Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

το σκ καλουτσικα πηγε , δεν ξεφυγα , βεβαια δεν εχω τολμησει να ανεβω στη ζυγαρια , το αφηνω για τη τεταρτη. αν και δεν νιωθω καμια διαφορα . εχθες γιορταζε η μαμα , και εφαγα ενα μικρο μικρουτσικο ταρτακι ! απο φαγητο ενα καλαμακι χοιρινο και ενα κομματακι κοντοσουβλι κοτοπουλο και τσιμπησα και δυο τρεις πατατουλες . αυτα. σημερα εφτιαξα αρακα με αγκιναρες( κατεψυγμενες) και ρυζι.

mkcm αυτο το παθαινω συνεχειααα, τρωω μια μερα, παιρνω ενα κιλο, και μετα πρεπει να κανω διαιτα μια βδομαδα για να το χασω !! παλιοτερα τουλαχιστον, τωρα αν το παρω δεν φευγει με τιποτα !!:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ασε όλη μέρα κι όλη νύχτα έκλαιγε και φώναζε νερό, νεράκι. Κροσια τα νευρα μου γκρρρρ

Για το εσπα όπως το έκαναν φέτος αστο.Πριν δύο χρόνια ήταν καλά.

αα το καημενο !!! με το κουταλακι πολυ λιγο να της δινεις ! τωρα της περασαν οι εμετοι?

και εμεις δυσκολευτηκαμε τοτε, φανταζομαι δηλαδη τωρα πως θα ναι !!

αα το καημενο !!! με το κουταλακι πολυ λιγο να της δινεις ! τωρα της περασαν οι εμετοι?

και εμεις δυσκολευτηκαμε τοτε, φανταζομαι δηλαδη τωρα πως θα ναι !!

Μια χαρά είναι σήμερα.Και χθες δεν είχε εμετούς μόνο πυρετο.Οποτε σήμερα τρώει και πίνει κανονικά.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μια χαρά είναι σήμερα.Και χθες δεν είχε εμετούς μόνο πυρετο.Οποτε σήμερα τρώει και πίνει κανονικά.

ουπσ εγινε παρανοηση, οκ διαβασα για το εσπα και το καταλαβα, εννοειται για παιδικους σταθμους, εγω ελεγα για το εσπα , που αφορουσε επιχειρησεις ! :tongue: αλλα ενταξει το ιδιο τρεξιμο ειναι με το εσπα οπου και να το πιασεις μπλεξιμο ειναι !!

εχω ακομα κανα δυο χρονακια για να ασχοληθω μ αυτο πρωτα ο Θεος !! ελπιζω ομως να μη τα λεμε απο δω μεχρι τοτε, να εχουμε μεταφερθει σε αλλο θεματακι :tongue::tongue::tongue:

ουπσ εγινε παρανοηση, οκ διαβασα για το εσπα και το καταλαβα, εννοειται για παιδικους σταθμους, εγω ελεγα για το εσπα , που αφορουσε επιχειρησεις ! :tongue: αλλα ενταξει το ιδιο τρεξιμο ειναι με το εσπα οπου και να το πιασεις μπλεξιμο ειναι !!

εχω ακομα κανα δυο χρονακια για να ασχοληθω μ αυτο πρωτα ο Θεος !! ελπιζω ομως να μη τα λεμε απο δω μεχρι τοτε, να εχουμε μεταφερθει σε αλλο θεματακι :tongue::tongue::tongue:

Μεγάλο σπάσιμο αυτό το εσπα δλδ σε όλους τους τομεις:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;περαστικα cacao στη μικρη σου...εγω μετα τις 2 μερες που ολο κ κατι εφαγα σκ ακολουθησα τη διαιτα μου...αλλα εφαγα χτες ενα γλυκο με παρεσειρε ο αντρας μου αχαχχα κ στα γλυκα δεν μπορω να πω οχι....

Αχ, κορίτσια τα έχω παίξει.... Έφυγε μια υφιστάμενή μου με άδεια την Παρασκευή και έχει αφήσει σε εκκρεμότητα δουλειά τουλάχιστον 2,5 μηνών... Με έχει ξετινάξει η ρ@φιάνα... Τρέχω και δε φτάνω... Και ερωτώ θα έφταιγα να μην έκανα τίποτα, να τα έβλεπε ο Γενικός και να την έστελνε από 'κει που ήρθε; Έχει χάρη όμως που είμαι καλός άνθρωπος και τη λυπάμαι, μη μείνει στο δρόμο με 2 παιδιά.... Αλλά όταν γυρίσει θα της γίνω στενός κορσές, κάθε βδομάδα θα την ελέγχω κι ας με πει στριμμένη.....

Κορίτσια, το νου σας.... Αυριο έχει ζύγισμα.... (Το λέω να τ' ακούσω γιατί χθες και παγωτίνια έφαγα και μπέργκερ κι απ' όλα :oops: )

Αχ, εγώ να δεις τί έφαγα το τετραήμερο! Και αλμυρά και γλυκά και παγωτά. Είχα πρόγραμμα :) Δεν θα σας δώσω νούμερο αύριο. Ούτε θα ζυγιστώ. Την Επόμενη βδομάδα!

Διαφημίσεις

Αχ, εγώ να δεις τί έφαγα το τετραήμερο! Και αλμυρά και γλυκά και παγωτά. Είχα πρόγραμμα :) Δεν θα σας δώσω νούμερο αύριο. Ούτε θα ζυγιστώ. Την Επόμενη βδομάδα!

Όχι ζαβολιές..... Τις έκανες τις παρασπονδίες σου και θα τις πληρώσεις.... :lol:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι λίγο απογοητευμένη, γιατί σήμερα ζύγισα 60,5. +1 κιλάκι από την προηγούμενη βδομάδα. Εμ, πως όλα αυτά τα παγωτά, οι πίτσες, τα σουβλάκια, τα μπέργκερ κι οι μπύρες τις τελευταίες 15 μέρες έκαναν το θαύμα τους.... :evil:

καλημέρα κόρες

mkcm υπομονή και restart!!!!!

τα δικά μου νέα είναι ότι πάω καλά!!! αυτήν την εβδομάδα την τήρησα κατα γράμμα την διατροφή, εκτός της Κυριακής, οπότε έχω σήμερα 84,1 δηλαδή -700!!!!!!!λίγο στην άσκηση πρέπει να δω τι θα κάνω. το βαριέμαι το ποδήλατο στο σπίτι αλλά δεν έχω άλλη λύση προς το παρόν.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα κοριτσια, εγω δεν ζυγιστηκα σημερα , ξεχαστηκα . θα σας γραψω τα μαντατα αυριο ! αν και δεν βλεπω προκοπη , μαλλον ++++ θα με δειξει.

ποδηλατο εχω και εγω, αλλα τιποτα ακομα , δεν εχω ανεβει , και τωρα με τη ζεστη που να κανω! εχω και ενα αλλο , που κανει ποδια και κοιλιακους . το εχω στο υπογειο ακομα, μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση να το ανεβασω και αυτο. μηπως τα βλεπω εδω και μου ερθει η ορεξη και κανω τιποτα!

Υ.Γ. σημερα εχουμε επετειο !! επιτρεπεται λιγο γλυκακι?? μια μπουκιτσα εστω !!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...