Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κόρες

από ντούκαν δεν γνωρίζω, αλλά πως να τρως συνέχεια κρέας?

πιστεύω πως η καλύτερη δίαιτα είναι μία ήπια πρωτεινική με μέτρημα θερμίδων και πέντε γεύματα.

τρεις και σήμερα!!!!!!!!

Από Παρασκευή απόγευμα αρχίζει η άδειά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέρα κόρες

από ντούκαν δεν γνωρίζω, αλλά πως να τρως συνέχεια κρέας?

πιστεύω πως η καλύτερη δίαιτα είναι μία ήπια πρωτεινική με μέτρημα θερμίδων και πέντε γεύματα.

τρεις και σήμερα!!!!!!!!

Από Παρασκευή απόγευμα αρχίζει η άδειά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ κι εγώ! Οι δίαιτες που αποκλείουν ομάδες τροφίμων, μου φαίνονται, κάπως βίαιες για τον οργανισμό. Είναι και ο κάθε οργανισμός πώς αντιδρά. Ο δικός μου δεν τις αντέχει :)

Με το καλό να χαρείς την άδεια σου!

Φιλιά!

Κατερίνα καλά να περάσεις στην άδεια σου.Που θα πατε;

Λοιπόν εγώ για τη συγκεκριμένη δίαιτα απλά πιστεύω ότι τραβάει πολύ και ίσως αυτή τη διατροφή εγώ να μη μπορέσω να τη κρατήσω. Όχι από πείνα αλλά από βαρεμάρα.Πχ ας υποθέσουμε ότι εγώ θέλω να χάσω 10 κιλα (λέμε τωρα)Θα πρέπει να κάνω 5 μέρες τη πρώτη φάση + όσο πάρει η 2η φάση για να χάσω αυτά τα κιλά. Με το ρυθμό που χάνω εγώ θα τα έχανα στη καλύτερη σε 3 μηνες υποθέτω οπότε πάει 95 μέρες. Μετά αφού θα έχανα τα 10 κιλα άλλες 11 μέρες για το κάθε κιλο φτάνουμε τις 205 μέρες και έχει άλλη φάση που υποτίθεται είναι η διατροφή σου α δω και πέρα. Που θα τη κάνεις ένα δύο μήνες έτσι δεν ειναι.Ας πούμε λοιπόν ένα σύνολο χοντρικά 260 μέρες. Ε ρε παιδια δε ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ. Με τη κουράγιο μετά θα κρατήσεις μια καλή διατροφή και δε θα πέσεις με τα μούτρα σε όλα τα απαγορευμενα;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσια τι κανετε;Cacao μου φαινεται πολυπλοκη αυτη η διαιτα την εχω ακουσει δεν θα μπορουσα να την κανω..θελω να τρωω απ ολα εστω κ λιγοτερο..δεν εχω κ υπομονη για τοσους μηνες...εγω παντως κοντευω τα - 23 κιλα σε 5 μηνες κ δεν μου ελειψε τιποτα δεν θα την αλλαζα αυτη την διατροφη με καμια αλλη

Καλησπέρα Liana.Το θέμα είναι ότι εγώ γενικά δεν χάνω εύκολα οπότε έλεγα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και μπορει και να μου κάνει εφόσον δεν το έχω ξαναδοκιμασει.Κι εγώ της ίδιας άποψης με σένα είμαι πάντως. Ίσως όμως να το κάνω για λίγα κιλά και όχι για 10.Πρωτον δεν έχω ζυγιστει για να δω αν πρέπει να χάσω 10 πχ και δεύτερον τόσους μήνες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη κρατήσω και μετά να συνεχίσω και με διατροφή. Οπότε έλεγα να κάνω για να χάσω κάπου 5-6 κιλά. Αμέσως αμέσως πάει η δίαιτα καπου στο τρίμηνο.Που σημαίνει ότι μετά θα μπορούσα να συνεχίσω με μια διατροφή των 1200-1500 το πολύ για ένα διάστημα και να σταθεροποιηθω.Δεν είναι τόσο τραγικό το τρίμηνο πιστεύω.

Θα πρέπει όμως να ξεκινήσω αρχές Σεπτεμβρίου και ένα άλλο ζήτημα είναι να βρω αυτό το φοβερό πίτουρο βρωμης:lol::lol::lol: και να κάνω απόθεμα γτ δεν το έχω δει πουθενά μέχρι τωρα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Liana.Το θέμα είναι ότι εγώ γενικά δεν χάνω εύκολα οπότε έλεγα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και μπορει και να μου κάνει εφόσον δεν το έχω ξαναδοκιμασει.Κι εγώ της ίδιας άποψης με σένα είμαι πάντως. Ίσως όμως να το κάνω για λίγα κιλά και όχι για 10.Πρωτον δεν έχω ζυγιστει για να δω αν πρέπει να χάσω 10 πχ και δεύτερον τόσους μήνες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη κρατήσω και μετά να συνεχίσω και με διατροφή. Οπότε έλεγα να κάνω για να χάσω κάπου 5-6 κιλά. Αμέσως αμέσως πάει η δίαιτα καπου στο τρίμηνο.Που σημαίνει ότι μετά θα μπορούσα να συνεχίσω με μια διατροφή των 1200-1500 το πολύ για ένα διάστημα και να σταθεροποιηθω.Δεν είναι τόσο τραγικό το τρίμηνο πιστεύω.

Θα πρέπει όμως να ξεκινήσω αρχές Σεπτεμβρίου και ένα άλλο ζήτημα είναι να βρω αυτό το φοβερό πίτουρο βρωμης:lol::lol::lol: και να κάνω απόθεμα γτ δεν το έχω δει πουθενά μέχρι τωρα

το πιτουρο βρωμης το ειχα παρει απο καταστημα στην πανεπιστημιου .

ευριπιδου 37 χατζηγεωργιου , παρε και ρωτα μη πας αδικα 210 3250434

Σ ευχαριστω!!Θα πάρω τηλ τέλη του μήνα να πάω να το πάρω και να ξεκινήσω αρχές Σεπτεμβρίου τότε.Δε θυμάσαι πόσους μήνες έκανες τη δίαιτα και πόσο εχασες;Μακάρι να μπορέσω να χάσω τα 6 κιλά που σκέφτομαι.Δεν έχω ζυγιστει καθολου (το αφήνω για όταν θα ξεκινήσω τη συγκεκριμένη δίαιτα όπου πρέπει αναγκαστικά να ξερω)αλλά 6 κιλά σίγουρα πρέπει να φύγουν. Για παραπάνω δε ξέρω θα φανεί στη ζυγαριά. Εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που την έχει κάνει τη δίαιτα αυτή πήρε ξανά βάρος ευκολα χωρίς να τρώει σαν γουρούνι κάθε μέρα βέβαια. Και αν συνέχισε να χάνει και μετά τη δεύτερη φάση όταν μπήκε στη συντήρηση δλδ.Γτ αν συνεχίζεις να χάνεις θα μπορούσα να ξεκινήσω τη συντήρηση πχ όταν φτάσω 5 κιλά μείων και όχι 6.

Μη με ρωτάτε τι κάνω ξύπνια τέτοια ώρα γτ και χθες κοιμήθηκα στις 4 μισή. Μάλλον η ζέστη. ..Δε νυστάζω καθόλου ουφφφ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μια μεγάλη καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην εταιρεία. Παρασκευή βγαίνω σε άδεια και σήμερα το απόγευμα φεύγω για Άμστερνταμ. Πρέπει να πάω να κάνω παρουσίαστη στο νέο μοντέλο που υιθετήσαμε ως τμήμα. Ευτυχώς, η εταιρεία είναι child friendly και θα πάρω μαζί μου και τα παιδιά (με έξοδα της εταιρείας) και τον άντρα μου για baby sitter (με έξοδα δικά μας - στην ουσία μόνο τα αεροπορικά, γιατί το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι έτσι κι αλλιώς τετράκλινο). Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να παρατείνουμε την παραμονή για δύο μέρες με δικά μας έξοδα (ευτυχώς τα αεροπορικά βγήκαν μια η άλλη και απλά βάλαμε την επιστροφή αντί για Παρασκευή Κυριακή) και να δούμε και λίγο Άμστερνταμ.

Οπότε κοριτσάρες σας χαιρετώ για τώρα (ίσως μπω στα κλεφτά στις διακοπές να σας διαβάσω, δε νομίζω να μπορέσω να γράψω όμως) και ανανεώνω το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, μια μεγάλη καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην εταιρεία. Παρασκευή βγαίνω σε άδεια και σήμερα το απόγευμα φεύγω για Άμστερνταμ. Πρέπει να πάω να κάνω παρουσίαστη στο νέο μοντέλο που υιθετήσαμε ως τμήμα. Ευτυχώς, η εταιρεία είναι child friendly και θα πάρω μαζί μου και τα παιδιά (με έξοδα της εταιρείας) και τον άντρα μου για baby sitter (με έξοδα δικά μας - στην ουσία μόνο τα αεροπορικά, γιατί το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι έτσι κι αλλιώς τετράκλινο). Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να παρατείνουμε την παραμονή για δύο μέρες με δικά μας έξοδα (ευτυχώς τα αεροπορικά βγήκαν μια η άλλη και απλά βάλαμε την επιστροφή αντί για Παρασκευή Κυριακή) και να δούμε και λίγο Άμστερνταμ.

Οπότε κοριτσάρες σας χαιρετώ για τώρα (ίσως μπω στα κλεφτά στις διακοπές να σας διαβάσω, δε νομίζω να μπορέσω να γράψω όμως) και ανανεώνω το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα !!! ααα τι ωραια !!!! μπραβο τελεια !!!!!!:P:p καλα να περασετε καλες δουλειες και φυσικα και καλη ξεκουραση !!!!!!!!!φιλακια πολλααααααα

εμεις λιγες μερες θα φυγουμε 14 με 18 αυγ. δεν μπορουμε να κλεισουμε παραπανω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...