Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!!

τι διαβάζεις? εγώ τρελαίνομαι για Χρυσηιδα Δημουλίδου και Μαντά!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Κατερινααααα τρελαινομαι κ εγω για Δημουλιδου κ Μαντα...αλλα τωρα με την μικρη δεν εχω χρονο να διαβασω μαλλον οταν παει σχολειο χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι, ναι, έχασα 2 κιλάκια και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βασικά πρόσεχα πάρα πάρα πολύ, γιατί μου πήρε ο άντρας μου ένα καυτό σορτσάκι δώρο που με τσίτωνε τρελά, αλλά το είχα βάλει σκοπό στην πρώτη μας έξοδο να το φορέσω. Όπερ και εγένετο!!!!!!!

Ε, από κει και πέρα πήρα τα πάνω μου. Δε λέω, έφαγα και τα παγωτά μου και στους φίλους μας που πήγαμε ημουν λάρτζ στη διατροφή, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πολύ προσεκτική. Όχι φαγητό το βράδυ, όχι αλκοόλ, όχι ψωμιά και μακαρονάδες, κλπ. Στην ουσία έτρωγα φρουτάκια με μέτρο, πρωτεΐνες και σαλάτες!!!!!!!!!!!!

Μπραβο τελεια αυτα ειναι διακοπες κ μειον τα κιλα....

Καλημέρα κοράκλες μου!!!!!!!!!! Ημέρα ζυγίσματος σήμερα....

Κάνω μια πρόταση. Επειδή μεσολάβησε καλοκαίρι, άλλες το έριξαν έξω, άλλες όχι, άλλες έχουν χαθεί, άλλες προστεθεί κι επειδή εγώ έχω χάσει λίγο την μπάλα, να κάνουμε επανεκκίνηση; Να ξεκινήσουμε δηλαδή με νέο πινακάκι, όπου θα γράψουμε σήμερα το βάρος μας κι από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι προσθαφαιρέσεις;

Να δώσουμε δηλαδή σημερινό βάρος και στόχο (ας πούμε μέχρι τα Χριστούγεννα) και να πορευτούμε έτσι. Δε θέλω να αδικήσω βέβαια τα κορίτσια που έχουν χάσει πολλά και θέλουν να βλέπουν και τη συνολική απώλεια, οπότε ίσως αν θέλετε και το χρειάζεστε να βάλουμε στο τέλος και τη συνολική μέχρι σήμερα απώλεια (να τη γράψετε δηλαδή μαζί με το σημερινό βάρος).

Matri, ψηλή δε με λές. 1,68 είμαι. Η αλήθεια είναι κι έτσι να μείνω όπως είμαι δεν είναι κακό (small/ extra small φοράω σε μπλούζες και φορέματα και small/medium σε παντελόνια), αλλά τώρα θα αρχίσω να χάνω και από την περιφέρεια που είναι το προβληματικό μου σημείο. Επίσης, μια ζωή ήμουν κοκκαλιάρα κι έχω συνηθίσει έτσι. Άλλωστε, για να είμαστε και ειλικρινείς δεν έφτασα στα κιλά που είμαι με σωστή διατροφή. Υπήρχαν μήνες ολόκληροι (αθροιστικά) που έτρωγα σαβούρα και ορισμένες εβδομάδες ενδιάμεσα που πρόσεχα. Άρα, αν επανέλθω σε σωστές διατροφικές συνήθειες - που εντέλει αυτό είναι το ζητούμενο - εκ των πραγμάτων θα χάσω.

Κατερίνα, εγώ διαβάζω αρκετά επιστημονικά βιβλία (αναγκαία για τη δουλειά μου), ιστορία πάρα πολύ και για χαλάρωση είμαι πιστή του Stephen King!!!!!!!!!!!

Α, για μένα σημερινό βάρος 59 κιλά και στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα -9 κιλά. Νομίζω συνολικά έχω χάσει 10 - 11 κιλά;

καλημέρα mkcm, καλημέρα κόρες

mkcm τέλεια η ιδέα σου για επανεκκίνηση!!!!!!!!!!!!!!!

αρχικό βάρος = 92,000 κιλά

σημερινό βάρος = 84.700 κιλά

στόχος έως τα Χριστούγεννα = 78,000 κιλά

φιλάκια πολλά και καλή μας αρχή!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Κατερινααααα τρελαινομαι κ εγω για Δημουλιδου κ Μαντα...αλλα τωρα με την μικρη δεν εχω χρονο να διαβασω μαλλον οταν παει σχολειο χαχαχα

χαχαχα θα τα διαβάσεις όλα μαζεμένα!!!

έχει γράψει κάτι τέλεια η Δημουλίδου!!! τα σκέφτομαι και γλύφομαι, σαν να είναι σοκολάτα ένα πράμα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

και εμενα μου αρεσει το διαβασμα. Η αδελφη μου εχι παρει τρελλα βιβλια απο παζαρια και τα δανειζομε. Επισης στην πολη μου εχουμε και σουπερ δημοσια βιβλιοθηκη.

Αχ κατερινα σε σκεφτομαι οτι εχεις χασει αρκετα κιλακια και παίρνω θαρρος.

άντε να επανεκκινήσουμε, όπως λέει και η αρχηγός μας!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σας κοριτσια αντε να μαζευτουμε....εγω στα 67 κιλα κολλησα ενταξει εκανα κ παρασπονδιες κατι σε φιλους ολο κ κατι τσιμπουσα αλλα πρεπει να ρυθμισω τον θυροειδη λογικα να αλλαξω χαπι γιατι εχασα πολλα κιλα ισως ετσι χασω κ τα αλλα 2...δεν παραπονιεμαι - 23 κιλα...πηρα κ την συντηρηση σημερα...

πωπωωπωπω!!!!!!!!!!!

είσαι αστέεεεεεεεεεεεεεριιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Μαρή Κατερίνα, μήπως θυμάσαι και το δικό μου αρχικό γιατί βαριέμαι να ψάξω... :oops:

68,00 (έχω κρατήσει τα πινακάκια)

μαρηηηηηηηηη αρχισε το αλτσχαιμερ απο τώρα??????????

1527894gvxcsdbcpz.gif

Όχι, ρε χαζούλα... Απλά είχα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη νομίζω με 71 κιλά και δε θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν όταν αρχίσαμε να γράφουμε στο θέμα αυτό!!!!!!!!!!

68 λοιπόν κιλά ήμουν, τουτέστιν έχω χάσει 9 και θέλω άλλα 9.....

Μέχρι στιγμής δεν είμαστε πολλές που έχουμε γράψει:

katerina71, Liana και mkcm.

Δε θα φτιάξω σήμερα πινακάκι, ώστε να προλάβουν κι οι υπόλοιπες να γράψουν, όσες θέλουν δηλαδή. Θα το φτιάξω αύριο πουρνό - πουρνό, γιατί κατά τις 11 έχω meeting....

καλως ηρθαμε και παλι , προλαβα λιγα πραγματα να διαβασω ! μπραβο mkcm για την απωλεια !!! να πω οτι δε θα ζηλεψα !!:D ψεμματα θα πω !!!!:cool::cool: ζυγιστηκα σημερα 62 με βαζεται . 12 κιλα οπως ειχαμε πει τουλαχιστον . τωρα μεχρι τα χριστουγεννα τι στοχο να πω ??? αφου εδω και 7 μηνες δεν εχω χασει τιποτα, θα αρχισω απο δω και περα ?? εγω τη προσπαθεια παντως θα την ξεκινησω απο αυριο που εχει και πρωτη ο μηνας.

τον θηλασμο τον συνεχιζω, γαλακτοκομικα ακομα δε εχω βαλει στη διατροφη μου, το σκεφτομαι ομως απο αυριο μηπως με την διαιτα βαλω εστω μισο γιαουρτακι να δω πως θα τα παει και το μωρο. ουτε και περιοδο εχω ακομα, κατα καιρους ομως με πιανουν κατι πονακια, και εκει που λεω οτι θα ερθει, τιποτα !!

καλο χειμωνααα!!

Καλησπέρα, κορίτσια! Τί κάνετε; Mckm, μπράβο! Σε θαυμάζω! Δεν πρόλαβα να ζυγιστώ, βάλε με βάρος τωρινό 70,5 και στόχο τα 60. Αν προλάβω να ζυγιστώ αύριο πριν να φτιάξεις το πινακάκι θα ενημερώσω.

Gmnth03, κι εγώ θηλάζω ακόμα και νιώθω τα πονάκια αυτά που λες και τίποτα ακόμα. :(

Καλή επιτυχία σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...