Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τώρα όσον αφορά το πεθεροθεμα.Δε νομίζω να ανακατευομαι αλλά αν δεν συμπαθώ κάποιον καθόλου παιδιά καλώς ή κακώς φαίνεται.Στη συγκεκριμένη περίπτωση της νύφης (που ανέφερα πιο πανω) παίζουν πολλά και διάφορα εννοειται όμως ότι δεν θα ανακατευτω στα δικά τους.Αλλωστε τι με νοιαζει;Εγω όμως απαιτω να μου φέρεται σωστά, να μη με δουλεύει μπροστά στα μούτρα μου και να μη πετάει μπαρούφες. Ειναι αμοιβαίο πάντως:tongue: Στο μεταξυ και μιας και λέμε για βάρος εδώ θυμάμαι όταν είχα μείνει έγκυος και ήμουν 5 μηνων (λόγω κακού ιστορικού κι αφού δεν φαινόταν δεν της ειχα πει τιποτα ακομα) και μου έλεγε αδυνατησες χαχαχαχα Ρε παιδια ακόμα το θυμάμαι και γελάω. Μιλαμε για Το Δούλεμα για να με καλοπιανει και καλα:tongue:Εννοείται ότι δεν είχα αδυνατίσει και μου το έλεγε συνέχεια....

Εγώ πεθερά δεν έχω κοντα πάντως!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τ Στο μεταξυ και μιας και λέμε για βάρος εδώ θυμάμαι όταν είχα μείνει έγκυος και ήμουν 5 μηνων (λόγω κακού ιστορικού κι αφού δεν φαινόταν δεν της ειχα πει τιποτα ακομα) και μου έλεγε αδυνατησες χαχαχαχα Ρε παιδια ακόμα το θυμάμαι και γελάω. Μιλαμε για Το Δούλεμα για να με καλοπιανει και καλα:tongue:Εννοείται ότι δεν είχα αδυνατίσει και μου το έλεγε συνέχεια....

Κάτι τέτοια γλυφτρώνια μου γυρίζουν τα άντερα.....

Είχαμε μια τέτοια "γκόμενα" φίλου για ένα φεγγάρι στην παρέα μας. Οι ατάκες της έχουν μείνει:

1. μια περίοδο περνούσα κολικούς εντέρου, με αποτέλεσμα η κοιλιά μου να διογκώνεται σα να ήμουν 6 μηνών έγκυος. Σε μια τέτοια περίπτωση είχαμε πάει θάλασσα και μου κάνει: "λατρεύω την επίπεδη κοιλιά σου".:confused:

2. μια φίλη που έχουμε υπέρβαρη (αλλά κομπλέ με τον εαυτό της, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα και ούτε πρόκειται) σκάει μύτη και της λέει: "ουάου, έχεις αδυνατίσει πολύ, πάς σε διαιτολόγο ή μόνη σου;":rolleyes:

3. φέρνει μια κοπέλα από την παρέα ένα παλικάρι ένα βράδυ που δούλευε συμβασιούχος σε ένα Δήμο στη συλλογή απορριμάτων. Ατάκα της εν λόγω: "τέλειο επάγγελμα".

Και άλλα πολλά: λατρεύω το φόρεμά σου, από που το πήρες (ένα απλό φόρεμα που είχα πάρει για την παραλία από τη λαϊκή). Η τσάντα σου είναι υπέροχο (backpack polo), κ.ο.κ.

Αν της δείχναμε τις κουράδες μας θα μας έλεγε στάνταρ ότι είναι οι ωραιότερες κουράδες που έχει δει ποτέ στη ζωή της.

Α, και εγώ είμαι πολύ κάπως με ανθρώπους που δε χωνεύω. Πραγματικά, θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν και συμπεριφέρονται κόσμια απέναντι σε άλλους που δεν τους πολύ πάνε. Εγώ εκτός του ότι τους σνομπάρω επιδεικτικά, αλλά όχι συνειδητά, κάνω και γκριμάτσες την ώρα που μιλάνε, είτε λένε κάτι της προκοπής, είτε όχι. Είμαι ή του ύψους ή του βάθους, άμα δε σε χωνεύω δεν μπορώ με τίποτα και ούτε για μια στιγμή να κάτσω κόσμια μαζί σου και να κάνω ακόμη και κάζουαλ συζήτηση. Απλά δεν μπορώ.

Μάλλον γι' αυτό ορισμένη μου έχουν βάλει την ταμπέλα ντίβα (αυτοί που δε χωνεύω, δηλαδή).

Διαφημίσεις

UPDATE

___________29/06____29/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

vio.tz_______73_________71__________-2___________-3__________64

gmnth03____62_________61,8________-0,2__________-10,2_______50

Pinelopilar___71,2_______71,2_________0___________-4__________65

katerina71___85_________85__________0___________-4,3________64

mkcm_______60_________60__________0___________-8__________50

Ioio________69,7_______69,7________ 0___________-1,8________60

matri________67,4_______67,4 ________0___________-3,3________63

Liana_______70,7________69,6 _______-1,1 ________-20,5________65

kiki v________54,4_______ __________-0,8_______-6,9________51

Αρσινόη_____60,5_______59,7_________-0,8_________-20,3_______57

eirinich______65,2____________________________________________60

Α, και εγώ είμαι πολύ κάπως με ανθρώπους που δε χωνεύω. Πραγματικά, θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν και συμπεριφέρονται κόσμια απέναντι σε άλλους που δεν τους πολύ πάνε. Εγώ εκτός του ότι τους σνομπάρω επιδεικτικά, αλλά όχι συνειδητά, κάνω και γκριμάτσες την ώρα που μιλάνε, είτε λένε κάτι της προκοπής, είτε όχι. Είμαι ή του ύψους ή του βάθους, άμα δε σε χωνεύω δεν μπορώ με τίποτα και ούτε για μια στιγμή να κάτσω κόσμια μαζί σου και να κάνω ακόμη και κάζουαλ συζήτηση. Απλά δεν μπορώ.

Μάλλον γι' αυτό ορισμένη μου έχουν βάλει την ταμπέλα ντίβα (αυτοί που δε χωνεύω, δηλαδή).

Ντίβα θα ησουν αν δεν τους μιλουσες καθολου.Βλακειες...Κι εγω μια απο τα ιδια.Γενικα η τυπισσα ειναι γλυφτρα.Μια φορα θυμαμαι ειχε παρει τηlεφωνο ο αδερφος μου εναν φιλο του και του πηρε το τηλεφωνο και αρχισε να φωναζει Αντρεα μου Αντρεα μου!Που εισαι;Και κατι τετοιες μ@λ@κιες.Αφου εγω εμεινα:shock:

Δεν μ αρεσει το γλειψιμο και η κουτοπονηρια:roll:Φαντασου οτι εμενα μου ελεγε κουνιαδουλα μου!Και τη ομορφη που εισαι!Και δε ξερω κι εγω τι αλλες αηδιες.Και φαντασου οτι μ αυτην εγω μολις γνωριστηκαμε ξεμαλλιαστηκαμε κυριολεκτικα.Το τι βρισιδι θα εχω φαει απο πισω(και εχει και βρωμοστομα) δε λεγεται αλλα ειναι αμοιβαιο βλεπεις:tongue:

Κατι αλλο που μου τη δινει ειναι οταν μου ελεγε καποιες φορες.Ποτε θα ερθεις σπιτι ΜΟΥ;;;;:confused::shock:Λες και μενει μονη της το βοδι :roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Γι αυτο και λεω πως αν κανω γιο και μου φερει καμια τετοια θα ειμαι η πιο ξυνη πεθερα του κοσμου μαλλον:lol::lol::lol:

Παιδια κακα τα ψεματα οι αντρες πολυ σπανια συμπεριφερονται ετσι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

μην το λες, μην το λες.... έχουμε εμείς έναν γαμπρό στο σόι.... Κανένας δε θέλει να τον βλέπει. Αφού κανονίζουμε τις διακοπές μας ΟΛΑ τα ξαδέρφια στο χωριό με βάση το να μη συμπέσουμε εκεί με τη δική του άδεια και δεν μένουμε και στο ίδιο σπίτι!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσιαααα....ζυγιστηκααααα 69.6 επιτελους ειδα το 6 μπροστα χιχιχι....- 1.100 σε μια βδομαδα γιουπιιιιι

Μπράβο κορίτσι μου. Είδες, είχα δίκιο για την επιστήμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια χθες την έβγαλα με καρπούζι, πεπόνι, κεράσια και λίγα πικάντικα στραγάλια. Δεν μπορούσα να φάω με τπτ.

Και σήμερα κάπως έτσι θα πάει, αφού θα φτιάξω για το μωρό μου καρμπονάρα (που έγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα με τέτοια ζέστη)!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...