Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δε θυμάμαι αν θηλάζει η Ioio αφενός, αφετέρου, μην ξεχνάς ότι έχει και 8,5 κιλά παραπάνω από τη gmnth, γι' αυτό μου φαίνεται πιο εφικτό το 10κιλο για την Ioio σε σχέση με τη gmnth....

πρέπει να είναι πιο ψηλή όμως,

γέννησε τον Μαιο και θηλάζει,

(κοίταξα λίγο στα πίσω που γράφαμε ΜΟΝΟ για να βοηθήσουμε η μία την άλλη, ελπίζω να μην σας πειράζει κόρες).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

δεν μ αρεσει,

μάλλον το φόραγες στα 50, οπότε το ίδιο είναι,

Μην το λες, γιατί και το τζην που φοράω αυτή τη στιγμή που είμαι 58,5 το φορούσα παλιά στα 53 - 55 (δε θυμάμαι πόσα ακριβώς, αλλά πολύ λιγότερα), οπότε ίσως και να μπω με περισσότερα κιλά στα παλιά μου τζην.... Το ελπίζω, πάντως.....

πρέπει να είναι πιο ψηλή όμως,

γέννησε τον Μαιο και θηλάζει,

(κοίταξα λίγο στα πίσω που γράφαμε ΜΟΝΟ για να βοηθήσουμε η μία την άλλη, ελπίζω να μην σας πειράζει κόρες).

Εννοείται πως δεν πειράζει.... Άκου τι λέει...

Δεν ξέρω ρε gmnth, με δεδομένο ότι εκ των πραγμάτων χάνεις δύσκολα, ίσως θα έπρεπε να βάλεις μικρότερο στόχο για να μην απογοητευτείς, δηλαδή.

Από την άλλη, αν πιστεύεις ότι ο μεγαλύτερος στόχος σε εμπνέει και σε παρακινεί περισσότερο κράτα αυτόν...

διατροφικά πως πάτε, ρε κορίτσια, τι τρώτε μες τη μέρα; Εμένα με έχει σώσει το ό,τι δεν τρώω βραδυνό εκτός από κανέναν ανάλατο ξηρό καρπό κι αυτό πολύ λίγο (μια χούφτα, δηλαδη).

Μες τη μέρα γενικά τρώω:

Πρωί: καφέ κι ένα τόστ μόνο με τυρί

Δεκατιανό: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: φαγητό στο πιατάκι του φρούτου (συνήθως σαλάτα με κρέας - ψάρι ή αβγό)

Απογευματινό: φρούτο ή τόστ ή φρυγανιά με τυρί και καφέ

Βράδυ: λίγους ξηρούς καρπούς ή τίποτα (αν έχω φάει καλά για μεσημέρι συνήθως δεν πεινάω).

Επίσης, νομίζω ότι ο συνεχόμενος πια ύπνος τη νύχτα έχει επιταχύνει το μεταβολισμό μου. Κοιμάμαι 11.30 - 6.30 περίπου.

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου, το μόνο σου λάθος είναι ότι γέννησα τον Απρίλιο.

Για το θηλασμό και την απώλεια βάρους το πιο σωστό είναι να ξεκινήσει κπ δίαιτα από τη στιγμή που θα επανέλθει η περίοδος.

Κατερίνα, ο στόχος μου είναι να χάνω 0,5- 0,7 κιλό τη βδομάδα και έτσι βγαίνουν 10 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα αν αντί για τόσα χάσω λιγότερα, θα επανέλθω.

επιασα τη παρλα με τη μαμα, και δεν μπορω να συγκεντρωθω για να σας διαβασω, και μου λεει εεε σου μιλαω που βρισκεσαι !!:tongue:

Να της πεις της μαμάς να μη σε διακόπτει, γιατί εδώ έχουμε σοβαρή δουλειά να κάνουμε... :tongue:

Για το θηλασμό και την απώλεια βάρους το πιο σωστό είναι να ξεκινήσει κπ δίαιτα από τη στιγμή που θα επανέλθει η περίοδος.

Κατερίνα, ο στόχος μου είναι να χάνω 0,5- 0,7 κιλό τη βδομάδα και έτσι βγαίνουν 10 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα αν αντί για τόσα χάσω λιγότερα, θα επανέλθω.

Μια χαρά είναι το μισό κιλό την εβδομάδα.... Με το θηλασμό δε χρειάζεται και να κόψεις θερμίδες (θεωρητικά πάντα, γιατί εμένα και στα δύο παιδιά οι θηλασμοί κάθε άλλο παρά βοηθούσαν την απώλεια....:cry:).

συνεννοηση μπουζουκι!!!μου λεει εχθες να ερθω να σας δω αυριο? θα παω στο νοσοκομειο να βρω ενα γιατρο και μετα να περασω απο εκει. (μενουμε λιγο μακρια με τη μαμα) οκ της λεω, . τι θελεις να φερω να φαμε οτι θελεις της απαντω. εε περιμενα περιμενα, και χτυπαει το τηλ. και βλεπω το σταθερο της . και μουλεει δε θα ρθω τελικα σημερα, αλλα το σαββατο. σου εστειλα μηνυμα. ως συνηθως εγω δεν το ακουσα το μηνυμα . παω να δω τι εχω για μαγειρεμα τωρα.

το εχω παρει ζεστα το θεμα, καλα και αλλες φορες ετσι λεω αλλα δεν εχει να κανει:tongue::tongue: εννοειται οτι ειναι πολλα τα κιλα μεχρι τα χριστουγεννα . αλλα αν βαλω στοχο 2ή 4 κιλα μεχρι τοτε δεν θα χασω ουτε ενα . αν βαλω πολλα υπαρχει μια πιθανοτητα να χασω 3-4 αφηστε λοιπον να ονειρευομαι και οτι γινει. ουτως ή αλλως δεν μπορω να κανω και διαφορετικα.

παω να μετρησω πως βδομαδες εχουμε μεχρι τα χριστουγεννα :tongue: και επανερχομαι

Διαφημίσεις

ναι, έτσι βγαίνουν.

με άσκηση/περπάτημα κάνεις τίποτα?

πάντως τα πήγες τέλεια αυτή την εβδομάδα,

-1,1!!!!!!!!!!! μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

.............

παω να μετρησω πως βδομαδες εχουμε μεχρι τα χριστουγεννα :tongue: και επανερχομαι

μπράβο, αυτό το ξεχάσαμε!!!

μέρες/εβδομάδες μετρούσαμε για το καλοκαιράκι μας, θυμάστε?

1527894gvxcsdbcpz.gif

αν καταφερνα εστω μισο κιλο να χανω τη βδομαδα περιπου 9 κιλα βγαινουν, ειναι καπου 18 βδομαδες . θελω να πιστευω οτι κατι θα γινει . ( παρακαλω ο διαχειριστης να σβησει το μηνυμα για να μην υπαρξουν αποδειξεις σ αυτα που λεω :tongue::tongue::tongue:) εναποθετω τις ελπιδες μου οτι ξεκιναει δουλεια, διαβασματα συν τα υπολοιπα απο βδομαδα . αρα θα κραταω απασχολημενα χερια και στομα !!:tongue::tongue:

συνεννοηση μπουζουκι!!!μου λεει εχθες να ερθω να σας δω αυριο? θα παω στο νοσοκομειο να βρω ενα γιατρο και μετα να περασω απο εκει. (μενουμε λιγο μακρια με τη μαμα) οκ της λεω, . τι θελεις να φερω να φαμε οτι θελεις της απαντω. εε περιμενα περιμενα, και χτυπαει το τηλ. και βλεπω το σταθερο της . και μουλεει δε θα ρθω τελικα σημερα, αλλα το σαββατο. σου εστειλα μηνυμα. ως συνηθως εγω δεν το ακουσα το μηνυμα . παω να δω τι εχω για μαγειρεμα τωρα.

Ωχ, πίκρα.... Και να είσαι μόνη σου πάει στο διάολο, άμα έχεις να ταΐσεις και τρία παιδιά.....

αν καταφερνα εστω μισο κιλο να χανω τη βδομαδα περιπου 9 κιλα βγαινουν, ειναι καπου 18 βδομαδες . θελω να πιστευω οτι κατι θα γινει . ( παρακαλω ο διαχειριστης να σβησει το μηνυμα για να μην υπαρξουν αποδειξεις σ αυτα που λεω :tongue::tongue::tongue:) εναποθετω τις ελπιδες μου οτι ξεκιναει δουλεια, διαβασματα συν τα υπολοιπα απο βδομαδα . αρα θα κραταω απασχολημενα χερια και στομα !!:tongue::tongue:

Όντως, άμα ξεκινήσεις δουλειά.... γλιτώνεις τουλάχιστον από αυτά που θα έτρωγες αν ήσουν σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 εβδομάδες, ε; Μια χαρά είναι το 0,5 κιλό την εβδομάδα...... Βουρ στον πατσά λοιπόν (μεταφορικά, γιατί κυριολεκτικά μας βλέπω βουρ στα μαρουλόφυλλα :tongue:).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...