Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εχασα 1.200, παρακαλω να μου αφαιρεθει απο τα κιλα μου (επειδη εχω χασει πολλες σελιδες, η βικυ74 που ειναι?)

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gifo.gif

καλημέρα γοργόνες!

έχασα 1,700!!!! είμαι χαρούμενη!!!!!!

(

Ξανά b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gifo.gif!!!

Κουράγιο και καλή συνέχεια και στις δύο και να προσέχετε το θυροειδή σας!!!

Είναι τζαναμπέτικος, ο άτιμος.

Χθες πέρασα ΚΑΙ τη Δευτέρα από την κόλαση. Ο μικρός έκλαιγε ΟΛΟ το απόγευμα, εγώ ήμουν ήδη κομμάτια και μόνη στο σπίτι (ο χάζμπαντ στο νοσοκομείο με τον πατέρα του).

Οπότε ... μια ομορφιά!

Το καλό είναι ότι κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ, μέχρι τις 9+, οπότε σαν να ξεκουράστηκα.

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif ΚΟΥΚΛΕΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα και απο εμενα

@μπαπ:μη[πως γυροφερνες στη στοα σπυρου μηλιου (βλ.αττικα)χθες το πρωι?

εχασα 1.200, παρακαλω να μου αφαιρεθει απο τα κιλα μου (επειδη εχω χασει πολλες σελιδες, η βικυ74 που ειναι?)

και τελος, μαλλον εχω θυροεθδη, τωρα τι ακριβως θα μαθω την πεμπτη απο την γιατρο.

καλημεραααααααα

καλημεραααααααααααααααα γοργονες!!!! :mrgreen:

μακαρι να γυροφερνα στο αττικα χαχαχαχαχαχ.....αλλα τσουκου δεν ημουν εγω ;)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσι!!!!!!!!!!!.....φαντασου !!! και δεν εκανες ουσιαστικη προσπαθεια τον τελευταιο καιρο αν θυμαμαι καλα ;)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!...τωρα πως πας?...ξεκινησες γυμναστικουλα?

γιατι νομιζεις οτι εχεις θυροειδη?....εχεις τπτ συπμτωματα?....καλα αποτελεσματα ευχομαι και ολα να πανε καλα!!!!!

καλημέρα γοργόνες!

έχασα 1,700!!!! είμαι χαρούμενη!!!!!!

(παρακαλώ να μην αφαιρεθεί γιατί ενδιάμεσα (θκατοδιάστημα) είχα πάρει... οπότε είμαι στα ίδια... θα ενημερώσω όταν)

αλλά... είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ειδικά γιατί έτσι όπως είναι ο θυροειδής μου δεν το περίμενα! μακάρι να ρυθμιστεί σιγά σιγά :)

σας φιλώ, δουλίτσα τώρα

ελα ρε τσιπουρααααααααααααααααααααα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λέμεεεεεεεεεεεεεε !!!!!.....μπραβο βρε ψαρακι μου !!!!....εκανες ΤΕΛΕΙΑ αρχη!!!!....συνεχισε ετσι....οτι σου εχει πει για τη διατροφη ο γιατρος και ολα θα πανε σουπερ!!!!

καλημερα και στις υπολοιπες!!!!

Ζωη και Μαεστρια υπομονη ....δεν εχω να πω κατι αλλο για τις καθυστερησεις στους μισθους σας....ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Ντινα...κλειδοκρατορα .....με το καλο η ΜΠΕΜΠΑ σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ταρα welcome back :mrgreen:....πολυ μου αρεσαν τα νεα σου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ

Χαμομηλακι τι κανεις?...βρηκαμε κανα ρουχαλακι?

Γιωργιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα????....αχ σε εχω χασει δεν ''συναντιομαστε'' ρε γμτ πλεον....φιλια πολλα και συνεχισε την καλη προσπαθεια....εισαι παραδειγμα για ολες!!!! :mrgreen:

Ελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! Τι κανεις ''εργενισσα'' ???:tongue:....

αχ ολο και καποιες θα εχω ξεχασει....σορρυ κοριτσια αλλα πηζω τραγικα....

φιλια σε ολες!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ζωη, σου ευχομαι να παρεις ολες τις αποδοχες σου και να εχουμε ολες τη δουλιτσα μας.

Από το στόμα σου και στου αφεντικού το αυτί!!!!χαχαχαχαχαχα......

Εγώ εδώ είμαι!!!!!ΠΑΡΟΥΣΑ!!!χαχαχαχα....συγχαρητήρια για τις απώλειες!!!!!!!!!!καλή συνέχεια!!!

τσιπούραααααα.......ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ, ΄καλή συνέχεια!!!!!!! 000203EB.gif

Λοιπόν εχθές πήρα την "ηρωική" απόφαση να κάνω διάδρομο!!!!!

ΕΛΙΩΣΑ στη ζέστη λέμεεεεεεεε!!!!μετά ήμουν για καμιά ώρα στη ντουζιέρα!και μετά κατευθείαν για ύπνο!!!

Πρέπει να έχω χάσει και εγώ, αλλά δεν έχω ζυγιστεί-και δεν ξέρω πόσο έχω χάσει, γιατί έβαλα ένα παντελονάκι σήμερα και ψιλοέπλεε!!!!!

Γιούυυυπιιιιιιιιι 0002013F.gif 00020151.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Γεια σου συναδέλφισσα - συμπάσχουσα(στην απληρωσιά!!)

Kαι στην αφραγκία!!

Να σε ρωτήσω, εσύ είσαι στη φωτογραφία που έχεις; Σαν τραγουδίστρια της χιπ χοπ είσαι!!! (άλα της :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο σε όλες μας!!!! είμασταν αστέρια έτσι κι αλλιώς ... τώρα είμαστε και ΚιΟυρίες με τα όλα μας!

παιδάκια βαριέμαι τη ζωή μου.... αντε δουλειά

φιλιά

Είπαμε, εσύ που πληρώνεσαι κανονικά ΣΤΡΩΣΟΥ και δούλευε! :twisted:

Εγώ με τη ΖΩΗ κάνουμε επίσχεση εργασίας! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαι στην αφραγκία!!

Να σε ρωτήσω, εσύ είσαι στη φωτογραφία που έχεις; Σαν τραγουδίστρια της χιπ χοπ είσαι!!! (άλα της :mrgreen:)

χαχαχαχαχαχαχα......όχι βρεεεε!!!ήταν η μοναδική φωτογραφία που μπορούσα να βάλω στο προφίλ / ό,τι άλλη έβαζα δεν μου την κρατούσε...μάλλον επέλεγα μεγάλης ανάλυσης φωτό.

Έχεις φβ;;;

ΑΧ!! σημερα βρηκε ο χριστιανος ο ορκτωτος λογιστης να ερθει μου εχει κανει κατι νευρα κορδωνια ολο πανω απο το κεφαλι μου ειναι ευτηχος τωρα πηγε τουλετα και σας διαβασα αλεξια τι θεμα εχεις με τι θερουδι !!

Διαφημίσεις

Είπαμε, εσύ που πληρώνεσαι κανονικά ΣΤΡΩΣΟΥ και δούλευε! :twisted:

Εγώ με τη ΖΩΗ κάνουμε επίσχεση εργασίας! :mrgreen::mrgreen:

Εμένα η αγαπημένη μου φράση τελευταία είναι η εξής:

"Εμείς (εργαζόμενοι) κάνουμε πως δουλεύουμε, και εσείς (αφεντικά) κάνετε πως μας πληρώνετε!!!!" Καλόο;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΧ!! σημερα βρηκε ο χριστιανος ο ορκτωτος λογιστης να ερθει μου εχει κανει κατι νευρα κορδωνια ολο πανω απο το κεφαλι μου ειναι ευτηχος τωρα πηγε τουλετα και σας διαβασα αλεξια τι θεμα εχεις με τι θερουδι !!

Σε ματιάσανεεεεεεεεεεε, σου ρθε ο ελεγκτής-!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χάντρα θαλασσιά από δω και πέρα!!!!:D

καλημεραααααααααααααααα γοργονες!!!! :mrgreen:

μακαρι να γυροφερνα στο αττικα χαχαχαχαχαχ.....αλλα τσουκου δεν ημουν εγω ;)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσι!!!!!!!!!!!.....φαντασου !!! και δεν εκανες ουσιαστικη προσπαθεια τον τελευταιο καιρο αν θυμαμαι καλα ;)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!...τωρα πως πας?...ξεκινησες γυμναστικουλα?

γιατι νομιζεις οτι εχεις θυροειδη?....εχεις τπτ συπμτωματα?....καλα αποτελεσματα ευχομαι και ολα να πανε καλα!!!!!

δεν νομιζω οτι εχω, εχω σιγουρα, εκανα υπερηχο και μου βρηκε διαφορα απ οτι λεει, περιμενω αυριο τις αιματολογικες και θα δω την γιατρο μεθαυριο να μου πει

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...