Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εμ, κάποιος πρέπει να του μιλήσει για την αποδοτικότητα. Αν βγαίνει η δουλειά και οι εργαζόμενοι είναι στην ώρα τους σπίτι έχουν κίνητρο να είναι πιο αποδοτικοί.

Παίζει πάντως να τ βλέπει ανταγωνιστικά. Αν αποδειχθείς πιο καλή από αυτόν, ίσως κινδυνεύει η δική του θέση.

καλημερα, εχθες το ιδιο σκεφτηκα, οταν διαβασα στα γρηγορα την απαντηση, λεω ολο και καμια ζηλιτσα παιζει. βεβαια απο την αλλη οι αντρες δεν σκεφτονται οτι η γυναικα εχει και αλλες υποχρεωσεις περα απο τη δουλεια, παιδια σπιτι ψωνια μαγειρεμα κτλ. οι περισσοτεροι αντρες επιστρεφοντας απο τη δουλεια αραζουν, και τα θελουν στο χερι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σ ευχαριστω Κατερινα μου...θελω να φτασω τα 65 κιλα.εχω υψος 1.65 περιπου...μετα ειπε θα μου δωσει συντηρηση...μπορει πριν αρχισω τη συντηρηση να προσπαθησω να χασω 2 ακομα κανοντας παλιες διατροφες θα δω τις αντοχες μου

λιανα συγχαρητηρια !!!!, εισαι πλεον στη τελικη ευθεια !!!!:-D

Διαφημίσεις

Κορίτσια, good morning!!!!!!!!!!!

Πως πάτε; Εγω τα έχω κάνει θάλασσα. Λίγο ο ενθουσιασμός με την καινούργια δουλειά, λίγο η κούραση που τραβάω στη δουλειά και το άγχος που έχω το έχω ρίξει στο φαγητό. Ακολουθώ το δόγμα "Από Δευτέρα πάλι". Δευτέρα σήμερα, ε; Για να δούμε, θα τα καταφέρω;

Σε δύο μέρες εν τω μεταξύ θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει το νέο πρόγραμμα στη δουλειά!!!!!! Είμαι ήδη εδώ από τις 6 το πρωί και ευελπιστώ την Τετάρτη να είμαστε ready to go, γιατί το team βγαίνει σε άδεια!!!!!!! Wish me luck!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια πειτε και σε μενα μπραβο ζυγιστηκα παλι σημερα ειμαι 63.2!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: δεν γκρινιαζω ομως ειδατε , το πηρα αποφαση πλεον !!:rolleyes:

δηλαδή έχασες? ή έμεινες στα ίδια?

όπως και να χει, μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

δηλαδή έχασες? ή έμεινες στα ίδια?

όπως και να χει, μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

καλημερα , αστιευτηκα με το μπραβο , με εδειξε 2.5 κιλα παραπανω :-D:grin:

σημερα το πρωι το ξεχασα να ζυγιστω, ειχα μεινει στα 62 .

δυο βδομαδες θα ειμαι λιγο στη δουλιτσα , μηπως εκει δω καμια διαφορα, αν και δεν εχω πολλες ελπιδες .:rolleyes:

Κορίτσια, good morning!!!!!!!!!!!

Πως πάτε; Εγω τα έχω κάνει θάλασσα. Λίγο ο ενθουσιασμός με την καινούργια δουλειά, λίγο η κούραση που τραβάω στη δουλειά και το άγχος που έχω το έχω ρίξει στο φαγητό. Ακολουθώ το δόγμα "Από Δευτέρα πάλι". Δευτέρα σήμερα, ε; Για να δούμε, θα τα καταφέρω;

Σε δύο μέρες εν τω μεταξύ θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει το νέο πρόγραμμα στη δουλειά!!!!!! Είμαι ήδη εδώ από τις 6 το πρωί και ευελπιστώ την Τετάρτη να είμαστε ready to go, γιατί το team βγαίνει σε άδεια!!!!!!! Wish me luck!!!!!!!!!!!!!

good luck !!!!!!!!!!!

ναι φυσικα καλο μηνα σε ολες !!!!!

Διαφημίσεις

Mkcm, καλή τύχη και από εμένα!

Gmnth03, έχω κι εγώ πολύ καιρό να ζυγιστώ και δεν ξέρω τό θα δείξει. ... Πάντως τόσο βάρος ξαφνικά, κατακράτηση υγρών μου μυρίζει!

Κατερίνα, κι εγώ πιστεύω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαστε πιο συστηματικές, τώρα όλο στα γλυκά και στα παγωτά είναι ο νους μου. :)

Εδώ είμαι σας ελλειψα;

Καλά τη δίαιτα τη σκότωσα αλλά αναστήθηκε πάλι δεν έχω κι άλλη επιλογή :roll:

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου θα μπω το βράδυ να δω τα νέα σας γιατί έχετε γράψει αρκετά.

Κορίτσια ομολογώ ότι μπαίνω στο τρυπακι να δω για τη δίαιτα ντουκαν.Την έχει κάνει καμια;Τη μελέτησα λίγο αυτές τις μέρες αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τη κρατήσω για τόσους μήνες.Τοσο κρέας κάθε μέρα....Βέβαια εμένα οι υδατανθρακες είναι που μπορεί να μου δημιούργησαν θέμα και όχι το κρέας αλλά ξέρω κι εγω;Πώς μπορείς να το πας αυτό το διαιτολόγιο για όσο χάσεις τα κιλά και μετά και άλλες 10 μέρες για το κάθε κιλό που εχασες;Χωρίς φρουτακια;;;;Χμμμ μπαίνω στο πειρασμό να τη δρομολογησω από Σεπτέμβριο αλλά για λίγα κιλά δλδ 5-6 ίσως. Γιατί αλλιώς αν τη κάνω για παραπάνω θα τραβήξει κανένα πρόβλημα 6μηνο και μετά θα πέσω με τα μούτρα σε όλα τα απαγορευμενα.

Όποιος την έχει δοκιμάσει τη γνώμη εχει;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κόρες!!!!!!!!!

Που είσαι ρε Cacao? Εννοείται πως μας έλειψες!!!!!!!!!!!! :-D

Λοιπόν, για την ντούκαν που έχει περίπου την ίδια φιλοσοφία με την άτκινς ψηφίζω υπερ, αλλά όπως είπες από Σεπτέμβρη, γιατί κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι χωρίς φρούτα όχι απλά δεν παλεύεται, αλλά λόγω ζέστης χρειάζεσαι οπωσδηποτε τα υγρά που προέρχονται από τα φρούτα για ενυδάτωση.

Κι εγώ πρέπει να κάνω ένα γενναίο restart. Χθες η μέρα πήγε αρκετά καλά. Σε μένα βοηθάει πάρα πολύ και η ζέστη. Οπότε πιστεύω πως και αύριο θα είμαι οκ.

Εσύ γενικά σε τι φάση είσαι; Γύρισε ο σύζυγος; Θα πας καθόλου διακοπές φέτος;

Τα υπόλοιπα κορίτσια πότε φεύγετε ρε παιδιά;

καλημερα και απο μενα

την ντουνκαν την ειχα κανει πριν μεινω εγκυος, αλλα για λιγο διαστημα. θυμαμαι οτι με ειχε βοηθησει αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες ( εννοω ποσα κιλα και ποσες μερες).

μια αλλη αγαπημενη διαιτα ειναι αυτη που ειχα κανει και στα δυο παιδια, ειναι των 1200 θερμ. αλλα εχει φρουτα γιαουρτι κτλ, και δυστυχως ακομα δεν μπορω να την κανω . αναλογως τον μεταβολισμο χανεις 3 εως 5 κιλα σε 10 μερες, εγω ειχα χασει 3.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...