Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια;κ εγω χτες κατι τσιμπισα παραπανω πηγαμε σε γενεθλια εφαγα 2 τυροπιτακια 2 σουβλακια 2 ντολμαδακια 1 κεφτεδακι κ λιγη τουρτιτσα χμμμμ τι να εκανα να μην φαω τοσο κοπο κανανε χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γοργονιτσες μου εγω αρρωστησα απο χθες. Γαστρεντεριτιδα. Τη περναω πολυ βαριααα. Κ ειμαι χαλια!! Ηρθε η μαμα σημερα κ μου εφτιαξε λαπα με καροτα. Εφαγα τρεις κουταλιες.

Ο μικρος μου ειπε ..μαμα δες τη θετικη πλευρα, θα χασεις κ κανα κιλο! Θα παω μετα να βρασω κανενα μηλο, νατο κανω κομποστα!

Περαστικα σου κοπελα μου

Τσούπρες μου, τι κάνετε; Είστε καλά; Εγώ χθες τα πήγα καλούτσικα. Δεν είχα φάει όλη μέρα, γιατί έτρεχα με διάφορα και το βραδάκι φτιάξαμε σπιτικές πίτες (ψήσαμε πίτες στο φούρνο, κόψαμε ντομάτα και κρεμμύδι, φτιάξαμε σοσ γιαουρτιού και τα κρέατα που έμειναν από το προχθεσινό φαγοπότι) και ντερλικώσαμε. Δεν ηταν ούτε ιδιαίτερα διαιτητικό το μενού, ούτε όμως και τραγικά ανθυγιεινό.

Για σήμερα έχουμε ακόμα τόνους leftovers από προηγούμενες μέρες, μπόλικα φρουτάκια και θα δούμε πως θα πορευτούμε!

Περαστικα σου κοπελα μου

καλημερα σας !! ευχαριστω πολυυ!! μου περασε η γαστρεντεριτιδα ολα καλα , δυστυχως θα ελεγα , γιατι εκει που χαρηκα ανεβηκε η ζυγαρια.

αλλα κοριτσια νομιζα οτι θα πεθανω, δεν εχω ξαναπερασει τοσο βαρια , αν δε θηλαζα θα πηγαινα νοσοκομειο . 6-7 εμετους και 30-35 κενωσεις ολο το βραδυ πηγαινα ανα τεταρτο . ααα το σαββατο εκανα και πυρετο.λετε τελικα να ηταν καμια δηλητηριαση?

τη παρασκευη το απογευμα ειχα φτιαξει γυρω στις 6 αν θυμαμαι καλα ομελετα με μανιταρια, αλλα ηταν φρεσκα . μεσα στη βδομαδα ειχα ξαναφαει αλλες δυο τρεις φορες .

Τσούπρες μου, τι κάνετε; Είστε καλά; Εγώ χθες τα πήγα καλούτσικα. Δεν είχα φάει όλη μέρα, γιατί έτρεχα με διάφορα και το βραδάκι φτιάξαμε σπιτικές πίτες (ψήσαμε πίτες στο φούρνο, κόψαμε ντομάτα και κρεμμύδι, φτιάξαμε σοσ γιαουρτιού και τα κρέατα που έμειναν από το προχθεσινό φαγοπότι) και ντερλικώσαμε. Δεν ηταν ούτε ιδιαίτερα διαιτητικό το μενού, ούτε όμως και τραγικά ανθυγιεινό.

Για σήμερα έχουμε ακόμα τόνους leftovers από προηγούμενες μέρες, μπόλικα φρουτάκια και θα δούμε πως θα πορευτούμε!

για πρωινο εφαγα δυο digestive μπισκοτακια, και εκανα και ενα τσαι . μεσημεριανο εχω ακομα λιγο λαπα. θα φαω πολυ λιγο γιατι το απογευμα θα παω σε θυρανοιξια και ολο και κατι θα τσιμπησω :rolleyes:

για αυτο που περιεγραψες τρελαινονται τα αγορια μου :tongue:

Διαφημίσεις

για πρωινο εφαγα δυο digestive μπισκοτακια, και εκανα και ενα τσαι . μεσημεριανο εχω ακομα λιγο λαπα. θα φαω πολυ λιγο γιατι το απογευμα θα παω σε θυρανοιξια και ολο και κατι θα τσιμπησω :rolleyes:

για αυτο που περιεγραψες τρελαινονται τα αγορια μου :tongue:

Τι είναι καλέ η θυρανοιξιά;

Τι είναι καλέ η θυρανοιξιά;

θυρανοίξια λεγεται ο αγιασμος σε μια εκκλησια, δηλαδη οταν φτιαχνεται ενας ναος ,πριν λειτουργησει κάνουν τα θυρανοίξια.. ειναι σαν τον αγιασμο αλλα λενε και καποια επιπλεον λόγια.

θυρανοίξια λεγεται ο αγιασμος σε μια εκκλησια, δηλαδη οταν φτιαχνεται ενας ναος ,πριν λειτουργησει κάνουν τα θυρανοίξια.. ειναι σαν τον αγιασμο αλλα λενε και καποια επιπλεον λόγια.

Α, οκ... Λογικό να μην το ξέρω... Δεν έχω καμία σχέση με την εκκλησία...

Α, οκ... Λογικό να μην το ξέρω... Δεν έχω καμία σχέση με την εκκλησία...

και εγω που εχω, ολο τα ξεχναω μη νομιζεις:rolleyes:

η ομαδα ζητησε γεμιστα , παω να ψωνισω γιατι δεν εχω τα υλικα

φαγητο δεν εχει το βραδυ τελικα , γιατι παλι στην τουαλετα ημουν :evil: και ελεγα θα τσιμπησω κανενα λουκανικοπιτακι .

και εγω που εχω, ολο τα ξεχναω μη νομιζεις:rolleyes:

η ομαδα ζητησε γεμιστα , παω να ψωνισω γιατι δεν εχω τα υλικα

φαγητο δεν εχει το βραδυ τελικα , γιατι παλι στην τουαλετα ημουν :evil: και ελεγα θα τσιμπησω κανενα λουκανικοπιτακι .

Α, μαρή κι εσύ... ακόμη δε συνήλθες θες λουκανοπιτάκι....:tongue: Βασικά, σε ό,τι αφορά γαστρεντερολογικά θέλει 4 - 5 μέρες προσοχή μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Οπότε.... το Σ/Κ θα αρχίσεις πάλι σταδιακά να τρως....

Φάε μήλα, καρότα, πατάτες, λαπά, φιδέ, γιαουρτάκι, φρυγανιές. Μικρά, όμως, γευματάκια...

Ούπς.... μόλις καταπια ένα κουκούτσι από το κορόμηλο που έτρωγα:oops:

Διαφημίσεις

Α, μαρή κι εσύ... ακόμη δε συνήλθες θες λουκανοπιτάκι....:tongue: Βασικά, σε ό,τι αφορά γαστρεντερολογικά θέλει 4 - 5 μέρες προσοχή μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Οπότε.... το Σ/Κ θα αρχίσεις πάλι σταδιακά να τρως....

Φάε μήλα, καρότα, πατάτες, λαπά, φιδέ, γιαουρτάκι, φρυγανιές. Μικρά, όμως, γευματάκια...

Ούπς.... μόλις καταπια ένα κουκούτσι από το κορόμηλο που έτρωγα:oops:

αχ τι μου θυμισεις τωρα/?? κορομηλα !! ξερεις ποσα χρονια εχω να φαω?? πηγαιναμε μικρα με τα παιδια της γειτονιας και τα κλεβαμε απο τις αυλες !!:-D

μπαααα εγω βλεπω τη διαιτα λαπα να την κρατω περα απο το σκ. εχω οισοφαγιτιδα γαστριτιδα και ελκωδη κολιτιδα . μου ερεθιζει τα οργανα η ιωση και μετα αργει να μου περασει !

αχ τι μου θυμισεις τωρα/?? κορομηλα !! ξερεις ποσα χρονια εχω να φαω?? πηγαιναμε μικρα με τα παιδια της γειτονιας και τα κλεβαμε απο τις αυλες !!:-D

μπαααα εγω βλεπω τη διαιτα λαπα να την κρατω περα απο το σκ. εχω οισοφαγιτιδα γαστριτιδα και ελκωδη κολιτιδα . μου ερεθιζει τα οργανα η ιωση και μετα αργει να μου περασει !

Μ' αρέσει που ονειρευόσουν λουκανοπιτάκια πάραυτα..... :D:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...