Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Εγώ σήμερα 58,5... σιγά - σιγά πέφτουν!!!!!!!!!! :-D

Τώρα να σας πω και κάποια νέα από τη δουλειά. Με κάλεσε χθες ο Γενικός στο γραφείο του και μου είπε ότι στα Κεντρικά είναι παραπάνω από ευχαριστημένοι από τη δουλειά του τμήματος, ότι οι μελέτες φεύγουν νεράκι (που μεταφράζεται σε επιχορηγήσεις) και είναι πάρα πολύ άρτιες, κλπ. (που σημαίνει και μελλοντικές επιχορηγήσεις) και γενικά μου έπλεξε δάφνες. Καλά μέχρι εδώ... Επειδή έχω μια παραπάνω άνεση μαζί του (ήμουν ιδιαιτέρα του πάρα πάρα πολλά χρόνια), του λέω: "Πολύ ωραία αυτά που λες. Μας τα λες όμως απλά για να μας επαινέσεις, που είναι ευπρόσδεκτο, βέβαια, ή θα φάμε κι εμείς κανένα ψίχουλο απ' αυτά που θα τσεπώσουν;" Εκεί φυσικά και έβαλε τα γέλια και μου άρχισε το τροπάρι ότι με την τρέχουσα κατάσταση, μπλα, μπλα, μπλα και ότι εμείς πληρωνόμαστε πολύ πάνω από το μέσο όρο, μπλα, μπλα, μπλα. Τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια και του είπα ότι θα τα μεταφέρω στο τμήμα και μετά σκέφτηκα πόση αδικία, ρε παιδιά. Χέζονται στο τάληρο και μια δραχμή παραπάνω δε δίνουν... και μετά μου λέει η άλλη να κάτσουμε υπερωρίες... Αμ δε....

δυστυχως παντου ετσι ειναι !!!

πηγα λιγο πισω και τωρα παρατηρησα οτι θελω τα περισσοτερα κιλα να χασω??!!!!:roll: παειιι θα με παρατησετε μονη μουυυ !! :cry::cry: 58??? ξεφυγες mkcm και αντε να σε προφτασω !!! ιοιο μια χαρα σου πηγε η βδομαδα το περασες το κιλακι !!!!

δυστυχως παντου ετσι ειναι !!!

πηγα λιγο πισω και τωρα παρατηρησα οτι θελω τα περισσοτερα κιλα να χασω??!!!!:roll: παειιι θα με παρατησετε μονη μουυυ !! :cry::cry: 58??? ξεφυγες mkcm και αντε να σε προφτασω !!! ιοιο μια χαρα σου πηγε η βδομαδα το περασες το κιλακι !!!!

καλημέρα κόρες, καλημέρα gmnth03

gmnth03 μου τι λες? είμαι κι εγώ εδώ μην με ξεχνάς (για τα περισσότερα κιλάκια εννοώ). ο στόχος μου είναι 78 έως τα Χριστούγεννα (αν και θα αναθεωρήσω) αλλά έχω πολλάααα να χάσω ακόμη....εδώ έως τον Σεπτέμβρη του 2017!!!!!(πρώτα ο Θεός, βέβαια)

επανέρχομαι με τα του ζυγίσματος

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κοιτα να το συζητησουμε το θεμα :)) η ταυτοτητα λεει 1.58 :) εγω αυτο κραταω!! Το βαρος μου πρεπει να ειναι κατω απο πενηντα για να λεγομαι κανονικη οχι αδυνατη η κοκαλιαρα!! Τελεια νιωθω στα 45! Αλλα ας δω το 50 πρωτα .

Ωχ πως δε το προσεξα!! Ποσα ακομα εχεις?? Θυμισε μου!! Πωπω βρε κατερινα μη μου τα λες ετσι αποτομα!!! :) ενας χρονοςςς??? Δε ξερω τι θα κανετε αλλα στα γεννεθλια της μικρης θελω να ειμαι μοντελακι!!!!!

τελικός μου στόχος = τα 64 κιλά!!!!!!!!!!! για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω, πείτε καμμιά γνώμη ποιος να είναι ο στόχος μου.

λοιπόν

εχουμε και λέμε

1/12/2015 = 92,000

6/4/2016 = 87,000

31/8/2016 = 84,700

και σήμερα το πρωί

7/9/2016 = 82,900!!!!!!!

κόρες είμαι πολύυυ χαρούμενη,τρελάθηκα όταν είδα τη ζυγαριά,

ξέρω ότι είναι τα πρώτα υγρά, γιατί για ένα μήνα μασαμπούκιαζα και δεν έκανα δίαιτα, οπότε τώρα τα πρώτα θα φύγουν γρήγορα,

αλλά βοηθάει πολύ να φεύγουν, σου δίνει δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!

και εννοείται με βοηθάει πολύ η ομαδούλα μας!!!! και οι Τετάρτες!!!!

Υ.Γ. = κοντεύω στην απώλεια των 10 πρώτων κιλών!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εδώ εδώ κι εγώ! Προετοιμάζω βάφτιση για 1η Οκτώβρη κι έχω πήξει, με την καλή έννοια :D!

54,6 η ζυγαριά σήμερα και θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς έτσι :oops:!

Γυμναστική θέλω να ξεκινήσω πάλι γιατί το καλοκαίρι χαλάρωσα.

gmnth3, χρόνια πολλά, κορίτσι! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να τους χαίρεσαι κι εσύ!

mkcm, κατηφόρα, λέμε, όχι αστεία ;)! Τα του οικονομικού δεν μπορώ καν να τα σχολιάσω, πραγματικά εξοργίζομαι...

Κατερινάκι, εγώ λέω να το αφήσεις το 78 σαν στόχο μέχρι τα Χριστούγεννα. Φαίνεται εύλογο ;). Εσύ, έτσι κι αλλιώς, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

τι να συζηταμε για διαιτες μαζι σου βρε κικι ??!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:εσυ μας απογοητευεις !!!:D:D κοριτσακι μου σ ευχαριστωωω πολυυ για τις ευχες σου, να σου ζησουν και τα δυο σου μωρακια και με το καλο η βαφτιση !! καλη χριστιανη !!!! και τωρα που ειπαμε για βαφτισεις, ακομα να μας δωσει ο φωτογραφος απο το μαιο τις φωτογραφιες.:mad:

54,6 η ζυγαριά σήμερα και θα είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς έτσι :oops:!

Γυμναστική θέλω να ξεκινήσω πάλι γιατί το καλοκαίρι χαλάρωσα.

Αν δε σε συμπαθούσα θα έβαζα ψηφοφορία να σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Αστειεύομαι φυσικά!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου και ξαναματαμπράβο σου κική μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας λείπου οι Κατερίνα, matri και Liana..... Δε θα φτιάξω πινακάκι μέχρι να δώσετε ζυγίσματα, οπότε ίσως το ανεβάσω αύριο πρωί αν δε σας προλάβω....

Αυτό κορίτσια που με έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ και που μαζεύει και τις ατασταλίες είναι ΟΧΙ φαγητό το βράδυ. Χθες π.χ. ήθελα το απόγευμα κολασμένα γλυκό. Αυτό που έκανα είναι να φάω αρκετά μπισκότα μιράντα κατά τις 5 το απόγευμα. Είχα φάει ένα καλό γεύμα για μεσημέρι, το πρωινό μου και δεκατιανό μου κανονικά και κατά τις 7 ένα τοστάκι μισό που άφησε η μεγάλη.

Το βράδυ δεν πεινούσα. Προσπάθησε ο άντρας μου να με πείσει να τσιμπήσουμε κάτι, αλλά δεν ήθελα. Ήμουν σίγουρη πως σήμερα θα είχα τσιμπήσει μισό κιλάκι. Αμ δε.... -0,5 έγραψε η ζυγαριά, αλλά και το θεόστενο τζην μου είναι σήμερα λιγάκι λιγότερο θεόστενο....

Δεν ξέρω βέβαια αν βοηθάει και η συζυγική γυμναστική, την οποία τελευταία εξασκούμε ανελλιπώς :D!!!!!!!!!!!

Κι όμως, ρε κορίτσια, να σας πω κάτι; Αλλά μη με βρίσετε!

Εγώ νομίζω ότι το σώμα μου αυτόν τον 1-1,5 μήνα χωρίς γυμναστική, τον "χρεώθηκε" :?. Γι' αυτό λέω είμαι για να ξαναρχίζω άμεσα. Το πότε, βέβαια, με ένα βρέφος 5 μηνών, ένα οσονούπω πρωτάκι, τις ετοιμασίες για τη βάφτιση, τα καθημερινά του σπιτιού κλπ. ακόμη το ψάχνω :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...