Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μην το λες, μην το λες.... έχουμε εμείς έναν γαμπρό στο σόι.... Κανένας δε θέλει να τον βλέπει. Αφού κανονίζουμε τις διακοπές μας ΟΛΑ τα ξαδέρφια στο χωριό με βάση το να μη συμπέσουμε εκεί με τη δική του άδεια και δεν μένουμε και στο ίδιο σπίτι!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Θα ελπιζω απλα να μην πεσουμε σε τετοιο κελεπουρι.Τοσοι νορμαλ ανθρωποι κυκλοφορουν εκει εξω:-P

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Θα ελπιζω απλα να μην πεσουμε σε τετοιο κελεπουρι.Τοσοι νορμαλ ανθρωποι κυκλοφορουν εκει εξω:-P

Άστα να πάνε.... όχι ξινίλα απλά. Ξινός, ξερόλας, τσιφούτης, κουτσομπόλης, μισάνθρωπος, ζηλιάρης, αντικοινωνικός.... και πολλά άλλα αρνητικά!!!!!!!!!!!!!!

μια απο τα ιδια πεθερα κουνιαδα νυφη , ενα και το αυτο ! με τη πεθερα μενουμε πανω κατω , η κουνιαδα 10 λεπτα με τα ποδια , κ η νυφη οταν παντρευτηκανε τον πηρε το αδελφο μου επαρχια .

Διαφημίσεις

Άστα να πάνε.... όχι ξινίλα απλά. Ξινός, ξερόλας, τσιφούτης, κουτσομπόλης, μισάνθρωπος, ζηλιάρης, αντικοινωνικός.... και πολλά άλλα αρνητικά!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα κλαιω μιλαμε.Καλα ρε συ τι του βρηκε αυτη που τον πηρε;

3231580x15ta1yz3w.gif

μια απο τα ιδια πεθερα κουνιαδα νυφη , ενα και το αυτο ! με τη πεθερα μενουμε πανω κατω , η κουνιαδα 10 λεπτα με τα ποδια , κ η νυφη οταν παντρευτηκανε τον πηρε το αδελφο μου επαρχια .

Καλα βρε δεν θα τον πηρε και με το ζορι στην επαρχια:tongue:

Τετοια ωραια πεθερα εχεις;Ενταξει τουλαχιστον λογω γλειψιματος δε θα σου λεει αρνητικα:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα βρε δεν θα τον πηρε και με το ζορι στην επαρχια:tongue:

Τετοια ωραια πεθερα εχεις;Ενταξει τουλαχιστον λογω γλειψιματος δε θα σου λεει αρνητικα:lol:

οταν γνωριστηκαν ο αδελφος μου εμενε εδω αθηνα με τους γονεις μου και εκεινη επαρχια. ( με ιντερνετ ηταν η γνωριμια τους) κατεβηκε λοιπον εκει αθηνα και καλα να δει μια φιλη της ( ετσι ειπε στους δικους της) για να γνωρισει τον αδελφο μου. δημιουργησαν σχεση, και της ξεκαθαρισε οτι εγω δεν μπορω να ερθω επαρχια , μενω αθηνα , αν θελεις πρεπει εσυ να ερθεις κατω. κ εκεινη συμφωνησε .και του ειπε , εμενα δε με νοιαζει οπου και να ειμαι , αρκει να ειμαστε μαζι !!( και αλλες τετοιες μουφες) . και σιγα σιγα τον εστρεψε εναντιων μας , ( γινανε και πολλα αλλα) κ στο τελος του ειπε ή παω στην πολη μου ή χωριζουμε ! για μενα με το ζορι τον πηρε. εδω και δυο χρονια ουτε τηλεφωνο ουτε εχει ερθει να μας δει. ουτε εμενα ουτε τους γονεις μας .

οταν γνωριστηκαν ο αδελφος μου εμενε εδω αθηνα με τους γονεις μου και εκεινη επαρχια. ( με ιντερνετ ηταν η γνωριμια τους) κατεβηκε λοιπον εκει αθηνα και καλα να δει μια φιλη της ( ετσι ειπε στους δικους της) για να γνωρισει τον αδελφο μου. δημιουργησαν σχεση, και της ξεκαθαρισε οτι εγω δεν μπορω να ερθω επαρχια , μενω αθηνα , αν θελεις πρεπει εσυ να ερθεις κατω. κ εκεινη συμφωνησε .και του ειπε , εμενα δε με νοιαζει οπου και να ειμαι , αρκει να ειμαστε μαζι !!( και αλλες τετοιες μουφες) . και σιγα σιγα τον εστρεψε εναντιων μας , ( γινανε και πολλα αλλα) κ στο τελος του ειπε ή παω στην πολη μου ή χωριζουμε ! για μενα με το ζορι τον πηρε. εδω και δυο χρονια ουτε τηλεφωνο ουτε εχει ερθει να μας δει. ουτε εμενα ουτε τους γονεις μας .
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μενω αφωνη ετσι;;;!Ε ναι τοτε με το ζορι οντως τον πηρε.Καλα λεω τελικα εγω οτι οι αντρες δεν εχουν μυαλο.Μα ειναι δυνατον;Συγνωμη κιολας γιατι μιλαμε για τον αδερφο σου.Εγω το παω πιο γενικα αλλα ειναι δυνατον να χαλασεις τη σχεση σου με τους δικους σου για μια γκομενα;Στη τελικη οι δικοι σου θα ειναι εκει για μια ζωη.Η γκομενα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι.Η γυναικα τελος παντων...

Και απορω και πως τους καταφερνουν.Ολοκληροι αντρες...Με λιγα λογια υπαρχουν πολλες πατσαβουρες εκει εξω:evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αυτό που θα πω ισχύει και για τη δική μας περίπτωση και για την περίπτωση της gmnth03. Καθείς είναι άξιος της μοίρας του και κάνει τις επιλογές του. Η δικιά μου αποφάσισε να πάρει αυτό το μ@λ@κα και ζει δυστυχισμένη... Απόφασή της, όπως απόφασή της είναι να μη χωρίσει.

Επιλογή και του αδερφού της gmnth03 να ξεκόψει από την οικογένειά του.

Για μένα αυτό έχει σημασία. Ο άλλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κας του πλανήτη. Να σου κάνει γιατί με σενα είναι διαφορετικός ή τέλος πάντων να αποφασίσεις να τον ανεχτείς και ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Το θέμα είναι εσύ τι στάση κρατάς... Αν ακολουθήσεις τη δική του τακτική τότε έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης... Εγώ π.χ. για την ξαδέρφη μου αυτό λέω. Αυτός ας είναι ό,τι θέλει να είναι. Στην τελική τον αποφεύγω και δε με νοιάζει κιόλας χεσμ@νο τον έχω. Αυτή όμως επέλεξε να κρατήσει μια άλφα στάση, άρα έχει ευθύνη και κατ' εμέ τη μεγαλύτερη. Στο κάτω κάτω της γραφής ας τον "μαζέψει" σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές του σχέσεις με δικούς της ανθρώπους.

οι αντρες ζητησαν παστιτσιο ! εγω τι θα φαω ομως ?:confused:

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Μια πλούσια δροσιστική σαλάτα με τόνο και τυρί και μπορείς να φτιάξεις και μια τέλεια σοσ γιαουρτιού με γιαούρτι 0%, άνηθο, ξύδι, λάδι...

Επίσης μπορεί να βάλεις και/ ή αβγουλάκι βραστό.

Αυτό που θα πω ισχύει και για τη δική μας περίπτωση και για την περίπτωση της gmnth03. Καθείς είναι άξιος της μοίρας του και κάνει τις επιλογές του. Η δικιά μου αποφάσισε να πάρει αυτό το μ@λ@κα και ζει δυστυχισμένη... Απόφασή της, όπως απόφασή της είναι να μη χωρίσει.

Επιλογή και του αδερφού της gmnth03 να ξεκόψει από την οικογένειά του.

Για μένα αυτό έχει σημασία. Ο άλλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κας του πλανήτη. Να σου κάνει γιατί με σενα είναι διαφορετικός ή τέλος πάντων να αποφασίσεις να τον ανεχτείς και ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Το θέμα είναι εσύ τι στάση κρατάς... Αν ακολουθήσεις τη δική του τακτική τότε έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης... Εγώ π.χ. για την ξαδέρφη μου αυτό λέω. Αυτός ας είναι ό,τι θέλει να είναι. Στην τελική τον αποφεύγω και δε με νοιάζει κιόλας χεσμ@νο τον έχω. Αυτή όμως επέλεξε να κρατήσει μια άλφα στάση, άρα έχει ευθύνη και κατ' εμέ τη μεγαλύτερη. Στο κάτω κάτω της γραφής ας τον "μαζέψει" σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές του σχέσεις με δικούς της ανθρώπους.

Εννοειται οτι ειναι και αποφαση τους.Οπως κι εμενα εχει αποφασισει να παντρευτει αυτη τη πατσαβουρα που τον πηρε απο καθαροτατο συμφερον και προφανως κανει ή οτι δεν το βλεπει ή οτι δεν τον νοιαζει(γτ δε πιστευω οτι καποιον μπορει να μην τον πειραζει να ειναι σε σχεση ο αλλος μαζι του απο συμφερον).Και δε φτανει αυτο ειναι και οπως ειναι:tongue:

Απλα δε μπορω να καταλαβω πως τους καταφερνουνκαι γιατι;Για ποιο λογο να μειωνεις τοσο τον εαυτο σου πχ;Ή να παρατησεις την οικογενεια σου;

3231580x15ta1yz3w.gif

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Μια πλούσια δροσιστική σαλάτα με τόνο και τυρί και μπορείς να φτιάξεις και μια τέλεια σοσ γιαουρτιού με γιαούρτι 0%, άνηθο, ξύδι, λάδι...

Επίσης μπορεί να βάλεις και/ ή αβγουλάκι βραστό.

Ε ναι το παρατραβηξαμε μαλλον:tongue:

Εγω δε ξερω τι θα φαω γτ θα φαω στη κουμπαρα μου.Να σας πω την αληθεια για σουβλακι το κοβω γιατι ειναι και πολυ προκομενη:tongue::tongue: Και αφου θα λειπουμε και ολο το πρωι αμφιβαλω αν θα εχει μαγειρεψει τιποτα απο χθες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Απλα δε μπορω να καταλαβω πως τους καταφερνουνκαι γιατι;Για ποιο λογο να μειωνεις τοσο τον εαυτο σου πχ;Ή να παρατησεις την οικογενεια σου;

Ε, κάποια ανασφάλεια κρύβει όλο αυτό. Δεν το συζητάω. Αλλά και πάλι ευθύνη του κάθε ενήλικα είναι να διαμορφώνει ένα περιβάλλον υγιές για τον εαυτό του και τις σχέσεις του, πιθανές ανασφάλειες να τις δουλεύει και να τις ξεπερνάει. Πόσο μάλλον όταν έχεις παιδιά, που πρέπει να είσαι παράδειγμα για αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...