Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ε ναι το παρατραβηξαμε μαλλον:tongue:

Εγω δε ξερω τι θα φαω γτ θα φαω στη κουμπαρα μου.Να σας πω την αληθεια για σουβλακι το κοβω γιατι ειναι και πολυ προκομενη:tongue::tongue: Και αφου θα λειπουμε και ολο το πρωι αμφιβαλω αν θα εχει μαγειρεψει τιποτα απο χθες.

Πάρε καλαμάκια κοτόπουλου και χοιρινά και κόψτε και μια σαλατούλα (ή αγοράστε αν βαριέται να κόψει, βαριέσαι να κόψεις ή δεν έχετε υλικά).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μενω αφωνη ετσι;;;!Ε ναι τοτε με το ζορι οντως τον πηρε.Καλα λεω τελικα εγω οτι οι αντρες δεν εχουν μυαλο.Μα ειναι δυνατον;Συγνωμη κιολας γιατι μιλαμε για τον αδερφο σου.Εγω το παω πιο γενικα αλλα ειναι δυνατον να χαλασεις τη σχεση σου με τους δικους σου για μια γκομενα;Στη τελικη οι δικοι σου θα ειναι εκει για μια ζωη.Η γκομενα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι.Η γυναικα τελος παντων...

Και απορω και πως τους καταφερνουν.Ολοκληροι αντρες...Με λιγα λογια υπαρχουν πολλες πατσαβουρες εκει εξω:evil::evil::evil:

αυτη τη λεξη πατσαβουρες , τη λεει και ο αντρας μου !! δεν με στεναχωρησε που εφυγε , ηταν επιλογη του, τον επηρρεασε ,δεν με απασχολει, ηθελε και το εκανε, κ μενα μεθαυριο αν μου πει ο αντρεας μου να φυγουμε μπορει να το κανω. αλλα με στεναχωρει ο τροπος που εφυγε. χωρις να δωσει εξηγησεις, χωρις να πει τιποτα, ουτε καν μας αποχαιρετησε . εφυγε στα κρυφα.:-( αν του ειχαμε κανει οντως κατι, δεν επρεπε να μας πει ελα εδω, εχω αυτο και αυτο το παραπονο.. κατι τελος παντων. :-(:sad:

Ε, κάποια ανασφάλεια κρύβει όλο αυτό. Δεν το συζητάω. Αλλά και πάλι ευθύνη του κάθε ενήλικα είναι να διαμορφώνει ένα περιβάλλον υγιές για τον εαυτό του και τις σχέσεις του, πιθανές ανασφάλειες να τις δουλεύει και να τις ξεπερνάει. Πόσο μάλλον όταν έχεις παιδιά, που πρέπει να είσαι παράδειγμα για αυτά.

Καλα ασεεε.Αυτο με τα παιδια ξαναπες το.Δεν το σκεφτονται καθολου.

Ευτυχως ακομα δεν εχουν παιδια ο αδερφος μου.Λεω δλδ μηπως και τη ξεφορτωθουμε καποια στιγμη τελικα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::twisted::twisted::twisted::twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα ασεεε.Αυτο με τα παιδια ξαναπες το.Δεν το σκεφτονται καθολου.

Ευτυχως ακομα δεν εχουν παιδια ο αδερφος μου.Λεω δλδ μηπως και τη ξεφορτωθουμε καποια στιγμη τελικα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι ευγενικη ψυχη που ειμαι:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Μια πλούσια δροσιστική σαλάτα με τόνο και τυρί και μπορείς να φτιάξεις και μια τέλεια σοσ γιαουρτιού με γιαούρτι 0%, άνηθο, ξύδι, λάδι...

Επίσης μπορεί να βάλεις και/ ή αβγουλάκι βραστό.

γαλακτοκομικα δεν τρωω ακομα, μου ειπε ο γιατρος να συνεχισω τη διαιτα για τη μπεμπα. επειδη σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε κρεμα, μου ειπε και πηρα την sinlac που ειναι υποαλλεργικη. στις διαιτες λιγη μουσταρδα επιτρεπεται,? μου αρεσει για σως μουσταρδα λεμονι και λαδι.

για σως γιαουρτιου παλια εβαζα ..γιαουρτι ριγανη βαλσαμικο ξυδι, μαγιονεζα , ηταν τελειααααα

Διαφημίσεις

αα ρε κοριτσια με πηρε μολις η μαμα και μου ειπε οτι επεσε ... θα σας πω νεα σε λιγακι , της ειπα οταν ξεμπερδεψει απο το νοσοκομειο να ερθει απο το σπιτι ( θα την παρει ειδηση η γκεσταμπο απο κατω και θα γινει φουρνος παλι : ) !!!) ααα σας το πα? δεν σας το πα, βεβαια η πεθερα ,μου ¨απαγορευει ¨ να ερχονται εδω οι δικοι μου !

γαλακτοκομικα δεν τρωω ακομα, μου ειπε ο γιατρος να συνεχισω τη διαιτα για τη μπεμπα. επειδη σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε κρεμα, μου ειπε και πηρα την sinlac που ειναι υποαλλεργικη. στις διαιτες λιγη μουσταρδα επιτρεπεται,? μου αρεσει για σως μουσταρδα λεμονι και λαδι.

για σως γιαουρτιου παλια εβαζα ..γιαουρτι ριγανη βαλσαμικο ξυδι, μαγιονεζα , ηταν τελειααααα

Γενικά οι dijon δεν έχουν ζάχαρη, οι υπόλοιπες έχουν.

αα ρε κοριτσια με πηρε μολις η μαμα και μου ειπε οτι επεσε ... θα σας πω νεα σε λιγακι , της ειπα οταν ξεμπερδεψει απο το νοσοκομειο να ερθει απο το σπιτι ( θα την παρει ειδηση η γκεσταμπο απο κατω και θα γινει φουρνος παλι : ) !!!) ααα σας το πα? δεν σας το πα, βεβαια η πεθερα ,μου ¨απαγορευει ¨ να ερχονται εδω οι δικοι μου !

Μου κάνεις ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εννοεί απαγορεύεται να έρθουν οι δικοί σου; Ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά. Εγώ θα της έλεγα: αν δεν έρχονται οι δικοί μου δε θα πατάς πόδι ούτε εσύ, βλαμμένη.

Πάρε καλαμάκια κοτόπουλου και χοιρινά και κόψτε και μια σαλατούλα (ή αγοράστε αν βαριέται να κόψει, βαριέσαι να κόψεις ή δεν έχετε υλικά).

Ε ναι καπως ετσι μαλλον θα γινει.Σαλατες απ εξω δε τρωω.Απλυτα ειναι τα λαχανικα μπλιαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Χτυπησε πολυ;Πωπωωωω περαστικα της ρε συ.

Τωρα για το αλλο θεμα τι να πω;Εχει καμια καλη δικαιολογια;(λεμε τωρα).

3231580x15ta1yz3w.gif

Μου κάνεις ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εννοεί απαγορεύεται να έρθουν οι δικοί σου; Ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά. Εγώ θα της έλεγα: αν δεν έρχονται οι δικοί μου δε θα πατάς πόδι ούτε εσύ, βλαμμένη.

Εμμμ χχχμ μαλλον ειναι δικο της το σπιτι.Υποθετω οτι ουτε καν θα το εχει γραψει στο γιο της και θα εχει τπτ επικαρπια.Τα κλασικα δλδ για να εχουν να λενε οτι μενεις σπιτι τους κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ κορίτσια ένα πράγμα δε θα συγχωρήσω στην πεθερά μου. Η μάνα μου βαριά άρρωστη (κόντεψε να πεθάνει μετά από λίγο) προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τα Χριστούγεννα τα πεθερικά μου που κατεύθασαν με το μισό τους σόι :shock:!!!! (χωρίς να ενημερώσουν πόσοι επιπλέον θα έρθουν... βλαχιά; βλαχιά). Η μάνα μου την περίοδο εκείνη στεκόταν δε στεκόταν (δεν ξέραμε τι έχει, το ψάχναμε και κοντέψαμε 15 μέρες μετά τα Χριστούγεννα να τη χάσουμε).

Ε, τη σχολίαζε σε όλους τους συγγενείς της και τις 8 μέρες που κάθισαν και σε αυτούς που είχε κουβαλήσει και στους άλλους στο τηλέφωνο. Και καθότι από τακτ γιόκ, τα άκουγε και η μάνα μου και εγώ και σχεδόν όλοι!!!!!!!!!

Η μάνα μου, κακιά κουβέντα δεν έχει πει παρόλα αυτά. Εμένα όμως κάτι έχει σπάσει μέσα μου και δεν πρόκειται να της το συγχωρήσω ποτέ. Στο δε νοσοκομείο που ήταν δεν πήγε ούτε μισή φορά να τη δει και ούτε πήρε τηλέφωνο ποτέ.

αυτη τη λεξη πατσαβουρες , τη λεει και ο αντρας μου !! δεν με στεναχωρησε που εφυγε , ηταν επιλογη του, τον επηρρεασε ,δεν με απασχολει, ηθελε και το εκανε, κ μενα μεθαυριο αν μου πει ο αντρεας μου να φυγουμε μπορει να το κανω. αλλα με στεναχωρει ο τροπος που εφυγε. χωρις να δωσει εξηγησεις, χωρις να πει τιποτα, ουτε καν μας αποχαιρετησε . εφυγε στα κρυφα.:-( αν του ειχαμε κανει οντως κατι, δεν επρεπε να μας πει ελα εδω, εχω αυτο και αυτο το παραπονο.. κατι τελος παντων. :-(:sad:

Εκει παει το πατσαβουρα.Που με τον τροπο της τον εκανε να φυγει ετσι και να κοψει επαφες.Γιατι κακα τα ψεματα αλλιως τουλαχιστον θα μιλουσατε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ κορίτσια ένα πράγμα δε θα συγχωρήσω στην πεθερά μου. Η μάνα μου βαριά άρρωστη (κόντεψε να πεθάνει μετά από λίγο) προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τα Χριστούγεννα τα πεθερικά μου που κατεύθασαν με το μισό τους σόι :shock:!!!! (χωρίς να ενημερώσουν πόσοι επιπλέον θα έρθουν... βλαχιά; βλαχιά). Η μάνα μου την περίοδο εκείνη στεκόταν δε στεκόταν (δεν ξέραμε τι έχει, το ψάχναμε και κοντέψαμε 15 μέρες μετά τα Χριστούγεννα να τη χάσουμε).

Ε, τη σχολίαζε σε όλους τους συγγενείς της και τις 8 μέρες που κάθισαν και σε αυτούς που είχε κουβαλήσει και στους άλλους στο τηλέφωνο. Και καθότι από τακτ γιόκ, τα άκουγε και η μάνα μου και εγώ και σχεδόν όλοι!!!!!!!!!

Η μάνα μου, κακιά κουβέντα δεν έχει πει παρόλα αυτά. Εμένα όμως κάτι έχει σπάσει μέσα μου και δεν πρόκειται να της το συγχωρήσω ποτέ. Στο δε νοσοκομείο που ήταν δεν πήγε ούτε μισή φορά να τη δει και ούτε πήρε τηλέφωνο ποτέ.

.........

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...