Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα σας !! ευχαριστω πολυυ!! μου περασε η γαστρεντεριτιδα ολα καλα , δυστυχως θα ελεγα , γιατι εκει που χαρηκα ανεβηκε η ζυγαρια.

αλλα κοριτσια νομιζα οτι θα πεθανω, δεν εχω ξαναπερασει τοσο βαρια , αν δε θηλαζα θα πηγαινα νοσοκομειο . 6-7 εμετους και 30-35 κενωσεις ολο το βραδυ πηγαινα ανα τεταρτο . ααα το σαββατο εκανα και πυρετο.λετε τελικα να ηταν καμια δηλητηριαση?

τη παρασκευη το απογευμα ειχα φτιαξει γυρω στις 6 αν θυμαμαι καλα ομελετα με μανιταρια, αλλα ηταν φρεσκα . μεσα στη βδομαδα ειχα ξαναφαει αλλες δυο τρεις φορες .

α Παναγία μου, πέρασες γολγοθά!!!

το είχα περάσει το χειμώνα, κάθε τέταρτο τουαλέτα για πολλές ώρες...σε καταλαβαίνω...

πάντως νομίζω ότι και να είναι (μάλλον ίωση γιατί κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα αυτές τις μέρες) θέλει αφαγία τελείως, όσο μπορείς δηλαδή να μην φας τίποτα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα , μπηκα στα γρηγορα να σας γραψω . καταρχην δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, ξεκινησε η μπουμπου κρεμα . ο γιατρος μας εδωσε την sinlac της nestle ειναι υποαλλεργικη και δεν εχει γαλα . της αρεσει πολυ , αρα ξεκινησαμε καλα.

εχθες στα θυρανοίξια ηταν πολυ ωραια, ειχαν ενα μπουφε ωραιο με τυροπιτακια και ολα τα παρελκομενα, πεινασε η μικρη μου, ανεβηκα στο σπιτι να την ταισω , και οταν κατεβηκα , δεν ειχε μεινει ουτε για δειγμα . ετσι και να θελα να μπω στο πειρασμο δεν μπορεσα να φαω:tongue: την εβγαλα με λεμοναδα ! σημερα εφαγα ενα κομματι κεικ το πρωι μετα τη λειτουργια .

στο θεμα μας τωρα ζυγιστηκα ,τη δευτερα ημουν 60.8 , με την ιωση εχασα ενα κιλο, σημερα ομως που ζυγιστηκα, με εδειξε 61.3 , αρα κραταμε το σημερινο. το μενου σημερα εχει παλι λαπα, γιατι το πρωινο κεικ μου πεθανε το στομαχι !!

Υ.Γ. σημερα εχω και το απογευμα το ραντεβου με τον γυναικολογο μου. αντε για να δουμε τι θα μας πει !!!

Καλέ όλες αρρωστησατε;Περαστικά σας.

Εγώ ακόμα μαζευομαι:lol::lol:Άτιμη τουρτα εσύ με ξεστρατησες

Λοιπόν σήμερα έφαγα μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης ίσως και λίγο παραπανω (άγνωστο πόσες θερμίδες έχει....) λίγο κρουασάν της μικρης που το παράτησε μμμμ να μην ήταν το λιγότερο 200-300;Λίγο νουκρεμα που είχε μείνει από τα κεικ ποπς:tongue: αυτό μπορώ να το υπολογίσω. Στη χειρότερη 800 με 1000 θερμίδες αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ αυτό που λέω. Θα φάω και μια σαλατα κι έκλεισα . Τουλάχιστον δεν θα ξεπεράσω τις 1500.Να δω πότε θα συμμαζεύομαι. Ρε κορίτσια περιμένω και να αδιαθέτησα κι όλο λιγουρες έχω. Δεν πήγαμε και για μπάνιο γτ υποτίθεται θα ήμουν αδιαθετη κι ακοοομα τίποτα γκρρρ.Θα πάει χαμένη και η επόμενη βδομάδα όπως παει.Δε θέλω να βάλω ταμπον γιατί πως θα πάω μετά να αλλαξω;Θα είμαι μόνη μου με τη μικρη Θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να πάμε τουαλέτα :S

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

στο θεμα μας τωρα ζυγιστηκα ,τη δευτερα ημουν 60.8 , με την ιωση εχασα ενα κιλο, σημερα ομως που ζυγιστηκα, με εδειξε 61.3 , αρα κραταμε το σημερινο. το μενου σημερα εχει παλι λαπα, γιατι το πρωινο κεικ μου πεθανε το στομαχι !!

Μα και συ, βρε πουλάκι μου, δωσ' του λίγο χρόνο του καψερού του στομαχιού να αναρρώσει :tongue:!

Σοβαρά τώρα, ρε κορίτσι, digestive, κέικ, λεμονάδα (την έχει κι αυτή τη ζαχαρίτσα της), με την τουαλέτα πώς πας; Νομίζω ότι είσαι πολύ κοντά στη γαστρεντερίτιδα ακόμα για να τρως τέτοια. Γιατί, εντάξει, χε#&@κ@με για τη διαίτα αλλά κρίμα να πονάς και να υποφέρεις.

Καλά αποτελέσματα σήμερα στον ντόκτορ!

Εγώ πάλι καθυστερημένη σήμερα. Είχα συνέντευξη για ένα μεταπτυχιακό. Θέλω τόσο πολύ να με πάρουν. Τεσπα, επειδή το πρωί έφυγα άρον άρον, δε ζυγίστηκα πριν το πρωινό, όπως κάνω πάντα, αλλά αφού γύρισα.

54,5 το ζύγι, εκεί κολλημένο! να πω, βέβαια, ότι χθες που μ' έπιασε λύσσα για γλυκό, έβαλα το αγόρι και μου έφερε χαλβά κι έφαγα το μισό κουτάκι :oops:. Αχχχχχ!

Τώρα εναποθέτω τις ελπίδες μου στη διακοποβδομάδα, που ξεκινάει για μας το Σάββατο. Γενικά, στις διακοπές χάνω, τώρα αν κάνω φέτος την εξαίρεση, ε, τι να πω, με γεια μου με χαρά μου :mrgreen:!

Αυτά, οπότε, αρχηγέ, ζύγισμα για μένα σε δυο βδομάδες ξανά :-D. Πώς νιώθεις με το 5 μπροστά;!!!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες, κοριτσάκια :-D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλέ όλες αρρωστησατε;Περαστικά σας.

Εγώ ακόμα μαζευομαι:lol::lol:Άτιμη τουρτα εσύ με ξεστρατησες

Λοιπόν σήμερα έφαγα μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης ίσως και λίγο παραπανω (άγνωστο πόσες θερμίδες έχει....) λίγο κρουασάν της μικρης που το παράτησε μμμμ να μην ήταν το λιγότερο 200-300;Λίγο νουκρεμα που είχε μείνει από τα κεικ ποπς:tongue: αυτό μπορώ να το υπολογίσω. Στη χειρότερη 800 με 1000 θερμίδες αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ αυτό που λέω. Θα φάω και μια σαλατα κι έκλεισα . Τουλάχιστον δεν θα ξεπεράσω τις 1500.Να δω πότε θα συμμαζεύομαι. Ρε κορίτσια περιμένω και να αδιαθέτησα κι όλο λιγουρες έχω. Δεν πήγαμε και για μπάνιο γτ υποτίθεται θα ήμουν αδιαθετη κι ακοοομα τίποτα γκρρρ.Θα πάει χαμένη και η επόμενη βδομάδα όπως παει.Δε θέλω να βάλω ταμπον γιατί πως θα πάω μετά να αλλαξω;Θα είμαι μόνη μου με τη μικρη Θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να πάμε τουαλέτα :S

Ναι, βρε, είναι πάρα πολύ!

Πόσες ώρες θα κάτσετε στη θάλασσα; έχεις πολλή ροή; Γιατί με 2-3 ώρες δε νομίζω να 'χεις θέμα.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Α και mkcm σήμερα σε θυμηθηκα.Ειχαμε πάει για καφεδάκι στο metro mall και πέτυχα μια κυρατσα που φορούσε το φόρεμα που πήρα κι εγώ για τα γενεθλια της μικρης.Και ρε παιδια δεν μου άρεσε καθόλου πάνω της.Δεν ήταν και χοντρή νομίζω το ίδιο με μένα στο περίπου. Αν πάντως την έβλεπα να το φοράει εκεί που το πήρα δεν θα το αγόραζα (τόσο πολύ μου φάνηκε άσχημο το θεαμα).Πωπωωω δε πρέπει να μου πηγαίνει καθόλου μάλλον. Βέβαια εκείνης της εφτανε και μέχρι το γόνατο αλλά κατά τ αλλά πάνω κάτω στα ίδια κυβικά νομίζω ειμασταν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι, βρε, είναι πάρα πολύ!

Πόσες ώρες θα κάτσετε στη θάλασσα; έχεις πολλή ροή; Γιατί με 2-3 ώρες δε νομίζω να 'χεις θέμα.

Κοίτα 550 τα 100 γτ λέει. 400 είναι όλη η συσκευασία.Ας πούμε ότι έφαγα το 1/4 λέμε τώρα....Υπολογιζω εγώ πάνω από 600 όμως για να το ραψω για σήμερα :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Θαλασσιτσα εμείς όλη μέρα πάμε. Κάνουμε και αρκετά για να φτάσουμε. Καμιά ωρίτσα γτ πάμε με συγκοινωνία. Δε κάνω τόσο δρόμο για 2 ώρες βαριέμαι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αλλάξω κάποια στιγμή. Η ροή παίζει ανάλογα με τη μέρα. Πρώτη μέρα συνήθως έχω λίγο και τις επόμενες 3-4 πολύ. Μετά κάτι ψιλά.Παντως από τη γέννα και μετά άλλαξε η περίοδος μου και ευτυχώς έχω πολύ λιγότερο. Μετά την αποβολή και ειδικά μετά την απόξεση είχα τόσο αίμα κάθε φορά που πολλές φορές οταν σηκωνομουν ορθια ένιωθα να τρέχει το αίμα.Τωρα είμαι σε νορμάλ φάση πάλι όμως.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ νιώθω όμορφα γιατί έφτασα σχεδόν το στόχο που είχα βάλει τα 68 στη βάπτιση! Ζυγίστηκα το πρωί 68,4 και η βάπτιση είναι την Κυριακή, οπότε νιώθω όμορφα που κατάφερα να βάλω τον εαυτό μου σε τάξη!!

Επόμενος στόχος θα μπει μετά τις διακοπές μας, αφού από αύριο θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι συγγενείς μας για τη βάπτιση και όλο θα είμαστε τραπεζωμένοι..Μετά θα πάμε και διακοπούλες, οπότε από τέλος Αυγούστου ο νέος στόχος (θα προσπαθήσω βέβαια να συγκρατηθώ και να συνεχίσω προσεκτικά ως τότε).

okVgp3.pngf0C9p3.png

Θαλασσιτσα εμείς όλη μέρα πάμε. Κάνουμε και αρκετά για να φτάσουμε. Καμιά ωρίτσα γτ πάμε με συγκοινωνία. Δε κάνω τόσο δρόμο για 2 ώρες βαριέμαι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αλλάξω κάποια στιγμή. Η ροή παίζει ανάλογα με τη μέρα. Πρώτη μέρα συνήθως έχω λίγο και τις επόμενες 3-4 πολύ. Μετά κάτι ψιλά.Παντως από τη γέννα και μετά άλλαξε η περίοδος μου και ευτυχώς έχω πολύ λιγότερο. Μετά την αποβολή και ειδικά μετά την απόξεση είχα τόσο αίμα κάθε φορά που πολλές φορές οταν σηκωνομουν ορθια ένιωθα να τρέχει το αίμα.Τωρα είμαι σε νορμάλ φάση πάλι όμως.

cacao μου, εγώ μετά τις εγκυμοσύνες έχω για κανένα ενάμιση χρόνο πολύ ροή. Σε σημείο να λερώνομαι κιόλας!!!!!!!!!! Μετά ξαναερχεται στα φυσιολογικά της!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!! Δεν έφτιαξα πινακάκι, γιατί λίγες δώσαμε χθες ραπόρτο. Θα προσπαθήσω σήμερα, αν και έχω πολύ δουλειά. Αν δεν προλάβω σήμερα, αύριο. Ελπίζω να είστε επιεικείς μαζί μου!!!!!!!!!!

Εγώ την τελευταία βδομάδα το έχω παραχ@σει!!!!!!!!!!!!! Από σήμερα τα κεφάλια μέσα όμως!!!!!!!!!

Α και mkcm σήμερα σε θυμηθηκα.Ειχαμε πάει για καφεδάκι στο metro mall και πέτυχα μια κυρατσα που φορούσε το φόρεμα που πήρα κι εγώ για τα γενεθλια της μικρης.Και ρε παιδια δεν μου άρεσε καθόλου πάνω της.Δεν ήταν και χοντρή νομίζω το ίδιο με μένα στο περίπου. Αν πάντως την έβλεπα να το φοράει εκεί που το πήρα δεν θα το αγόραζα (τόσο πολύ μου φάνηκε άσχημο το θεαμα).Πωπωωω δε πρέπει να μου πηγαίνει καθόλου μάλλον. Βέβαια εκείνης της εφτανε και μέχρι το γόνατο αλλά κατά τ αλλά πάνω κάτω στα ίδια κυβικά νομίζω ειμασταν.

Καλά το να δείχνει ένα ρούχο ωραίο σε κάποιον δεν εξαρτάται μόνο από το σωματότυπο. Εξαρτάται και από την ηλικία, το στίλ, τη στάση σώματος, ακόμη και το χτένισμα ή χρώμα των μαλλιών, το χρώμα της επιδερμίδας, κοκ.

Αφού είδες τον εαυτό σου με το φόρεμα και σου άρεσε, είμαι σίγουρη ότι ήταν όμορφο, καθώς έχω καταλάβει ότι είσαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού σου!!!!!!!!!

Επίσης, όλο και κανένας δικός σου άνθρωπος, άντρας, μητέρα, αδερφή, κολλητή, κλπ., θα σου έλεγε ότι δε σου πηγαίνει αν όντως δε σου πήγαινε.

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ νιώθω όμορφα γιατί έφτασα σχεδόν το στόχο που είχα βάλει τα 68 στη βάπτιση! Ζυγίστηκα το πρωί 68,4 και η βάπτιση είναι την Κυριακή, οπότε νιώθω όμορφα που κατάφερα να βάλω τον εαυτό μου σε τάξη!!

Επόμενος στόχος θα μπει μετά τις διακοπές μας, αφού από αύριο θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι συγγενείς μας για τη βάπτιση και όλο θα είμαστε τραπεζωμένοι..Μετά θα πάμε και διακοπούλες, οπότε από τέλος Αυγούστου ο νέος στόχος (θα προσπαθήσω βέβαια να συγκρατηθώ και να συνεχίσω προσεκτικά ως τότε).

μπράβοοοοοοοοοοο κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατα τα ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...