Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! 00020309.gif

και αναρωτιέμαι:

1o σενάριο: μας δίνουν ό,τι μας χρωστάνε πρι φύγουμε για διακοπές (ιδανικό αλλά ΑΠΙΘΑΝΟ να γίνει)

2ο σενάριο: μας δίνουν τους δύο μισθούς μέχρι τις διακοπές (εξίσου απίθανο)

3ο σενάριο : μας δίνουν ένα μισθο (το πιθανό σενάριο).....ΑΣΤΑ 00020459.gif

Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμαστε κι εμείς.

Κι ελπίζαμε - εδώ που φτάσαμε - να την κλείσουνε την εταιρία όλο τον Αύγουστο (ας ήταν κι άνευ αποδοχών), αλλά να μας εξοφλούσανε μέχρι τέλη του μήνα, οπότε θα είχαμε λεφτά, και να ξεκουραζόμασταν.

Δεν θα μας χρωστούσανε και τον Αύγουστο, θα μας έμενε και η άδεια.

Αλλά προέκυψαν τελευταία 2 *%*(^%(# μελέτες, οπότε θα κλείσουμε 2 εβδομάδες (άδεια κανονική) και μετά επανερχόμαστε.

Οπότε θα μας χρωστάνε ΚΑΙ τον Αύγουστο!!!

Ελπίζω να πάρουμε κι εμείς έστω 1 μισθό ακόμα μέχρι τέλος του μήνα.

Άσε, έχω σιχαθεί τους πάντες εδώ μέσα. Είμαι και πολύ κουρασμένη, έχω νεύρα, δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σήμερα! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γοργονάρες μου :

@jenia: συγχαρητήρια για την αδελφούλα σου! με το καλό το μωράκι!

όσο για σένα κοπέλα μου 1000 μπράβο!

@maestria μου κι εμένα δεν με βλέπω να δουλεύω και πολύ σήμερα...... όσο την αρχιροκού TARA .... είναι πρότυπο πλέον!..... αλίμονο σε εμας! με τους μισθούς τί να πω βρε παιδιά; ευτυχώς σε εμάς ακόμα τουλάχιστον είναι τυπικοι! φτου φτου!

@χαμομηλάκι : για να ανεβαίνει η ψυχολογία παρακαλώ!!!!

@ζωή : κουράγιο κι εσύ με τις πληρωμές... τί να πω?

φιλιά σε όλες και να ενημερώσω ότι ημουν κιΟΥρία και το σκ! το απόγευμα έχω διαιτολόγο και ελπίζω καλά νέα! :)

Άντε να δουμε....!

Μας το φυλάνε για έκπληξη βρεεεεε!!!!!!!.....!!!

Εάν μπω έτσι 000203DA.gifστο αφεντικό και ζητήσω τα λεφτά μου;;;θα μου τα δώσει λέτε;;;

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

γοργονάρες μου :

@jenia: συγχαρητήρια για την αδελφούλα σου! με το καλό το μωράκι!

όσο για σένα κοπέλα μου 1000 μπράβο!

@maestria μου κι εμένα δεν με βλέπω να δουλεύω και πολύ σήμερα...... όσο την αρχιροκού TARA .... είναι πρότυπο πλέον!..... αλίμονο σε εμας! με τους μισθούς τί να πω βρε παιδιά; ευτυχώς σε εμάς ακόμα τουλάχιστον είναι τυπικοι! φτου φτου!

@χαμομηλάκι : για να ανεβαίνει η ψυχολογία παρακαλώ!!!!

@ζωή : κουράγιο κι εσύ με τις πληρωμές... τί να πω?

φιλιά σε όλες και να ενημερώσω ότι ημουν κιΟΥρία και το σκ! το απόγευμα έχω διαιτολόγο και ελπίζω καλά νέα! :)

Εσύ που πληρώνεσαι κανονικά, να δουλέψεις κυρία μου!!! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εσύ που πληρώνεσαι κανονικά, να δουλέψεις κυρία μου!!! :twisted:

δεν έχεις κι άδικο!

απλά με έχουν πρήξει με κάτι αλλαγές !!!! σχέδια είναι μαντάμ δεν είναι σκοπιές για να τα αλλάζουμε κάθε λίγο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σιχτίρια!

Διαφημίσεις

δεν έχεις κι άδικο!

απλά με έχουν πρήξει με κάτι αλλαγές !!!! σχέδια είναι μαντάμ δεν είναι σκοπιές για να τα αλλάζουμε κάθε λίγο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σιχτίρια!

Αρχιτέκτονας είσαι πουλάκι μου;

Αχ, θα μου σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων μου; (που ποτέ δεν θα 'χω λεφτά για να χτίσω; :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, θα μου σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων μου; (που ποτέ δεν θα 'χω λεφτά για να χτίσω; :mrgreen:)

Ελα !! τωρα που δεν θα το φτιαξεις το σπιτακι σου μην τρελαθω ολα θα τα κανεις οταν ερθει η καταληλη ωρα .!!!!!!!

ΤΖΑ! :D να΄μαι κι εγώωωωω!!!!!:D πριν δυο ώρες μπήκα σπίτι! το πρώτο πλυντήριο ήδη εργάζεται.......

Ταρα, ευτυχώς που μου είπες την κουβεντούλα " άσε τα μπαρμπουνάκια στη γιαγιά και κοίταξε να το απολαύσετε", γιατί αλήθεια στο λέω Πελοπόννησο είναι τα μικρά, Πελοπόννησο σε άλλη μεριά πηγαίναμε κι εμείς. Μέχρι να μπούμε στο δρόμο μας, δεν ξέρω πόσες φορές σκεφτήκαμε και οι δύο να πάμε στα παιδιά.........Η κουβέντα σου με κράτησε.......ωραία περάσαμε, πάρα πολύ ωραία ......... σε θυμήθηκα πολλές φορές...........

Και να μην ξεχάσω κοριτσάκι...αν θέλεις να το κάνεις θέλει και λίγο θράσος ! με την καλή έννοια! σου μιλάω με την πείρα τη δική μου, βέβαια. Αν δεν πατούσαμε λίγο πόδι, ούτε τώρα, μετά 12 χρόνια θα έβγαινε!.....

Χαμομηλάκι, οι ξενέρωτες πωλήτριες που αντί να κάνουν καλά τη δουλειά τους κάθονται και σχολιάζουν με κάνουν έξω φρενών!:evil: και να σου πω, δε χαρίζομαι σε καμμιά τους!:twisted: τους πετάω στα μούτρα αμέσως την απάντηση...... άντε από κει.....

Τσιπουρίτσα, :P χαααααα! ωραίο ανεκδοτάκι!:D και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΙΟΥΡΙΑ ΜΟΥ που κρατάς χαρακτήρα και πειθαρχείς! άντε περιμένουμε νέα απ΄το διαιτολόγο, ναι;

Jenia, με το καλό η ανιψιά! να χαίρεσαι και την εξάχρονη ανιψιά! και πιο πολύ να χαίρεσαι την ολοκαίνουρια Κωνσταντίνα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! να καμαρώνεις και να σε καμαρώνουν όσοι αγαπάς!

Για τις δουλειές, κορίτσια, τι να πω; ούτε και η δική μας είναι όπως ήταν...

κόσμος μπαίνει να ψωνίσει, αλλά κάτι λογαριασμοί.... πού άλλες εποχές, που δεν προλαβαίναμε να γεμίζουμε ράφια, ψυγεία, γινόταν πανικός.... τώρα....ανοίγουν το πορτοφολάκι και μετράνε.......

Και προμηθευτές που μπαίνουν στο μαγαζί, είτε μικρές, είτε μεγάλες εταιρείες είναι όλοι για κλάματα......καλό κουράγιο! που είπε κι ο Όλι Ρεν....και πού είμαστε ακόμη........

διακοσμήτρια.... αλλά εδώ και χρόνια κάνω την αρχιτεκτόνισσα στο γραφείο...

τί να πεις; εγώ ήμουν για καλλιτεχνικά και έχω πέσει στα μπετά! χιχιχιχιι

εννοείετε θα σου φτιάξω ότι θέλεις! κι ένα ηχομονωμένο δωμάτιο με projectora και ειδικά συστήματα ήχου για να παρακολουθείς την μπάλα σου όσο δυνατά θέλεις αλλά και τις ροκιές σου με το δεσποινάκι μας που σου ερχεται σαλόνικα!χιχιχιχιχιι

διακοσμήτρια.... αλλά εδώ και χρόνια κάνω την αρχιτεκτόνισσα στο γραφείο...

τί να πεις; εγώ ήμουν για καλλιτεχνικά και έχω πέσει στα μπετά! χιχιχιχιι

εννοείετε θα σου φτιάξω ότι θέλεις! κι ένα ηχομονωμένο δωμάτιο με projectora και ειδικά συστήματα ήχου για να παρακολουθείς την μπάλα σου όσο δυνατά θέλεις αλλά και τις ροκιές σου με το δεσποινάκι μας που σου ερχεται σαλόνικα!χιχιχιχιχιι

Αυτά το Δεσποινάκι να τα κάνει, εγώ απλήρωτη, μεροκαματιάρα γυναίκα, ΠΟΥ λεφτά;;; :tongue:

Αχ, κορίτσια όταν δεν δουλεύεις, δεν περνάει η ώρα. :mrgreen:

Θέλω να φύγωωωωωωωωωωωω!!!

Γεια σου elli!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Jenia είναι κακιά η ΤΑΡΑ και με μαλώνειιιιιιιιιιι!!! 982477uqvc9qzqub.gif

Καλα ντε! Δεν εχω βγαλει το μαστιγιο ακομα!!!:mrgreen:

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!!!!!!! εκανε τετοιο πραγμα η ΤΑΡΑ θα την βαλω τιμωρια εγω καλη μου νινι !!! χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην κλες καλο μου μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες της κι αλλα τετοια, να βρει δικαιολογια να φαει και καμια τουρτα τωρα!:tongue:

Ταρα, ευτυχώς που μου είπες την κουβεντούλα " άσε τα μπαρμπουνάκια στη γιαγιά και κοίταξε να το απολαύσετε", γιατί αλήθεια στο λέω Πελοπόννησο είναι τα μικρά, Πελοπόννησο σε άλλη μεριά πηγαίναμε κι εμείς. Μέχρι να μπούμε στο δρόμο μας, δεν ξέρω πόσες φορές σκεφτήκαμε και οι δύο να πάμε στα παιδιά.........Η κουβέντα σου με κράτησε.......ωραία περάσαμε, πάρα πολύ ωραία ......... σε θυμήθηκα πολλές φορές...........

Και να μην ξεχάσω κοριτσάκι...αν θέλεις να το κάνεις θέλει και λίγο θράσος ! με την καλή έννοια! σου μιλάω με την πείρα τη δική μου, βέβαια. Αν δεν πατούσαμε λίγο πόδι, ούτε τώρα, μετά 12 χρόνια θα έβγαινε!.....

Χαιρομαι που τα καταφερατε και αντισταθηκατε και περασατε ομορφα οι δυο σας! Το οτι ειμαστε γονεις, δε σημαινει οτι δεν ειμαστε και συντροφοι, και ανθρωποι που θελουν να απολαυσουν λιγες στιγμες χαλαρωσης! Εμενα δε με χαλαει καθολου ενα διαλειμμα απο τα γονεϊκα μου καθηκοντα παντως!

Βαριέμαι και νυστάζω (αφόρητα όμως)...

Λα λα λα λαααααααααα 1280337hlt3uzzwj4.gif!

Ελαλησε...:twisted:

age.png age.png

Καλα ντε! Δεν εχω βγαλει το μαστιγιο ακομα!!!:mrgreen:

ΑΚΟΜΑ;;;

Πες της κι αλλα τετοια, να βρει δικαιολογια να φαει και καμια τουρτα τωρα!:tongue:

ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! (έφαγα χθες, στο νοσοκομείο :evil:)

Χαιρομαι που τα καταφερατε και αντισταθηκατε και περασατε ομορφα οι δυο σας! Το οτι ειμαστε γονεις, δε σημαινει οτι δεν ειμαστε και συντροφοι, και ανθρωποι που θελουν να απολαυσουν λιγες στιγμες χαλαρωσης! Εμενα δε με χαλαει καθολου ενα διαλειμμα απο τα γονεϊκα μου καθηκοντα παντως!

Ούτε εμένα!

Ελαλησε...:twisted:

Λύσσα κακιά έχεις πάθει μαζί μου!

Μόνο να μου τη λες!

Μια μπυρίτσα (άντε και λάιτ) να μην κεράσεις! Και δε σου λέω κοκτέηλ, άντε μια μπυρίτσα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...