Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μπραβο λιανα λιγο ακομα σου εμεινε !! ηθελα να ξαναπαω και εγω στη διαιτολογο σ αυτη που πηγα ή σε καποια αλλη. αλλα σκεφτομαι μηπως τσαμπα δινω τα χρηματα αφου δεν εχω τελειωσει με τον θηλασμο ? αυτο με προβληματιζει.

Αν δεν κανω λαθος αλλη διατροφη θα σου δωσει με το θηλασμο κ οχι αυστηρη...εγω τα εχασα σχετικα γρηγορα κ δεν το περιμενα...μου ειπε η κοπελα επειδη ξεκινησα 1 χρονο μετα που γεννησα κ οχι αμεσως ρυθμιστηκε ο μεταβολισμος...μην παρεξηγηθω αναλογα κ με τον οργανισμο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μπραβο λιανα λιγο ακομα σου εμεινε !! ηθελα να ξαναπαω και εγω στη διαιτολογο σ αυτη που πηγα ή σε καποια αλλη. αλλα σκεφτομαι μηπως τσαμπα δινω τα χρηματα αφου δεν εχω τελειωσει με τον θηλασμο ? αυτο με προβληματιζει.

Στην εγκυμοσυνη ειχα παρει 20 κιλα αλλα ξεκινησα με 15 κιλα παραπανω...ειχα παρει 4-5 μετα ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη που μου εμειναν κ τα κιλα.αλλα στις 40 μερες εχασα 15 κιλα...μετα σ ενα χρονο πηρα κι αλλα 5.απελπιστηκα κ ετσι ξεκινησα διατροφη κ χαιρομαι με την αποφαση μου...

Αν δεν κανω λαθος αλλη διατροφη θα σου δωσει με το θηλασμο κ οχι αυστηρη...εγω τα εχασα σχετικα γρηγορα κ δεν το περιμενα...μου ειπε η κοπελα επειδη ξεκινησα 1 χρονο μετα που γεννησα κ οχι αμεσως ρυθμιστηκε ο μεταβολισμος...μην παρεξηγηθω αναλογα κ με τον οργανισμο

κοιτα πηγα την πρωτη βδομαδα, και μου λεει θελω να ερθεις την επομενη βδομαδα και να μου εχεις γραψει τι τρως ολη μερα καθε μερα . και ετσι πηγα με ζυγισε και εχασα ενα κιλο. μονο και μονο επειδη προσεχα για να μη γραφω οτι τρωω δηλαδη. οταν τα ειδα , μου ειπε δυο πραγματα , 1ον απορω πως εχεις γαλα και δευτερον πως δεν εχεις χασει ακομα. τη δευτερη βδομαδα μου εδωσε τη διαιτα 1400 θερμ. δεν εχασα τιποτα , πηγα ομως με ζυγισε μου λεει θελει υπομονη ,ελα σε δυο βδομαδες, της λεω πολυ δεν ειναι?! συμφωνησαμε στις 10 μερες. ζυγιζομαι τιποτα δεν ειχα χασει ουτε γραμμαριο. την πηρα τηλεφωνο και της λεω δεν μπορω να ερθω γιατι γραφει φυσικη ο γιος μου και θελει βοηθεια. θα σας παρω την αλλη βδομαδα για να το κανονισουμε. εεε και δεν την πηρα ποτε . προσπαθησα με αυτη που μου εχει δωσει , αλλα τιποτα , ενα κιλο πανω ενα κιλο κατω.

μιλουσα με μια κοπελα τις προαλλες και μου ειπε οτι μπορω να κοψω 200 θερμιδες . ξερω οτι ας θηλαζω , οι θερμιδες για μενα ειναι πολλες γι αυτο δε χανω. εγω ολα τα χρονια ειχα μαθει τον οργανισμο μου να τρωω πολυ λιγο. απλα τωρα και λογω των ορμονων και της κατακρατησης ειναι πολυ δυσκολο. μεθαυριο θα παμε για λιγες μερες διακοπες , θα ξεκινησω μετα παλι οταν γυρισουμε , και βλεπουμε !!

κοιτα πηγα την πρωτη βδομαδα, και μου λεει θελω να ερθεις την επομενη βδομαδα και να μου εχεις γραψει τι τρως ολη μερα καθε μερα . και ετσι πηγα με ζυγισε και εχασα ενα κιλο. μονο και μονο επειδη προσεχα για να μη γραφω οτι τρωω δηλαδη. οταν τα ειδα , μου ειπε δυο πραγματα , 1ον απορω πως εχεις γαλα και δευτερον πως δεν εχεις χασει ακομα. τη δευτερη βδομαδα μου εδωσε τη διαιτα 1400 θερμ. δεν εχασα τιποτα , πηγα ομως με ζυγισε μου λεει θελει υπομονη ,ελα σε δυο βδομαδες, της λεω πολυ δεν ειναι?! συμφωνησαμε στις 10 μερες. ζυγιζομαι τιποτα δεν ειχα χασει ουτε γραμμαριο. την πηρα τηλεφωνο και της λεω δεν μπορω να ερθω γιατι γραφει φυσικη ο γιος μου και θελει βοηθεια. θα σας παρω την αλλη βδομαδα για να το κανονισουμε. εεε και δεν την πηρα ποτε . προσπαθησα με αυτη που μου εχει δωσει , αλλα τιποτα , ενα κιλο πανω ενα κιλο κατω.

μιλουσα με μια κοπελα τις προαλλες και μου ειπε οτι μπορω να κοψω 200 θερμιδες . ξερω οτι ας θηλαζω , οι θερμιδες για μενα ειναι πολλες γι αυτο δε χανω. εγω ολα τα χρονια ειχα μαθει τον οργανισμο μου να τρωω πολυ λιγο. απλα τωρα και λογω των ορμονων και της κατακρατησης ειναι πολυ δυσκολο. μεθαυριο θα παμε για λιγες μερες διακοπες , θα ξεκινησω μετα παλι οταν γυρισουμε , και βλεπουμε !!

Αυτο με τις θερμιδες δεν ξερω πως ειναι δεν τις μετραω...πηγαινε τις διακοπες σου να χαρεις κ απο σεπτεμβρη μπαινεις σε προγραμμα...παντως ο χειμωνας για διαιτα ειναι καλυτερος γιατι τωρα ολο κ κατι βγαινει καλοκαιρι ειναι χαχα

• 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σας κόρες!!!

για μένα τέλος οι διακοπές, από σήμερα τα κεφάλια μέσα!!

Καλό φθινόπωρο να έχουμε με πολλές και καλές επιτυχίες στις δίαιτές μας.

Η αρχηγός μας διακοπάρει ακόμη?

Λιάνα πας σούπερ, μην μασάς!!!

Κακάο, πολύ γέλασα με το πίτουρο!!!

gmnth03 κι εγώ πιστεύω να τελειώσεις με τον θηλασμό πρώτα και μετά δυναμικά κάνεις δίαιτα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, I'm back!!!!!!!!!!!!!!!

Περάσαμε υπέροχα!!!!!!!!!!!

Το Άμστερνταμ σούπερ!!!!!!!!!!! Το ξενοδοχείο τέλειο... είχε και μενού για βρέφη, οπότε δεν αναγκάστηκα να κουβαλάω μούλτι και φαγητά. Τα παιδιά σούπερ συνεργάσιμα στις τσάρκες.

Η εταιρεία παραπάνω από ευχαριστημένη με το νέο μοντέλο. Ήδη μέσα στον Αύγουστο, παρόλο που υπολειτουργούσε το τμήμα, κάναμε 2 νέες δημοσιεύσεις (επέβλεπα μέσω νετ παναθεμά μου - φανταστείτε με να κείμαι στην παραλία και να διορθώνω μελέτες....:roll:) και έχουμε για το Σεπτέμβρη άλλες 3 - 4 στα σκαριά....

Μετά πήγαμε 15 μέρες στους γονείς μου, λίγες μέρες στα πεθερικά και άλλες λίγες μέρες σε κάτι φίλους μας!!!!!!!!

Προς το τέλος μας είχε λείψει το σπιτάκι μας τρελά και χθες που γυρίσαμε τα παιδιά ξετρελάθηκαν.

Έχασα άλλα 2 κιλάκια και γενικά είχα καλά σχόλια από τους πάντες για τα κιλάκια μου!!!!!!!!!! Άλλα 9 μου έμειναν. Αν τα χάσω μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαι χαρούμενη. Αυτό το πλάνο βάζω, αν πάλι χαθούν νωρίτερα.... Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο και στις υπόλοιπες.

Cacao μου, ελπίζω να έχεις ξεμπερδέψει με το εξάνθημα. Γράψε μας τι έγινε.

Κατερίνα..... μου έλειψες, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλες μου λείψατε!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη

έχασες άλλα δύο κιλάκια σε διακοπές????????????

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν παίζεσαι!!!!!!!!

πως έγινε αυτό? δεν έτρωγες? στην πεθερά? πες μας λεπτομέρειες.

δηλαδή πόσα κιλά είσαι τώρα?

κι εμένα μου έλειψες!!!!!!!!!!!!!!

γενικά μου έλειψε το πρόγραμμά μας το ζύγισμά μας, άντε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας.

Δεν ζυγίστηκα, θα ζυγιστώ Τετάρτη για το πινακάκι μας (ακούς αρχηγέ?) αλλά πρέπει να έχω πάρει, το καταλαβαίνω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι, ναι, έχασα 2 κιλάκια και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βασικά πρόσεχα πάρα πάρα πολύ, γιατί μου πήρε ο άντρας μου ένα καυτό σορτσάκι δώρο που με τσίτωνε τρελά, αλλά το είχα βάλει σκοπό στην πρώτη μας έξοδο να το φορέσω. Όπερ και εγένετο!!!!!!!

Ε, από κει και πέρα πήρα τα πάνω μου. Δε λέω, έφαγα και τα παγωτά μου και στους φίλους μας που πήγαμε ημουν λάρτζ στη διατροφή, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πολύ προσεκτική. Όχι φαγητό το βράδυ, όχι αλκοόλ, όχι ψωμιά και μακαρονάδες, κλπ. Στην ουσία έτρωγα φρουτάκια με μέτρο, πρωτεΐνες και σαλάτες!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι, έχασα 2 κιλάκια και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βασικά πρόσεχα πάρα πάρα πολύ, γιατί μου πήρε ο άντρας μου ένα καυτό σορτσάκι δώρο που με τσίτωνε τρελά, αλλά το είχα βάλει σκοπό στην πρώτη μας έξοδο να το φορέσω. Όπερ και εγένετο!!!!!!!

Ε, από κει και πέρα πήρα τα πάνω μου. Δε λέω, έφαγα και τα παγωτά μου και στους φίλους μας που πήγαμε ημουν λάρτζ στη διατροφή, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πολύ προσεκτική. Όχι φαγητό το βράδυ, όχι αλκοόλ, όχι ψωμιά και μακαρονάδες, κλπ. Στην ουσία έτρωγα φρουτάκια με μέτρο, πρωτεΐνες και σαλάτες!!!!!!!!!!!!

εσύ έκανες άθλο, όχι αστεία!!!!

μπράβοοοοοοοοοοοοο

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπα, δεν ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν χαλαρή, ξεκούραστη, κοιμόμουν αρκετά το βράδυ και το μεσημέρι, πήγαινα πρωί - απόγευμα στη θάλασσα κι αν όχι στη θάλασσα βόλτα κι έτσι ξεχνιόμουν και δεν είχα συνέχεια το νου μου στο φαγητό. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο το να μην τρώω στις διακοπές απ' ότι στο σπίτι.

Επίσης, τα βράδια αν δεν έβγαινα, διάβαζα βιβλίο και κολλούσα εκεί. Με την τηλεόραση όσο να είναι τραβιέται ο μεζές, με το βιβλίο όχι. Οπότε αποφάσισα και τώρα να αντικαθιστώ το βιβλίο με την τηλεόραση τα βράδια.

Ελπίζω μόνο να μη με πάρει από κάτω η ρούτινα και η κούραση πάλι.

Βέβαια, το θετικό είναι ότι ο μικρός κοιμάται πλέον τη νύχτα συνεχόμενα και έτσι ξεκουράζομαι κι εγώ καλύτερα...

Διαφημίσεις

.........

Βέβαια, το θετικό είναι ότι ο μικρός κοιμάται πλέον τη νύχτα συνεχόμενα και έτσι ξεκουράζομαι κι εγώ καλύτερα...

Πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!!

...........

Επίσης, τα βράδια αν δεν έβγαινα, διάβαζα βιβλίο και κολλούσα εκεί. Με την τηλεόραση όσο να είναι τραβιέται ο μεζές, με το βιβλίο όχι. Οπότε αποφάσισα και τώρα να αντικαθιστώ το βιβλίο με την τηλεόραση τα βράδια.

..........

τι διαβάζεις? εγώ τρελαίνομαι για Χρυσηιδα Δημουλίδου και Μαντά!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

γεια σας κοριτσια.

Αντε να μαζευομαστε (ως παρεα και σε κιλα).

Εγω κανοντας απολογισμο του καλοκαιριου υπηρχαν φασεις που ημουν ηρεμη χαλαλαρη και ελεγχα φαγητο. Υπηρχαν και αλλες που το εριχνα εξω. Εχω καιρο να ζυγιστω. Μαλλον κατι εχω παρει αλλα οχι πολυ (ελπιζω)

Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι μου λειπει το προγραμμα. Αρα στοχος ο προγραμματιμος της επωμενης μερεας τι τρωω.

Η καθημερηνοτητα μου ειναι πιεστικη και το φαγητο η παρηγορια μου. Εχω αρχισει να το ελεγχω.

Ολη μερα ταιζω βρε κοριτσια. Ο ενας ειναι και πολυ κακοφαγος με θεματα υγειας. Και τα 2 απο τα τρια παιδακια μου ειμαστε με θεραπεια σιδηρου για αναιμια

Σκεφτομαι οτι αν δεν χασω 3 κιλα μεχρι το Δεκεμβρη να παω διαιτολογο

Πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!!

τι διαβάζεις? εγώ τρελαίνομαι για Χρυσηιδα Δημουλίδου και Μαντά!!!!!!!!!!!!!!!

και εμενα μου αρεσει το διαβασμα. Η αδελφη μου εχι παρει τρελλα βιβλια απο παζαρια και τα δανειζομε. Επισης στην πολη μου εχουμε και σουπερ δημοσια βιβλιοθηκη.

Αχ κατερινα σε σκεφτομαι οτι εχεις χασει αρκετα κιλακια και παίρνω θαρρος.

. Ήμουν χαλαρή, ξεκούραστη, κοιμόμουν αρκετά το βράδυ και. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο το να μην τρώω στις διακοπές απ' ότι στο σπίτι.......

'''''''''''''''''''''''''''

Ελπίζω μόνο να μη με πάρει από κάτω η ρούτινα και η κούραση πάλι.

Και εγω το ιδο. Τις μερες των διακοπων ηταν η φαση που ξεφουσκωνα...Αχ ηταν λιγες όμως.,,.

Εισαι σε καλο δρομο εσυ δεν σε φοβαμαι. Ομως δεν ειναι πολλα να χασεις κι αλλο.??? Εισαι και ψηλη αν θυμαμαι καλα

Γεια σας κοριτσια αντε να μαζευτουμε....εγω στα 67 κιλα κολλησα ενταξει εκανα κ παρασπονδιες κατι σε φιλους ολο κ κατι τσιμπουσα αλλα πρεπει να ρυθμισω τον θυροειδη λογικα να αλλαξω χαπι γιατι εχασα πολλα κιλα ισως ετσι χασω κ τα αλλα 2...δεν παραπονιεμαι - 23 κιλα...πηρα κ την συντηρηση σημερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...