Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

katerina71 είπε:
χαχαχα θα τα διαβάσεις όλα μαζεμένα!!!

έχει γράψει κάτι τέλεια η Δημουλίδου!!! τα σκέφτομαι και γλύφομαι, σαν να είναι σοκολάτα ένα πράμα!!!!!

Αχ κ εγω τα εχω δει κ τα θελωωωωω

Αχ, κορίτσια μου.... τα νεύρα μου, τα χάπια μου!!!!!!!!!!!!! Θα σας τα πω να ξεσπάσω και να γελάσουμε (γιατί είναι τραγελαφικό) και λίγο αργότερα θα κάνω και πινακάκι.

Χθες, λίγο πριν σχολάσω, μάζευα ουσιαστικά τα πράγματά μου, έρχεται μια κοπελίτσα που έχουμε στο τμήμα, 26 χρονών, ανύπαντρη, έχει βέβαια έναν δεσμό εδώ και χρόνια, με τον οποίο όμως δε συζούν κλπ., γιατί ήθελε να συζητήσουμε κάτι πολύ σοβαρό.

Καθόμαστε λοιπόν στο γραφείο και μου λέει επακριβώς: "Θεωρώ ότι είσαι πολύ εγωίστρια που δεν κάθεσαι υπερωρίες, γιατί με το να φεύγει στην ώρα της η προϊστάμενη του τμήματος, δεν κάθεται κανένας υπερωρίες και δεν μπορώ να καθίσω κι εγώ, ενώ θέλω να εξελιχθώ και να ανέβω σε ιεραρχία".

Της εξήγησα λοιπόν, ότι έχω από πίσω 2 μικρά παιδιά, δεν έχω βοήθεια από παπούδες και γιαγιάδες που σημαίνει ότι πρέπει να τα μαζέψω από τους παιδικούς συγκεκριμένη ώρα και ότι για μένα και για κάθε εργαζόμενη μαμά εν γένει προτεραιότητα καλώς ή κακώς έχουν τα παιδιά μου. Ότι η στάση μου δεν είναι εγωιστική, ότι κυρίως τα παιδιά μου σκέφτομαι και ότι εφόσον η δουλειά βγαίνει δεν υπάρχει ανάγκη για υπερωρίες. Παρόλα αυτά, το ότι φεύγω εγώ στην ώρα μου δε σημαίνει ότι κι εκείνη πρέπει να φεύγει μόλις σχολάσει, αλλά αν θέλει να παραμείνει ακόμη και 10 ώρες απλήρωτες επιπλέον είναι επιλογή της και δεν την εμποδίζει κανένας.

Δεν τη δέχτηκε την απάντηση, γιατί λέει αν κάθεται εκείνη και όλοι οι άλλοι φεύγουν θα τη λένε γλύφτρα. Ε, τα παίρνω κι εγώ και της λέω "δηλαδή θα παρατήσω τα παιδιά μου για να μη σε λένε οι συνάδελφοί σου γλύφτρα;" Και τι μου απαντάει, ρε παιδιά: "Είναι και αυτό στα καθήκοντά σου ως προϊσταμένη. Να με προστατεύεις :shock:." Και πάλι της εξήγησα πως θα επέμβω ανά πάσα ώρα και στιγμή αν θεωρηθεί ότι αδικήθηκε ή ότι υπάρχει κακό κλίμα απέναντί της, αλλά δεν πρόκειται να βάλω σε pause τη ζωή και την οικογένειά μου, επειδή εκείνη θέλει να ξημεροβραδιάζεται στην εταιρία. Καταλήξαμε να μου πει πάλι ότι είμαι εγωίστρια και δεν υπολογίζω τους υφισταμένους μου και έφυγε θυμωμένη.... ΔΗλαδή, θύμωσε μαζί μου μια συνάδελφος, επειδή δεν κάθομαι υπερωρίες με αποτέλεσμα να μην κάθεται κανένας συνάδελφος του τμήματος υπερωρίες ενώ εκείνη θέλει να κάθεται και να μη φαίνεται κάπως στους υπόλοιπους:confused:....... Άβυσσος η ψυχή ορισμένων......

Νέος πίνακας

__________αρχικό βάρος _____τωρινό βάρος _______στόχος

Liana________90,1______________67__________________65

gmnth_______74________________62_________________50

mkcm________68_______________59__________________50

katerina71____92_______________84,7________________78

Ioio___________________________71__________________60

matri__________________________69_________________65

Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

mkcm είπε:
Αχ, κορίτσια μου.... τα νεύρα μου, τα χάπια μου!!!!!!!!!!!!! Θα σας τα πω να ξεσπάσω και να γελάσουμε (γιατί είναι τραγελαφικό) και λίγο αργότερα θα κάνω και πινακάκι.

Χθες, λίγο πριν σχολάσω, μάζευα ουσιαστικά τα πράγματά μου, έρχεται μια κοπελίτσα που έχουμε στο τμήμα, 26 χρονών, ανύπαντρη, έχει βέβαια έναν δεσμό εδώ και χρόνια, με τον οποίο όμως δε συζούν κλπ., γιατί ήθελε να συζητήσουμε κάτι πολύ σοβαρό.

Καθόμαστε λοιπόν στο γραφείο και μου λέει επακριβώς: "Θεωρώ ότι είσαι πολύ εγωίστρια που δεν κάθεσαι υπερωρίες, γιατί με το να φεύγει στην ώρα της η προϊστάμενη του τμήματος, δεν κάθεται κανένας υπερωρίες και δεν μπορώ να καθίσω κι εγώ, ενώ θέλω να εξελιχθώ και να ανέβω σε ιεραρχία".

Της εξήγησα λοιπόν, ότι έχω από πίσω 2 μικρά παιδιά, δεν έχω βοήθεια από παπούδες και γιαγιάδες που σημαίνει ότι πρέπει να τα μαζέψω από τους παιδικούς συγκεκριμένη ώρα και ότι για μένα και για κάθε εργαζόμενη μαμά εν γένει προτεραιότητα καλώς ή κακώς έχουν τα παιδιά μου. Ότι η στάση μου δεν είναι εγωιστική, ότι κυρίως τα παιδιά μου σκέφτομαι και ότι εφόσον η δουλειά βγαίνει δεν υπάρχει ανάγκη για υπερωρίες. Παρόλα αυτά, το ότι φεύγω εγώ στην ώρα μου δε σημαίνει ότι κι εκείνη πρέπει να φεύγει μόλις σχολάσει, αλλά αν θέλει να παραμείνει ακόμη και 10 ώρες απλήρωτες επιπλέον είναι επιλογή της και δεν την εμποδίζει κανένας.

Δεν τη δέχτηκε την απάντηση, γιατί λέει αν κάθεται εκείνη και όλοι οι άλλοι φεύγουν θα τη λένε γλύφτρα. Ε, τα παίρνω κι εγώ και της λέω "δηλαδή θα παρατήσω τα παιδιά μου για να μη σε λένε οι συνάδελφοί σου γλύφτρα;" Και τι μου απαντάει, ρε παιδιά: "Είναι και αυτό στα καθήκοντά σου ως προϊσταμένη. Να με προστατεύεις :shock:." Και πάλι της εξήγησα πως θα επέμβω ανά πάσα ώρα και στιγμή αν θεωρηθεί ότι αδικήθηκε ή ότι υπάρχει κακό κλίμα απέναντί της, αλλά δεν πρόκειται να βάλω σε pause τη ζωή και την οικογένειά μου, επειδή εκείνη θέλει να ξημεροβραδιάζεται στην εταιρία. Καταλήξαμε να μου πει πάλι ότι είμαι εγωίστρια και δεν υπολογίζω τους υφισταμένους μου και έφυγε θυμωμένη.... ΔΗλαδή, θύμωσε μαζί μου μια συνάδελφος, επειδή δεν κάθομαι υπερωρίες με αποτέλεσμα να μην κάθεται κανένας συνάδελφος του τμήματος υπερωρίες ενώ εκείνη θέλει να κάθεται και να μη φαίνεται κάπως στους υπόλοιπους:confused:....... Άβυσσος η ψυχή ορισμένων......

Χαχαχαχα, μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το δω! Είναι μικρούλα, όταν μεγαλώσει θα καταλάβει.

Στο πινακάκι βάλε με 71.00 τελικά :(

εκτος απο γλυφτρα εισαι και εαυτουλα πες της!!! που δεν σκεφτεται ο αλλος τι αλλες υποχρεωσεις εχει , και ως γυναικα επρεπε να μπει στη θεση σου, και οτι σε λιγο καιρο μπορει και εκεινη να φτιαξει οικογενεια ! και τοτε να δουμε αν θα μπορει να τα προλαβαινει ολα !!

εχθες το βραδυ πηγα και πηρα τα μικρα απο τη κατασκηνωση , ριξαμε και μια τελευταια βουτια( ισως αν εχει καλο καιρο παμε και τη κυριακη) , υπεροχη η θαλασσα ! φαγαμε το τελευταιο κομματι πιτσα !!! ειπα μιας και σημερα ξεκιναει το προγραμμα , να το γιορτασουμε :rolleyes:

στον σκλαβενιτη που ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα βρηκα κατι πολυ ωραια μπισκοτα βρωμης με μελι. υπολογισα οτι εχουν περιπου 40 θερμιδες το ενα. εκτος απο μαυρο ψωμι για πρωινο, καμια φορα να τρωω και απο αυτα. απο οτι ειδα εχθες το πρωι που εφαγα, μου κοβουν και τη πεινα.

ημουν αναμεσα σε δυο διαιτες , την πρωτη , την ειχα κανει στα αγορια , μου αρεσε πολυ , και τα ειχα παει περιφημα, μου αρεσαν και τα φαγητα . αλλα εχει περισσοτερα γαλακτοκομικα, στη δευτερη που βρηκα ( την ειχα στειλει σε πμ στην cacao .) εχει μονο ενα γιαουρτι το βραδυ , λεω να κανω αυτη . φοβαμαι λιγο τα γαλακτοκομικα ακομα μη δημιουργησω προβλημα στη μικρη. βεβαια δοκιμαστικα παλι θα τα βαλω στη διατροφη μου και βλεπουμε !!

καλημερα σας και καλο μηνα !!!!!

mkcm ο στοχος για αρχη ειναι τα 50 και βλεπουμε ( εννοω οτι το βαρος μου ειναι 47 με 49 .) αλλα ας φτασουμε πρωτα τα 50-52.

δεν ξερω μεχρι τα χριστουγεννα αν θα εχω καταφερει να χασω κατι . αρα 50 θα μου βαλεις !!

gmnth03 είπε:
εκτος απο γλυφτρα εισαι και εαυτουλα πες της!!! που δεν σκεφτεται ο αλλος τι αλλες υποχρεωσεις εχει , και ως γυναικα επρεπε να μπει στη θεση σου, και οτι σε λιγο καιρο μπορει και εκεινη να φτιαξει οικογενεια ! και τοτε να δουμε αν θα μπορει να τα προλαβαινει ολα !!

Βασικά είναι μικρή. Δεν με ξένισε η διάθεσή της να κάθεται παραπάνω ευελπιστώντας σε εξέλιξη (πράγμα που δεν συνδέεται, αν πάρεις για παράδειγμα την αφεντιά μου ;)), αλλά το ότι δεν ήθελε να κατανοήσει τι της έλεγα..... Άλλοι παρακαλάνε να φεύγουν στην ώρα του και άλλοι θέλουν 78 άνθρωποι (τόσοι ήμαστε στο τμήμα) να χορεύουν στο ρυθμό τους....

Ioio είπε:
Χαχαχαχα, μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το δω! Είναι μικρούλα, όταν μεγαλώσει θα καταλάβει.

Στο πινακάκι βάλε με 71.00 τελικά :(

Όντως είναι ανέκδοτο. Απλά ελπίζω για το καλό της να μην ανοίξει αντίστοιχη συζήτηση με κανέναν άλλο συνάδελφο και τη βάλουν στη μαύρη λίστα και την απομονώσουν την κακομοίρα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κοριτσάρες, για σήμερα και αύριο θα κρεμάσω το πληκτρολόγιό μου, γιατί έχω να κάνω γύρους στα εργαστήρια, έχω meeting και την επιμέλεια μιας μελέτης που πρέπει να είναι έτοιμη τη Δευτέρα, και φυσικά ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! :D:cool:

Φιλάκια πολλά, πολλά, πολλά και θα τα πούμε από Δευτέρα πάλι.

Υ.Γ.: Ρε gmnth, εμένα γιατί η βρώμη μου ανοίγει τρελλά την όρεξη, οεο;;;;;;;

Και χαλαρά με το γιαουρτάκι, μη δημιουργήσει και θέμα στο μικρουλάκι σου, ρε συ.....

mkcm είπε:
Νέος πίνακας

__________αρχικό βάρος _____τωρινό βάρος _______στόχος

Liana________90,1______________67__________________65

gmnth_______74________________62_________________50

mkcm________68_______________59__________________50

katerina71____92_______________84,7________________78

Ioio___________________________71__________________60

matri__________________________69_________________65

Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κόρες καλημερούδια,

μία ερώτηση κι επανέρχομαι αργότερα,

ο στόχος είναι γενικά πόσο θέλουμε να αδυνατίσουμε ή έως τα Χριστούγεννα?

1527894gvxcsdbcpz.gif

katerina71 είπε:
Κόρες καλημερούδια,

μία ερώτηση κι επανέρχομαι αργότερα,

ο στόχος είναι γενικά πόσο θέλουμε να αδυνατίσουμε ή έως τα Χριστούγεννα?

Απαντώ στα γρήγορα γιατί πνίγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Μέχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, δε σας πρόλαβα! :?

να ευχηθώ, πρώτα απ' όλα καλή προσαρμογή στα του φθινοπώρου για όλες μας με πολλή υγεία και σωστές ισορροπημένες διατροφές, για να είμαστε και εντός θέματος ;).

Να πω κι εγώ τα δικά μου τώρα:

Σημερινό ζύγισμα 55,1. Δε θυμάμαι πού ακριβώς είχα μείνει αλλά νομίζω περίπου ένα κιλάκι πρέπει να το τσίμπησα :oops:. Κι όχι τίποτα άλλο ρε γμτ αλλά αυτά τα τελευταία τα άτιμα τα χάνω τόσο δύσκολα εγώ :mad:. Anyway, πάμε γι' άλλα τώρα. Στόχος τα 51 :) αλλά, αν μου αρέσω και νωρίτερα, δεν το παντρεύτηκα κιόλας το 51, το αλλάζω :tongue:!

Φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

mkcm είπε:
ΔΗλαδή, θύμωσε μαζί μου μια συνάδελφος, επειδή δεν κάθομαι υπερωρίες με αποτέλεσμα να μην κάθεται κανένας συνάδελφος του τμήματος υπερωρίες ενώ εκείνη θέλει να κάθεται και να μη φαίνεται κάπως στους υπόλοιπους:confused:....... Άβυσσος η ψυχή ορισμένων......

αχαχαχα, καλό!!! :lol::lol:

Φυσικά, αν ήμουν στη θέση σου, δεν ξέρω, αν θα μου φαινόταν τόσο αστείο :rolleyes:.

Αλλά και πάλι είναι τόσο εκκεντρικό, που μάλλον δύσκολα θα με χάλαγε κιόλας.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...