Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ειδικά ο Δεκέμβρης, ό,τι πρέπει για δίαιτα!!!!!!!! :rolleyes::mrgreen::twisted:

δεν είναι? ή είναι? δεν κατάλαβα,

πιστευω οτι είναι, λόγω προετοιμασίας για τις γιορτές, για βόλτες επισκέψεις, για το φαγοπότι που περιμένουμε κάπως έτσι το σκέφτομαι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Οσο για τα ρουχα τι χαρα να ειναι μεγαλα κ να θελουν μαζεμα...εχω μαζεψει παντελονια κ ποσο το χαιρομαι γιατι φευγει λιπος κ ποντοι εκτος απο τα κιλα

αχ Λιάνα μου, απίστευτη χαρά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εδω κ εγωωωω τι κανετε;μπραβο στα κοριτσια για τα κιλα και εις κατωτερα αχαχχα.εγω δεν ζυγιστηκα δεν εχω ζυγαρια τελειωσα κ με την κοπελα πρεπει να παρω μια αλλα μεχρι τοτε οταν παω στη μαμα θα ζυγιστω...Λεω απο βδομαδα γιατι σκ εχουμε γαμο...να φαω κ εγω κατι...γραψε 67 στα ιδια κ βλεπουμε

πωπω είστε στην καλύτερη φάση, συντήρηση!!!!!!

χίλια μπράβο και πάλι κοπέλα μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

δεν είναι? ή είναι? δεν κατάλαβα,

πιστευω οτι είναι, λόγω προετοιμασίας για τις γιορτές, για βόλτες επισκέψεις, για το φαγοπότι που περιμένουμε κάπως έτσι το σκέφτομαι.

Για μένα δεν είναι, γιατί από τις αρχές Δεκέμβρη ξεκινάμε με κουλουράκια, για να μοιρίσει το σπίτι.... Τα τρώω...

Μετά περνάμε στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.... Τα τρώω....

Στη συνέχεια αρχίζουν οι επισκέψεις και τα σουλάτσα που πάντα φέρνουν γλυκά... Τα τρώω...

Συνεχίζουν οι επισκέψεις όπου σε κερνάνε γλυκά... Τα τρώω...

Για να μην αναφέρω τις γιορτές ΟΛΟ το Δεκέμβρη που όλο και κάποιος θα φέρει γλυκό στη δουλειά ή θα πας σε γιορτή και φυσικά τα τραπέζια παραμονές κι ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά....

Σε έπεισα; :?

Διαφημίσεις

Οσο για τα ρουχα τι χαρα να ειναι μεγαλα κ να θελουν μαζεμα...εχω μαζεψει παντελονια κ ποσο το χαιρομαι γιατι φευγει λιπος κ ποντοι εκτος απο τα κιλα

Καλά κορίτσι μου, εσύ δεν παίζεσαι έχεις κάνει ΑΘΛΟ. Έχεις χάσει έναν άνθρωπο από πάνω σου όχι αστεία!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!

τέλειοι οι πίνακες! μας βοηθάς πολύ έτσι mkcm

αλλά βρε gmnth 11,3 κιλά έως τα Χριστούγεννα πολλά είναι βρε συ.

(Καλημέρα δεν είπα)

καλημέρα κόρες

Κι εγώ νομίζω gmnth ότι πρέπει να βάλεις μικρότερο στόχο, γιατί:

α) θηλάζεις... Παίζει μεγάλο ρόλο. Το σώμα σου για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σίτισης του μωρού θα αποθηκεύει λίπος.

β) είσαι ήδη σε κανονικό βάρος, αν ήσουν υπέρβαρη θα έλεγα οκ, αλλά δεν έχεις και πολλά κιλά πάνω σου, εκτός κι αν είσαι 1,40 (που φαντάζομαι ότι δεν είσαι), οπότε πάω πάσο...

Για μένα δεν είναι, γιατί από τις αρχές Δεκέμβρη ξεκινάμε με κουλουράκια, για να μοιρίσει το σπίτι.... Τα τρώω...

Μετά περνάμε στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.... Τα τρώω....

Στη συνέχεια αρχίζουν οι επισκέψεις και τα σουλάτσα που πάντα φέρνουν γλυκά... Τα τρώω...

Συνεχίζουν οι επισκέψεις όπου σε κερνάνε γλυκά... Τα τρώω...

Για να μην αναφέρω τις γιορτές ΟΛΟ το Δεκέμβρη που όλο και κάποιος θα φέρει γλυκό στη δουλειά ή θα πας σε γιορτή και φυσικά τα τραπέζια παραμονές κι ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά....

Σε έπεισα; :?

χαχαχαχα

μου μύρισαν Χριστούγεννα!!!

και δεν δρόσισε και λίγο έχει υγρασία και ιδρώνω πολύ βρε κόρες, τα μαλλιά μου θέλουν λούσιμο κάθε μέρα τι βάσανο κι αυτό (άσχετο).

κουλουράκια μελομακάρονα και κουραμπιέδες από 20 Δεκέμβρη και μετά κιουρία μου.

αλλά εσύ πιστεύω στα 55 (το πολύυυυυυυ) είσαι καλά εκεί να κάτσεις και να κάνεις συντήρηση μετά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Και μια βοήθεια... πόσο απέχει η καθεμία μας από το στόχο της:

Liana___________2

kiki v____________3,6

katerina71_______7,9

mkcm__________8,5

Ioio_____________9,9

gmnth__________11,3

matri____________4

Ιοιο και gmnth,

πολλά δεν έχετε βάλει έως τα Χριστούγεννα? βάλτε στόχο π.χ. 5 έως τα Χριστούγεννα και 5 έως το Πάσχα,

για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας, γνώμη μου πάντα, έτσι?, διότι όλοι λένε μικρούς στόχους κάθε φορά στις δίαιτες,

1527894gvxcsdbcpz.gif

άσε gmhth, στην πέσαμε και οι δύο (αρχηγός και βοηθός) δεν σε σώζει τίποτα

είσαι 1,58 νομίζω και έίσαι 61,3 κιλά

στα 55 θα είσαι σούπερ!!!!! θέλεις ακόμη 7 κιλάκια, όπερ σημαίνει να χάσεις 5 έως τα ΧΡιστούγεννα να πας 57 και 58 μετά τα Χριστούγεννα (π.χ. ένα κιλάκι αν τσιμπήσεις έως τις γιορτές) κια μετά 55 έως το Πάσχα κια θα είσια σούπερ για το καλοκαιράκι!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

μου μύρισαν Χριστούγεννα!!!

και δεν δρόσισε και λίγο έχει υγρασία και ιδρώνω πολύ βρε κόρες, τα μαλλιά μου θέλουν λούσιμο κάθε μέρα τι βάσανο κι αυτό (άσχετο).

κουλουράκια μελομακάρονα και κουραμπιέδες από 20 Δεκέμβρη και μετά κιουρία μου.

αλλά εσύ πιστεύω στα 55 (το πολύυυυυυυ) είσαι καλά εκεί να κάτσεις και να κάνεις συντήρηση μετά.

Α, άμα ξεκινάς 20/12 τότε οκ, εγώ ξεκινάω με το που μπει ο Δεκέμβρης, ελπίζω φέτος να συγκρατούμαι!!!!!!!!!!!!!

Τώρα για τα κιλά... Αν μπω στα diesel μου στα 55 κιλά τότε θα μείνω εκεί! Αν δεν μπω θα πάω παρακάτω. Στόχος είναι τα diesel!!!!!!!!!!!!!

Αρχηγέ δες και την Ioio!!!

θέλει να χάσει 10 έως τα Χριστούγεννα!!! πολλά δεν είναι?

(Ιοιο σε ρουφιάνεψα χαχαχαχα)

Δε θυμάμαι αν θηλάζει η Ioio αφενός, αφετέρου, μην ξεχνάς ότι έχει και 8,5 κιλά παραπάνω από τη gmnth, γι' αυτό μου φαίνεται πιο εφικτό το 10κιλο για την Ioio σε σχέση με τη gmnth....

......................

Κορίτσια, εγώ είμαι παιδί του γυμναστηρίου το χειμώνα και το καλοκαίρι του περπατήματος. Και τώρα προσπαθώ να πήγαίνω καροτσάδα με τον άντρα μου. Αλλά με μωρό δεν μπορείς να προγραμματίσεις πολλά.

Από Σεπτέμβρη θέλω να πάω με το μωρό για baby yoga

Ioiooooooooooo,

δηλώσεις που πρέπει να τηρούνται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περπάτημα κάνεις?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Α, άμα ξεκινάς 20/12 τότε οκ, εγώ ξεκινάω με το που μπει ο Δεκέμβρης, ελπίζω φέτος να συγκρατούμαι!!!!!!!!!!!!!

Τώρα για τα κιλά... Αν μπω στα diesel μου στα 55 κιλά τότε θα μείνω εκεί! Αν δεν μπω θα πάω παρακάτω. Στόχος είναι τα diesel!!!!!!!!!!!!!

δεν μ αρεσει,

μάλλον το φόραγες στα 50, οπότε το ίδιο είναι,

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...