Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 41 λεπτά , Neverstop είπε:

Είχα διαβάσει πως 1-2 κύκλοι το χρόνο ανωορρηκτικοι είναι φυσιολογικό σε κάθε γυναίκα. Σε πολυκυστικες ωοθήκες άλλη φάση.

Expand  

ναι σίγουρα και χάνουμε και περίπου 2 κύκλους το χρόνο. Επίσης μπορείς να κάνεις κενές ωορρηξίες. Αλλά να βγαίνει θετικό το τεστ, να έχεις σταθερό κύκλο. Από τους 12 μήνες, έστω οι 6 θεωρώ ότι θα είχαν ωάριο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

mkcm είπε:
Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!! Δεν έφτιαξα πινακάκι, γιατί λίγες δώσαμε χθες ραπόρτο. Θα προσπαθήσω σήμερα, αν και έχω πολύ δουλειά. Αν δεν προλάβω σήμερα, αύριο. Ελπίζω να είστε επιεικείς μαζί μου!!!!!!!!!!........

ναι καλέ μην αγχώνεσαι

mkcm είπε:
.........................Εγώ την τελευταία βδομάδα το έχω παραχ@σει!!!!!!!!!!!!! Από σήμερα τα κεφάλια μέσα όμως!!!!!!!!!

πως γίνεται αυτό με 59,5? είμαι πολύ περίεργη....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

katerina71 είπε:
ναι καλέ μην αγχώνεσαι

πως γίνεται αυτό με 59,5? είμαι πολύ περίεργη....

καλέ, πρώτα έφτασα τα 59,5 και μετά ξεκοιλιάστηκα!!!!!!!!! Είπαμε, χάνω εύκολα (και δεν το εκμεταλλεύομαι στο έπακρον) και παίρνω δύσκολα (και το εκμεταλλεύομαι στο έπακρον) :tongue:.

mkcm είπε:
καλέ, πρώτα έφτασα τα 59,5 και μετά ξεκοιλιάστηκα!!!!!!!!! Είπαμε, χάνω εύκολα (και δεν το εκμεταλλεύομαι στο έπακρον) και παίρνω δύσκολα (και το εκμεταλλεύομαι στο έπακρον) :tongue:.

αχαχαχαχαχα, σούπερ σε βρίσκω!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

katerina71 είπε:
αχαχαχαχαχα, σούπερ σε βρίσκω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμ πως. Αν σκεφτώ όμως, ότι τώρα θα είχα φτάσει το στόχο μου αν ήμουν λίγο παραπάνω πειθαρχημένη, θυμώνω τρομερά με την πάρτη μου.....:mad:

mkcm είπε:
Αμ πως. Αν σκεφτώ όμως, ότι τώρα θα είχα φτάσει το στόχο μου αν ήμουν λίγο παραπάνω πειθαρχημένη, θυμώνω τρομερά με την πάρτη μου.....:mad:

Πόσο δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος σκέψης, το ξέρεις,

στη θέση σου θα έλεγα, " αχ τι καλά έχασα 8,5 κιλάκια από τα Χριστούγεννα έως τώρα, μπράβο μου με τόση δουλειά, άγχος, τρέξιμο χωρίς βοήθεια απο πουθενά με τόσες λιχουδιές που κυκλοφορούν γύρω μου κατάφερα σε 7 μήνες 8,5 κιλά!!! και δεν ήμουν και υπέρβαρη αλλά απλά ήμουν 68, που είναι και πιο δύσκολο να χαθούν. Τώρα που τα παιδιά μεγαλώνουν σιγά σιγά επανέρχομαι. Τι σιγά δηλαδή, γρήγορα είναι, και μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαι σε αυτά τα κιλά θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Και από τα Χριστούγενα έως τον Ιούλιο του 17 άλλα 8,5 κιλάκια, θα φτάσω στα 50, κι ας φωνάζει η Κατερίνα. Κανονικά 55-58 πρέπει να είμαι αλλά μου αρέσει το πολύ αδύνατο, οπότε είμαι σούπερ!!"

και δεν το λέω να σε παρηγορήσω διότι και για μένα αυτό σκέφτομαι (το έχω ξαναγράψει άλλωστε): "τα Χριστούγεννα ήμουν 92, ανακάλυψα τα θεματάκια υγείας μου, τα έβαλα σε μια σειρά, έχω χάσει και 7,5 κιλάκια!!! αν χάσω σύνολο 10 κιλάκια έως τα Χριστούγεννα που μας έρχονται θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!!. Και μετά έως το επόμενο καλοκαιράκι σιγά και σταθερά άλλα 10 κιλάκια!! φυσικά και θα μπορούσα παραπάνω, αλλά φυσικά και δεν θυμώνω με τον εαυτό μου, αυτό μπορούσα αυτό έκανα!!! όμως έκανα!!! θα μπορούσα από 92 να είχα πάει 95 ή 98 ή και 100, αν δεν πρόσεχα αν με είχα παρατήσει.Αλλά όχι!!!!! τα κατάφερα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

katerina71 είπε:
Πόσο δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος σκέψης, το ξέρεις,

στη θέση σου θα έλεγα, " αχ τι καλά έχασα 8,5 κιλάκια από τα Χριστούγεννα έως τώρα, μπράβο μου με τόση δουλειά, άγχος, τρέξιμο χωρίς βοήθεια απο πουθενά με τόσες λιχουδιές που κυκλοφορούν γύρω μου κατάφερα σε 7 μήνες 8,5 κιλά!!! και δεν ήμουν και υπέρβαρη αλλά απλά ήμουν 68, που είναι και πιο δύσκολο να χαθούν. Τώρα που τα παιδιά μεγαλώνουν σιγά σιγά επανέρχομαι. Τι σιγά δηλαδή, γρήγορα είναι, και μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαι σε αυτά τα κιλά θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Και από τα Χριστούγενα έως τον Ιούλιο του 17 άλλα 8,5 κιλάκια, θα φτάσω στα 50, κι ας φωνάζει η Κατερίνα. Κανονικά 55-58 πρέπει να είμαι αλλά μου αρέσει το πολύ αδύνατο, οπότε είμαι σούπερ!!"

και δεν το λέω να σε παρηγορήσω διότι και για μένα αυτό σκέφτομαι (το έχω ξαναγράψει άλλωστε): "τα Χριστούγεννα ήμουν 92, ανακάλυψα τα θεματάκια υγείας μου, τα έβαλα σε μια σειρά, έχω χάσει και 7,5 κιλάκια!!! αν χάσω σύνολο 10 κιλάκια έως τα Χριστούγεννα που μας έρχονται θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!!. Και μετά έως το επόμενο καλοκαιράκι σιγά και σταθερά άλλα 10 κιλάκια!! φυσικά και θα μπορούσα παραπάνω, αλλά φυσικά και δεν θυμώνω με τον εαυτό μου, αυτό μπορούσα αυτό έκανα!!! όμως έκανα!!! θα μπορούσα από 92 να είχα πάει 95 ή 98 ή και 100, αν δεν πρόσεχα αν με είχα παρατήσει.Αλλά όχι!!!!! τα κατάφερα!!!!!

Α, ρε Κατερίνα.... Είσαι πολύ μεγάλη.... (καρδιά, ψυχή, προσωπικότητα - κατά τ' άλλα πιπινάκι είσαι, μην ξεχνιόμαστε :D).

Αν δεν έλεγα, όμως, αυτά που λέω δε θα ήμουν η τρελοκαμπέρο mkcm :tongue:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cacao είπε:
Κατερίνα αν έχανα εγώ 10 κιλα μέχρι τα Χριστούγεννα θα έκανα παρτυ.Χμμμμμ ή μάλλον φεστιβάλ :lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!

ξεκινάμε από άλλη βάση βρε, εσύ έχεις το 6 μπροστά εγώ είχα το 9.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

mkcm είπε:
Α, ρε Κατερίνα.... Είσαι πολύ μεγάλη.... (καρδιά, ψυχή, προσωπικότητα - κατά τ' άλλα πιπινάκι είσαι, μην ξεχνιόμαστε :D).

Αν δεν έλεγα, όμως, αυτά που λέω δε θα ήμουν η τρελοκαμπέρο mkcm :tongue:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θενκς για το πιπινακι!!!

χαχαχα..... τρελοκαμπέρο!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα , δουλειες απο το πρωι και δεν τελειωνουν με τιποτα !!

εχθες πηγα στο γυναικολογο ολα καλα μου ειπε , σε δυο βδομαδες θα παρω την απαντηση απο το παπ. τον ρωτησα απο περιοδο , και δεν ειδε τιποτα, ουτε ωορρηξια ουτε παχυ ενδομητριο , κατι που να παραπεμπει οτι θα αδιαθετησω συντομα τελος παντων. μου ειπε δεν ξερω να σου πω, αλλα δεν το βλεπω να αδιαθετεις εφοσον θηλαζεις. και επισης ειπε μολις τελειωσω με τον θηλασμο να κανω μαστογραφια :shock: του λεω απο τωρα ?? νωρις δεν ειναι ? εγω ειχα ακουσει μετα τα 40 οτι ξεκινανε, και μου ειπε, εε εχεις κανει και τρια παιδια. εχει σχεση αυτο βρε κοριτσια?? δεν εκατσα να τον συζητησω περισσοτερο γιατι ειχε πολυ κοσμο .

επισης του ανεφερα οτι εχω πονο στην επαφη, και μου ειπε οτι ειναι η ξηροτητα της περιοχης, το προκαλει και ο θηλασμος καμια φορα, και η ελλειψη περιοδου. μου ειπε να παρω μια αλοιφη.

την αλλη πεμπτη ξανακλεισα ραντεβου για να παω τη μικρη ( στην γυναικα του αυτη τη φορα, ειναι ωριλα) να της κανει ακουογραμμα , επρεπε να ειχε γινει επανεξετασει τον μαιο, ( ηταν προωρη και ειχε μπει θερμοκοιτιδα)αλλα με τη βαφτιση δουλεια και εξετασεις δεν προλαβα να την παω.

Konsta15 είπε:
Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ νιώθω όμορφα γιατί έφτασα σχεδόν το στόχο που είχα βάλει τα 68 στη βάπτιση! Ζυγίστηκα το πρωί 68,4 και η βάπτιση είναι την Κυριακή, οπότε νιώθω όμορφα που κατάφερα να βάλω τον εαυτό μου σε τάξη!!

Επόμενος στόχος θα μπει μετά τις διακοπές μας, αφού από αύριο θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι συγγενείς μας για τη βάπτιση και όλο θα είμαστε τραπεζωμένοι..Μετά θα πάμε και διακοπούλες, οπότε από τέλος Αυγούστου ο νέος στόχος (θα προσπαθήσω βέβαια να συγκρατηθώ και να συνεχίσω προσεκτικά ως τότε).

με το καλο η βαφτιση !! καλος χριστιανος !! :-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...