Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ε, ναι. Σας το έγραψα τώρα και δάκρυσα. Τόση αδικία απέναντι στη μητέρα μου δεν την αντέχω. Μέχρι και κατά φαντασίαν ασθενή την αποκάλεσε....

btw εδώ πάει το σκατόψυχος.....

Εγώ κορίτσια ένα πράγμα δε θα συγχωρήσω στην πεθερά μου. Η μάνα μου βαριά άρρωστη (κόντεψε να πεθάνει μετά από λίγο) προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τα Χριστούγεννα τα πεθερικά μου που κατεύθασαν με το μισό τους σόι :shock:!!!! (χωρίς να ενημερώσουν πόσοι επιπλέον θα έρθουν... βλαχιά; βλαχιά). Η μάνα μου την περίοδο εκείνη στεκόταν δε στεκόταν (δεν ξέραμε τι έχει, το ψάχναμε και κοντέψαμε 15 μέρες μετά τα Χριστούγεννα να τη χάσουμε).

Ε, τη σχολίαζε σε όλους τους συγγενείς της και τις 8 μέρες που κάθισαν και σε αυτούς που είχε κουβαλήσει και στους άλλους στο τηλέφωνο. Και καθότι από τακτ γιόκ, τα άκουγε και η μάνα μου και εγώ και σχεδόν όλοι!!!!!!!!!

Η μάνα μου, κακιά κουβέντα δεν έχει πει παρόλα αυτά. Εμένα όμως κάτι έχει σπάσει μέσα μου και δεν πρόκειται να της το συγχωρήσω ποτέ. Στο δε νοσοκομείο που ήταν δεν πήγε ούτε μισή φορά να τη δει και ούτε πήρε τηλέφωνο ποτέ.

Λάθος, εδώ πάει το σκατόψυχος.

Κι επειδή τα λέω που τα λέω, καθόλη τη διαμονή κανένας τους δεν έπλυνε ούτε 1 φλυτζάνι, δε μάζεψε ούτε 1 πιάτο από το τραπέζι, δε μάζεψε ούτε 1 κρεβάτι το πρωί που ξυπνούσε. Όλα τα περιμέναν από τη μάνα μου, που ξέρανε ότι είναι άρρωστη. Η δε πεθερά "σεβάστηκε" την οικοδέσποινα μάνα μου τόσο πολύ που στο τραπέζι που ετοίμασε την παραμονή των Χριστουγέννων (όπου ήρθαν και τα αδέρφια της μάνας μου, τα ξαδέρφια μου με τις οικογένειές τους, κλπ.) έσκασε μύτη με τη νυχτικιά της....

αα ρε κοριτσια με πηρε μολις η μαμα και μου ειπε οτι επεσε ... θα σας πω νεα σε λιγακι , της ειπα οταν ξεμπερδεψει απο το νοσοκομειο να ερθει απο το σπιτι ( θα την παρει ειδηση η γκεσταμπο απο κατω και θα γινει φουρνος παλι : ) !!!) ααα σας το πα? δεν σας το πα, βεβαια η πεθερα ,μου ¨απαγορευει ¨ να ερχονται εδω οι δικοι μου !

ωχ, περαστικά της κοπέλα μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα....ζυγιστηκααααα 69.6 επιτελους ειδα το 6 μπροστα χιχιχι....- 1.100 σε μια βδομαδα γιουπιιιιι

τι λες ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΆΒΟ ΚΟΠΈΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

γαλακτοκομικα δεν τρωω ακομα, μου ειπε ο γιατρος να συνεχισω τη διαιτα για τη μπεμπα. επειδη σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε κρεμα, μου ειπε και πηρα την sinlac που ειναι υποαλλεργικη. στις διαιτες λιγη μουσταρδα επιτρεπεται,? μου αρεσει για σως μουσταρδα λεμονι και λαδι.

για σως γιαουρτιου παλια εβαζα ..γιαουρτι ριγανη βαλσαμικο ξυδι, μαγιονεζα , ηταν τελειααααα

Ναι κοπελα μου μουσταρδα λεμονι κ 1 κουταλια λαδι επιτρεπεται κ ταιριαζει με ολες τις σαλατες

Διαφημίσεις

για αυτο ειπα παλια ... τωρα κυριααα δεν εχει μαγιονεζα :tongue:

εννοειται πως ειναι επικαρπια , και του τα ζητησε και πισω , τη δουλεια και το σπιτι. :mad:

εχθες το βραδυ βγηκαν με το μπαμπα για περπατημα, και επεσε, χτυπησε το χερι της . και πηγαν σημερα το πρωι στο νοσοκομειο. ο αγκωνας μονο μελανια και γδαρσιμο. στον καρπο εβγαλε ακτινογραφια, της ειπα να παει στα ορθοπεδικα , να παρει εναν επιδεσμο , και να το δεσει , ειναι αυτο με το σκρατσ. για να το κραταει σταθερο. και σε μια βδομαδα να ξαναπαει, να ξαναβγαλει ακτινογραφια, γιατι ειναι σε σημειο που δεν φαινεται. εχει μελανιασει λιγο και πρηστηκε , οχι παρα πολυ , αλλα βλεπεις διαφορα με το αριστερο.

τι να πει ο αντρας μου , τιποτα πλεον γιατι βαρεθηκε. απλα της λεει ,στο δικο σου σπιτι ερχεται, σε ενοχλει, τι προβλημα εχεις, ? εε και εκεινη απανταει ειναι περιουσια μου και ειναι ολα δικα μου κτλ. να πηγαινει ¨αυτη¨ ( εγω δηλ) να τους βλεπει στο σπιτι τους, δεν εχουν καμια δουλεια να ερχονται εδω.

δεν δινουμε τωρα σημασια,ομως τον πιανει στη δουλεια , του τα λεει , και οταν με βλεπει εμενα , τι κανεις κορη μου καλα εισαι, σαν να μην τρεχει τιποτα.

τι να πει ο αντρας μου , τιποτα πλεον γιατι βαρεθηκε. απλα της λεει ,στο δικο σου σπιτι ερχεται, σε ενοχλει, τι προβλημα εχεις, ? εε και εκεινη απανταει ειναι περιουσια μου και ειναι ολα δικα μου κτλ. να πηγαινει ¨αυτη¨ ( εγω δηλ) να τους βλεπει στο σπιτι τους, δεν εχουν καμια δουλεια να ερχονται εδω.

δεν δινουμε τωρα σημασια,ομως τον πιανει στη δουλεια , του τα λεει , και οταν με βλεπει εμενα , τι κανεις κορη μου καλα εισαι, σαν να μην τρεχει τιποτα.

Απαπαπα τι ειναι αυτη καλε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...