιος ειναι ενιαμιση με 10 και μετα παλι το πρωι μετα τις 6.30 . εγω περισσοτερο ¨κουραζομαι¨ τωρα , που εχεις και την ετοιμασια των γευματων και το ταισμα παρα πριν που την εβαζα στο στηθος και ξεμπερδευαμε. απλα τωρα τα εχεις ολα , εχεις και το θηλασμο εχεις και τις στερεες

Όντως, άμα ξεκινήσεις δουλειά.... γλιτώνεις τουλάχιστον από αυτά που θα έτρωγες αν ήσουν σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 εβδομάδες, ε; Μια χαρά είναι το 0,5 κιλό την εβδομάδα...... Βουρ στον πατσά λοιπόν (μεταφορικά, γιατί κυριολεκτικά μας βλέπω βουρ στα μαρουλόφυλλα :tongue:).

ουπςςς εγω ξεχασα ειμαι ουτως ή αλλως σπιτι και με τη δουλεια , ξεχασα να το αναφερω !!:rolleyes: απλα απασχολουμαι και υποτιθεται οτι δεν προλαβαινω να φαω, ή δεν παει το μυαλο στο ψυγειο !!

εχει ερθει η ωρα , τρωει φρουτα μεσημεριανο και κρεμα , και μεσα στη μερα εχουμε 5-6 θηλασμους. νυχτα απο δυομιση μηνων δεν ξυπναει ουτως η αλλως , ο τελευταιος ειναι ενιαμιση με 10 και μετα παλι το πρωι μετα τις 6.30 . εγω περισσοτερο ¨κουραζομαι¨ τωρα , που εχεις και την ετοιμασια των γευματων και το ταισμα παρα πριν που την εβαζα στο στηθος και ξεμπερδευαμε. απλα τωρα τα εχεις ολα , εχεις και το θηλασμο εχεις και τις στερεες

Α, εσένα κάνει πολλούς θηλασμούς μέσα στη μέρα. Εμένα, ίσως επειδή είχα επιστρέψει ήδη στη δουλειά όταν ξεκίνησαν οι στέρεες, θήλαζε το πρωί, το μεσημέρι με το που γυρνούσα, το απόγευμα (μέχρι ενός σημείου γιατί μετά μπήκε απογευματινό) και το βράδυ πριν τον ύπνο (αλλά ξυπνούσε 1 - 2 φορές τη νύχτα και σε φάσεις 1 - 1.000.000 φορές τη νύχτα).

Θα δεις τη διαφορά λοιπόν όταν γυρίσεις στη δουλειά.

Τι τρως μέσα στη μέρα, για βάλε ένα πλάνο, μπας και βοηθήσω λίγο με την κοπτοραπτική.... :tongue:

Διαφημίσεις

ενα ενα στα λεω κ εγω !!σορρυυυυυ:oops:

Κουβέντα να γίνεται...

Πάντως, κάποια στιγμή είχε πει η Κατερίνα το εξής που είναι 100% σωστό: 3 - 4 μέρες αν καταφέρουμε να μαζευτούμε και να μπούμε σε πρόγραμμα, η συνέχεια είναι πολύ εύκολη....

αυτο βλεπω κι εγω !! το κακο ειναι με τα παιδια , εγω εκει την παταω !!! τωρα τους εχω πει . οτι μα οτι και να ζητησω να μη μου δινουν, ακομα και υστερια να με πιασει!! και αν αφησουν καμια μπουκια στη γατουλα που ειναι στην αυλη. εχθες του ειπα του μεγαλου ( ειχαμε το σπανακορυζο) φατο γιατι αν δεν το φας θα το φαω εγω και θα μου χαλασεις τη διαιτα. εφαγε τα 3/4 τουλαχιστον. κατι ειναι και αυτο. το υπολοιπο ναι κρατηθηκα και πηγε στις χελωνες τελικα .

αυτο βλεπω κι εγω !! το κακο ειναι με τα παιδια , εγω εκει την παταω !!! τωρα τους εχω πει . οτι μα οτι και να ζητησω να μη μου δινουν, ακομα και υστερια να με πιασει!! και αν αφησουν καμια μπουκια στη γατουλα που ειναι στην αυλη. εχθες του ειπα του μεγαλου ( ειχαμε το σπανακορυζο) φατο γιατι αν δεν το φας θα το φαω εγω και θα μου χαλασεις τη διαιτα. εφαγε τα 3/4 τουλαχιστον. κατι ειναι και αυτο. το υπολοιπο ναι κρατηθηκα και πηγε στις χελωνες τελικα .

Μου θυμίζεις τη μάνα μου που μια εποχή αφού είχα φάει το φαγητό της, πριν πλύνει τα πιάτα τα καθάριζε όλα καλά καλά με πηρούνι και ψωμί :shock:.

κοπτοραπτικη οπως το λες ακριβως !!!!!:tongue:

λοιπον 2.με 2.5 λιτρα απαραιτητως νερο .

κοιμαμαι και ξυπναω στο ιδιο ωραριο με σενα απλα καποιους μηνες γινεται 6 με 6 παρα κ ισως τυχει να κοιμηθω λιγο πιο νωρις .

το πρωι πινω νερο με λεμονι ( το καθιερωσα παλι αυτες τις μερες, λενε οτι βοηθαει) γαλακτοκομικα ακομα οχι ειπε ο γιατρος μαλλον τον αλλο μηνα .

μεσα στη μερα θα σου πω τι τρωω. αυγο βραστο, δυο κριτσινια , φρουτα απο τη μπεμπα ή απο τη φρουτοκρεμα . βαζω λιγο νερο και το χτυπαω λιγο στο μιξερ. χωρις μεσα μπισκοτα ή αλλα γλυκαντικα. το μεσημερι ξεκινησα να τρωω οτι ελεγα μια διαιτα, αλλα με κουραζει , να μαγειρευω αλλο για τη μικρη αλλο για τα παιδια , οταν δεν τρωνε το φαγητο που εχω φτιαξει για τον μπαμπα, αλλο για μενα. πρεπει να ειμαι ολη μερα στη κουζινα. και ετσι τρωω οτι μαγειρευω για τους αλλους, αλλα κανονικη προς το μικρη, χωρις καθολου μα καθολου τσιμπολογηματα. ουτε κλεβω απο τη κατσαρολα ουτε απο τα πιατα των παιδιων :tongue: εμενα αυτο με παχαινει το τσιμπολογημα .το απογευμα θα φαω μια μπαρα δημητριακων και ενα φρουτο . ετρωγα ξηρους καρπους αλλα επειδη εχω ελκωδη κολιτιδα με πειραζουν στο εντερο.

Διαφημίσεις

Μου θυμίζεις τη μάνα μου που μια εποχή αφού είχα φάει το φαγητό της, πριν πλύνει τα πιάτα τα καθάριζε όλα καλά καλά με πηρούνι και ψωμί :shock:.

ευτυχως με σωζει οτι δεν τρωω ποτε ψωμι με το φαγητο, ουτε καν με σουπες . :tongue:

Έχεις δίκιο τα τσιμπολογήματα κάνουν τη ζημιά, γιατί μια μπουκιά από δω, μια μπουκιά από 'κει, στο τέλος μπορεί να φας κι ολόκληρη μερίδα.

Για το μαγείρεμα για να γίνει πιο εύκολο για σένα θα σου πρότεινα να διπλασιάσεις τη μερίδα της μικρής και να τρως τα φαγητά της. Κάποτε είχα διαβάσει μια συνέντευξη της Πετρουλάκη που είχε πει, ότι οι ψαρο - κρεατο - κοτόσουπες που φτιάχνουμε για τα παιδιά μας είναι ό,τι καλύτερο για απώλεια βάρους. Δε θυμάμαι αν είχε πει αν το είχε εφαρμόσει η ίδια. Αλλά, όπως και να 'χει, κάτι ξέρει κι αυτή, απ' ότι φαίνεται.

ναι ναι εχεις δικιο , η κουμπαρα μου ειχε πολλα κιλα, καπου 40-50 ειχε χασει . και οταν κολλουσε ο οργανισμος της εδινε να τρωει μονο σουπες . βοηθαει πολυ στο αδυνατισμα μου ειχε. ευχαριστω που μου το θυμισες;)

:?:???:

Καλά κορίτσι μου, εσύ δεν παίζεσαι έχεις κάνει ΑΘΛΟ. Έχεις χάσει έναν άνθρωπο από πάνω σου όχι αστεία!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα ανθρωπο...ετσι οπως τα λες...σ ευχαριστω πιστευα δεν θα τα καταφερω

διατροφικά πως πάτε, ρε κορίτσια, τι τρώτε μες τη μέρα; Εμένα με έχει σώσει το ό,τι δεν τρώω βραδυνό εκτός από κανέναν ανάλατο ξηρό καρπό κι αυτό πολύ λίγο (μια χούφτα, δηλαδη).

Μες τη μέρα γενικά τρώω:

Πρωί: καφέ κι ένα τόστ μόνο με τυρί

Δεκατιανό: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: φαγητό στο πιατάκι του φρούτου (συνήθως σαλάτα με κρέας - ψάρι ή αβγό)

Απογευματινό: φρούτο ή τόστ ή φρυγανιά με τυρί και καφέ

Βράδυ: λίγους ξηρούς καρπούς ή τίποτα (αν έχω φάει καλά για μεσημέρι συνήθως δεν πεινάω).

Επίσης, νομίζω ότι ο συνεχόμενος πια ύπνος τη νύχτα έχει επιταχύνει το μεταβολισμό μου. Κοιμάμαι 11.30 - 6.30 περίπου.

Εγω τρωω οπως κ στην διατροφη

Πχ τοστ γαλοπουλα κασερι κ γαλα η φρυγ με μελι η μαρμελαδα

Φρουτο(μπορει κ να το ξεχασω)

Ολα τα φαγητα μικροτερη ποσοτητα χωρις ψωμι κ σαλατα

Φρουτο

Γιουρτι,αυγα βραστα,ομελετα τονοσαλατα,η απο το μεσημερι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...