Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες. Πως πάτε. Εγώ πολύ δουλειά στο νέο τμήμα παρόλο που έχουν πέσει οι ρυθμοί... Αλλά είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης, γιατί καθείς έχει το δικό του σύστημα και αυτό το προηγούμενου προϊστάμενου δε με βολεύει καθόλου και προσπαθούμε τώρα σαν τμήμα να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να μπορέσω να κρατήσω καλύτερα τη δουλειά. Έχει τρέξιμο αρκετό, αλλά νομίζω ότι μετά θα μας λυθούν τα χέρια.... ΤΟ δύσκολο είναι ότι επειδή έχουν ήδη πέσει πολλές άδειες, ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς έχει πέσει σε μας του εναπομείναντες, αλλά μετά δε γίνεται να κάνουμε τις αλλαγές μας, γιατί θα είμαστε πάλι σε φουλ δουλειά και δε θα έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουμε αλλαγές σε οργανωτικά ζητήματα (άλλωστε κανένας, και πρώτη εγώ, δε θέλουμε να καθόμαστε υπερωρίες - ο κυριότερος λόγος που αλλάζουμε σύστημα οργάνωσης....).

καλημερα !! λιγη υπομονη τοτε μεχρι να μπειτε σε ρυθμο !! αδεια εχεις παρει ? ή πιο μετα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες. Πως πάτε. Εγώ πολύ δουλειά στο νέο τμήμα παρόλο που έχουν πέσει οι ρυθμοί... Αλλά είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης, γιατί καθείς έχει το δικό του σύστημα και αυτό το προηγούμενου προϊστάμενου δε με βολεύει καθόλου και προσπαθούμε τώρα σαν τμήμα να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να μπορέσω να κρατήσω καλύτερα τη δουλειά. Έχει τρέξιμο αρκετό, αλλά νομίζω ότι μετά θα μας λυθούν τα χέρια.... ΤΟ δύσκολο είναι ότι επειδή έχουν ήδη πέσει πολλές άδειες, ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς έχει πέσει σε μας του εναπομείναντες, αλλά μετά δε γίνεται να κάνουμε τις αλλαγές μας, γιατί θα είμαστε πάλι σε φουλ δουλειά και δε θα έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουμε αλλαγές σε οργανωτικά ζητήματα (άλλωστε κανένας, και πρώτη εγώ, δε θέλουμε να καθόμαστε υπερωρίες - ο κυριότερος λόγος που αλλάζουμε σύστημα οργάνωσης....).

καλημέρα,

αν επιτρέπεται σε τι εταιρεία δουλεύεις? γιατί πολύ δουλειά ακούω κι αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας (εμείς σε τεχνική εταιρεία είμαστε κι έχει πέσει πααααρα πολυ η δουλειά δυστυχώς!!!)

και για να τηρήσουμε και τιμήσουμε την Τετάρτη αναφέρω είμαι στα ίδια!!! (μια χαρά βέβαια υπερευχαριστημένη είμαι για καλοκαιράκι!!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, κι εγω στα ίδια είμαι. Δεν παραπονιέμαι, γιατί τρώω. Αχ, όλο το τσιμπάω το παγωτάκι μου.Mkcm, κάνε μια υπομονή και άλλαξε τα όλα :) Αξίζει τον κόπο να το κάνεις τώρα για να λειτουργήσει το τμήμα σου σωστά!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κι εγω στα ίδια είμαι. Δεν παραπονιέμαι, γιατί τρώω. Αχ, όλο το τσιμπάω το παγωτάκι μου.Mkcm, κάνε μια υπομονή και άλλαξε τα όλα :) Αξίζει τον κόπο να το κάνεις τώρα για να λειτουργήσει το τμήμα σου σωστά!

Μια απ' τα ίδια κι εγώ! Ούτε εμένα με παίρνει να παραπονεθώ. Ξέρω πολύ καλά γιατί δεν κατεβαίνει η ζυγαριά :rolleyes::oops:. Θα πάω σήμερα να κλείσω τη βάφτιση της μικρής για 1-2 Οκτωβρίου. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω πιάσει το στόχο :D.

Mkcm, μπορεί να τρέχεις και να μη φτάνεις τώρα αλλά σκέψου πόσο χαλαρή κι ωραία θα είσαι, όταν γυρίσεις από άδεια στη νέα και καλύτερη θέση, οργανωμένη ήδη όπως θες! Με άλλον αέρα και διάθεση θα ξεκινήσεις το χειμώνα σου ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Φαρμακευτική είναι. Όπως καταλαβαίνεις, εμείς θα έχουμε πάντα δουλειά.... (είναι πολυεθνική).

Μου έχουν μείνει άλλες 10 μέρες. Κανονικά θα έβγαινα τώρα σε άδεια, αλλά με τη νέα θέση την πήγαμε λίγο πίσω για να μπορέσουμε από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουμε διάφορες έρευνες, μελέτες, κλπ. να δουλέψουμε απερίσπαστοι και να τα έχουμε βάλει τα πράγματα ήδη σε τάξη.

Ο προηγούμενος προϊστάμενος, που πήρε προαγωγή και πλέον βρίσκεται σε διοικητική θέση, ήρθε χθες και συζητήσαμε λίγο τις αλλαγές που κάνουμε και τις ιδέες που έχω για την αναδιοργάνωση, κλπ. και του άρεσαν πάρα πολύ. Έτσι όπως τα βάλαμε κάτω θα βγάζουμε πολύ περισσότερη δουλειά σε πολύ λιγότερο χρόνο με απλές αλλαγούλες σε θέσεις συναδέλφων, προγράμματα που χρησιμοποιούμε, κλπ. Του το είπα ότι στόχος δεν είναι να δουλεύουμε 10ωρα και 12ωρα για να βγάζουμε υπερδιπλάσια και τριπλάσια δουλειά, αλλά να μειώσουμε το χρόνο, ώστε το τμήμα να μην κάθεται συνέχεια υπερωρίες (όταν μου πρότειναν άλλωστε τη θέση εγώ το ξεκαθάρισα, ότι δεν πρόκειται να κάθομαι υπερωρίες, καθώς έχω 2 παιδιά στο σπίτι και με χρειάζονται). Δεν του πολυάρεσε το ότι θα κοπούν υπερωρίες, αλλά εγώ τα έχω συμφωνήσει με το Γενικό και τον Πρόεδρο. Τους στόχους του μήνα άλλωστε θα τους υπερκαλύπτουμε εντός 8ωρου (μη σας πω και 7ωρου).

Έχουν ενθουσιαστεί όλοι από το τμήμα γιατί πραγματικά τα τελευταία χρόνια είχαν απηυδήσει από τα εξαντλητικά ωράρια...

Και φυσικά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε με τέτοιο ενθουσιασμό!

Και που επιτέλους θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ρημάδια τα πτυχία μου (πριν και απλό λύκειο να είχα τελειώσει με λίγη οργανωτικότητα θα την έβγαζα άνετα τη δουλειά).

Σόρυ κορίτσια για το μεγάλο ποστ, αλλά είμαι σούπερ ενθουσιασμένη!!!!!!!!!!!

Φαρμακευτική είναι. Όπως καταλαβαίνεις, εμείς θα έχουμε πάντα δουλειά.... (είναι πολυεθνική).

Μου έχουν μείνει άλλες 10 μέρες. Κανονικά θα έβγαινα τώρα σε άδεια, αλλά με τη νέα θέση την πήγαμε λίγο πίσω για να μπορέσουμε από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουμε διάφορες έρευνες, μελέτες, κλπ. να δουλέψουμε απερίσπαστοι και να τα έχουμε βάλει τα πράγματα ήδη σε τάξη.

Ο προηγούμενος προϊστάμενος, που πήρε προαγωγή και πλέον βρίσκεται σε διοικητική θέση, ήρθε χθες και συζητήσαμε λίγο τις αλλαγές που κάνουμε και τις ιδέες που έχω για την αναδιοργάνωση, κλπ. και του άρεσαν πάρα πολύ. Έτσι όπως τα βάλαμε κάτω θα βγάζουμε πολύ περισσότερη δουλειά σε πολύ λιγότερο χρόνο με απλές αλλαγούλες σε θέσεις συναδέλφων, προγράμματα που χρησιμοποιούμε, κλπ. Του το είπα ότι στόχος δεν είναι να δουλεύουμε 10ωρα και 12ωρα για να βγάζουμε υπερδιπλάσια και τριπλάσια δουλειά, αλλά να μειώσουμε το χρόνο, ώστε το τμήμα να μην κάθεται συνέχεια υπερωρίες (όταν μου πρότειναν άλλωστε τη θέση εγώ το ξεκαθάρισα, ότι δεν πρόκειται να κάθομαι υπερωρίες, καθώς έχω 2 παιδιά στο σπίτι και με χρειάζονται). Δεν του πολυάρεσε το ότι θα κοπούν υπερωρίες, αλλά εγώ τα έχω συμφωνήσει με το Γενικό και τον Πρόεδρο. Τους στόχους του μήνα άλλωστε θα τους υπερκαλύπτουμε εντός 8ωρου (μη σας πω και 7ωρου).

Έχουν ενθουσιαστεί όλοι από το τμήμα γιατί πραγματικά τα τελευταία χρόνια είχαν απηυδήσει από τα εξαντλητικά ωράρια...

Και φυσικά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε με τέτοιο ενθουσιασμό!

Και που επιτέλους θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ρημάδια τα πτυχία μου (πριν και απλό λύκειο να είχα τελειώσει με λίγη οργανωτικότητα θα την έβγαζα άνετα τη δουλειά).

Σόρυ κορίτσια για το μεγάλο ποστ, αλλά είμαι σούπερ ενθουσιασμένη!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!! είσαι αστέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μkcm και απο μενα χίλια μπραβο!!!!!!!!

αυτο που ειπες οτι δεν του αρεσε του συναδελφου ειναι οτι θα κοπουν οι υπερωριες , φανταζομαι για τα χρηματα?? ρωταω γιατι ετσι οπως τα εχουν κανει , πολλοι πλεον που δουλευουν υπερωριες δεν τις πληρωνονται καν.

Διαφημίσεις

Μkcm και απο μενα χίλια μπραβο!!!!!!!!

αυτο που ειπες οτι δεν του αρεσε του συναδελφου ειναι οτι θα κοπουν οι υπερωριες , φανταζομαι για τα χρηματα?? ρωταω γιατι ετσι οπως τα εχουν κανει , πολλοι πλεον που δουλευουν υπερωριες δεν τις πληρωνονται καν.

Αυτός που δεν του άρεσε η ιδέα να κοπούν οι μη πληρωμένες υπερωρίες είναι ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος και νυν διευθυντικό στέλεχος. Γιατί σου λέει: αφού εξοικονομείς ώρες εργασίας και βγάζεις περισσότερη δουλειά, αν δουλέψεις υπερωρίες (απλήρωτες) θα βγάλεις ακόμη περισσότερη δουλειά κι έτσι θα εξασφαλίσεις στην εταιρεία περισσότερα κέρδη....

Ε, εγώ χ@στηκα για τα κέρδη της εταιρείας. Την αναδιοργάνωση την κάνω για να πηγαίνουν οι εργαζόμενοι στην ώρα τους στα σπίτια τους. Κι αφού εγώ ως προϊσταμένη έχω ήδη δηλώσει ότι υπερωρίες ΔΕΝ κάθομαι, δεν μπορώ να απαιτήσω από τους υφισταμένους μου να καθίσουν.... Λογικό μου φαίνεται. Οπότε το τμήμα έρευνας και καινοτομίας το αργότερο μέχρι τις 4 θα έχει φύγει (έχουμε ελεύθερο ωράριο προσέλευση από 6 - 8 και αποχώρηση από 2 - 4, καθώς το τμήμα μας δεν έχει να κάνει με πελάτες, υπηρεσίες, κλπ.).

Αυτός που δεν του άρεσε η ιδέα να κοπούν οι μη πληρωμένες υπερωρίες είναι ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος και νυν διευθυντικό στέλεχος. Γιατί σου λέει: αφού εξοικονομείς ώρες εργασίας και βγάζεις περισσότερη δουλειά, αν δουλέψεις υπερωρίες (απλήρωτες) θα βγάλεις ακόμη περισσότερη δουλειά κι έτσι θα εξασφαλίσεις στην εταιρεία περισσότερα κέρδη....

Ε, εγώ χ@στηκα για τα κέρδη της εταιρείας. Την αναδιοργάνωση την κάνω για να πηγαίνουν οι εργαζόμενοι στην ώρα τους στα σπίτια τους. Κι αφού εγώ ως προϊσταμένη έχω ήδη δηλώσει ότι υπερωρίες ΔΕΝ κάθομαι, δεν μπορώ να απαιτήσω από τους υφισταμένους μου να καθίσουν.... Λογικό μου φαίνεται. Οπότε το τμήμα έρευνας και καινοτομίας το αργότερο μέχρι τις 4 θα έχει φύγει (έχουμε ελεύθερο ωράριο προσέλευση από 6 - 8 και αποχώρηση από 2 - 4, καθώς το τμήμα μας δεν έχει να κάνει με πελάτες, υπηρεσίες, κλπ.).

Εμ, κάποιος πρέπει να του μιλήσει για την αποδοτικότητα. Αν βγαίνει η δουλειά και οι εργαζόμενοι είναι στην ώρα τους σπίτι έχουν κίνητρο να είναι πιο αποδοτικοί.

Παίζει πάντως να τ βλέπει ανταγωνιστικά. Αν αποδειχθείς πιο καλή από αυτόν, ίσως κινδυνεύει η δική του θέση.

Γεια σας κορίτσια.Σημερα ζυγιστηκα επίσημα 67.7 σε 3 βδομάδες -1.9 κ δεν ακολούθησα πίστα την διατροφή όλο κ κάτι ετρωγα χιχι.Λιγο ακόμα για τον στόχο μου....

τι λες τώρα?!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο!!!

πόσα θες να φτάσεις? και τι ύψος έχεις?

1527894gvxcsdbcpz.gif

τι λες τώρα?!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο!!!

πόσα θες να φτάσεις? και τι ύψος έχεις?

Σ ευχαριστω Κατερινα μου...θελω να φτασω τα 65 κιλα.εχω υψος 1.65 περιπου...μετα ειπε θα μου δωσει συντηρηση...μπορει πριν αρχισω τη συντηρηση να προσπαθησω να χασω 2 ακομα κανοντας παλιες διατροφες θα δω τις αντοχες μου

Εμ, κάποιος πρέπει να του μιλήσει για την αποδοτικότητα. Αν βγαίνει η δουλειά και οι εργαζόμενοι είναι στην ώρα τους σπίτι έχουν κίνητρο να είναι πιο αποδοτικοί.

Παίζει πάντως να τ βλέπει ανταγωνιστικά. Αν αποδειχθείς πιο καλή από αυτόν, ίσως κινδυνεύει η δική του θέση.

Μπα, τη θέση του δεν την τρώω με τίποτα. Ως εδώ φτάνω, όχι παραπάνω, γιατί βάζω όρια. Για να εξελιχθείς σε διευθυντικό στέλεχος παραπάνω βαθμίδας πρέπει να είσαι ταγμένος στην εταιρεία. Εγώ όμως δουλεύω για να ζω, δε ζω για να δουλεύω. Μου το είχε πει και ο Γενικός όταν μου έγινε πρόταση και έβαλα τα όριά μου, ότι κανονικά με το attitude που έχω δε θα έπρεπε να προαχθώ, αλλά επειδή αποδίδω πολύ καλά μέσα στα πλαίσια που βάζω, τηρώ απρέγκλητα χρονοδιαγράμματα, κάνω σωστή διαχείριση χρόνου κι έχω οργανωτικότητα "θα παραβλέψουν" το ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσω από τον προσωπικό μου χρόνο.

Αν πάλι βρεθεί άλλος συνάδελφος που θα έχει τα προσόντα μου και θα έχει τη διάθεση να δοθεί ψυχή τε και σώματι στην εταιρεία, μάλλον θα τρίξει η δική μου καρέκλα... :tongue:

Άλλωστε είμαι η μόνη προϊσταμένη που μετά το 8ωρο no matter what κλείνω τον υπολογιστή!!!!!!!!!! Οι άλλοι με κοιτάνε κάθε μέρα που φεύγω - οι μισοί με απορία και οι άλλοι μισοί με λύπη (θα ήθελαν να φύγουν κι αυτοί, αλλά φοβούνται).

Μπράβο Λιάνα για την απώλεια. Είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...