Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πρώτα βάλατε κρέμα; Εμάς μας είχε δώσει πρώτα φρούτα, μετά μεσημεριανό και επειδή θήλαζα κρέμα βάλαμε πολύ μετά, στους 10 μήνες περίπου. Ρώτησέ τον μήπως να ξεκινούσατε σιγά - σιγά φρουτάκια...

ξεκινησαμε φρουτα το σαββατο, δηλαδη μη φανταστεις μια φορα της εδωσα , εφαγε 5 κουταλιες, μονο ροδακινο, δεν της αρεσε και αναγουλιαζε.

μηπως επειδη ειναι πολυ αδυνατη ξεκινησε με τη κρεμα, ? στα αλλα παιδια απο οτι διαβασα ( ειχα αλλον παιδιατρο τοτε) στον πρωτο ειχε δωσει κρεμα, και στον δευτερο φρουτα.

θα δοκιμασω σημερα ,να την θηλασω πρωτα λιγο να μη πειναει πολυ και μετα απο καμια ωρα να της δωσω τη κρεμα. να δουμε αν θα τη φαει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ξεκινησαμε φρουτα το σαββατο, δηλαδη μη φανταστεις μια φορα της εδωσα , εφαγε 5 κουταλιες, μονο ροδακινο, δεν της αρεσε και αναγουλιαζε.

μηπως επειδη ειναι πολυ αδυνατη ξεκινησε με τη κρεμα, ? στα αλλα παιδια απο οτι διαβασα ( ειχα αλλον παιδιατρο τοτε) στον πρωτο ειχε δωσει κρεμα, και στον δευτερο φρουτα.

θα δοκιμασω σημερα ,να την θηλασω πρωτα λιγο να μη πειναει πολυ και μετα απο καμια ωρα να της δωσω τη κρεμα. να δουμε αν θα τη φαει.

κι στη δικιά μου με κρέμα είχαμε ξεκινήσει

αν την θηλάσεις πρώτα λίγο πιστεύω δεν θα την φάει, ενώ αν πεινάει θα την φάει ,

δεν ξέρω κιόλας αλλά έτσι μου φαίνεται πιο λογικό,

αν και η μάνα πάντα ξέρει καλύτερα,

πιστεύω πολύ στο ένστικτο της μανούλας.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!

Προσπαθώ να προσαρμοστώ καθώς επιστρέψαμε χθες μετά από μια βδομαδούλα διακοπών, γύρισε κι ο σύζυγος δουλειά σήμερα και πολύ μου κακοφαίνεται :?. Ευτυχώς έχει ακόμη δυο βδομάδες μες στον Αύγουστο, οπότε έχουμε ακόμη να περιμένουμε :-)!

Στα δικά μας τα διατροφικά ζυγίστηκα σήμερα 54,7. Εντάξει, δεν έχω παράπονο, δε θα γκρινιάξω.

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!! Μετά από μια εξοντωτική εβδομάδα (είχε έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας με κάτι παρατρεχάμενους για αξιολογήσεις, προαγωγές, κλπ.) επανέρχομαι δριμύτερη και με πολύ καλά νέα.... Πήρα προαγωγούλα... :-D. Εδώ και κανένα μήνα είχα άτυπα αλλάξει θέσει και είχα αναλάβει το τμήμα έρευνας και καινοτομίας και τελικά έγιναν οι απαραίτητες κρίσεις και στέριωσα :-D:grin::-D:grin:.

Για το διατροφικό, αφήστε τα να πάνε, λίγο το άγχος, λίγο η κούραση, λίγο η χαρά μου το έριξα έξω το Σ/Κ... Από σήμερα όμως τα κεφάλια μέσα, γιατί θα πρέπει πλέον να ανανεώσω και την γκαρνταρόμπα μου.... :-)

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!!

Τι ωραίο να παίρνεις χαρά ανά διαστήματα από διαφορετικούς τομείς της ζωής σου! Σίγουρα τα παιδάκια μας είναι η πρωταρχική αλλά και μια καλή επαγγελματική εξέλιξη, 2-3 κιλάκια μείον, ενα μεταπτυχιακό (ό,τι τον καίει τον καθένα :tongue:), είναι σημαντική ώθηση!

61.6 σημερα με εδειξε η ζυγαρια, και επανερχομαι παλι στα φρουτα.

τις προηγουμενες μερες εβαλα στη διατροφη μου σταδιακα τα γαλακτοκομικα . ομως πρεπει να αρχισω παλι διαιτα γιατι η μικρη εχθες στα κακα εβγαλε παλι αιμα . ποσο θα συνεχιστει αυτο ?? τοσοι μηνες περασαν !! αα σημερα γινομαστε 6 μηνων!!!!

Αχ, κοριτσάκι, σε καταλαβαίνω! Εγώ αποφάσισα εξαρχής να κάνω την αποχή αυστηρά μέχρι να κλείσει τον 6ο ακριβώς γι' αυτό, γιατί νομίζω ότι αυτές οι απόπειρες νωρίτερα, αν δεν πετύχαιναν, θα μου τσάκιζαν την ψυχολογία :?. Δεν είναι εύκολο!

Εμείς γινόμαστε σήμερα 4 μηνών!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

κι στη δικιά μου με κρέμα είχαμε ξεκινήσει

αν την θηλάσεις πρώτα λίγο πιστεύω δεν θα την φάει, ενώ αν πεινάει θα την φάει ,

δεν ξέρω κιόλας αλλά έτσι μου φαίνεται πιο λογικό,

αν και η μάνα πάντα ξέρει καλύτερα,

πιστεύω πολύ στο ένστικτο της μανούλας.

λοιπον ετσι ξεκινησα , να την θηλασω και μετα να της δωσω την κρεμα, αλλα δεν πεινουσε , ειχε χορτασει απο το γαλα,

μετα λεω ας μη δωσω γαλα, και να της δωσω κρεμα, να εχει ορεξη δηλ. και την επιασε υστερια!! τωρα λεω να το παω στο ενδιαμεσο , ουτε καθολου γαλα ουτε κ ολο. να δουμε σημερα πως θα μας βγει.

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!

Προσπαθώ να προσαρμοστώ καθώς επιστρέψαμε χθες μετά από μια βδομαδούλα διακοπών, γύρισε κι ο σύζυγος δουλειά σήμερα και πολύ μου κακοφαίνεται :?. Ευτυχώς έχει ακόμη δυο βδομάδες μες στον Αύγουστο, οπότε έχουμε ακόμη να περιμένουμε :-)!

Στα δικά μας τα διατροφικά ζυγίστηκα σήμερα 54,7. Εντάξει, δεν έχω παράπονο, δε θα γκρινιάξω.

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!!

Τι ωραίο να παίρνεις χαρά ανά διαστήματα από διαφορετικούς τομείς της ζωής σου! Σίγουρα τα παιδάκια μας είναι η πρωταρχική αλλά και μια καλή επαγγελματική εξέλιξη, 2-3 κιλάκια μείον, ενα μεταπτυχιακό (ό,τι τον καίει τον καθένα :tongue:), είναι σημαντική ώθηση!

Αχ, κοριτσάκι, σε καταλαβαίνω! Εγώ αποφάσισα εξαρχής να κάνω την αποχή αυστηρά μέχρι να κλείσει τον 6ο ακριβώς γι' αυτό, γιατί νομίζω ότι αυτές οι απόπειρες νωρίτερα, αν δεν πετύχαιναν, θα μου τσάκιζαν την ψυχολογία :?. Δεν είναι εύκολο!

Εμείς γινόμαστε σήμερα 4 μηνών!

ποτε θα σε φτασωωωωωωωωω!!!!!!! :confused::confused::confused::confused::confused:

και εμενα τοσο φαινεται μη νομιζεις , 3 αντε 4 το πολυ :) ποσα κιλα ειναι η δικη σου??

οταν ηταν 3 μηνων ειχα βγει να ψωνισω μια μερα, και μου λεει ενας παππους , τστσσσ δεν περιμενετε να σαραντησετε και βιαζεστε να τα βγαλετε εξω !! :shock::shock:

επειδη την εχω συνηθισει δεν το καταλαβαινω οτι φαινεται μικρη, οταν δω μωρα της ηλικιας της ή μικροτερα , τοτε λεω αα ναι εχουν δικιο , οντως μικρουλα φαινεται !!:rolleyes:

Διαφημίσεις

στο θεμα μας τωρα τιποτα δεν κανω :cry::cry::cry:, ειπα 6 μηνων, και συνειδητοποιω οτι εχουν περασει 6 ΜΗΝΕΣ , κ ειμαι στα ιδια κιλα, δυο πανω ενα κατω !!! ουφφφφ

σημερα θα φαω κοτοπουλο βραστο με σαλατα !

στο θεμα μας τωρα τιποτα δεν κανω :cry::cry::cry:, ειπα 6 μηνων, και συνειδητοποιω οτι εχουν περασει 6 ΜΗΝΕΣ , κ ειμαι στα ιδια κιλα, δυο πανω ενα κατω !!! ουφφφφ

σημερα θα φαω κοτοπουλο βραστο με σαλατα !

Μη στεναχωριέσαι, βρε! Οκ, ίσως να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο αλλά, αν το θες, θα τα καταφέρεις με το δικό σου ρυθμό.

Πολλά θες να χάσεις, θύμισέ μου; Πάντως, τα 61-62 που λες, δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο, μην τρελαθούμε! Απλά, μωρέ, είναι που όσο πιο κοντά είμαστε σε ένα νορμάλ για το σώμα μας βάρος, τόσο πιο δύσκολα χάνονται τα άτιμα. :?

και εμενα τοσο φαινεται μη νομιζεις , 3 αντε 4 το πολυ :-) ποσα κιλα ειναι η δικη σου??

οταν ηταν 3 μηνων ειχα βγει να ψωνισω μια μερα, και μου λεει ενας παππους , τστσσσ δεν περιμενετε να σαραντησετε και βιαζεστε να τα βγαλετε εξω !! :shock::shock:

επειδη την εχω συνηθισει δεν το καταλαβαινω οτι φαινεται μικρη, οταν δω μωρα της ηλικιας της ή μικροτερα , τοτε λεω αα ναι εχουν δικιο , οντως μικρουλα φαινεται !!:rolleyes:

Εμένα είναι 6800 περίπου. Έχει διπλίτσες μπόλικες :tongue:! Εσένα πόσο είναι δλδ;

Μ' αρέσουν τα μωράκια "μακαρόνια", που 'ναι μακρόστενα :-D! Όπως και τα μωράκια "γλόμποι"! Αλλά δεν μου 'τυχε τίποτα απ' τα δύο. Και οι δύο γεννήθηκαν με πολύ μαλλί και η δεύτερη είναι η λεπτεπίλεπτη βερσιόν της οικογένειας. Η μεγάλη 3 μηνών ήταν 7,5 κιλά :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μη στεναχωριέσαι, βρε! Οκ, ίσως να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο αλλά, αν το θες, θα τα καταφέρεις με το δικό σου ρυθμό.

Πολλά θες να χάσεις, θύμισέ μου; Πάντως, τα 61-62 που λες, δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο, μην τρελαθούμε! Απλά, μωρέ, είναι που όσο πιο κοντά είμαστε σε ένα νορμάλ για το σώμα μας βάρος, τόσο πιο δύσκολα χάνονται τα άτιμα. :?

Εμένα είναι 6800 περίπου. Έχει διπλίτσες μπόλικες :tongue:! Εσένα πόσο είναι δλδ;

Μ' αρέσουν τα μωράκια "μακαρόνια", που 'ναι μακρόστενα :-D! Όπως και τα μωράκια "γλόμποι"! Αλλά δεν μου 'τυχε τίποτα απ' τα δύο. Και οι δύο γεννήθηκαν με πολύ μαλλί και η δεύτερη είναι η λεπτεπίλεπτη βερσιόν της οικογένειας. Η μεγάλη 3 μηνών ήταν 7,5 κιλά :tongue:!

με στεναχωρει οτι ειμαι στασιμη ολους αυτους τους μηνες , δηλαδη εχω αυτο που σου ειπα το ανεβα κατεβα.τα ριχνω για να παρηγοριεμαι στο θηλασμο και στη περιοδο. γιατι το φαγητο που κανω δεν δικαιολογειται να μη χανω. :? εσυ εχεις αδιαθετησει?

στα αλλα παιδια τα εχασα τα κιλα χωρις να το καταλαβω, κοιταω φωτογραφιες που τα εχω αγκαλια βρεφη , και λεω αποκλειεται να ειμαι εγω !! θα μου πεις ειναι και 10-12 χρονια πισω, τι να πω τοσο πολυ αλλαζει ο μεταβολισμος ?!! και τι στο καλο λενε οτι οταν θηλαζεις αδυνατιζεις??

εμενα τωρα ειναι 5.5 κιλα :tongue: ,γεννηθηκε 1980γρ, 34 εβδομαδα , εμεινε 20μερες στο μαιευτηριο, και την πηραμε 2380γρ .

εμεις βλεπω τα 7.5 να τα πιανουμε στο χρονο :D:D

το θετικο ειναι οτι δεν μου εχουν πεσει τα χερια να τη σηκωνω :) μαλλια εχει ελαχιστα , γεννηθηκε με μαλλια, αλλα οχι οπως οι αλλοι δυο. βαζουμε κορδελα για να κρυβουμε τη καραφλα :tongue::tongue:

το ιδανικο βαρος σε μενα , ειναι τα 48 , ο πρωτος στοχος ειναι τα 50 , αλλα ουτε το 59 δεν εχω καταφερει να δω , αρα για τι στοχο να μιλαμε !!:?

Πω πω, πόσο μικρούλα θα ήτανε, ε;

Ε μα τότε, βρε, τα 5,5 κιλά είναι πολλά, αν σκεφτείς ότι έχει σχεδόν τριπλασιάσει το βάρος γέννησης!!! Εμένα γεννήθηκε 40+2 3460 και η μεγάλη 3700 :rolleyes:.

Εγώ, πάντως, ούτε στην πρώτη, ούτε τώρα κατάλαβα να με βοηθάει ο θηλασμός ν' αδυνατίσω αλλά ούτε μπορώ να πω ότι πεινούσα περισσότερο. Ίσως να λιγουρευόμουν περισσότερα πράγματα και να ήθελα να μασουλάω κάτι συνέχεια, επειδή έμενα στο σπίτι περισσότερο. Αυτή τη φορά με έσωσε η αποχή γιατί αυτόματα κόπηκαν όλα τα γλυκά, που είναι η αδυναμία μου :cool:.

Ούτε εγώ έχω αδιαθετήσει αλλά και στη μεγάλη αδιαθέτησα, αφού αποθήλασα, στο χρόνο. Θυμάμαι ότι διαφορά (προς το καλύτερο) είχα δει σημαντική στην κυτταρίτιδα (λόγω ορμονών φαντάζομαι :confused:) και στη διάθεση για επαφές, που όσο θήλαζα ήταν πραγματικά στα τάρταρα. Αυτή τη φορά λίιγο καλύτερα :?. Κιλά και τότε μου είχαν μείνει 3, αν θυμάμαι καλά και αυτά τα έχασα σε άσχετη φάση, χωρίς να το καταλάβω. Υπομονή, μάνα! Θα τα χάσουμε :-D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

ναι αν το παρεις μ αυτη τη λογικη, μαλλον καλα ειναι. ισως γι αυτο οποτε λεω στο γιατρο ειναι μικρουλα, μου λεει μια χαρα ειναι!!

λοιπον της εδωσα και κρεμα , τη θηλασα πρωτα, μετα την αφησα στο ριλαξ , κοιμηθηκε κανα μισαωρο , και οταν ξυπνησε την εφαγε, εφαγε κατι λιγοτερο απο μισο μπολακι. καλα ειναι για αρχη , και μετα την κρεμα την ξαναθηλασα.

ωραια τοτε να μην αγχωνομαι , και τρεχω για τεστ :tongue::tongue:

το πρωτο παιδι το θηλασα ενα μηνα,οταν επαθα μαστιτιδα μου κοπηκε μαχαιρι, και αμεσως αδιαθετησα( διαθεση για επαφες καμια). το δευτερο παιδι 6.5 μηνες με συμπληρωμα σε καθε γευμα, γιατι νομιζα οτι δεν ειχα γαλα. αδιαθετησα στο διμηνο( και η διαθεση ηταν στο full)

σ αυτο το παιδι ειχα πονο στην επαφη , αρα πως να εχω διαθεση. τωρα παει καπως καλυτερα, αν και ακομα δεν εχω βαλει την αλοιφη που μου ειχε δωσει ο γυναικολογος μου.

ορεξη στο δευτερο δεν ειχα , ισως γι αυτο και αδυνατισα χωρις κοπο .

τωρα δεν ξερω πως να το εξηγησω, νιωθω οτι το στομαχι μου δεν εχει πατο, οτι και να φαω δεν θα με χορτασει. δηλ το μεσημερι σηκωνομαι πεινασμενη , και τρωω λιγο περισσοτερο απ οτι μου ειχε πει η διαιτολογος. για τα γλυκα δεν μπορω να πω οτι νιωθω στερηση, εμενα μ αρεσανε πολυ οι πιτες ( ολων των ειδων) οι κρεπες, αυτα μου λειπουν. βαρεθηκα σαλατα κρεας φρουτα , να τα τρωω δηλαδη και να μη χανω κιολας . και στερουμαι και δεν αδυνατιζω:evil::evil:

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!

Gmnth13, εμένα η μάνα μου μου είχε πει κάτι πολύ σωστό όταν γκρίνιαζα στην πρώτη ότι δεν αδυνατίζω παρόλο που θηλάζω, κλπ. Μου είχε πει ότι έρευνες κλπ. δεν έχει διαβάσει, δεν ξέρει, αλλά με βάση την κοινή λογική κατά τη διάρκεια του θηλασμού ο οργανισμός της γυναίκας λογικά πρέπει να φτιάχνει "αποθήκες" λίπους για να μπορέσει να θρέψει το μικράκι. Η φύση προνοεί. Για να μπορέσει η γυναίκα να θρέψει το παιδί της σε οποιεσδήποτε συνθήκες (βλ. χώρες όπου μαστίζει η φτώχεια, π.χ. Αφρική ή παλιότερα κατά την κατοχή στην Ελλάδα, κλπ., κλπ.) το σώμα δημιουργεί αυτόματες άμυνες. Μια από αυτές είναι οι αποθήκες που λέγαμε.

Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που χάνουν κατά τη διάρκεια του θηλασμού, από το περιβάλλον μου όμως το 80% δεν έχανε εύκολα. Και εγώ και οι φίλες μου θεαματική αλλαγή είδαμε όταν αποθηλάσαμε.

Οπότε, χαλαρά....

Τώρα για τις επαφές... Στην πρώτη κούτσα κούτσα ξαναρχίσαμε τις επαφές όταν ήταν περίπου 2 μηνών κι αυτές όμως αραιά και πού... Όταν ξαναμπήκαμε στα γεμάτα, δεν προλάβαμε να το χαρούμε γιατί έμεινα έγκυος στο δεύτερο. Στο δεύτερο στην ουσία ξαναρχίσαμε επαφές αφότου χρόνισε (δεν λογαριάζω τις μετρημένες 3 - 4 φορές που το κάναμε μέχρι τότε) και τώρα πρέπει να ομολογήσω, ότι του δίνουμε και καταλαβαίνει.... :-D

..................... και τώρα πρέπει να ομολογήσω, ότι του δίνουμε και καταλαβαίνει.... :-D

ολεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! φοβερή γυμναστική!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα mkcm μου, καλημέρα κόρες!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα αρα υπομονη και τιποτα αλλο, και λιγο προσοχη, τουλαχιστον να μην εχουμε την δικαιολογια οτι θηλαζουμε και αντι να χανουμε να περνουμε.

σημερα η ζυγαρια εδειξε 61.1 , ομως το στομαχι μου ειναι πυραυλος απο το πρωι στις 4 . εμετους μεχρι τις 6 το πρωι. προφανως επανηλθε η γαστριτιδα , θυμαστε που ξαναειχα πριν κανα δυο τρεις βδομαδες. εγκυμοσυνη δεν παιζει να ειναι γιατι ειχα παει στο γυναικολογο τοτε και μου ειχε κανει υπερηχο. αρα μαλλον πρεπει να αρχισω εντατικα τα χαπια παλι.

γυμναστικη δε λες τιποτα !! και ο δικος μου τα ιδια λεει :-D:grin::-D

Καλημέρα κοριτσάρες. Πως πάτε. Εγώ πολύ δουλειά στο νέο τμήμα παρόλο που έχουν πέσει οι ρυθμοί... Αλλά είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης, γιατί καθείς έχει το δικό του σύστημα και αυτό το προηγούμενου προϊστάμενου δε με βολεύει καθόλου και προσπαθούμε τώρα σαν τμήμα να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να μπορέσω να κρατήσω καλύτερα τη δουλειά. Έχει τρέξιμο αρκετό, αλλά νομίζω ότι μετά θα μας λυθούν τα χέρια.... ΤΟ δύσκολο είναι ότι επειδή έχουν ήδη πέσει πολλές άδειες, ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς έχει πέσει σε μας του εναπομείναντες, αλλά μετά δε γίνεται να κάνουμε τις αλλαγές μας, γιατί θα είμαστε πάλι σε φουλ δουλειά και δε θα έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουμε αλλαγές σε οργανωτικά ζητήματα (άλλωστε κανένας, και πρώτη εγώ, δε θέλουμε να καθόμαστε υπερωρίες - ο κυριότερος λόγος που αλλάζουμε σύστημα οργάνωσης....).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...