Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

mkcm είπε:
Κορίτσια, μια μεγάλη καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην εταιρεία. Παρασκευή βγαίνω σε άδεια και σήμερα το απόγευμα φεύγω για Άμστερνταμ. Πρέπει να πάω να κάνω παρουσίαστη στο νέο μοντέλο που υιθετήσαμε ως τμήμα. Ευτυχώς, η εταιρεία είναι child friendly και θα πάρω μαζί μου και τα παιδιά (με έξοδα της εταιρείας) και τον άντρα μου για baby sitter (με έξοδα δικά μας - στην ουσία μόνο τα αεροπορικά, γιατί το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι έτσι κι αλλιώς τετράκλινο). Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να παρατείνουμε την παραμονή για δύο μέρες με δικά μας έξοδα (ευτυχώς τα αεροπορικά βγήκαν μια η άλλη και απλά βάλαμε την επιστροφή αντί για Παρασκευή Κυριακή) και να δούμε και λίγο Άμστερνταμ.

Οπότε κοριτσάρες σας χαιρετώ για τώρα (ίσως μπω στα κλεφτά στις διακοπές να σας διαβάσω, δε νομίζω να μπορέσω να γράψω όμως) και ανανεώνω το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περάσετε mkcm μου!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κόρες Τετάρτη σήμερα, απολογούμαστε...

σημερινό ζύγισμα 83.900!!!!

έχω χάσει από τα Χριστούγεννα που ήμουν 92 κιλά -8.100!!!!!!!!!

αν μπορέσω να τα κρατήσω (να μην πάρω τίποτα δηλαδή) έως Σεπτέμβρη που επιστρέφουμε θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

tip = με βοηθάει πολύ το πράσινο τσάι (φακελάκια μέσα σε νερό κρύο σε μπουκαλάκι νερού και ανακάτεμα), μου κόβει την όρεξη!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

katerina71 είπε:
κόρες Τετάρτη σήμερα, απολογούμαστε...

σημερινό ζύγισμα 83.900!!!!

έχω χάσει από τα Χριστούγεννα που ήμουν 92 κιλά -8.100!!!!!!!!!

αν μπορέσω να τα κρατήσω (να μην πάρω τίποτα δηλαδή) έως Σεπτέμβρη που επιστρέφουμε θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

tip = με βοηθάει πολύ το πράσινο τσάι (φακελάκια μέσα σε νερό κρύο σε μπουκαλάκι νερού και ανακάτεμα), μου κόβει την όρεξη!!!!

Ευχαριστούμε για την ιδέα! Καλές διακοπές σε όλες και από εμένα!

Mkcm, πολύ ωραία εταιρεία! Μπράβο!

καλημερα κοριτσια , εχθες μια απο τα ιδια , συν πλην εκει με δειχνει γυρω στα 62 . σημερα το πρωι ξεκινησα παλι με τη διαιτα που μου ειχε δωσει η διαιτολογος πριν 3 μηνες , θα την κανω πιστα μια βδομαδα , να δουμε θα γινει τιποτα ?! στις 11.30 εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο παλι, θα τον ρωτησω και με τα γαλακτοκομικα ποσο καιρο θα παρει ακομα η αποχη.

οσες ακομα ξεκινησαν οι διακοπες καλα να περασετε !!:P

gmnth03 είπε:
καλημερα κοριτσια , εχθες μια απο τα ιδια , συν πλην εκει με δειχνει γυρω στα 62 . σημερα το πρωι ξεκινησα παλι με τη διαιτα που μου ειχε δωσει η διαιτολογος πριν 3 μηνες , θα την κανω πιστα μια βδομαδα , να δουμε θα γινει τιποτα ?! στις 11.30 εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο παλι, θα τον ρωτησω και με τα γαλακτοκομικα ποσο καιρο θα παρει ακομα η αποχη.

οσες ακομα ξεκινησαν οι διακοπες καλα να περασετε !!:P

καλημέρα κόρες, καλημέρα gmnth03

εννοείται θα γίνει, ειδικά την πρώτη εβδομάδα φεύγουν γρήγορα 1 με 2 κιλά, μετά λογικά θα σου μειωθεί και η όρεξη αν την τηρήσεις πιστά .στην αρχή.

καλή επιτυχία!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια εγω στα ιδια εμεινα λογω που ειμαι στη μεση του κυκλου κ τουαλετα δεν πηγα φουλ πρηξιμο...θα σκασω τωρα που κοντευω δεν μπορω να φτασω.η κοπελα μου ειπε εχω χασει αλλα λογω πρηξιματος δεν φαινεται

katerina71 είπε:
καλημέρα κόρες, καλημέρα gmnth03

εννοείται θα γίνει, ειδικά την πρώτη εβδομάδα φεύγουν γρήγορα 1 με 2 κιλά, μετά λογικά θα σου μειωθεί και η όρεξη αν την τηρήσεις πιστά .στην αρχή.

καλή επιτυχία!!!

Την ιδια εκανα και πριν , αλλα δεν ειχα χασει γραμμαριο, και μετα εμπλεξα με τη δουλεια , με τις εξετασεις του μεγαλου κτλ, και δεν ξαναπηγα. λεω τσαμπα τα 30αρια . σκεφτηκα απο σεπτεμβρη, αλλα και τι θα αλλαξει?!! μαλλον πρεπει να αποθηλασω και μετα παλι να ξαναρχισω. μηπως ειναι πολλες οι 1400 που μου δινει? αλλα αν παρω λιγοτερες θα εχω τωρα προβλημα στο θηλασμο,? ή επειδη εχει εδραιωθει ο θηλασμος δεν θα με επηρρεασει? ξερεις καμιας σας μηπως να μου πει?

πηγα και στο παιδιατρο και ξεχασα να τον ρωτησω . για τα γαλακτοκομικα μου ειπε 8 μηνων να δοκιμασω παλι να φαω, και ισως παρει το πολυ μεχρι και χρονο. τωρα ειναι 6 μηνων.

λιανα σε καταλαβαινω, αυτο με τη περιοδο και εγω το ειχα . μεχρι να ξεπρηστω αντε παλι απο την αρχη !! και τωρα που ακομα δεν εχω αδιαθετησω, νιωθω πολυ πρηξιμο, και κατακρατηση!

gmnth03 είπε:
Την ιδια εκανα και πριν , αλλα δεν ειχα χασει γραμμαριο, και μετα εμπλεξα με τη δουλεια , με τις εξετασεις του μεγαλου κτλ, και δεν ξαναπηγα. λεω τσαμπα τα 30αρια . σκεφτηκα απο σεπτεμβρη, αλλα και τι θα αλλαξει?!! μαλλον πρεπει να αποθηλασω και μετα παλι να ξαναρχισω. μηπως ειναι πολλες οι 1400 που μου δινει? αλλα αν παρω λιγοτερες θα εχω τωρα προβλημα στο θηλασμο,? ή επειδη εχει εδραιωθει ο θηλασμος δεν θα με επηρρεασει? ξερεις καμιας σας μηπως να μου πει?

πηγα και στο παιδιατρο και ξεχασα να τον ρωτησω . για τα γαλακτοκομικα μου ειπε 8 μηνων να δοκιμασω παλι να φαω, και ισως παρει το πολυ μεχρι και χρονο. τωρα ειναι 6 μηνων.

λιανα σε καταλαβαινω, αυτο με τη περιοδο και εγω το ειχα . μεχρι να ξεπρηστω αντε παλι απο την αρχη !! και τωρα που ακομα δεν εχω αδιαθετησω, νιωθω πολυ πρηξιμο, και κατακρατηση!

Νομιζω οτι μπορεις να κοψεις 200θερμιδες.εγω εκανα οταν ηταν η κορη 6μηνων κ επαιρνα 1200θερμιδες.δ νομιζω να εχεις θεμα.κ αυξησε την κινηση.βολτες με το καροτσι.παιχνιδια με τα μεγαλα.κολυμπι.σκαλες οχι ασανσερ

vikib είπε:
Νομιζω οτι μπορεις να κοψεις 200θερμιδες.εγω εκανα οταν ηταν η κορη 6μηνων κ επαιρνα 1200θερμιδες.δ νομιζω να εχεις θεμα.κ αυξησε την κινηση.βολτες με το καροτσι.παιχνιδια με τα μεγαλα.κολυμπι.σκαλες οχι ασανσερ

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να ρθει το δευτερο !! :P

απο τη διαιτα το μονο πουμπορω να μειωσω ειναι το ψωμι ή τα ζυμαρικα που μου εχει εναλλαξ, να μειωσω την ποσοτητα δηλαδη.

ολα τα ψωνια με το καροτσι τα κανω, για να αναγκαζομαι να περπαταω, στο σπιτι δυστυχως ακομα δεν εχω παρει αποφαση να ξεκινησω λιγη γυμναστικη .

οι δουλειες του σπιτιου ηθελα να ξερα γιατι δεν αδυνατιζουν που ειμαι ολη μερα περα δωθε !!:evil:

gmnth03 είπε:
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να ρθει το δευτερο !! :P

απο τη διαιτα το μονο πουμπορω να μειωσω ειναι το ψωμι ή τα ζυμαρικα που μου εχει εναλλαξ, να μειωσω την ποσοτητα δηλαδη.

ολα τα ψωνια με το καροτσι τα κανω, για να αναγκαζομαι να περπαταω, στο σπιτι δυστυχως ακομα δεν εχω παρει αποφαση να ξεκινησω λιγη γυμναστικη .

οι δουλειες του σπιτιου ηθελα να ξερα γιατι δεν αδυνατιζουν που ειμαι ολη μερα περα δωθε !!:evil:

Ευχαριστω πολυ!κ συ να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Εννοεις το μεσημερι;εμεις δ τρωγαμε ψωμι με το φαγητο.μακαρονια μια φορα την εβδομαδα.γυρω στη μια κουπα.ολα ολικης.συνοδευαμε τπ ψαρι κ το κρεας με καστανο ρυζι κ πληγουρι κυριως

Διαφημίσεις

vikib είπε:
Ευχαριστω πολυ!κ συ να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Εννοεις το μεσημερι;εμεις δ τρωγαμε ψωμι με το φαγητο.μακαρονια μια φορα την εβδομαδα.γυρω στη μια κουπα.ολα ολικης.συνοδευαμε τπ ψαρι κ το κρεας με καστανο ρυζι κ πληγουρι κυριως

σου γραφω τη διαιτα

για πρωινο ενα φρουτο, και ενα αυγο με δυο φρυγανιες ή δυο φρυγανιες με βιταμ και μαρμελαδα, ή δυο κρακερ υψηλης πρωτεινης (που δεν τα βρηκα πουθενα ) με φυστικοβουτυρο

δεκατιανο ενα φρουτο

μεσημεριανο 60 γρ κρεας ή κοτοπ ή ψαρι, δυο φετες ψωμι ή μια πιτα ή μισο φλιτζ μακαρονια, ενα φλιτζανι σαλατα με μια κουταλια λαδι ,

δεκατιανο φρουτο

βραδυνο παλι οπως το μεσημερι

και πριν το υπνο αλλο ενα φρουτο

gmnth03 είπε:
σου γραφω τη διαιτα

για πρωινο ενα φρουτο, και ενα αυγο με δυο φρυγανιες ή δυο φρυγανιες με βιταμ και μαρμελαδα, ή δυο κρακερ υψηλης πρωτεινης (που δεν τα βρηκα πουθενα ) με φυστικοβουτυρο

δεκατιανο ενα φρουτο

μεσημεριανο 60 γρ κρεας ή κοτοπ ή ψαρι, δυο φετες ψωμι ή μια πιτα ή μισο φλιτζ μακαρονια, ενα φλιτζανι σαλατα με μια κουταλια λαδι ,

δεκατιανο φρουτο

βραδυνο παλι οπως το μεσημερι

και πριν το υπνο αλλο ενα φρουτο

Θα δω κ τη δικια μου κ θα σου που.κανεις αποχη απο γαλακτοκομικα;θα μπορουσες να αλλαξεις καποια πραγματακια.θα σου γραψω οταν εχω χρονο

vikib είπε:
Θα δω κ τη δικια μου κ θα σου που.κανεις αποχη απο γαλακτοκομικα;θα μπορουσες να αλλαξεις καποια πραγματακια.θα σου γραψω οταν εχω χρονο

καλημερα, ναι , μου ειπε να δοκιμασω να ξαναφαω σε κανα διμηνο και βλεπουμε παλι . πριν δυο βδομαδες τα εβαλα στη διατροφη μου και δυστυχως ξαναεβγαλε αιμα.

στις διαιτες με βοηθουσε τρελα να τρωω γιαουρτι , εχανα τα κιλα πολυ γρηγορα!

gmnth03 είπε:
καλημερα, ναι , μου ειπε να δοκιμασω να ξαναφαω σε κανα διμηνο και βλεπουμε παλι . πριν δυο βδομαδες τα εβαλα στη διατροφη μου και δυστυχως ξαναεβγαλε αιμα.

στις διαιτες με βοηθουσε τρελα να τρωω γιαουρτι , εχανα τα κιλα πολυ γρηγορα!

Καλημερα.οι αλλαγες που θα σου πω δ θα εχουν μεγαλη θερμιδικη διαφορα.αλλα κ μονο για την ποικιλια.καμια φορα οταν κολλαει η ζυγαρια θελει μια αλλαγη για να ξεκολλησει.εσυ δ εχεις πολλες επιλογες κ ειναι κ βαρετο.φρουτα ενδιαμεσα οπως εχεις αλλα τπτ προ υπνου.κ φρουτο πχ μια φετα καρπουζι,1μικρο αχλαδι,μιση μπανανα.κτ τετοιο.το μεσημερι κ το βραδυ η σαλατα 1κ.γ.λαδι αλλα 1μπωλακι.εκτος απο το παντζαρια μισο.εκτος απο ψαρι-κρεας,λαδερα κ οσπρια.χωρις ψωμι κ τυρι.παντα οχι πολυ λαδι-αλατι.εννοειται οχι σαλτσες-τηγανητα.κ απαχο κρεας.συνοδευτικο ρυζι-πληγουρι-πατατες-οχι συχνα μακαρονια κ κριθαρακι.εμεις δ τρωγαμε ψωμια για μεσημερι για ποικιλια.(εκτος απο πληγορι υπαρχουν κ αλλα ψευδοδημητριακα οπως κινοα αλλα εμας δ μας αρεσαν).μια φορα την εβδομαδα ειχαμε κ μακαρονια με κοκκινη σαλτσα(μας αρεσουν πολυ).τοτε ειχαμε μια φλυτζανα.σαν συνοδευτικο μιση.το βραδυ δ μας αρεσει να τρωμε το μεσημεριανο οποτε ρθζοτο-κριθαροτο,ομελετα(δ τα τρωμε για πρωι).σαντουιτσακι,μπεργκερακι σπιτικο.σπιτικη πιτσα.ολα με σαλατα.παντα φουλ λαχανικα.(η ομελετα μου ειχε 1κροκο κ 2ασπραδια).πολυ καλη επιλογη ειναι κ μια μεγαλη σαλατα χωρις σως με λιγο κοτοπουλο η τονο η αυγο.για σως μπαλσαμικο η λεμονι-μουσταρδα η 1κ.γ.μαγιονεζα.στο πρωινο οκ οι φρυγανιες αλλα οχι κ βιταμ κ μελι η μαρμελαδα.σκετο βιταμ.σκετο μελι.σκετη μαρμελαδα.κ λιγο.κοψε το φυστικοβουτυρο.μπορεις ταχινι.με μετρο.μπορεις να παρεις νηστισιμο κασερι.1φρουτο η μικρο ποτηρι φυσικο χυμο.μπορεις να δοκιμασεις κ τα φυτικα γαλατα(ρυζιου,καρυδας,αμυγδαλου,φουντουκιου).ο αντρας μου τρωει κ κρεμα βρωμης με νερο,μελι,κανελα κ ξηρους καρπους η αποξηραμενα φρουτα.μπορεις να κανεις μπανανοτηγανιτες.1αυγο-1μπανανα-1κουπα βρωμη(βγαινει πανω απο μεριδα).φανταζομαι καφε η τσαι σκετο μπορεις να πιεις.πολυ νερο.

Να προσεχεις να μην τσιμπολογας στο μαγειρεμα,τρως αυτα που αφηνουν τα παιδια(τα κανω φουλ).αν εισαι τυπικη 2-4βδομαδες κ δ δεις απωλεια ψαξε το θυροειδη σου αν δ το εχεις κανει.εγω εχω χασιμοτο κ χανω αργα.εκανα 3μηνες κ εχασα 6κιλα συνολο.αλλα ειχα αδθαθετησει παρολο το θηλασμο.αλλα κ το πρωτο εξαμηνο που δ προσεχα τι κ ποσο ειχα χασει 7.

αυτο θα σε ρωτουσα ποτε αδιαθετησες, ξερω οτι δεν υπαρχει κανονας για το ποτε θα ερθει η περιοδος. αλλα νομιζω οτι αν ειχα αδιαθετησει ισως ξεκολλουσε καπως ο οργανισμος μου . θυροειδη δεν εχω κανει εξετασεις , εκτος απο την αρχη της εγκυμοσυνης . πηγα για τεστ παπ πριν 3 βδομαδες ( και τωρα που το θυμηθηκα ουτε την απαντηση δεν πηρα) ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε δεν χρειαζεται ακομα. απο σεπτεμβρη θα βρω γιατρο να μου γραψει να κανω .

πληγουρι δεν εχω φαει ποτε , πιτουρα βρωμης ετρωγα με το γιαουρτι . γενικα εγω εχανα βαρος ευκολα σχετικα αλλα και παιρνω ακομα πιο ευκολα . αυτο με το τσιμπολογημα το εκανα και πολυ μαλιστα , το εχω σταματησει ομως τωρα. εχθες που εκανα κατα γραμμα με εδειξε 300 γρ πιο λιγο, αλλα δε χαιρομαι γιατι αυτο γινεται τη μια πανω την αλλη κατω .

σ ευχαριστω πολυυυυ πολυυ για την βοηθεια , και τις ιδεες σου !!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...