Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αυτο θα σε ρωτουσα ποτε αδιαθετησες, ξερω οτι δεν υπαρχει κανονας για το ποτε θα ερθει η περιοδος. αλλα νομιζω οτι αν ειχα αδιαθετησει ισως ξεκολλουσε καπως ο οργανισμος μου . θυροειδη δεν εχω κανει εξετασεις , εκτος απο την αρχη της εγκυμοσυνης . πηγα για τεστ παπ πριν 3 βδομαδες ( και τωρα που το θυμηθηκα ουτε την απαντηση δεν πηρα) ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε δεν χρειαζεται ακομα. απο σεπτεμβρη θα βρω γιατρο να μου γραψει να κανω .

πληγουρι δεν εχω φαει ποτε , πιτουρα βρωμης ετρωγα με το γιαουρτι . γενικα εγω εχανα βαρος ευκολα σχετικα αλλα και παιρνω ακομα πιο ευκολα . αυτο με το τσιμπολογημα το εκανα και πολυ μαλιστα , το εχω σταματησει ομως τωρα. εχθες που εκανα κατα γραμμα με εδειξε 300 γρ πιο λιγο, αλλα δε χαιρομαι γιατι αυτο γινεται τη μια πανω την αλλη κατω .

σ ευχαριστω πολυυυυ πολυυ για την βοηθεια , και τις ιδεες σου !!!:P

Αδιαθετησα στους 5,5μηνες.ακομη θηλαζαμε αποκλειστικα χωρις στερεες.μιλαμε φουλ.ανα 2-3ωρες μερα-νυχτα.στο τστ ειδε τπτ να προμηνει περιοδο;καποιες αδιαθετουν μετα τον αποθηλασμο.ακομη θα περιμενα.αλλα εχασα τα κιλα εγκυμοσυνης σε 10μερες(10κιλα) κ αλλα 7σε 6.κ με τη διατροφη 6σε 3μηνες.κ δ χανω ευκολα.κανε εναν ελεγχο απο σεπτεμβρη.

Πληγουρι τρελαινομαστε οικογενειακως.το βαζω κ σε γεμιστα.

Παιζει ρολο ακομη κ το ποσο εχεις θηλασει κ ποτε τελευταια φορα στο καθημερινο ζυγισμα.

Δ κανει τπτ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αδιαθετησα στους 5,5μηνες.ακομη θηλαζαμε αποκλειστικα χωρις στερεες.μιλαμε φουλ.ανα 2-3ωρες μερα-νυχτα.στο τστ ειδε τπτ να προμηνει περιοδο;καποιες αδιαθετουν μετα τον αποθηλασμο.ακομη θα περιμενα.αλλα εχασα τα κιλα εγκυμοσυνης σε 10μερες(10κιλα) κ αλλα 7σε 6.κ με τη διατροφη 6σε 3μηνες.κ δ χανω ευκολα.κανε εναν ελεγχο απο σεπτεμβρη.

Πληγουρι τρελαινομαστε οικογενειακως.το βαζω κ σε γεμιστα.

Παιζει ρολο ακομη κ το ποσο εχεις θηλασει κ ποτε τελευταια φορα στο καθημερινο ζυγισμα.

Δ κανει τπτ

καλημερα, στον υπερηχο δεν ειδε τιποτα τον ρωτησα. στο δευτερο παιδι αδιαθετησα στο διμηνο. μου ειπε ομως καλου κακου να φυλαγομαστε .

και εγω τα δεκα τις πρωτες μερες τα ειχα χασει, τωρα τα 12 δεν φευγουν με τιποτα , βεβαια στα ρουχα εχω δει διαφορα.

Κορίτσια Γειά σας.Εχω χάσει επεισόδια αλλά είχα διάφορα τρεξίματα με εκκρεμότητες πρώτου φύγω για διακοπές.Ειχα και κακή διάθεση τη προηγουμενη βδομαδα γτ ξέχασα τα πράγματα της μικρης στη παραλία και προφανώς τα πήραν γτ δεν βρέθηκαν πότε. ..

Αυτή τη βδομάδα κι ενώ τελειώσα με όλα όσα πρέπει να γίνουν πριν φυγουμε τρώω άλλο πακέτο. Έχω βγάλει κάτι στο στομα δίπλα στη γλώσσα και νόμιζα ότι είναι σπυράκι. Αυτό τώρα μέσα σε λίγες μέρες μεγάλωσε και όπως είδα με ακροβατικά με το καθρεφτάκι δεν είναι κάτι σε ερεθισμό ή σπυράκι αλλά ενα μικρο εξογκωμα σε άσπρο χρώμα.Περιττο να πω ότι τα έκανα πάνω μου και έτρεχα σήμερα στα νοσοκομεία με τη μικρη γτ δεν είχα και που να την αφησω.Ετσι απλά για το ιστορικο κι επειδή μπορεί να ακούγομαι υπερβολική τη γιαγιά μου τη χάσαμε από καρκίνο στο στομα που άργησαν και πολύ να διαγνώσουν.Παω στο Συγγρού μου λένε μόνο με ραντεβού στοματολογος και με παραπέμπτικο από οδοντίατρο ή τον δικό τους δερματολόγο. Τώρα ο δερματολόγος που κολλάει δε ξέρω...Μου δίνει και τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και τελικά δεν υπάρχει. Τα νεύρα μου.Σηκωνομαι και φεύγω και πάω στον Ερυθρό σε ωρλ.Μου λένε εκεί σε στοματολογο στο Συγγρο έπρεπε να πάτε. ..ασχολίαστο. ..Τέλος πάντων αυτός δεν ήξερε τι είναι. Το πίεσε και μου λέει έφυγε. Τώρα πως έφυγε και μέχρι να ξαναπάω σπίτι είχε ξαναγίνει όπως ήταν δεν μπορώ να καταλάβω. Γενικά μου είπαν να πάω σε ειδικό αν ξαναβγεί κι έτσι θα σκάσω 60 ευρουλακια.Σημερα χάλασα κάπου 30 για να τρέχω στα νοσοκομεία άδικα. Τα νεύρα μου!Ε δεν άντεξα όλο έλεγα θα φάω το ένα θα φάω το άλλο. Τελικά δεν έφαγα τίποτα. Μετά σκεφτόμουν να ζυγιστω μιας και σήμερα έτσι όπως είμαι χειρότερα δε γίνεται.Τελικα ρε παιδια έχω φτάσει 54.700 Πώς γίνεται αυτό και παρόλα αυτά δεν χωράω στα ρουχα μου;Δλδ καλό είναι γτ έλεγα ότι θα είμαι τίποτα 64 αλλά τι να το κάνω να είμαι 55 και να μη χωράω πουθενα;;Τελικά για να κλείσω εδώ έφαγα ένα μεγάλο κομμάτι κεικ που είχα κρατήσει για τη μικρή και ούτε να το φτύσει. Άμα πια!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

cacao αν δεν πας σε ιδιωτη γιατρο δουλεια δε γινεται !! δυστυχως ! καλα κανεις και το κοιταξες . σε ποναει? νιωθεις οτι ειναι σαν αυτρα?

απο ζυγισμα εγω δεν εχω κανει τιποτα , γιατι τελειωσε η μπαταρια, και δεν εχω παει να παρω καινουργια, ειναι αυτες που μπαινουν στα ρολογια αλλα πιο μεγαλη . και εχθες που πηγα στο χρυσοχοιο να παρω μια ταυτοτητα που την ειχα δωσει να μου χαραξουν το ονομα της μικρης , ξεχασα να την παρω μαζι. αλλα δεν βλεπω και διαφορα και να ανεβω σιγουρα μια απο τα ιδια θα με δειξει.

cacao οσο για τα ρουχα σου με προβληματισες .. τοσα κιλα ησουν και πριν που τα φορουσες? να ξερεις οτι ο σκελετος σε πολλες ανοιγει με την εγκυμοσυνη.

Καλημέρα. Όχι δεν με πονάει και αυτρα δεν είναι σίγουρα.Αλλα δεν έχει σημασία που δεν πονάει.

Θα πάω στις 12 επιτέλους να δούμε τι θα μου πει.

Τώρα για τα ρούχα που λέγαμε δεν εννοούσα τα παλιά μου ρούχα αλλά πχ αυτά που φορούσα περισι και μου ήταν οκ.Επειδη μετά τον χειμώνα ξαναπήρα ότι είχα χάσει περισι τέτοια εποχή.Γενικα δεν εννοώ παντελόνια γτ με τη κοιλια έχω θεμα οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα έκλειναν αλλά μπλουζες (στα μανίκια δλδ) και φορέματα που μου είναι στενά πανω (ελεεινα στενα ομως).Γι αυτό δεν ζυγιζομουν γιατί έτσι κι αλλιώς θα κρίνω από τα ρούχα αν χρειάζεται να χάσω άλλο ή όχι. Γενικά δεν με λες και αδύνατη σ αυτά τα κιλά. Άλλη μπορεί να είναι αδύνατη στα 55 εγώ όχι και δεν το λέω μόνο εγώ. Εντάξει ούτε και χοντρή είμαι αλλά πραγματικά δεν με έκανα για 55 κιλά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Όχι δεν με πονάει και αυτρα δεν είναι σίγουρα.Αλλα δεν έχει σημασία που δεν πονάει.

Θα πάω στις 12 επιτέλους να δούμε τι θα μου πει.

Τώρα για τα ρούχα που λέγαμε δεν εννοούσα τα παλιά μου ρούχα αλλά πχ αυτά που φορούσα περισι και μου ήταν οκ.Επειδη μετά τον χειμώνα ξαναπήρα ότι είχα χάσει περισι τέτοια εποχή.Γενικα δεν εννοώ παντελόνια γτ με τη κοιλια έχω θεμα οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα έκλειναν αλλά μπλουζες (στα μανίκια δλδ) και φορέματα που μου είναι στενά πανω (ελεεινα στενα ομως).Γι αυτό δεν ζυγιζομουν γιατί έτσι κι αλλιώς θα κρίνω από τα ρούχα αν χρειάζεται να χάσω άλλο ή όχι. Γενικά δεν με λες και αδύνατη σ αυτά τα κιλά. Άλλη μπορεί να είναι αδύνατη στα 55 εγώ όχι και δεν το λέω μόνο εγώ. Εντάξει ούτε και χοντρή είμαι αλλά πραγματικά δεν με έκανα για 55 κιλά.

Το εξανθηματάκι δεν θα είναι τίποτα, καμιά αλλεργία ίσως.

Όσο για τα ρούχα, αν έχεις χρόνο κάνε λίγη γυμναστική.

Το εξανθηματάκι δεν θα είναι τίποτα, καμιά αλλεργία ίσως.

Όσο για τα ρούχα, αν έχεις χρόνο κάνε λίγη γυμναστική.

Δεν είναι εξανθημα είναι ένα σχετικό μικρό εξογκωμα σε λευκό χρώμα.

Τώρα κι εκεί που πήγα σίγουρη δεν ήταν το τι είναι ακριβώς αλλά μάλλον τίποτα επικίνδυνο. Για να μου πει σίγουρα τι είναι θα πρέπει να γίνει βιοψια οπότε αν δεν φύγει σε 15 μέρες θα πάω για βιοψια.Αν και όπως την είδα κι εκείνη χαλαρή πιστεύω δεν θα χρειαστεί. Μου έδωσε ένα τζελ και στοματικό διάλυμα και βλέπουμε.

Τώρα για το θέμα γυμναστική δεν έχω χρόνο καθόλου. Με τη μικρη στο σπίτι έχει καταλήξει σε αποτυχία κάθε φορά προσπάθειας οπότε το άφησα. Καλά για γυμναστήριο δεν το συζητάω καν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν χθες μελετούσαμε τη Ντουκαν.Να είμαι έτοιμη από Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσω. Θέλει ψάξιμο η άτιμη ελπίζω να αξίζει το κόπο.

Είδα ότι υπάρχει η 2 που διαρκεί βασικά μια βδομάδα και την επαναλαμβανεις μέχρι να χάσεις τα κιλά που θες.Σιγουρα θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να την τηρήσω αλλά μετά σκεφτόμουν πως αυτή δεν έχει φάση συντήρησης και ίσως να ξεφύγω και απότομα κιολας και να τα ξαναπάρω όλα πίσω. Οπότε μάλλον κλεινω πάλι προς την κλασική. Ψάχνω διάφορες συνταγές να δω πως θα αντέξω αναίμακτα :tongue:

Εννοείται ότι τώρα που θα φύγω θα πάει η δίαιτα περίπατο ελπίζω να μη πάρω πίσω ότι έχασα. Θα προσπαθήσω να μη τρώω όλη μέρα κάθε μέρα βλακειες.

Έκανα λοιπόν το τεστ για τη συγκεκριμένη δίαιτα και τι μου βγαζει;Ότι είσαι 52 μισό και δεν χρειάζεσαι δίαιτα:shock:χαχαχαχα έλεος.Οποτε θα φτιάξω εγώ το πλάνο με το πολύ 2-3 μερες φάση επίθεσης και μετά τη δεύτερη φάση μέχρι να φτάσω μάλλον 51 κιλα (αν υποθέσουμε ότι ξεκινάω κάπου 56 γτ όλο και κάτι θα πάρω μέχρι τοτε).Τελικά πυτουρο βρώμης βρήκα σε ένα φαρμακειο εδώ κοντα αλλά κάπου διάβασα και για πυτουρο σιταριου στα ανεκτά (νομιζω) και δεν ξέρω αν θα βρω.Στο τέλος μου φαίνεται θα πάω στη γειτόνισσα στο χωριό και της ζητήσω να μου δώσει από αυτό που έχει για τις κοτες:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν χθες μελετούσαμε τη Ντουκαν.Να είμαι έτοιμη από Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσω. Θέλει ψάξιμο η άτιμη ελπίζω να αξίζει το κόπο.

Είδα ότι υπάρχει η 2 που διαρκεί βασικά μια βδομάδα και την επαναλαμβανεις μέχρι να χάσεις τα κιλά που θες.Σιγουρα θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να την τηρήσω αλλά μετά σκεφτόμουν πως αυτή δεν έχει φάση συντήρησης και ίσως να ξεφύγω και απότομα κιολας και να τα ξαναπάρω όλα πίσω. Οπότε μάλλον κλεινω πάλι προς την κλασική. Ψάχνω διάφορες συνταγές να δω πως θα αντέξω αναίμακτα :tongue:

Εννοείται ότι τώρα που θα φύγω θα πάει η δίαιτα περίπατο ελπίζω να μη πάρω πίσω ότι έχασα. Θα προσπαθήσω να μη τρώω όλη μέρα κάθε μέρα βλακειες.

Έκανα λοιπόν το τεστ για τη συγκεκριμένη δίαιτα και τι μου βγαζει;Ότι είσαι 52 μισό και δεν χρειάζεσαι δίαιτα:shock:χαχαχαχα έλεος.Οποτε θα φτιάξω εγώ το πλάνο με το πολύ 2-3 μερες φάση επίθεσης και μετά τη δεύτερη φάση μέχρι να φτάσω μάλλον 51 κιλα (αν υποθέσουμε ότι ξεκινάω κάπου 56 γτ όλο και κάτι θα πάρω μέχρι τοτε).Τελικά πυτουρο βρώμης βρήκα σε ένα φαρμακειο εδώ κοντα αλλά κάπου διάβασα και για πυτουρο σιταριου στα ανεκτά (νομιζω) και δεν ξέρω αν θα βρω.Στο τέλος μου φαίνεται θα πάω στη γειτόνισσα στο χωριό και της ζητήσω να μου δώσει από αυτό που έχει για τις κοτες:lol::lol::lol:

αυτο το τελευταιο πολυ μ αρεσε ! αν δεις οτι πιανει δωσε και σε μενα :D:D

με ειχες ρωτησει αν τα ειχα παρει και πως πηγε κτλ

δεν θυμαμαι λεπτομερειες γιατι ειναι πανω απο 3 χρονια. απλα θυμαμαι οτι δεν ειχα κανει τη συντηρηση , μονο εχασα 3-4 κιλα και μετα σταματησα.

τη κυριακη φευγουμε για λιγες μερες, ελπιζω οταν γυρισω και εγω cacao να μην εχω παει 70 :?!

δε ξερω ποιο σου εδωσε αλλα το unisept στοματικες σταγονες κανει θαυματα! !

Γιατί τα παρατησες;;;Γενικά πιστεύω σε τέτοιες διαιτες πρέπει να υπάρχει φάση συντήρησης γτ όντως θα τα ξαναπάρεις αλλιώς. Γιατί κακά τα ψέματα δε μπορείς να κάνεις τη διατροφή για παντα αυτή ακόμα και στη τελευταία φάση που δεν έχει τόσους περιορισμούς.Ασε που πραγματικά δε ξέρω μακροπροθεσμα αν κάνει καλό.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Σταγόνες δε μου έδωσε ένα τζελ μόνο θα το πάρω αύριο το πρωί γτ τώρα δε πρόλαβα.

βαζεις στο στομα δεκα σταγονες και κανεις μπουχισμο.

δεν την συνεχισα γιατι δεν ειχα αγχος μη τα ξαναπαρω, τα κιλα μου παντα ιδια ηταν , απλα επαιζα ενα κιλο πανω ενα κατω . 48 με 50 ηταν το βαρος μου. τοτε ειχα ξεφυγει λιγο ειχα παει 52 -53 καπου εκει, αν θυμαμαι καλα. να σου πω την αληθεια τις διαιτες τις βαριεμαι , να τρωω ολο τα ιδια κ τα ιδια και μετα τα παραταω, και οταν μου ερχεται η ορεξη ξανα παλι ψαχνω στο ιντερνετ για καινουργια.

Κι εγώ τις βαριέμαι αλλά προτιμώ να τη κάνω μια φορά και να τελειώνω πάρα να κάνω συνέχεια διάφορες. Πιστεύω μέχρι 3 μηνες το πολύ θα αντέξω και μετά να κάνω μια σχετικά καλή διατροφή. Αν έχανα και λίγο παραπάνω γτ μετά 1-2 κιλά πρώτου σταθεροποιηθω παίζει να τα πάρω. Αλλά και πόσο παραπανω;Δε λεει να πέσω κάτω απ 48-49.Θα κάνω λοιπόν τη συγκεκριμένη μέχρι να πάω 51 ή 50 και θα μπω στη 3 η φάση μετά για σταθεροποιηθω.Δεν. Που λογικά κι εκεί μπορεί να χάσω ένα κιλό. Θα δουμε

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;εγω σημερα ειχα ζυγισμα 67.5 παλι λιγα εχασα αλλα εχω δυσκοιλιοτητα πφφφφ πρεπει να ξεκολλησω αλλα 2 μιση κιλα θελω κ μετα θα μου δωσει συντηρηση...εγω παντως με τη διατροφη αυτη οπως σας ξαναειπα ειμαι ευχαριστημενη δεν μου λειπει κατι 5 μιση μηνες σχεδον κανω

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;εγω σημερα ειχα ζυγισμα 67.5 παλι λιγα εχασα αλλα εχω δυσκοιλιοτητα πφφφφ πρεπει να ξεκολλησω αλλα 2 μιση κιλα θελω κ μετα θα μου δωσει συντηρηση...εγω παντως με τη διατροφη αυτη οπως σας ξαναειπα ειμαι ευχαριστημενη δεν μου λειπει κατι 5 μιση μηνες σχεδον κανω

μπραβο λιανα λιγο ακομα σου εμεινε !! ηθελα να ξαναπαω και εγω στη διαιτολογο σ αυτη που πηγα ή σε καποια αλλη. αλλα σκεφτομαι μηπως τσαμπα δινω τα χρηματα αφου δεν εχω τελειωσει με τον θηλασμο ? αυτο με προβληματιζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...