Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια!!! Αδύνατο να σας διαβάσω τόσες μέρες! Έχετε πει ένα σωρό!

Να μιλήσω τώρα εγώ για δίαιτα; Δύσκολο! Διακοπές και έχω φάει τον άμπακο :tongue: σε φρούτα, παγωτά, ξηροκάρπια :cool:

Έχασα άλλο μισό κιλάκι παρ' όλα αυτά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 2 που μου μένουν, μέσα στο καλοκαίρι ξεμπερδεύω. Καλή συνέχεια σε όλες μας

Αφού πέφτει η ζυγαριά μια χαρά είσαι!!!!!!!! Θα γυρίσεις πιο αδύνατη απ' ότι στόχευες μου φαίνεται!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σας διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα με τις πεθεροιστορίες :shock:! Και νιώθω κάπως τυχερή, δε θα το αρνηθώ! Και με κριτήριο την πεθερά να τον είχα διαλέξει το σύζυγο, τέτοια επιτυχία δεν ξέρω αν θα είχα :oops:!

Εξακολουθώ να μην έχω σταθερό, οπότε και ίντερνετ στο σπίτι :twisted:, γι'αυτό εξαφανίστηκα και δεν έδωσα και μέτρηση την τετάρτη.

Στα 54,6 είμαι εγώ με πολλές ατασθαλίες,οπότε δεν με παίρνει να παραπονεθώ. Στο μεταξύ, χθες γιόρταζα και δεν θα μιλήσω για τα παγωτά και την τούρτα σοκολάτα, που είναι στο ψυγείο, γιατί αυτά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τα φάω αλλά μου έφτιαξε η πεθερούλα καρυδόπιτα, γιατί δε γίνεται, λέει, όλοι οι άλλοι να τρώνε στη γιορτή μου γλυκό, εκτός από μένα! Ε, και την τίμησα!

Να πω και μπράβο μας σε όλες!!! Σε όσες έχασαν αλλά και σε όσες έμειναν σταθερές ή και πήραν λίγο αλλά δεν τα παρατάνε ;)!

Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Σας διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα με τις πεθεροιστορίες :shock:! Και νιώθω κάπως τυχερή, δε θα το αρνηθώ! Και με κριτήριο την πεθερά να τον είχα διαλέξει το σύζυγο, τέτοια επιτυχία δεν ξέρω αν θα είχα :oops:!

Εξακολουθώ να μην έχω σταθερό, οπότε και ίντερνετ στο σπίτι :twisted:, γι'αυτό εξαφανίστηκα και δεν έδωσα και μέτρηση την τετάρτη.

Στα 54,6 είμαι εγώ με πολλές ατασθαλίες,οπότε δεν με παίρνει να παραπονεθώ. Στο μεταξύ, χθες γιόρταζα και δεν θα μιλήσω για τα παγωτά και την τούρτα σοκολάτα, που είναι στο ψυγείο, γιατί αυτά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τα φάω αλλά μου έφτιαξε η πεθερούλα καρυδόπιτα, γιατί δε γίνεται, λέει, όλοι οι άλλοι να τρώνε στη γιορτή μου γλυκό, εκτός από μένα! Ε, και την τίμησα!

Να πω και μπράβο μας σε όλες!!! Σε όσες έχασαν αλλά και σε όσες έμειναν σταθερές ή και πήραν λίγο αλλά δεν τα παρατάνε ;)!

Φιλιά σε όλες!

Χρονια σου πολλα !!! ο Θεος να σου δινει υγεια και ευτυχια για να χαιρεσαι το αντρουλη σου και τα παιδακια σου !!!

στο τικερακι σου βλεπω οτι το δευτερο παιδακι σου ειναι 3 μηνων . δεν πηρες καθολου βαρος στην εγκυμοσυνη? ή τα εχασες γρηγορα?

Χρονια σου πολλα !!! ο Θεος να σου δινει υγεια και ευτυχια για να χαιρεσαι το αντρουλη σου και τα παιδακια σου !!!

στο τικερακι σου βλεπω οτι το δευτερο παιδακι σου ειναι 3 μηνων . δεν πηρες καθολου βαρος στην εγκυμοσυνη? ή τα εχασες γρηγορα?

Ευχαριστώ, κοριτσάκι! :D

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 14,5 κιλά. Έμεινα έγκυος 51 και γέννησα 65,5. Βγήκα από το μαιευτήριο 60,5, οπότε ουσιαστικά έχω χάσει 6 κιλά σε 3 μήνες. Δεν το λες και γρήγορα :rolleyes:. Εγώ, να σου πω, ήλπιζα ότι θα τα είχα χάσει ως τώρα αλλά φαίνεται ότι αυτά τα τελευταία (όπως και την πρώτη φορά που είχα πάρει 20 κιλά) θα με ζορίσουν. Τεσπα, είπαμε, ας είμαστε καλά και με το παρεάκι μας εδώ, όλα θα γίνουν :).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 14,5 κιλά. Έμεινα έγκυος 51 και γέννησα 65,5. Βγήκα από το μαιευτήριο 60,5, οπότε ουσιαστικά έχω χάσει 6 κιλά σε 3 μήνες. Δεν το λες και γρήγορα :rolleyes:. Εγώ, να σου πω, ήλπιζα ότι θα τα είχα χάσει ως τώρα αλλά φαίνεται ότι αυτά τα τελευταία (όπως και την πρώτη φορά που είχα πάρει 20 κιλά) θα με ζορίσουν. Τεσπα, είπαμε, ας είμαστε καλά και με το παρεάκι μας εδώ, όλα θα γίνουν :).

6 κιλά σε 3 μηνες τι το λες δηλαδή αργα;:tongue:

Εγω κοριτσια 8κ έχω ξεφύγει αλλά Δευτέρα -Τρίτη μπαίνω σε κανονικό πρόγραμμα γτ αλλιώς δε θα το βουλωσω.Χθες έφαγα κεικ:| και προχθές επίσης.Και τη Πεμπτη τελικά φάγαμε μακαρόνια οπότε σήμερα είχα την έμπνευση για σουβλακια (μιας και το μελεταγα).Βασικά έφαγα μισό με πίτα και φιλέτο στήθος κοτόπουλου και ένα καλαμάκι κοτοπουλο.Ευτυχως δε μπορώ να φαω πολύ και να θελω:tongue: οπότε πιστεύω για σήμερα είμαι οκ.Θα φαω και το βράδυ ότι απομείνει από τη μικρη (λίγο κοτοπουλο δλδ) και καμιά σαλατα.Πρωι έφαγα κορν φλέικς με γάλα . Τουλάχιστον ελπιζω παρόλο που ξέφυγα να μην έχω φάει πολύ παραπάνω θερμίδες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μακαρι να ειχα χασει δυο οχι 6. Απο τοτε που εχασα τα υγρα τα πρωτα 10 γραμμαριο δε χανω!! Μια πανω μια κατω!!

Γοργονιτσες μου εγω αρρωστησα απο χθες. Γαστρεντεριτιδα. Τη περναω πολυ βαριααα. Κ ειμαι χαλια!! Ηρθε η μαμα σημερα κ μου εφτιαξε λαπα με καροτα. Εφαγα τρεις κουταλιες.

Ο μικρος μου ειπε ..μαμα δες τη θετικη πλευρα, θα χασεις κ κανα κιλο! Θα παω μετα να βρασω κανενα μηλο, νατο κανω κομποστα!

kiki v, χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!!!

gmnth03, περαστικά σου. Θερίζουν οι άτιμες οι γαστραντερίτιδες. Το μωράκι σου να προσέξεις τώρα μην κολλήσει!!!!!!!

Cacao, δεν πειράζει... θα ξαναμπείς στο πρόγραμμα.

Εγώ κορίτσια είχα ένα πολύ νόστιμο Σ/Κ. Σάββατο πήγα στο event που λέγαμε. Δεν ντύθηκα τελικά muffin, και καλά έκανα γιατί θα είχα σκάσει... Έβαλα ένα άλλο σορτσάκι κι έκλεψα τις εντυπώσεις... (nooot). Περάσαμε όμως όλοι πολύ υπέροχα.

Χθες, ενώ όλη μέρα ήμουν οκ, το βράδυ είχαμε κανονίσει παλιοπαρέα να ψήσουμε, κλπ. για τον τελικό του Euro. Έφαγα και τα πιάτα που λέμε.... Και στο τέλος, ενώ με πονούσε η κοιλιά μου κατασπάραξα και 4 παγωτίνια :oops:.

Τρέχω, βέβαια, από το πρωί συνέχεια τουαλέτα και η κοιλιά μου με πονάει απίστευτα πολύ. Το παράκανα. Σήμερα δε με βλέπω να πολυτρώω....

Καλημέρα Κατερινιώ, που χάθηκες μαρή;!

Ατασταλιούλες κι εσύ, ε; Καλοπερνάμε όλες μας βλέπω. Διάβασα μια έρευνα το Σ/Κ που έλεγε, ότι οι παντρεμένα που περνάνε καλά στο γάμο τους παίρνουν βάρος....

Δε νομίζω να κοπεί το ρεύμα. Έχουν στάση εργασίας, αλλά σε ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κλπ. έχουν προσωπικό ασφαλείας όταν κάνουν στάσεις και απεργία...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κατερινιώ, που χάθηκες μαρή;!

Ατασταλιούλες κι εσύ, ε; Καλοπερνάμε όλες μας βλέπω. Διάβασα μια έρευνα το Σ/Κ που έλεγε, ότι οι παντρεμένα που περνάνε καλά στο γάμο τους παίρνουν βάρος....

Δε νομίζω να κοπεί το ρεύμα. Έχουν στάση εργασίας, αλλά σε ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κλπ. έχουν προσωπικό ασφαλείας όταν κάνουν στάσεις και απεργία...

εδώ γύρω είμαι mkcm μου, σας διαβάζω αλλά δεν σας προλαβαίνω!!!!!!!!

εεεεεεεεεε αυτό φταίει τότε

περνάμε καλά στο γάμο μας για αυτό και οι μασαμπούκες!!!!!

χαχααχαα

ασε που δεν μπορώ να περπατάω τώρα γιατί δεν έχω που να αφήνω την μικρή και δεν έρχεται μαζί μου για περπάτημα, βαριέται.

αχ θα έχω πολυυυυυυυυυυυ διαιτοαγώνα από Σεπτέμβρη που φάινεται.....

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα κοριτσια ατασθαλιες εγω και να θελα δεν θα μπορουσα να κανω.

mkcm ευχαριστω για τα περαστικα . τα παιδια μεχρι στιγμης καλα ειναι . θα δειξει τις επομενες μερες. εχθες εφαγα λιγο βραστο κοτοπουλο με λαπα . και σημερα το ιδιο θα φαω και αυριο απ οτι βλεπω, γιατι ναι μεν δεν εχω εμετους κ διαρροιες, αλλα εχω ακομα πονο στο στομαχι και στη κοιλια . εχασα ενα κιλο, λετε να το κρατησω?? ή μπα .. μολις αρχισω να τρωω κανονικα θα το ξαναπαρω ??

καλημερα κοριτσια ατασθαλιες εγω και να θελα δεν θα μπορουσα να κανω.

mkcm ευχαριστω για τα περαστικα . τα παιδια μεχρι στιγμης καλα ειναι . θα δειξει τις επομενες μερες. εχθες εφαγα λιγο βραστο κοτοπουλο με λαπα . και σημερα το ιδιο θα φαω και αυριο απ οτι βλεπω, γιατι ναι μεν δεν εχω εμετους κ διαρροιες, αλλα εχω ακομα πονο στο στομαχι και στη κοιλια . εχασα ενα κιλο, λετε να το κρατησω?? ή μπα .. μολις αρχισω να τρωω κανονικα θα το ξαναπαρω ??

Αχ, κορίτσια... δεν την παλεύω από τη χθεσινοβραδυνή κρεπάλη.... Χάλια το στομάχι, μαύρα χάλια μιλάμε....

περαστικούλια κόρες!!!!

βαστάτε γερά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...