Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εδώ εδώ κι εγώ! Προετοιμάζω βάφτιση για 1η Οκτώβρη κι έχω πήξει, με την καλή έννοια :D!

54,6 η ζυγαριά σήμερα και θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς έτσι :oops:!

Γυμναστική θέλω να ξεκινήσω πάλι γιατί το καλοκαίρι χαλάρωσα.

.....

Κατερινάκι, εγώ λέω να το αφήσεις το 78 σαν στόχο μέχρι τα Χριστούγεννα. Φαίνεται εύλογο ;). Εσύ, έτσι κι αλλιώς, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο.

μπράβο για την απώλεια kiki μου, γυμναστική βουρ όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ναι μάλλον έχεις δίκιο για τον στόχο.

mkcm εδώ καλέ, έδωσα ζύγισμα πιο πάνω!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τελικός μου στόχος = τα 64 κιλά!!!!!!!!!!! για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω, πείτε καμμιά γνώμη ποιος να είναι ο στόχος μου.

λοιπόν

εχουμε και λέμε

1/12/2015 = 92,000

6/4/2016 = 87,000

31/8/2016 = 84,700

και σήμερα το πρωί

7/9/2016 = 82,900!!!!!!!

κόρες είμαι πολύυυ χαρούμενη,τρελάθηκα όταν είδα τη ζυγαριά,

ξέρω ότι είναι τα πρώτα υγρά, γιατί για ένα μήνα μασαμπούκιαζα και δεν έκανα δίαιτα, οπότε τώρα τα πρώτα θα φύγουν γρήγορα,

αλλά βοηθάει πολύ να φεύγουν, σου δίνει δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!

και εννοείται με βοηθάει πολύ η ομαδούλα μας!!!! και οι Τετάρτες!!!!

Υ.Γ. = κοντεύω στην απώλεια των 10 πρώτων κιλών!!!!

Γκαβώθηκα!!!!!!!!

Μπράβο ρε Κατερίνα!!!!!!!!!!!!!! Τέλεια τα έχεις πάει....

Εγώ θα έλεγα να βάλεις στόχο μέχρι τα Χριστούγεννα 2 κιλά το μήνα. Τουτέστιν 0,5 κιλό την εβδομάδα, άρα 8 κιλά = 82,9 - 8= 74,9. Νομίζω ότι είναι πολύ εφικτός στόχος...

Αν κάτσεις και καταγράψεις τι έτρωγες και αφαιρέσεις 500 θερμίδες την ημέρα θα τα καταφέρεις.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι μέχρι το Απρίλη θα έχεις φτάσει τα 67 και μέχρι τον Ιούλη τον τελικό στόχο, τα 64!!!!!!!!!!!!!!!

- άντε βρε mkcm μου, και περίμενα πως και πως τα σχόλιά σου τόση ώρα!!! γιατί όπως λένε η χαρά αν την μοιραστείς γίνεται διπλή!!!!

- Κι εμένα μου φαίνεται καλύτερα να έχω στόχο τα 75 έως τα Χριστούγεννα.

- Ουουουου αν έχουν φαρδύνει λέει!!

- Το σώμα ναι!!!ειδικά η κοιλούμπα έγινε μία!!! ήταν δύο!!! χαχαχα και πάνω και κάτω!!!! ρούχα έχω διάφορα μεγέθη, όπως όλες μας φαντάζομαι, αλλά σήμερα φόρεσα ένα παντελόνι (μαύρο υφασμάτινο) που το είχα στόχο για το Πάσχα που μας πέρασε!!!!

Κόρες, περιμένω πως και πως να ξαναφορέσω την βέρα μου!!!! από πείσμα δεν είχα πάει να την φαρδύνω και δεν θυμάμαι στα πόσα κιλά την έβγαλα, πρέπει να ήταν γύρω στα 78-80, τέλη 2012 αρχές 2013.

1527894gvxcsdbcpz.gif

- άντε βρε mkcm μου, και περίμενα πως και πως τα σχόλιά σου τόση ώρα!!! γιατί όπως λένε η χαρά αν την μοιραστείς γίνεται διπλή!!!!

- Κι εμένα μου φαίνεται καλύτερα να έχω στόχο τα 75 έως τα Χριστούγεννα.

- Ουουουου αν έχουν φαρδύνει λέει!!

- Το σώμα ναι!!!ειδικά η κοιλούμπα έγινε μία!!! ήταν δύο!!! χαχαχα και πάνω και κάτω!!!! ρούχα έχω διάφορα μεγέθη, όπως όλες μας φαντάζομαι, αλλά σήμερα φόρεσα ένα παντελόνι (μαύρο υφασμάτινο) που το είχα στόχο για το Πάσχα που μας πέρασε!!!!

Κόρες, περιμένω πως και πως να ξαναφορέσω την βέρα μου!!!! από πείσμα δεν είχα πάει να την φαρδύνω και δεν θυμάμαι στα πόσα κιλά την έβγαλα, πρέπει να ήταν γύρω στα 78-80, τέλη 2012 αρχές 2013.

Μπράβο, ρε Κατερινιώ. Νομίζω, ότι όποτε φαρδαίνει ρούχο ή χωράμε σε ρούχο που είχαμε βάλει στόχο όχι απλά αλλάζει η ψυχολογία μας, αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε..... Αγού λοιπον φόρεσες το παντελόνι, τώρα θα βάλεις στόχο νέο ρούχο!!!!!!!!!! Πες μου πιο είναι.....!!!!!!!!!!!!!!

Τη βέρα βλέπω να τη φοράς στα τέλη του μήνα, θυμήσου με... αρκεί να παραμείνεις αυτό το μήνα φρόνιμη....!!!!!!!! Τελείωσαν οι διακοπές καλή μου :tongue:!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο, ρε Κατερινιώ. Νομίζω, ότι όποτε φαρδαίνει ρούχο ή χωράμε σε ρούχο που είχαμε βάλει στόχο όχι απλά αλλάζει η ψυχολογία μας, αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε..... Αγού λοιπον φόρεσες το παντελόνι, τώρα θα βάλεις στόχο νέο ρούχο!!!!!!!!!! Πες μου πιο είναι.....!!!!!!!!!!!!!!

Τη βέρα βλέπω να τη φοράς στα τέλη του μήνα, θυμήσου με... αρκεί να παραμείνεις αυτό το μήνα φρόνιμη....!!!!!!!! Τελείωσαν οι διακοπές καλή μου :tongue:!!!!!!!!!!

1-2 τζινάκια έχω στο νου (φορεμένα αλλά αγαπημένα) που τα έχω καταχωνιάσει και δεν μου κάνουν

λες για τέλη του μήνα? αχ Παναγία μου!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

1-2 τζινάκια έχω στο νου (φορεμένα αλλά αγαπημένα) που τα έχω καταχωνιάσει και δεν μου κάνουν

Ω, ναι...Αν είσαι φρόνιμη..... Εγώ τώρα έχω στόχο ένα LEE ν. 25 που είχα πάρει όταν γέννησα την κόρη μου και δεν το φόρεσα ποτέ!!!!!!!! Ελπίζω στα μέσα του Οκτώβρη να το βάλω.... Τα δε dieselακια που είναι ο τελικός μου στόχος ελπίζω να μπουν τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!

άντε, βουρ στον αγώνα!!!

καλή μας επιτυχία mkcm,

καλή μας επιτυχία κόρες

ο Σεπτέμβρης είναι από τους καλύτερους μήνες για αδυνάτισμα!!!

μαζί με Δεκέμβρη, Μάρτη, Απρίλη, Μάη και Ιούνη.

μην τον αφήσουμε να περάσει έτσι!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εδω κ εγωωωω τι κανετε;μπραβο στα κοριτσια για τα κιλα και εις κατωτερα αχαχχα.εγω δεν ζυγιστηκα δεν εχω ζυγαρια τελειωσα κ με την κοπελα πρεπει να παρω μια αλλα μεχρι τοτε οταν παω στη μαμα θα ζυγιστω...Λεω απο βδομαδα γιατι σκ εχουμε γαμο...να φαω κ εγω κατι...γραψε 67 στα ιδια κ βλεπουμε

Οσο για τα ρουχα τι χαρα να ειναι μεγαλα κ να θελουν μαζεμα...εχω μαζεψει παντελονια κ ποσο το χαιρομαι γιατι φευγει λιπος κ ποντοι εκτος απο τα κιλα

άντε, βουρ στον αγώνα!!!

καλή μας επιτυχία mkcm,

καλή μας επιτυχία κόρες

ο Σεπτέμβρης είναι από τους καλύτερους μήνες για αδυνάτισμα!!!

μαζί με Δεκέμβρη, Μάρτη, Απρίλη, Μάη και Ιούνη.

μην τον αφήσουμε να περάσει έτσι!!!!!

Ειδικά ο Δεκέμβρης, ό,τι πρέπει για δίαιτα!!!!!!!! :rolleyes::mrgreen::twisted:

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____30/08 ___07/09__απώλεια__στόχος

katerina71____92_______________84,7______82,9______-1,8______75

Ioio___________________________71________69,9______-1,1______60

gmnth_______74________________62________61,3_____-0,7______50

mkcm________68_______________59________58,5_____ -0,5______50

kiki v__________________________55,1______54,6______-0,5______51

Liana________90,1______________67________67________0________65

matri__________________________69_________________65

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...