Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

585117eox711edev.gif

Aντε, να κερασω μια και ελαφρια, γιατι εσυ εισαι της φραουλαδας, δεν κανεις για σκληρα πιωματα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είσαι μεγάλη καρδιά!

Ευχαριστώ γι' αυτή την - αυθόρμητη - έκφραση φιλίας! :tongue::tongue::tongue:

Γεια μας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας κουκλες μου. Καλη εβδομαδα και μια ευχη απο καρδιας να πιασει τοπο. Να πληρωθουμε επιτελους!!!! Αν και οπως καθημερινα διαπιστωνω, μαλλον θα παμε στα σπιτακια μας!!!!!! Σορι βρε κοριτσια, μα δεν βλεπω απο πουθενα φως!!! Στη δουλεια μου, εχω αμεση επαφη με προμηθευτες, πελατες και αφεντικα. Και βλεπω απο ολες τις πλευρες τη δυσκολια της οικονομιας και με ανησυχει παρα πολυ. Που θα παει αυτη η κατασταση?? Λετε να παει ολη η Ελλαδα για "φουντο"???

Ζωη, σου ευχομαι να παρεις ολες τις αποδοχες σου και να εχουμε ολες τη δουλιτσα μας.

ειμαι τοσο χαρουμενη που περπαταω και πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Jenia μου, χαιρομαι πραγματικα τοσο πολυ για σενα. Να σου ζησουν οι ανηψιες (εντος και εκτος κοιλιας).

Γιαυτο το γραφω και εγω εδω για να το βλεπουν και οι αλλες κοπελες και να βλεπουν οτι αξιζει ο κοπος κουκλες μου!!!! :tongue::tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Και πολυ καλα κανεις και τα γραφεις γιατι αυτα ειναι που δινουν κουραγιο στις αλλες. Τα θετικα αποτελεσματα. Ο,τι επιθυμεις γλυκια μου.

Jenia είναι κακιά η ΤΑΡΑ και με μαλώνειιιιιιιιιιι!!! 982477uqvc9qzqub.gif

Χαχαχαχαχαχαχα

διακοσμήτρια.... αλλά εδώ και χρόνια κάνω την αρχιτεκτόνισσα στο γραφείο...

τί να πεις; εγώ ήμουν για καλλιτεχνικά και έχω πέσει στα μπετά! χιχιχιχιι

εννοείετε θα σου φτιάξω ότι θέλεις! κι ένα ηχομονωμένο δωμάτιο με projectora και ειδικά συστήματα ήχου για να παρακολουθείς την μπάλα σου όσο δυνατά θέλεις αλλά και τις ροκιές σου με το δεσποινάκι μας που σου ερχεται σαλόνικα!χιχιχιχιχιι

Τσιπουριτσα, μη μου παιρνεις τη δουλεια. Τα μπετα δικα μου. Και πολυ γουσταρω το football-room!!!!!!

Χαμομηλακι, μη μασας......... Κεφαλι ψηλα και τσαμπουκα. Θα με θυμασαι.

Να ξεκινησουμε λιστα με αποφοιτες???

Jenia, για σενα χτυπαει η καμπανα!!!!!:tongue:

Ελλη. χαιρομαι γι΄αυτο που κανατε και το φχαριστηθηκατε. Να το επαναλαβετε συντομα.

Mpap, γεια σου κοπελα μου. Να εισαι καλα εστω και νοητα ξερουμε οτι εισαι μαζι μας. Φιλια

Γοργονες του παρασκηνιου, εξακολουθειτε να θελετε να ειστε πισω απο τις καμερες???

Ευχαριστο και ξεκουραστο απογευμα σε ολες.:D

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπορώ να ονειρεύομαι, έτσι δεν είναι; Τζάμπα είναι, προς το παρόν τουλάχιστο!!

Αχ, να φύγω, να πάω να κυνηγάω το γιο μου!

Θέλω παραλίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ετοιμάζομαι να φύγω, ελπίζω να έχω ευχάριστα από την διαιτολόγο.... θα σας ενημερώσω μάλλον αύριο το πρωι!

θα πάμε για μαμ με τον καλό μου.......

αν έχω χάσει πάνω από κιλό κερνάω εγώ τον άντρα μου, αν έχω χάσει κάτω από κιλό εκεινος .... για να μου δώσει κουράγιο.... :)

439758h831qlcl8s.gif

JENIA να τις χαιρεσαι και τις 2 και εκεινες εσενα που σε εχουν κοντα τους

473941d4k7m7p8o7.gif

μπραβο για τις καλες εντυπωσεις

550452sulha8orwd.gif

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και ..... πολυ καλο

1205099zhwi7s2bb3.gif

εφτιαξε το κεφι μου γιατι τελικα φαινεται πως απεκτησα καλες φιλες

481876qojaq5ujfk.gif

1033512wxx5ecpw3i.gif

2080180emgbdyh6sj.gif

να ερθω μαζι σου

Αχ, να φύγω, να πάω να κυνηγάω και τα δυο μου μωρα!

1169884c6c9oajyvh.gif

Χαμομηλακι, μη μασας......... Κεφαλι ψηλα και τσαμπουκα. Θα με θυμασαι.

εσενα θυμαμαι μη νομιζεις αλλιως ψιλοσκυβω και καμια φορα

833906grv089l4h5.gif

585117eox711edev.gifθελω κι εγω ενα, ζαλιζει αυτο;

τα βαρια δεν τα αντεχω αλλα εχω την αναγκη να χαλαρωσω!

481640egvd6cm8o5.gif

τωρα οι υπολοιποι σπιτι κατι θα κανουν να επιβιωσουν

ΤΖΑ! :D να΄μαι κι εγώωωωω!!!!!:D πριν δυο ώρες μπήκα σπίτι! το πρώτο πλυντήριο ήδη εργάζεται.......

1020813lxqkhjzahj.gifτζα κι εγω elli

και σημερα επλυνα επλυνα απλωσα απλωσα και επισε βροχη φτου κοντεψα να σκοτωθω στο μπαλκονι να λυσω τις απλωστρες

369000qanxy26f7a.gif

είτε μικρές, είτε μεγάλες εταιρείες είναι όλοι για κλάματα......καλό κουράγιο! που είπε κι ο Όλι Ρεν....και πού είμαστε ακόμη........

και ο αντρουλης ειναι 3 μισθους μεσα ζητητσε ενα μηνα ανευ να τους ξεκουρασει δεν του εδωσαν υπομονη γλυκα μου μακαρι κατι να βελτιωθει

780920wevc3spomh.gif

μουτς στα μουτρα σας !!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1190140cuhsnn2szq.gif

ετοιμάζομαι να φύγω, ελπίζω να έχω ευχάριστα από την διαιτολόγο.... θα σας ενημερώσω μάλλον αύριο το πρωι!

περιμενουμε τις χαρουλες σου ψαρακι

705190mbhcoc7b0b.gif

Ζωη μπορεις να πας και ετσι στο αφεντικο637467c87shkkyna.gif

η να ερθω κ εγω να τον κανουμε του αλατιου

230736pvkwhxb1nq.gif

490129y5wijahvs1.gif

Σαν πολλα emoticon δε μαζεψαμε???? Χαχαχαχαχα

Στο τελος θα μετακομισουμε στα cartoons :P:p:p

(Ζηλευω που δεν μπορω να ασχοληθω κι εγω για να σας βαζω αναλογα με τη περιπτωση. Για την ωρα κρατω το πιτσιρικι που τρεχει στο διαδρομο για να μου θυμιζει οτι ΠΡΕΠΕΙ να βρω χρονο για να περπατησω)

Σημερα ειχα πολλη δουλεια και δεν μπορεσα να μιλησουμε.Μου λειψατε.

Καλο απογευμα γλυκιες μου.

Γεια σου, Γεωργία μου!

Μην παραπονιέσαι για τη δουλειά κοριτσάκι! εμείς έχουμε λαλήσει απ΄την αναδουλειά..... είναι και η εποχή........ σε λίγο θα κάνουμε λαλαλα σαν τη Μαεστρία.....

Καλό απόγευμα!

Δεν παραπονιεμαι Ελλη μου που εχω δουλεια. Απλα δε βρηκα χρονο να παρω ανασα. Ειχα μια πολυ εντονη, δυσκολη και κουραστικη μερα χωρις κανενα διαλειμμα εκτος απο 5-10 λεπτακια που μπηκα εδω.

Και τωρα πρεπει να συνεχισω κατι που εκανα στο γραφειο και δεν το τελειωσα γιατι αυριο.... θα το βρω μπροστα μου. Που σημαινει δουλεια στο σπιτι.

Σας φιλω

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! παλι πρωινη οπως παντα κουκλαρες μου ζουζουνες μου σας βλεπω λιγο νταουν αλλα καταλαβενω αμα αυτο το ατημο το χρημα δεν ερχεται στην τσεπη μας ειναι γεγονος οτι δεν ειναι και τα καλητερα μας . μαεστρα -γιωργια- ζωη 76 -και καποιας ο συζηγος δεν θυμαμε σας καταλαβενω εγω ετσι θα ειμαι για 2 μηνες σεπτεμβριο-οκτωμβριο που οι πελατες του αντρα μου εξαφανιζονται και δεν περνει ουτε ενα ευρω. αληθεια κοριτσια αυτη η εποχη για τον καλο μου ειναι πενθυμη εποχη αχ!! οσο σκεφτομαι την φατσουλα του πως την κανει τον λοιπαμε αλλα σας ειπα εχω εγω τον σταθερο μοισθο 1200 ευρω καθαρα και ετσι την βγαζουμε καθαρη !!!

κατα αλλα σημερα το βραδυ φοβηθηκα λιγο με την μικρη μου χωρις λογο της ανοιξαν οι μυτες της αιμα και δεν ξερω τι να υποθεσω θα παρω την παιδιατρο τηλ και αμα ειναι θα την παω σε οροιλα για σιγουρια να μην της εχει κανει τιποτα στην μυτουλα της !! αχ!αχ!! βρε ξενια μου τι δυσκολο παιδι τοσο δραστηριο και ολο σε επικινδυνα σημια πας και κανεις τρελλες καλε το παιδι εμιασε στην μαμα του!!!

α!! μην ξεχασω και τον γιοκα μου που σημερα το πρωι δεν ηθελε να φυγω απο το σπιτι και να μου λεει μανουλα μην πας στην δουλεια φορα τις μπιζαμες σου σε παρακαλω !! τον γλυκα μου ηθελε να κατσουμε μαζι το μωρο μου ειναι πολυ εβεσθητος και μου εχει μια αδυναμια !!

τωρα τα δικα σας εχω να πω γλυκια μου ταρα βρε εσυ εγω το ειπα στην μαεστρια αλλα μην της το πεις για να ηρεμησει καλε !! σιγα μην την αφινα να φαει τουρτες και τετοιες αδιες φτου κακα !!! χαχαχαχαχα!!

τσιπουριτσα και ελλι μου ολα καλα να σας πανε και βουρ για τον στοχο μας!!χαμομιλακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα και εσυ δεν θελω να σε περνει απο κατω εστι !!!!

γιωργια μου στο χωριο το διπλανο χτειπαγαν χθες οι καμπανες γιατι εχουν πολιουχο τον προφιτη Ηλια καλε !! χαχαχαχαχαχα!! εχω ενα δρομο μπροστα τον μου 5 κιλων εεεεεεεεεεεεε!! θελω λιγο χρονο ακομα !! και μην μου ξανα εξαφανιστεις ετσι με τρομαξες οτι κατι επαθες λεω και εγω που πηγε σημερα η γωγο !! παλι κανενα αγριογουρουνο κινηγαει !!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :tongue:

φιλακια και καλημερα σε ολες αρχηγε για εσενα ειναι η εποχη του τρεξηματος λογο γαμου αααααααααα!!!! μην χασεις εσυ κιλα ενταξη καταστραφηκαμε !!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!!!!!ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! Η ΖΩΗ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΣΕ ΑΣΥΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!!!

καλημερα και απο εμενα

@μπαπ:μη[πως γυροφερνες στη στοα σπυρου μηλιου (βλ.αττικα)χθες το πρωι?

εχασα 1.200, παρακαλω να μου αφαιρεθει απο τα κιλα μου (επειδη εχω χασει πολλες σελιδες, η βικυ74 που ειναι?)

και τελος, μαλλον εχω θυροεθδη, τωρα τι ακριβως θα μαθω την πεμπτη απο την γιατρο.

καλημεραααααααα

bgx2ye5lc.png

καλημέρα γοργόνες!

έχασα 1,700!!!! είμαι χαρούμενη!!!!!!

(παρακαλώ να μην αφαιρεθεί γιατί ενδιάμεσα (θκατοδιάστημα) είχα πάρει... οπότε είμαι στα ίδια... θα ενημερώσω όταν)

αλλά... είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ειδικά γιατί έτσι όπως είναι ο θυροειδής μου δεν το περίμενα! μακάρι να ρυθμιστεί σιγά σιγά :)

σας φιλώ, δουλίτσα τώρα

ειδα και τις φωτος απο ξενια και γεωργια-ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕς? ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...