Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Φτιάχνω πινακάκι και προσθέτω όταν θα έχουμε νέα από τις υπόλοιπες:

___________29/06____29/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

vio.tz_______73_________71__________-2___________-3__________64

gmnth03____62_________61,8________-0,2__________-10,2_______50

Pinelopilar___71,2_______71,2_________0___________-4__________65

katerina71___85_________85__________0___________-4,3________64

mkcm_______60_________60____________0_________-8__________50

Liana_______70,7________ ____________ ________-19,4________65

Ioio________69,7_________69,7________ 0__________-1,8_______60

matri_______67,4_______ __________ ________-3,3_______63

kiki v________54,4_______ __________-0,8_______-6,9________51

Αρσινόη_____60,5_______59,7_________-0,8_________-20,3_______57

eirinich______65,2____________________________________________60

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα σας κοριτσια, εχθες ειχαμε παει για μπανακια, αλλα να σας εξομολογηθω κατι ? εγω μπανιο δεν εχω κανει ακομα, τους λεω την δικαιολογια οτι δεν εχω μαγιο. φυσικα το εχουν καταλαβει και μου λεει ο μεγαλος, καλε μαμα , δεν εχεις δει ποσες χοντρουλες ειναι μεσα στη θαλασσα μονο εσυ εισαι νομιζεις ?!:) τους υποσχεθηκα οτι σημερα θα παω να παρω αντε για να δουμε !

οσο για το ζυγισμα, στις 29/6 ..62 κιλα, 1/7 ..61.8 , 4/7 .. 62.9 και σημερα παλι 61.8

βρε!!!!!

έχασες δύο κιλά σε μία εβδομάδα και είσαι απογοητευμένη?

Υ.Γ. ουπς λάθος για αλλού πήγαινε συγνώμη κοπέλα μου

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα

ΜΚCM συμφωνω απολυτα μαζι σου για το θεμα πεθερα. Δεν αφηνω κανεναν να ανακατεθεταθ στην οικογενεια μου και δεν προκειται ποτε να ανακαταυτω στον παιδιων μου η οπουδηποτε αλλου. Αρα δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν θεματα! Η αδιαφορια ειναι πολυ καλη λυση. :o Εγω ειμαι 71 σημερα και απογοητευμενη απο τον εαυτο μου. Ειχα φτασει 69,9 καποια στιγμη την προηγουμενη βδομαδα. Και εχω 4 μερεσ που τρωω σουβλακια,, γλυκα, τιγανητα.......! Τι θα κανω; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βρε!!!!!

και πως γίνεται να έχασες 2 κιλά σε 7 μέρες με τις τέσσερις να τρως σουβλάκια και γλυκά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

βρε!!!!!

και πως γίνεται να έχασες 2 κιλά σε 7 μέρες με τις τέσσερις να τρως σουβλάκια και γλυκά?

Διευκρίνηση για να μην αρχίσεις να πλακώνεσαι στα σουβλάκια νομίζοντας ότι θα αδυνατίσεις: δεν είχε δώσει μέτρηση την προηγούμενη βδομάδα!

Διαφημίσεις

Διευκρίνηση για να μην αρχίσεις να πλακώνεσαι στα σουβλάκια νομίζοντας ότι θα αδυνατίσεις: δεν είχε δώσει μέτρηση την προηγούμενη βδομάδα!

ααα μωρε και χάρηκα προς στιγμήν!!!

Λιάνα θα χαρώ πολύ να δεις το 6 αύριο!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

βρε!!!!!

Ωραια θα ηταν!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχαχαχαχ αυτή η πτνα η ζυγαριά!!!!

ενώ έχουν χαλαρώσει τα ρούχα μου κι άλλο, αυτή εκεί σήμερα, στα ίδια!!! 85!!!!

αλλά περίμένω να αδιαθετήσω οπότε γλύτωσε το σπάσιμο η άτιμη!!!!!

περίμενα τουλάχιστον μισό κιλό κάτω αλλά δεν..... ανένδοτη.

νομίζω θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. τι σκεπαστές? πίτσες? πίιιιιιιιιιιιτσεεεεεεεεεες???????????? παναγία μου!!!!

(καλά κάνατε!!!!!)

Μπορει να μην εχασες κιλο αλλα σιγουρα εχασες ποντους.....θα αδιαθετησεις κ τσουπ θα πεσει η ζυγαρια

Διαφημίσεις

Όντως, θέλω μια δίαιτα με γλυκά και σουβλάκια και πίτσες και μακαρονάδες....

Κι εγώ! !!!!

Αρχηγέ, για μένα σωστά μάντεψες στα ίδια έμεινα :) δεν σας έγραψα νωρίτερα, γιατί εδώ έχει συννεφιά. Εκμεταλεύτηκα τη μέρα και έκανα τα σουλάτσα μου με την μπέμπα :)

καλημερα και εγω δεν εδωσα μετρηση. Η ζυγαρια στασιμη.....

Και εγω πιτσα εφαγα χτες.

Λοιπον ειμαστε σε φαση αδειας και διακοπων θα χαθω λίγο (αποτοξινωση και απο ιντερνετ) θα επανελθω γιατι μου αρεσει το παρεακι μας και εχω ακομη να χασω.

Καλη δυναμη σε όλες.

Υποσχομαι να τηρησω το μετρο και να μεινω τουλαχιστον στα ιδια.

Πω πω βρε κοριτσια , εσεις κοντευετε να τα χασετε ! μου φαινεται μονη μου θα μεινω και θα παραμιλω !!

σημερα εφαγα φρουτα το πρωι. και το μεσημερι μισο πιατο φακες και σαλατα μαρουλι συν δυο φρυγανιες.

στην διαιτα με τις πιτσες να συμπεριλαβετε και εμενα !!;);)

Υ.Γ. πριν λιγο γυρισα και απο την επισκεψουλα που εκανα στη πεθερουλα :rolleyes:

Πω πω βρε κοριτσια , εσεις κοντευετε να τα χασετε ! μου φαινεται μονη μου θα μεινω και θα παραμιλω !!

σημερα εφαγα φρουτα το πρωι. και το μεσημερι μισο πιατο φακες και σαλατα μαρουλι συν δυο φρυγανιες.

στην διαιτα με τις πιτσες να συμπεριλαβετε και εμενα !!;);)

Υ.Γ. πριν λιγο γυρισα και απο την επισκεψουλα που εκανα στη πεθερουλα :rolleyes:

Μην ανυσηχεις εδώ θα είμαι για μήνες ακόμα να τα λέμε...Ρε κορίτσια ακόμα δε μπορώ να μπω σε μια σειρά. Ναι μεν έκοψα τις βλακειες και τα ασχετα ( με πολύ πόνο ψυχης:roll:)αλλά δε μπορώ να μπω σε φάση διαιτας.Δλδ δε τρώω σαλατουλες κλπ.Τρωω όπως κάτσει. Χθες έφαγα 2 μπιφτέκια σκέτα. Τελικά ούτε σαλατα έκανα.Σημερα έφαγα ένα τοστ:| Το βράδυ ίσως να φαω σαλατα αλλά μάλλον για γιαούρτι το κόβω τελικά.Ειναι ο λόγος που δεν θέλω να τρώω άσχετα έστω και για μια μέρα. Δε μπορώ να ξαναγυρίσω στη δίαιτα μετά μου είναι χειρότερα και από όταν τη ξεκιναω.Στο μεταξύ στο ψυγειο έχω ακόμα τουρτα:lol:

Πάντως ενώ από ένα διάστημα και μετά ένιωθα ότι κάνω κάτι για μένα (που κάνω δίαιτα δλδ) τώρα δε με νοιάζει και θα τσακιζα μια πίτσα ισως:tongue:Ελπίζω να περάσει σύντομα η όλη φάση. Πιστεύω θα βοηθήσει να φοράω στενά ρούχα. Έτσι θα νιώθω πιο χοντρή και θα έχω κινητρο:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...