Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ποδηλατο εχω και εγω, αλλα τιποτα ακομα , δεν εχω ανεβει , και τωρα με τη ζεστη που να κανω! εχω και ενα αλλο , που κανει ποδια και κοιλιακους . το εχω στο υπογειο ακομα, μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση να το ανεβασω και αυτο. μηπως τα βλεπω εδω και μου ερθει η ορεξη και κανω τιποτα!!!!:rolleyes:

χαχχαχαχα, και το ποδήλατό μου ανεβοκατεβαίνει αποθήκη-σπίτι!

Υ.Γ. σημερα εχουμε επετειο !! επιτρεπεται λιγο γλυκακι?? μια μπουκιτσα εστω !!!:rolleyes:

επιτρέπεται!!!!!!Να ζήσετε!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα κοριτσια, εγω δεν ζυγιστηκα σημερα , ξεχαστηκα . θα σας γραψω τα μαντατα αυριο ! αν και δεν βλεπω προκοπη , μαλλον ++++ θα με δειξει.

ποδηλατο εχω και εγω, αλλα τιποτα ακομα , δεν εχω ανεβει , και τωρα με τη ζεστη που να κανω! εχω και ενα αλλο , που κανει ποδια και κοιλιακους . το εχω στο υπογειο ακομα, μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση να το ανεβασω και αυτο. μηπως τα βλεπω εδω και μου ερθει η ορεξη και κανω τιποτα!

Υ.Γ. σημερα εχουμε επετειο !! επιτρεπεται λιγο γλυκακι?? μια μπουκιτσα εστω !!!:rolleyes:

Επετειο γαμου εχετε;κ εμεις σημερααααα να ζησετε!!!! Κ να φας γλυκακι

καλημέρα κόρες

mkcm υπομονή και restart!!!!!

τα δικά μου νέα είναι ότι πάω καλά!!! αυτήν την εβδομάδα την τήρησα κατα γράμμα την διατροφή, εκτός της Κυριακής, οπότε έχω σήμερα 84,1 δηλαδή -700!!!!!!!λίγο στην άσκηση πρέπει να δω τι θα κάνω. το βαριέμαι το ποδήλατο στο σπίτι αλλά δεν έχω άλλη λύση προς το παρόν.

Μπραβο κοπελα μου ετσι συνεχισε....

Επετειο γαμου εχετε;κ εμεις σημερααααα να ζησετε!!!! Κ να φας γλυκακι

και εσεις? καλα καταλαβα !!??? να ζησετε και εσεις , ευτυχια και υγεια !! :Pτα ποσα χρονια ?

ευχαριστουμε πολυ !!

Διαφημίσεις

Μπραβο κοπελα μου ετσι συνεχισε....

σε ευχαριστώ πολύ Λιάνα μου, εσύ πως τα πας? συνεχίζεις?

Ναι κ εμεις 3 χρονια γαμου..ευχαριστουμε πολυ

να ζήσετε!!!!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

σε ευχαριστώ πολύ Λιάνα μου, εσύ πως τα πας? συνεχίζεις?

να ζήσετε!!!!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!

Σ ευχαριστουμε πολυ κοπελα μου.....

Ναι συνεχιζω με καποιες παρασπονδιες αυτες τις μερες λογω διακοπων κ γιορτων χαχα σημερα δεν ζυγιστηκα λειπει η κοπελα την αλλη πεμπτη επισημα αποτελεσματα χαχα..

Χμμμ μηπως να φαω κ σημερα λιγη τουρτα απο χθες;

Σ ευχαριστουμε πολυ κοπελα μου.....

Ναι συνεχιζω με καποιες παρασπονδιες αυτες τις μερες λογω διακοπων κ γιορτων χαχα σημερα δεν ζυγιστηκα λειπει η κοπελα την αλλη πεμπτη επισημα αποτελεσματα χαχα..

Χμμμ μηπως να φαω κ σημερα λιγη τουρτα απο χθες;

καλημερα

εε ναι να παει χαμενη :rolleyes:

εμας δεν περισσεψε για σημερα, πηραμε τσιζκεικ ( αρεσει στα παιδια)

κερασα και την μαθηματικο μας , και δεν εμεινε ουτε για δειγμα :tongue:

εγω ουτε σημερα ζυγιστηκα , δεν τολμω να ανεβω ! πρεπει ομως για να δω το νουμερο ,μπας και φρικαρω παλι, και μαζευτω !!

το αλλο που δε σας ειπα ειναι οτι επαθα υπερπαραγωγη, δεν εχω θηλαστρο, και προσπαθω να το βγαλω με το χερι , απο το πρωι ειμαι χαλια .

Διαφημίσεις

καλημερα

εε ναι να παει χαμενη :rolleyes:

εμας δεν περισσεψε για σημερα, πηραμε τσιζκεικ ( αρεσει στα παιδια)

κερασα και την μαθηματικο μας , και δεν εμεινε ουτε για δειγμα :tongue:

Χαχα ε να μην παει αυτο λεω κ εγω

Κοριτσια ευτυχως δεν ζυγιστηκα σημερα μου ρθε περιοδος κ ειμαι πρησμενη..με τη διατροφη μερικες φορες ερχεται νωριτερα ...πηγα στο γιατρο κ μου πε λογω απωλειας κιλων οταν σταματησω θα σταθεροποιηθει.αντε να δω...

εγω ουτε σημερα ζυγιστηκα , δεν τολμω να ανεβω ! πρεπει ομως για να δω το νουμερο ,μπας και φρικαρω παλι, και μαζευτω !!

το αλλο που δε σας ειπα ειναι οτι επαθα υπερπαραγωγη, δεν εχω θηλαστρο, και προσπαθω να το βγαλω με το χερι , απο το πρωι ειμαι χαλια .

Ωχ ποναει αυτο...δεν εχεις καμια φιλη να σου δωσει μη σε ταλαιπωρει;

επίσης θυμάμαι όταν γέννησα (πάνε χρόνια βέβαια το 2006), νοίκιαζαν θήλαστρα (καλά κ δυνατά) και στα φέρναν στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ακόμη, ίσως να το έψαχνες.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοριτσάκια, καλημέρα.

Πινακάκι δεν έβαλα για ευνόητους λόγους, μόνο η Κατερίνα κι εγώ δώσαμε ραπόρτο :tongue:, και έχω χαθεί γιατί έχει έρθει ο πρόεδρος της εταιρίας και τρέχουμε και δε φτάνουμε σε μήτινγκ κλπ.

Από Δευτέρα θα είμαι πιο εύκαιρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...