Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τον θηλασμο τον συνεχιζω, γαλακτοκομικα ακομα δε εχω βαλει στη διατροφη μου, το σκεφτομαι ομως απο αυριο μηπως με την διαιτα βαλω εστω μισο γιαουρτακι να δω πως θα τα παει και το μωρο. ουτε και περιοδο εχω ακομα, κατα καιρους ομως με πιανουν κατι πονακια, και εκει που λεω οτι θα ερθει, τιποτα !!

καλο χειμωνααα!!

Κι εγώ δεν έχω βάλει ακόμη γαλακτοκομικά. Σήμερα θα πάμε για εμβόλιο και θα το κουβεντιάσω . Αυτό και την εισαγωγή στερεών, πότε, με τι αρχίζουμε κλπ. Θέλω να δω και πόσο έχει φτάσει σε βάρος, γιατό μόνο να φαρδαίνει τη βλέπω :tongue:! Έχει γίνει σούπερ χοντρούλα.

Περίοδο κι εγώ τίποτα αλλά επειδή ούτε στη μεγάλη είχα αδιαθετήσει ένα χρόνο που θήλαζα, δεν περίμενα κιόλας, να πω την αλήθεια μου. Όχι ότι είναι απαραίτητο να συμβεί το ίδιο αλλά λέμε τώρα.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αχ, δε σας πρόλαβα! :?

να ευχηθώ, πρώτα απ' όλα καλή προσαρμογή στα του φθινοπώρου για όλες μας με πολλή υγεία και σωστές ισορροπημένες διατροφές, για να είμαστε και εντός θέματος ;).

Να πω κι εγώ τα δικά μου τώρα:

Σημερινό ζύγισμα 55,1. Δε θυμάμαι πού ακριβώς είχα μείνει αλλά νομίζω περίπου ένα κιλάκι πρέπει να το τσίμπησα :oops:. Κι όχι τίποτα άλλο ρε γμτ αλλά αυτά τα τελευταία τα άτιμα τα χάνω τόσο δύσκολα εγώ :mad:. Anyway, πάμε γι' άλλα τώρα. Στόχος τα 51 :) αλλά, αν μου αρέσω και νωρίτερα, δεν το παντρεύτηκα κιόλας το 51, το αλλάζω :tongue:!

Φιλιά!

Μια χάρα είσαι, -4 κιλάκια έως τα Χριστούγεννα, σούπερ στόχος!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

εκτος απο γλυφτρα εισαι και εαυτουλα πες της!!! που δεν σκεφτεται ο αλλος τι αλλες υποχρεωσεις εχει , και ως γυναικα επρεπε να μπει στη θεση σου, και οτι σε λιγο καιρο μπορει και εκεινη να φτιαξει οικογενεια ! και τοτε να δουμε αν θα μπορει να τα προλαβαινει ολα !!

Βασικά είναι μικρή. Δεν με ξένισε η διάθεσή της να κάθεται παραπάνω ευελπιστώντας σε εξέλιξη (πράγμα που δεν συνδέεται, αν πάρεις για παράδειγμα την αφεντιά μου ;)), αλλά το ότι δεν ήθελε να κατανοήσει τι της έλεγα..... Άλλοι παρακαλάνε να φεύγουν στην ώρα του και άλλοι θέλουν 78 άνθρωποι (τόσοι ήμαστε στο τμήμα) να χορεύουν στο ρυθμό τους....

της μιλησες πολυ σωστα. Τωρα αν καταλαβε ειναι αλλο θεμα

καλημέρα κόρες,

δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτή η εβδομάδα για εμένα, είχε 4 Δευτέρες και μία Παρασκευη!!!

πολύ κουραστική η πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές!!!!

καλή συνέχεια στις διατροφούλες μας.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!! Σας καλημερίζω!!!!!!!!!!!!

Είμαι σούπερ χαρούμενη σήμερα!!!!!!! Για πολλούς λόγους:

1. Σήμερα έβαλα ένα τζινάκι ν. 26 (όχι βέβαια diesel, αλλά LEE). Με κόβει λίγο στη μέση, αλλά το θέμα είναι ότι μπήκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Χθες το βράδυ με πήρε ο Γενικός τηλέφωνο για να με συγχαρεί για τη μελέτη που κάναμε!!!!!!!!! Πρώτη φορά παίρνει τηλέφωνο εκτός ωραρίου για να συγχαρεί, τα τηλεφωνήματά του συνήθως έχουν να κάνουν με χώσιμο ή κατσάδα. Οπότε η παρουσίαση σήμερα θα είναι απλά για τους τύπους. :cool:

3. Με την κοπελίτσα όλα καλά. Κάθισε υπερωρίες Πέμπτη - Παρασκευή και τελικά με πήρε Παρασκευή βράδυ τηλέφωνο και μου είπε ότι απλά σκότωνε μύγες και δεν είχε τι να κάνει και μάλλον έχω δίκιο που λέω ότι δε χρειάζονται οι υπερωρίες (η δουλειά μας είναι με το νέο οργανόγραμμα κατά βάση ομαδική, οπότε η μονάδα δεν μπορεί να κάνει και πολλά).

Σας εύχομαι μια υπέροχη νέα εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα mkcm, καλημέρα κόρες

mkcm μου χαίρομαι για σένα!!! τέλεια τα νέα σου και για τα κιλά, αλλά κυρίως για την δουλειά!!! πολύ σημαντικό να πάνε καλά τα πράγματα στην δουλειά μας!!!

εγώ δεν έχω καλά νέα, για τα κιλάκια

έφαγα το ΣΚ αρκετά, δεν έχω μπει ακόμη σε πνεύμα δίαιτας αχχχχχχχχχ

ενώ το θέλω πολύ.....................

και το πρόβλημά μου είναι στο ψωμί δηλαδή ενώ τα υπόλοιπα τα κάνω περίπου όπως πρέπει, όταν γυρνάω στο σπίτι το απόγευμα τρώω το φαγάκι μου με μπόλικο ψωμί δυστυχώς..... άντε και λίγο ακόμη....... άντε και λίγο ακόμη......... κια προσθέτω κια λίγο φαγάκι ακόμη........ και τελικά πάνε στράφι όλα.............

αχ δεν με βλέπω καλάααααααααααααααααααααααααα

2-3 πρώτες μέρες θέλω να κάνω αυστηρά και μετά πάει μόνο του, το ξέρω το έργο αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η αρχή..........................

κι από άσκηση τίποταααααααααααααααααααααααααα,

εντάξει για περπάτημα δεν μπορώ ακόμη να ξεκινήσω μέχρι να ξεκινήσει αγγλικά η Ζαφειρένια αλλά θα μπρούσα να κάνω ποδήλατο στο σπίτι ή από τα βιντεάκια στο youtube...............

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Όπως το είπες είναι 2 - 3 μέρες και μετά ρολάρει το πράγμα... όσο για την άσκηση.... Εγώ έχω εγκαταλείψει. Δε χωράει πουθενά. Απ' όπου και να το πιάσω... Πρωί, ξυπνάω έτσι κι αλλιώς από τις 5.30, βράδυ έχω να μαγειρέψω, να συγυρίσω, να πλύνω, να σιδερώσω και πάει λέγοντας. Το απόγευμα θέλω να είμαι με τα παιδιά. Επουδενί δε θέλω να τα αφήσω για να κάνω τα δικά μου.... Οπότε μαζεύομαι σε επίπεδο φαγητού και βλέπουμε.

Κορίτσια, αυτό που παρατηρώ πάντως είναι, ότι πλέον έχει αλλάξει το σώμα μου αρκετά. Προς το καλύτερο εννοώ. Το συγκεκριμένο παντελόνι που φόρεσα σήμερα τώρα που το σκέφτηκα το φορούσα στα 53 - 55 κιλά (δηλαδή, ενώ ήμουν 4 - 6 κιλά ελαφρύτερη). Σα να έχω μαζέψει. Οπότε ο στόχος παραμένει μεν στα 50 κιλά για την ώρα, αλλά αν μπω στα 25άρια diesel μου με περισσότερα κιλά δε θα χάσω άλλα μετά.

Νέος πίνακας

__________αρχικό βάρος _____τωρινό βάρος _______στόχος

Liana________90,1______________67__________________65

gmnth_______74________________62_________________50

mkcm________68_______________59__________________50

katerina71____92_______________84,7________________78

Ioio___________________________71__________________60

matri__________________________69_________________65

kiki v__________________________55,1________________51

καλημερα κοριτσια μπραβο για ολαααα τα νεα mkcm !

λοιπον η παρασκευη πηγε τελεια , το σαββατο ετσι κι ετσι , τη κυριακη φαγαμε εξω ( λογω γεννεθλιων μου σημερα, που ειναι σημερα αλλα λογω καθημερινης τα γιορτασαμε μια μερα νωριτερα, τουρτα ομως δεν εχω φαει ουτε κερακι εχω σβησει :P, )

να σας πω την αληθεια το σκεφτομαι ακομα, μαλλον την τουρτα θα την φαμε προς το τελος της βδομαδας . να δω πρωτα ποσο θα με δειξει τη τεταρτη και βλεπουμε. μακαρι να μπορουσα να χανω ενα κιλακι καθε τεταρτη !! τι ψυχη εχει ενα κιλακι !!! :tongue:

με τη γυμναστικη ουτε εγω τα παω καλα !! χρονο ολο το καλοκαιρι ειχα, διαθεση δεν ειχα με τη ζεστη, τωρα που θα δροσισει, θα εχω διαθεση αλλα δεν θα εχω χρονο με δουλεια και διαβασματα !

λοιπον η παρασκευη πηγε τελεια , το σαββατο ετσι κι ετσι , τη κυριακη φαγαμε εξω ( λογω γεννεθλιων μου σημερα, που ειναι σημερα αλλα λογω καθημερινης τα γιορτασαμε μια μερα νωριτερα, τουρτα ομως δεν εχω φαει ουτε κερακι εχω σβησει :P, )

να σας πω την αληθεια το σκεφτομαι ακομα, μαλλον την τουρτα θα την φαμε προς το τελος της βδομαδας . να δω πρωτα ποσο θα με δειξει τη τεταρτη και βλεπουμε. μακαρι να μπορουσα να χανω ενα κιλακι καθε τεταρτη !! τι ψυχη εχει ενα κιλακι !!! :tongue:

με τη γυμναστικη ουτε εγω τα παω καλα !! χρονο ολο το καλοκαιρι ειχα, διαθεση δεν ειχα με τη ζεστη, τωρα που θα δροσισει, θα εχω διαθεση αλλα δεν θα εχω χρονο με δουλεια και διαβασματα !

Χρόνια πολλά gmnth!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου και πάντα ευτυχία για την οικογένειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά gmnth!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου και πάντα ευτυχία για την οικογένειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!! και με το καλο να ρθει και το τριτο !!!:D:D

λοιπον η παρασκευη πηγε τελεια , το σαββατο ετσι κι ετσι , τη κυριακη φαγαμε εξω ( λογω γεννεθλιων μου σημερα.............

χρόνια καλά κοπέλα μου!!!!!!!!!!

να σε χαίρονται,

και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες όπως σας έγραψα το πρωι μου την έχει δώσει με την μασαμπούκα!!!!!!!!!!!!!

ξέρω δεν σας έχω συνηθίσει σε εξτριμ δίαιτες

αλλά διαβάζω για την διαλείπουσα νηστεία/δίαιτα και το σκέφτομαι σοβαρά.

Αν ξέρει καμμία κάτι, θα ήθελα γνώμες σας, απόψεις σας κ.τ.λ.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Αυτή με το 8ωρο, λες, ε; Μια φίλη μου την έκανε με εκπληκτικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω όμως αν ενδείκνυται για σένα... Έχει τα θέματα με τον προδιαβήτη..... Ρώτα το γιατρό σου. Πρέπει να κρατάς τον γλυκαιμικό σου σταθερό....

σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!! και με το καλο να ρθει και το τριτο !!!:D:D

Δεν το βλέπω... Έχουμε αρχίσει να δίνουμε πράγματα.... :( Ο σύζυξ είναι κάθετως, μη σου πω και οριζόντιος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...