Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ninouli σοκολάτα ιον με στέβια. Φάε και θα με θυμηθείς. Γάλακτος και αμυγδαλου.Νομιζω 70 θερμίδες τα 4 κομμάτια.Ουδεμια σχέση με κάτι άλλες με γλυκαντικα που έχω δοκιμάσει.Εγω έχω 2 στο ψυγείο μου για περίπτωση έκτακτης λιγουρας :lol:

Χαχα σπεύδω σε Βασιλόπουλο!!!

τι να πει ο αντρας μου , τιποτα πλεον γιατι βαρεθηκε. απλα της λεει ,στο δικο σου σπιτι ερχεται, σε ενοχλει, τι προβλημα εχεις, ? εε και εκεινη απανταει ειναι περιουσια μου και ειναι ολα δικα μου κτλ. να πηγαινει ¨αυτη¨ ( εγω δηλ) να τους βλεπει στο σπιτι τους, δεν εχουν καμια δουλεια να ερχονται εδω.

δεν δινουμε τωρα σημασια,ομως τον πιανει στη δουλεια , του τα λεει , και οταν με βλεπει εμενα , τι κανεις κορη μου καλα εισαι, σαν να μην τρεχει τιποτα.

Εεεε τι;Σιγα μην του το είχε γράψει. Το περίμενα. Κλασική εξουσιαστική μανα:roll:και έτσι νιώθει ότι κάνει εκείνη κουμάντο και φυσικά κρατάει και τα παιδιά της κοντά(και τα έχει κι από κοντα).Έπρεπε να της είχατε δώσει μια μουτζα εξαρχής και να πάτε να νοικιάσετε καμιά - δύο ώρες απόσταση μακρια:lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μπουααααααααααααα χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

φωτος τράβηξες?

αν ναι, θέλω να τις δω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Δεν τράβηξα φωτο, γιατί ήμουν πολύ τσαντισμένη, αλλά τώρα που το σκέφτομαι έκανα μ@λ@κια γιατι σήμερα θα ήταν πολύ χρήσιμη σε ό,τι αφορά το διασκεδαστικό κομμάτι... τώρα που το σκέφτομαι γενικά δεν την έχω τραβήξει ποτέ φωτογραφία...

Διαφημίσεις

Εεεε τι;Σιγα μην του το είχε γράψει. Το περίμενα. Κλασική εξουσιαστική μανα:roll:και έτσι νιώθει ότι κάνει εκείνη κουμάντο και φυσικά κρατάει και τα παιδιά της κοντά(και τα έχει κι από κοντα).Έπρεπε να της είχατε δώσει μια μουτζα εξαρχής και να πάτε να νοικιάσετε καμιά - δύο ώρες απόσταση μακρια:lol:

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια!!! Αδύνατο να σας διαβάσω τόσες μέρες! Έχετε πει ένα σωρό!

Να μιλήσω τώρα εγώ για δίαιτα; Δύσκολο! Διακοπές και έχω φάει τον άμπακο :tongue: σε φρούτα, παγωτά, ξηροκάρπια :cool:

Έχασα άλλο μισό κιλάκι παρ' όλα αυτά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 2 που μου μένουν, μέσα στο καλοκαίρι ξεμπερδεύω. Καλή συνέχεια σε όλες μας

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

καλημερα κοριτσια , το πληρωσα ακριβα το παστιτσιο εχθες, παλι 62.5 με εδειξε σημερα!:evil::evil: βεβαια δεν εχω θηλασω ακομα ουτε τουαλετα εχω παει.

αλλα σιγα τα αυγα και προχθες που με ειχε δειξει 61.8 , παλι δεν ειχα θηλασει. σημερα το ραβω και εχει σαλατα και φρουτα το μενου .

ημασταν μακρια και ηρθαμε απο πανω της για να μην πληρωνουμε νοικι, ειναι και η δουλεια μαζι . χ@σε μεσα ειμαστε τωρα !

να σας πω και το αλλο νεο. εθχες κατεβηκα κατω στην αυλη, ειχε ερθει η κουνιαδα να μου φερει κατι βιβλια για την δευτερα γυμνασιου. και ηταν κ η πεθερα( οχι που θα λειπε) και ηταν με δεμενο ωμο. λεω τι παθατε ?! μου λεει αστα πηγα να κουμπωσω το λαστεξ, και ακουσα ενα κρακ στον ωμο, και απο τοτε δεν μπορω να το κουνησω καθολου. ο φαρμακοποιος ειπε οτι μαλλον ειναι θλαση , και να περιμενω μια βδομαδα και αν δεν περασει να παω στο γιατρο.

προχθες γλωσσοφαγε εκεινη τη μαμα μου, χθες τη γλωσσοφαγα εγω, ειμαστε πατσι τωρα :rolleyes:

Διαφημίσεις

gmnth03. Ευτυχώς όλα καλά με τη μαμά σου. Εμένα όταν κάποια στιγμή έπεσε της είπα: "Πρόσεχε, γιατί ο γέρος :tongue: ή από πέσιμο ή από χ@σιμο πάει"..... Δεν της άρεσε...

:D:Dκαι εκεινη αυτο μου ειπε !!και επειδη ολο πεφτει .. της λεω τουλαχιστον δεν θα εχουμε αγωνια απο που θα πας :)

καλημερα κοριτσια , το πληρωσα ακριβα το παστιτσιο εχθες, παλι 62.5 με εδειξε σημερα!:evil::evil: βεβαια δεν εχω θηλασω ακομα ουτε τουαλετα εχω παει.

αλλα σιγα τα αυγα και προχθες που με ειχε δειξει 61.8 , παλι δεν ειχα θηλασει. σημερα το ραβω και εχει σαλατα και φρουτα το μενου .

ημασταν μακρια και ηρθαμε απο πανω της για να μην πληρωνουμε νοικι, ειναι και η δουλεια μαζι . χ@σε μεσα ειμαστε τωρα !

να σας πω και το αλλο νεο. εθχες κατεβηκα κατω στην αυλη, ειχε ερθει η κουνιαδα να μου φερει κατι βιβλια για την δευτερα γυμνασιου. και ηταν κ η πεθερα( οχι που θα λειπε) και ηταν με δεμενο ωμο. λεω τι παθατε ?! μου λεει αστα πηγα να κουμπωσω το λαστεξ, και ακουσα ενα κρακ στον ωμο, και απο τοτε δεν μπορω να το κουνησω καθολου. ο φαρμακοποιος ειπε οτι μαλλον ειναι θλαση , και να περιμενω μια βδομαδα και αν δεν περασει να παω στο γιατρο.

προχθες γλωσσοφαγε εκεινη τη μαμα μου, χθες τη γλωσσοφαγα εγω, ειμαστε πατσι τωρα :rolleyes:

Αμοιβαια πραγματα:lol::lol::lol:

Καλημερα!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αχ, κορίτσια μου, νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου. Πλέον και τις παρασπονδιούλες τις απολαμβάνω.

Χθες την έβγαλα με φρούτα και το βραδάκι έφαγα ένα παγωτάκι ξυλάκι. Μια χαρά κι η ζυγαριά κατέβηκε 0,5!!!!!!!!!! Είδα κι εγώ το 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 59,5 σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, κορίτσια μου, νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου. Πλέον και τις παρασπονδιούλες τις απολαμβάνω.

Χθες την έβγαλα με φρούτα και το βραδάκι έφαγα ένα παγωτάκι ξυλάκι. Μια χαρά κι η ζυγαριά κατέβηκε 0,5!!!!!!!!!! Είδα κι εγώ το 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 59,5 σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:( ζηλευωωωωωωω θελω και εγω να αδυνατισωωωωωω !!!!!

εκλεισα ραντεβου με τον γυναικολογο την αλλη τεταρτη , αντε για να δουμε θα μου πει τιποτα για τη περιοδο?! πρωτη φορα που παρακαλαω να αδιαθετησω !!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...