Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κοριτσάκια, καλημέρα.

Πινακάκι δεν έβαλα για ευνόητους λόγους, μόνο η Κατερίνα κι εγώ δώσαμε ραπόρτο :tongue:, και έχω χαθεί γιατί έχει έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας και τρέχουμε και δε φτάνουμε σε μήτινγκ κλπ.

Από Δευτέρα θα είμαι πιο εύκαιρη.

καλημερα ασε μη με βαλεις , ζυγιστηκα σημερα ... 62.7 :evil::evil:, καντε πως δε το διαβασατε!!

εφαγα ενα νεκταρινι τωρα, θα το ριξω στα φρουτα , τι να κανω !! καθε πρωι θα ζυγιζομαι και θα σας λεω, δεν γινεται διαφορετικα ( μη σας πω και τρεις φορες τη μερα ) :(:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

επίσης θυμάμαι όταν γέννησα (πάνε χρόνια βέβαια το 2006), νοίκιαζαν θήλαστρα (καλά κ δυνατά) και στα φέρναν στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ακόμη, ίσως να το έψαχνες.

φυσικα ισχυει και τωρα, ειχα νοικιασει θηλαστρο οταν γεννησα τη μπεμπα ( ειχε μεινει αρκετες μερες στο νοσοκ)το κρατησα ενα μηνα. αλλα για μια δυο μερες που να τρεχω να νοικιαζω τωρα, ( για το σπιτι δεν ξερω αν το φερνουν)

αρχισα το αρμεγμα απο χθες . δεν της εδωσα κρεμα, για να θηλασει περισσοτερο. και σημερα τα ιδια βλεπω να κανω, ειμαι καπως καλυτερα , φοβαμαι τη μαστιτιδα, γιατι ειχα παθει και στο πρωτο παιδι και σ αυτο τωρα.

Ωχ ποναει αυτο...δεν εχεις καμια φιλη να σου δωσει μη σε ταλαιπωρει;

μια γνωστη εχω που εχει δυο χρονων κοριτσακι και το θηλασε μεχρι ενος ετους , αλλα δεν ειχε αγορασει . και να φανταστεις οτι στο μεγαλο μου παιδι ειχα αγορασει θηλαστρο. στο δευτερο δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω ποτε, και στο τριτο, πηγα να το ανοιξω , μετα απο 12 χρ και ηταν σκουριασμενο . το ειχαμε αφησει σε μια αποθηκη που ειχαμε στο πορτο ραφτη, και το εφαγε η υγρασια.

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!! Μετά από μια εξοντωτική εβδομάδα (είχε έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας με κάτι παρατρεχάμενους για αξιολογήσεις, προαγωγές, κλπ.) επανέρχομαι δριμύτερη και με πολύ καλά νέα.... Πήρα προαγωγούλα... :D. Εδώ και κανένα μήνα είχα άτυπα αλλάξει θέσει και είχα αναλάβει το τμήμα έρευνας και καινοτομίας και τελικά έγιναν οι απαραίτητες κρίσεις και στέριωσα :D:D:D:D.

Για το διατροφικό, αφήστε τα να πάνε, λίγο το άγχος, λίγο η κούραση, λίγο η χαρά μου το έριξα έξω το Σ/Κ... Από σήμερα όμως τα κεφάλια μέσα, γιατί θα πρέπει πλέον να ανανεώσω και την γκαρνταρόμπα μου.... :)

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!! Μετά από μια εξοντωτική εβδομάδα (είχε έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας με κάτι παρατρεχάμενους για αξιολογήσεις, προαγωγές, κλπ.) επανέρχομαι δριμύτερη και με πολύ καλά νέα.... Πήρα προαγωγούλα... :D. Εδώ και κανένα μήνα είχα άτυπα αλλάξει θέσει και είχα αναλάβει το τμήμα έρευνας και καινοτομίας και τελικά έγιναν οι απαραίτητες κρίσεις και στέριωσα :D:D:D:D.

Για το διατροφικό, αφήστε τα να πάνε, λίγο το άγχος, λίγο η κούραση, λίγο η χαρά μου το έριξα έξω το Σ/Κ... Από σήμερα όμως τα κεφάλια μέσα, γιατί θα πρέπει πλέον να ανανεώσω και την γκαρνταρόμπα μου.... :)

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι από σήμερα τα κεφάλια μέσα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!! Μετά από μια εξοντωτική εβδομάδα (είχε έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας με κάτι παρατρεχάμενους για αξιολογήσεις, προαγωγές, κλπ.) επανέρχομαι δριμύτερη και με πολύ καλά νέα.... Πήρα προαγωγούλα... :D. ......... :)

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέραααααα και καλή εβδομάδα σε όλες !!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

μια γνωστη εχω που εχει δυο χρονων κοριτσακι και το θηλασε μεχρι ενος ετους , αλλα δεν ειχε αγορασει . και να φανταστεις οτι στο μεγαλο μου παιδι ειχα αγορασει θηλαστρο. στο δευτερο δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω ποτε, και στο τριτο, πηγα να το ανοιξω , μετα απο 12 χρ και ηταν σκουριασμενο . το ειχαμε αφησει σε μια αποθηκη που ειχαμε στο πορτο ραφτη, και το εφαγε η υγρασια.

τι έκανες τελικά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές... μου έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου, γιατί ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ ψυχοφθόρος.....

Τώρα απλά ελπίζω να φύγει κι ένα δεύτερο βάρος :lol:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές... μου έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου, γιατί ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ ψυχοφθόρος.....

Τώρα απλά ελπίζω να φύγει κι ένα δεύτερο βάρος :lol:

καλημερα !! τι ομορφα πραγματα διαβαζω !! συγχαρητηρια!!! κ εις ανωτερα !!!!:D

Διαφημίσεις

τι έκανες τελικά?

θηλαστρο δεν βρηκα , να σου πω δεν εψαξα κιολας, το εβγαλα με το χερι, και εβαζα τη μικρη στο στηθος συνεχεια το σκ. αφου απεφυγα την μαστιτιδα προς το παρον ολα καλα!!

61.6 σημερα με εδειξε η ζυγαρια, και επανερχομαι παλι στα φρουτα.

τις προηγουμενες μερες εβαλα στη διατροφη μου σταδιακα τα γαλακτοκομικα . ομως πρεπει να αρχισω παλι διαιτα γιατι η μικρη εχθες στα κακα εβγαλε παλι αιμα . ποσο θα συνεχιστει αυτο ?? τοσοι μηνες περασαν !! αα σημερα γινομαστε 6 μηνων!!!!

αστα να πανε , το εκανα και το προηγουμενο μηνα, δηλαδη να φαω, και του ειπα οτι ξαναειδα αιμα, και μου λεει αρχισε παλι τοτε. τωρα θα παω σε δεκα μερες , θα δουμε τι θα πει. κρεμα μου ειχε δωσει υποαλλεργικη απο το φαρμακειο, και ενω την προηγουμενη βδομαδα ξεκινησαμε καλα, αρχισε να τρωει, τωρα δυο μερες, με το που της βαζω το κουταλι στο στομα, αρχιζει το κλαμα , πολυυυυ κλαμα ομως, αφου πνιγεται , κοκκινιζει κτλ, μολις τη βαλω στο στηθος σταματαει και ηρεμει. θα δοκιμασω λεω να την θηλασω πρωτα να μην πολυπειναει ,να δουμε πως θα παει.

αν μοιασει στον μεγαλο στο φαγητο , την βαψαμε .. !!!:rolleyes:

Πρώτα βάλατε κρέμα; Εμάς μας είχε δώσει πρώτα φρούτα, μετά μεσημεριανό και επειδή θήλαζα κρέμα βάλαμε πολύ μετά, στους 10 μήνες περίπου. Ρώτησέ τον μήπως να ξεκινούσατε σιγά - σιγά φρουτάκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...